Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
پچ ۳.۱ فستیوال مانسدت داریم با ریران ونتی و یولا و البدو نیلو هم انگار هست به همراه یک کارکتر مذکر جدید از مانسدت
شصت تا کارکتر شد خو.. 3.1 نهایتا سه تا کارکتر بدن که احتمالا دو تاش از سومرو باشه

4 ساعت وقت گذاشتم کارکتر ایی که تو اب نمک داشتم رو بیلد میکنم

شینگنچو نمیدونم قبلا با نوبل بیلد کرده بودم، الان رفتم دیدم هیچی نداره، با ارتیفکتش هایی که برای رایدن اپ کرده بودم ولی خیلی خوب نشده بودن بستمش، دمیج شما خوب شد
4560 تا با سکریفشال سورد
7300 تا با میست

کوجو سارا هم همین کار رو کردم، البته اگه بخوام بهترین خروجی رو برای ساپورت رایدن بده باید نوبل ببندم، ولی هیچی نوبلس ندارم 😂 حالا کو تا c6 شه، ما که سفید نیستیم

ایاتو و میکو و شیانگلینگ هم کریت ریت و کریت دمیجشون رو بهبود دادم

یانگ فی هم اتک و انرژی ریشتری رفت بالا

پایرونادو شیانگلیگم تاج دار کردم 😂😭 ورشکست شدم، 4 میلیون مورا امشب خرج کردم

چند تا تلنت دیگه هم گفتم بزارم برای هفته های دیگه

آخرین ویرایش:
هر موقع بازی رو باز میکنم همش به صورت ناخودآگاه دارم وسوسه میشم کازوها رو بگیرم با خودم میگم تغناری رو توی ریران بگیرم تا اون موقع بیلد هاشم اومده و شاید چندتا سلاح جدید هم بیاد که باهاش مچ باشه اون موقع بگیرمش باز با خودم میگم اگه اوکی بشه و کیتش باف خیلی خوبی بگیره اونوقت باید کلی منتظر بمونم تا ریران اوضاع دیوانه کننده شده 😂🤦
من همین وضعیت رو با کلی دارم :-" خیلی سخته بعد از ویش زدن دوباره بری توی ترک :((
یویمیا هم شاید گرفتم، کاراکترش رو دوست دارم ولی خیلی بد موقع میاد، نگاه کنین بدبخت بنر اولش هم خیلی بد فروخته :(

w7qy7uasclb91.jpg

به نظر کیت دندرو تراولر خیلی بهتر از المنت های قبلیه، فقط میمونه دمیج اسکیل هاش فکر کنم این سری کامل بیلدش کنم
.....

امروز گیر دادم به ایایا، سر اکتیو کردن پسیو میست اسپلینتر و اخرین حد دمیجش، هر کاری کردم بیشتر از 16600 (رند) نزد، قشنگ یادمه اوایل که ایایا رو گرفته بود، راحت 18 هزار خورده، بعضی مواقع 19 تا هم میزدم.... تا اخرش یادم افتاد اونموقع 2500 تا اتک داشتم الان 2200 تا، کی ارتیفکتش رو تغییر دادم و زدم ضعیفش کردم یادم نمیاد

یه مقدارم روی کوکومی کار کردم و یکی از ارتیفکتش هاش رو بهبود دادم، تهش شد 7380 تا هیل اسکیل 1350 تا هیل برست!
واقعا هیچ ایده دیگه ای ندارم که بشه با کانس صفر و بدون رزونانس هیلش رو رسوند به 8000 تا
من رفیقم هیل اسکیل تا ۱۰۰۰۰ تا هم هیل میکرد البته دقیق یادم نیست اون موقع دو تا هایدرو توی تیم بود یا نه، ولی در کل به جای استفاده از ست خود کوکومی ست دو تایی میدن و میلیلث گذاشته بود و تا تونسته بود hp چپونده بود:D

