Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
احتمالا نرف شه...
البته ضربه ای که در صورت انفجار به پلیر میزنه، دمیجش 90% کمتر از دمیج اصلیه
در صورت داشتن دندرو رسیستنس کمترم میشه، و کلا گفتن هیچی نیست

بعد این شو کیسه خیلی خرکیه، 50 نفر رو در حالت عادی تو حلق کاراکتر جمع کرده، که توی ابیسشم انقدر دشمن همزمان وجود نداره تو صفحه:-"

احتمالا نرف شه...
نمیدونم، یکی گفته بود که احتمالا میخوان ملت رو از سمت بنت شیفت بدن به کاراکترهای دیگه، مثل همون کاری که با ژانگلی یا ونتی کردن :-"
البته ضربه ای که در صورت انفجار به پلیر میزنه، دمیجش 90% کمتر از دمیج اصلیه
در صورت داشتن دندرو رسیستنس کمترم میشه، و کلا گفتن هیچی نیست

بعد این شو کیسه خیلی خرکیه، 50 نفر رو در حالت عادی تو حلق کاراکتر جمع کرده، که توی ابیسشم انقدر دشمن همزمان وجود نداره تو صفحه:-"
جون کاراکتر هم کمتره:-" هیلیچورل ها اکثرا همینطورث در تعداد زیاد میان :-"

نمیدونم، یکی گفته بود که احتمالا میخوان ملت رو از سمت بنت شیفت بدن به کاراکترهای دیگه، مثل همون کاری که با ژانگلی یا ونتی کردن :-"

کلا که شیفت پیدا کردن و وجود تیم های جدید توی این بازی ها جذابیت داره و باید اتفاق بیفته
شاید اعتراض بشه که آقا این همه کاراکتر بیلد کردیم و فلان و ...
اما در مجموع عصاره ی اصلیه این بازی ها در طولانی مدت، تنوع گیم پلی هست

جون کاراکتر رو دقت نکردم، ولی هیلیچورل ها(من که اسم اینا رو یاد نمیگیرم، همونی که میگی:-" ) هم دیگه 13تا با هم نمیان! :-" (حداقل 13تا شمردم تو این ویدیو:)) ) که اونم یه سری تیرکمونی و اینا میان، همشون به هر حال یه جا جمع نمیشن:-"

کلا که شیفت پیدا کردن و وجود تیم های جدید توی این بازی ها جذابیت داره و باید اتفاق بیفته
شاید اعتراض بشه که آقا این همه کاراکتر بیلد کردیم و فلان و ...
اما در مجموع عصاره ی اصلیه این بازی ها در طولانی مدت، تنوع گیم پلی هست

جون کاراکتر رو دقت نکردم، ولی هیلیچورل ها(من که اسم اینا رو یاد نمیگیرم، همونی که میگی:-" ) هم دیگه 13تا با هم نمیان! :-" (حداقل 13تا شمردم تو این ویدیو:)) ) که اونم یه سری تیرکمونی و اینا میان، همشون به هر حال یه جا جمع نمیشن:-"
من این همه کاراکتر بیلد کردم، چرا تنوع نمیدن به بازی که از همه استفاده کنم؟ :-" :D

اصلا بحث تعداد مطرح نیست چون اونا هم حمله نکردن به کاراکتر و تمام دمیج از همون ریکش دندرو بود که کاراکتر درست کرد. مثل برنینگ یا الکترو شارژ میمونه، چه بزنی یا بزنن، در هر صورت کاراکتر هم صدمه میبینه :D بعد مگه غیر اینه که وقتی توی آب هستی از رایدن استفاده نمیکنی، اینجا هم مجبوری پایرو رو بیخیال بشی :D

من این همه کاراکتر بیلد کردم، چرا تنوع نمیدن به بازی که از همه استفاده کنم؟ :-" :D

اصلا بحث تعداد مطرح نیست چون اونا هم حمله نکردن به کاراکتر و تمام دمیج از همون ریکش دندرو بود که کاراکتر درست کرد. مثل برنینگ یا الکترو شارژ میمونه، چه بزنی یا بزنن، در هر صورت کاراکتر هم صدمه میبینه :D بعد مگه غیر اینه که وقتی توی آب هستی از رایدن استفاده نمیکنی، اینجا هم مجبوری پایرو رو بیخیال بشی :D
میگم در اسزع وقت گانیو رو یه جوری نرف کنند تنوع بدی:-" من که تیم های ژیائوم و هاتائوم خیبیوقته رفتن مرخصی:-" البته نرف نشدن، صرفا چیزای دیگه انگار جواب تره و راحت ترم:-"
البته گویا دوباره باس کرایو اوردن، هوتائو تایمه:دی

