Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه چند روزی بود که سرم شلوغ بودش و فرصت نمیکنم جزیره جدید رو باز کنم....

دیروز رفتم سراغش...پوستم کنده شد تا داستان فیشل رو به روز کردم....چقدر حرف میزدن، پازل های مسخره و اعصاب خوردی...
از هر چی عقاب و صحنه ی نمایش دیگه حالم بهم میخوره :-&

من فعلا فقط بخش کازوها رو رفتم، پس در این مورد نظرم رو میگم :D

طراحی دانجنش اونقدر خوب نبود به چند دلیل :
1. محیط های داخلی ژاپنی استایل خیلییی دیدیم از بازی تو یک سال گذشته
2.این سلیقه ایه ، من با مراحلی که کف زمین و سقف جای راست و درسای نیستن(مثل اینجا برعکسن و یا زاویه دارن و ...) خیلی مشکل دارم و سر درد میگیرم:|
ولی با این حال دانجن آخرش خوب بود:-"

---

اما چیزی که کفم برید اون سیستم پازل و تغییر جزیره بود که بعدش باز شد...به نظرم خفن بود:-"
و تا حدی چندتا پازلش رو رفتم:D
ویرایش: یادم رفت بگم...این پازل رو اگر روی PS4 میزدم به خاطر سرعت بسیار بالای لودینگش احتمالا فحش کششون میکردم:-" چون همش در حال فست تراول بودم:-"

داستانش چندان چیز جدیدی نگفت و اکثرش همون داستان ایونت شعرا بود، حالا با جزئیات کمی بیشتر و یکم تمرکز رو خود کازوها توی این قضیه :-"

---

ولی برای بقیه دانجن ها کنجکاوم فعلا:-"

در مورد مقایسه با پارسال ، یک سری چیزا مثل هنین قایق سواری پارسال کاملا جدید بود و حال دادن:D
یک مورد دیگه ش اینکه پارسال جو تابستونشون کلا شاد و شنگول تر بود به خاطر Klee !
اینجا ولی داستان جدی تری انتخاب کردن :-"
به نظر منم اگر بین 2تا آپدیت جدی، این رو شاد و شنگول میزدن انتخاب مناسب تری میتونست باشه:-"
با توجه به چیزی که از دامین کازوها دیدم و ترس فیشل، فکر نمیکنم اون حال و هوایی که فیشل قبل رفتن به جزیره داشت رو، ببینیم بقیه ی ایونت:-"

البته هنوز نظر نهایی در مورد اینکه بین امسال و پارسال کدوم رو انتخاب خواهم کرد مونده:-"
شاید بعضی جاها امسالی بهتر باشه، و بعضی بخشا پارسالی:D

اومدم از بخش مونا ایونت تعریف کنم که رسید به پازل دوم

اسپویل ایونت(اسپویل داستان نیست چون نمیخونم :>):

Constellation تو پازل اول قشنگ رو سقف بود، ولی دومی + یه پازل دیگه تو خود جزیره خود پازل یه جاست Constellation یه جا دیگه(پازل دوم که از یه ترک سقف انگار باید میدیدیش، من حوصله نداشتم و ویدیو دیدم در هر صورت :-")، باید یا با گوشی عکس بگیری یا دست به کاغذ شی که اصولا به این چیزا میگم Bad Game Design :-"

مگر اینکه سبک بازی چیزی مثل Stardew Valley باشه که بشینی بنویسی کی از چه Gift خوشش میاد و این داستانا :D

دیگه گنشین داره بدجوری حوصله آدم رو سر میبره :-"

اصلا از هرچی پازله زده شدم سر گنشین، گندشو در آوردن :D :D

با این حال ایونت مونا از بقیه با اختلاف بهتر بود، محیط دانجنش هم خیلی قشنگه :x

حاضرم تمام کارکترا متریال شون فاتویی ایجنت باشه که کلا ده تا ازش بیشتر تو بازی نیست

(همین یلان رو که داد با دو تا نیزه جید متریال اشون همین بود اصلا اذیت نشدم)

ولی ماسک هیلیچار نباشه... خون به دل میکنه، پونصد تا میکشی ۱۰ تا ماسک ازشون در نمیاد 😅😅، 😭😭😭
.......

جین رو با پنج تا ارتیفکت از ست های متفاوت بستم، ۱۶ هزار تا هیل میده، لول ۸۰ تلنت ۹

تنها ضد حال جین اینه که موقع که اسکیل رو نگه میداری سویرل نمیکنه

جذابیتشم اینه سبک بازیت رو تغییر میده

آخرین ویرایش:
ولی ماسک هیلیچار نباشه... خون به دل میکنه، پونصد تا میکشی ۱۰ تا ماسک ازشون در نمیاد 😅😅، 😭😭😭
دراپ ریتش خیلی بالا بود ها :-"
1658217722869.png

من سر سوسک Heizou رو حالا حالا ها 80/80 نگه میدارم :>

تنها ضد حال جین اینه که موقع که اسکیل رو نگه میداری سویرل نمیکنه
یه راه داره برست که میزنی انمی رو میبری رو مرز دایره برست، بعد با اسکیل هی ببریشون داخل بیاری بیرون هربار Swirl میکنه :D

ولی خیلی کاربردی نیست :D

برست بنت + جین خیلی حال میده چون رو خودت Pyro میندازه جین همونو Swirl میکنه، ترکیبش با گانیو خیلی خوبه :>

View attachment 264961

یه راه داره برست که میزنی انمی رو میبری رو مرز دایره برست، بعد با اسکیل هی ببریشون داخل بیاری بیرون هربار Swirl میکنه :D

برست بنت + جین خیلی حال میده چون رو خودت Pyro میندازه جین همونو Swirl میکنه، ترکیبش با گانیو خیلی خوبه :>
این حاصل دو ساله، بخوای تو دو روز جمع کنی تمام هیلیچار های مپ رو بکشی تهش ۳۰۰ تا لول ۱ ، ۸۰,۹۰ تا درجه ۲ و ۱۰,۱۵ تا درجه ۳ گیرت میاد

منم هیچی تو اکانت دومم هیلیچار نکشتم، همه کارکتر هامم تا لول ۷۰ اپ کردم تهی تهیم

ولی حسم بهم میگه یه الکترو حتما باید تو تیم جین باشه 😂

View attachment 264961

البته این راه حلی که میگی روی PC جوابه، توی کنسول اون سرعت حرکت موس رو نداری و جوابی که باید رو نمیشه گرفت:D

---

شما دردتون این متریال هاست، من دردم متریال جم آنمو هست! دو قرنه اژدها و گرگ نزدم ، هیزو متریال باسی میخواست که اصلا آنمو جم دراپ نمیکرد، کازوها هم باسش شانسش 50-50 بود، کوفتم دراپ نکرد:))
الان 6تا جم بزرگ لازم دارم، و یکی هم ندارم:-"
اومدم جم رنگ دیگه تبدیل کنم، دیدم 139تا متریاله تبدیل دارم، 134ش میرفت:))

هیچی! فعلا کازوها و هیزو سر جم به مشکل خوردن، دارم باس آنمو فارم میکنم:(

من از صبح هر کاری میکنم نمیتونم دومین ها رو کواپ برم. همش میزنه currently unable to join

کس دیگه‌ای هم این مشکل رو داره؟
نه برا من اوکی بود

ولی کاش واسه منم ارور میداد، هر چند هفته یبار میگم برم به چند نفر کمک کنم انقدر فید میدن آدم پشیمون میشه :D :D :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or