من همین وضعیت رو با کلی دارم :-" خیلی سخته بعد از ویش زدن دوباره بری توی ترک :((
یویمیا هم شاید گرفتم، کاراکترش رو دوست دارم ولی خیلی بد موقع میاد، نگاه کنین بدبخت بنر اولش هم خیلی بد فروخته :(

w7qy7uasclb91.jpg

من رفیقم هیل اسکیل تا ۱۰۰۰۰ تا هم هیل میکرد البته دقیق یادم نیست اون موقع دو تا هایدرو توی تیم بود یا نه، ولی در کل به جای استفاده از ست خود کوکومی ست دو تایی میدن و میلیلث گذاشته بود و تا تونسته بود hp چپونده بود:D
این که اشتباهه، اصلا تلاش برای بالا بردن هیل کوکومی برای بالا بردن دمیجشه... وگرنه +5 هزار تا هیل فراتر از کافیه....
الان من 15 تا دمیج اسکیل میدم باش، 30 هزار تا (اسکیل +برست) وقتی تو فیلد نیست 15 تا دمیج حباب ساپورت خیلی خوبیه
.....
هیچ کی نمیتونه رکورد فروش کلی رایدن رو بشکونه

۲۰۲۲۰۷۱۵_۰۸۴۶۵۵.jpg
باح باح
با این رولی که این خورد ، دوباره دمیج برست ایایا رو برگردوندم 18 هزار تا😍😍😍😍...

فقط هنوز یادم نمیاد چی کار کردم دمیجش اومد پایین و اون ارتیفکتش قبلی هاش چی بود
......

ولی در کل، فقط دو یا سه تا ارتیفکت دارم که مثل این پرفکت رول خورده باشه

آقا هیزو خیلی فانه اصلا سبک بازی رو عوض میکنه
یعنی واقعا تنها 4ستاره ای هست که میخوام 90 کنم خیلی فانه،برید بگیریدش خیلی جذابه:Excited:
آره جزو چهار ستاره های خوب هست، حتی با c0:D دمیج شوکیس هاش هم که تا 540 هزار اسکیل باهاش زدن. در کل خوشحالم به نفرین چهار ستاره های اینازوما دچار نشد :D

این سلاح ایشین خیلی خوشگله، حیف که بدرد کازوها نمیخوره. نامردا حتی نکردن ریفاین براش بدن:-"

آقا هیزو خیلی فانه اصلا سبک بازی رو عوض میکنه
یعنی واقعا تنها 4ستاره ای هست که میخوام 90 کنم خیلی فانه،برید بگیریدش خیلی جذابه:Excited:
نه بابا، منم دوست داشتم بگیرمش، از کجا بگیریم؟

این ری دیزاین مونا، رسما زده کارکتر رو اورده تو لول 3 ستاره... اصلا چرا کوئستش با لباس جدیده؟ من که چنج نکردم

نه بابا، منم دوست داشتم بگیرمش، از کجا بگیریم؟

این ری دیزاین مونا، رسما زده کارکتر رو اورده تو لول 3 ستاره... اصلا چرا کوئستش با لباس جدیده؟ من که چنج نکردم
تو بخش داستانی گذشته و آینده همه کاراکترها با لباس جدید میان

پ.ن : مونا به نظرم لباس جدیدش خیلی بهتره:-"

Heizou فکر کنم C1 بسشه، فعلا C0 ـشو دارم آپ میکنم :>

چجوریه باید DPS آنمو بست؟ یا مثل بقیه فقط EM? :D

تو کاتسین ها فقط لباس های سانسور شده استفاده میشه.
چه مسخره، آخه کاتسین ها Pre-Rendered هم نیستن

مرگ بر HoYoverse :D :D

آره جزو چهار ستاره های خوب هست، حتی با c0:D دمیج شوکیس هاش هم که تا 540 هزار اسکیل باهاش زدن. در کل خوشحالم به نفرین چهار ستاره های اینازوما دچار نشد :D

این سلاح ایشین خیلی خوشگله، حیف که بدرد کازوها نمیخوره. نامردا حتی نکردن ریفاین براش بدن:-"
خیلی دوست داشتم ۵ باشه از اینی که هست خیلی هم بهتر میشد . واقعا عالیه از زمانی که هایزو رو گرفتم لول ۶۰ قشنگ همه رو جارو می‌کنه با تلنت لول ۴ و لول ۶۰ ۳۵ هزار تا میزنه

Heizou فکر کنم C1 بسشه، فعلا C0 ـشو دارم آپ میکنم :>

چجوریه باید DPS آنمو بست؟ یا مثل بقیه فقط EM? :D

چه مسخره، آخه کاتسین ها Pre-Rendered هم نیستن

مرگ بر HoYoverse :D :D
C2ش cc میده و بنظرم مهمه.
ولی همون C0ش هم خوبه.
بیلدش هم هر دو حالتی که گفتی میشه ،مثل ونتی هست.
Screenshot_2022-07-12_at_3.06.17_PM.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or