آره...اونم هست اونا هم ضربه نزدن:-" کلا منظورم اینه که شو کیسه مغرضانه ست و واقعیت خیلی متفاوته :دی

و اینکه...شما الکترو تو آب استفاده نمیکنید؟ :p شیلد مگه ندارید؟ :p

من که هیچوقت از بنت استفاده نکردم... 😂

وقتشه محتوای و چالش های سخت تری تو بازی بزارن، همچنان از ابیس مولتی پلیر استقبال میشه، جم هم نزاشتن نزاشتن، فقط بزارن، که بخش مولتی پلیر بازی تقویت شه

وقتشه محتوای و چالش های سخت تری تو بازی بزارن، همچنان از ابیس مولتی پلیر استقبال میشه، جم هم نزاشتن نزاشتن، فقط بزارن، که بخش مولتی پلیر بازی تقویت شه
PTSDه ایونت باس های CO OP :-"

خدایی چالش بسی سختی بود:-"

اونا رو که من فقط جم میگرفتم...

......

انصافا میکو اوپیه، نمیدونم چرا بهش هیت میدن یا اندرریتد به حسابش میارن
اولی و دومیش یه چیز وحشتناکی بود، حتی جمم به سختی میشد گرفت یادمه :دی
بعدیا رو که دادن انقدررررر نرف شدن(یا ما قوی شدیم:-" ) که تکی هم میشد تکمیلشون کرد:دی
حداقل جم + نیم کارت رو راحت میشد گرفت، بالا ترشم مهم نیست:-"

---

من خودم میکو رو خیلی میپسندم، تو ابیس هم زیاد ازش استفاده میکنم:-"

---

راستی ابیس قبلی 12 این تیمام بودن:-" بالاخره هویولب نصب کردم و عضو شدم :دی

Screenshot_20220716-112916.jpg

---

@vaan 2
تو بازی رو روی موبایل یا PC هم داری؟
چجوری از Paimon.moe استفاده میکنی؟ :( برای من و دوتا دبگه از دوستان که دیگه هیچوقت لینک اسکن بارکد رو نمیشناسه:(

اولی و دومیش یه چیز وحشتناکی بود، حتی جمم به سختی میشد گرفت یادمه :D
بعدیا رو که دادن انقدررررر نرف شدن(یا ما قوی شدیم:-" ) که تکی هم میشد تکمیلشون کرد:D
حداقل جم + نیم کارت رو راحت میشد گرفت، بالا ترشم مهم نیست:-"

---

من خودم میکو رو خیلی میپسندم، تو ابیس هم زیاد ازش استفاده میکنم:-"

---

راستی ابیس قبلی 12 این تیمام بودن:-" بالاخره هویولب نصب کردم و عضو شدم :D

View attachment 264654

---

@vaan 2
تو بازی رو روی موبایل یا PC هم داری؟
چجوری از Paimon.moe استفاده میکنی؟ :( برای من و دوتا دبگه از دوستان که دیگه هیچوقت لینک اسکن بارکد رو نمیشناسه:(
ما هم قوی شدیم، یه مثال بزنم این باس انکو که الان دارم برای جین فارم میکنم، حتی چند ماه بعد از انتشار بازی، حداقل سه یا چهار دوره رو تکرار میکرد تا میزدمش، الان یه دور که هیچی اول بار که بی دفاع میشه میزنم میترکونمش😂😂😂😂😎

به عبارتی ۵۰ برابر قویتر شدیم تازه بدون باف و ری اکشن

میگم در اسزع وقت گانیو رو یه جوری نرف کنند تنوع بدی:-" من که تیم های ژیائوم و هاتائوم خیبیوقته رفتن مرخصی:-" البته نرف نشدن، صرفا چیزای دیگه انگار جواب تره و راحت ترم:-"
البته گویا دوباره باس کرایو اوردن، هوتائو تایمه:D

آره...اونم هست اونا هم ضربه نزدن:-" کلا منظورم اینه که شو کیسه مغرضانه ست و واقعیت خیلی متفاوته :D

و اینکه...شما الکترو تو آب استفاده نمیکنید؟ :p شیلد مگه ندارید؟ :p
گانیو همچنان جوابگو خواهد بود حداقل تا اسنژیا، البته فعلا برای تیم گشت و گذار ازش استفاده میکنم چون حسش نیست برم دنبال دشمن ها:-"

کاراکتر شیلد دارم هم الکترو هست :p

ابیس مولتی صد در صد شکست میخوره. تجربه دامین رفتن نشون داده که اکثرا اونایی که کوآپ میرن یا خیلی ضعیفن یا اصرار دارن که دی پی اس باشن و این وسط هیچکس نمبخواد هیلر یا ساپورت باشه و با دشمن هایی که جونشون ۲-۳ برابر شده، همون ابیس تکی رفتن ساده تره:-"
اونا رو که من فقط جم میگرفتم...

......

انصافا میکو اوپیه، نمیدونم چرا بهش هیت میدن یا اندرریتد به حسابش میارن
میکو خیلی خوبه، فقط مورد استفاده اش محدوده. :-"

گانیو همچنان جوابگو خواهد بود حداقل تا اسنژیا، البته فعلا برای تیم گشت و گذار ازش استفاده میکنم چون حسش نیست برم دنبال دشمن ها:-"

کاراکتر شیلد دارم هم الکترو هست :p

ابیس مولتی صد در صد شکست میخوره. تجربه دامین رفتن نشون داده که اکثرا اونایی که کوآپ میرن یا خیلی ضعیفن یا اصرار دارن که دی پی اس باشن و این وسط هیچکس نمبخواد هیلر یا ساپورت باشه و با دشمن هایی که جونشون ۲-۳ برابر شده، همون ابیس تکی رفتن ساده تره:-"

میکو خیلی خوبه، فقط مورد استفاده اش محدوده. :-"
آره اون زمان که دامین آنلاین میزدم، اکثر اوقات من در نهایت جین برمیداشتم چون مثلا طرف کلید کرده بود رو ژیائو، و بقیه ی تیم عین خیالشون نبود:-"

هماهنگی لازمی که بین اعضا باید ایجاد بشه، مثل هماهنگی یک نفر با خودش نیست

و چون رو پلتفرم های مختلفه و از خود بازی، امکان voice chat نیست و باید از نرم افزارهای ترد پارتی استفاده بشه این هماهنگی سخت ترم هست(یا سیستم راحت تر مثل hud انتخاب مپ و اینورتوری و کاراکتر و ... تو دانجن ها بزارن که بتونیم پیام های پیش فرض تنطیم کنیم و سریع تر استفاده کنیم)

مورد آخر ، مخاطب های زیادی از بازی کژوالن... اینا مثل ما نمیتونند دنبال یه تیم درست بگردن و نهایتش بشه مچ میکینگ رندوم، که همون مشکلات بالا و هیچیه...
ما خودمونم زیاد با هم کو آپ نمیزنیم:)) :-"

همین ایونت باس ها بود فکر کنم که خیلی سخت شده بود و جم گرفتنش کار هر کس نبود، برداشتن یه عالمه بازی رو فحش کش کردن که چرا یه سری جایزه های خوب پشت درجه سختی بالا قفله
من به شخصه با این دیدگاه مخالفم و به نظرم محتوای سخت هم نیاز هست و همه بازی ها دارن!( همه گاچاها)

ولی خوب، اعتراض به چنین چیزی تو کامیونیتیه گنشین وجود داشته متاسفانه:|

در نهایت فکر کنم دلیل اینکه خیلی وقته چنین ایونتی نداریم، موارد بالاست و فیدبک هایی که گرفتن!
من خودم با تمام سختیش دوست داشتم و بچه های همینجا اومدن کمکم رد کردیم:D
ولی خوب...تو اقلیتیم...و ...
چندبار تا حالا تو نظرسنجی به چنین چیزی اشاره کردیم؟
من که همش در مورد لال بودن تراولر اعتراض میکنم، الانم که همش تیکه میندازه هویوورس:))

و همینطور باف میل و کاراکتر ریش سبیل دار:-"

و ماموریت فرعی ها که صداگذاری نمیشن... دهن سرویسا با این همه مول اصلا و ابدا بهشون حق نمیدم بگن خرج بالاست:)) تیم یاکوزا و تیم های نفله ی JRPG ساز نیستن که هشتشون گرو نه شون باشه:-"
روز اول هر بنر...اونم ریران! اندازه سود فروش یه بازی AAAه پنج سال کار شده، در آمد دارن فقط:))

Co-Op ـه این ایونت جدیدرو خیلی دوست دارم :D البته زیادی آسونه، برای Co-Op باید حداقل HP شون بیشتر Scale شه

1658059114669.png

شاید هم چون گانیو بردم اینطوری شد :)) :D

چندبار تا حالا تو نظرسنجی به چنین چیزی اشاره کردیم؟
من تو آخرین نظرسنجی نوشتم "شما که نمیخونید، پس نمیگم" :>

هنوز منتظرم Frame Cap رو بردارن، لامصبا محدودیت انجین ندارن لیترالی در حد "یه کلیک" ـه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or