Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آره جالب بود، بعد خودش هم دوباره محو میشه :D حالا البدو گفت که برای دونستن جزئیات یه سفر دیدن یکی رفته، تا ببینیم اون یکی کی بوده :D
نگفت سفرا ...
گفت باید یه چیزی رو با یکی چک کنم، که آیاتو بود که میدونست یکی اومده سراغ بند و بساط کازوها، و همینطور احتمالا به طور مستقیم طرف رو دیده بوده و تونسته برای آلبدو توصیفش کنه:-"

یا هم چیزی که میگی رو من جا انداختم:-"

---

در حین ایونت فکر میکردم طرح آخر خود آلبدو باشه، به خاطر آلبدوی تقلبیه ایونت قبلش:-"
واب خوب یهو داستان خفن پیچید :دی

نگفت سفرا ...
گفت باید یه چیزی رو با یکی چک کنم، که آیاتو بود که میدونست یکی اومده سراغ بند و بساط کازوها، و همینطور احتمالا به طور مستقیم طرف رو دیده بوده و تونسته برای آلبدو توصیفش کنه:-"

یا هم چیزی که میگی رو من جا انداختم:-"

---

در حین ایونت فکر میکردم طرح آخر خود آلبدو باشه، به خاطر آلبدوی تقلبیه ایونت قبلش:-"
واب خوب یهو داستان خفن پیچید :D
قشنگ گفت یه سفر کوتاه رفته، حالا اینکه تا کجا رو نمیدونم ولی منطقی تر هست که با فیشل، مونا، یا یائه صحبت کرده باشه که مطمئنا طرف رو دیده بودن.

Screenshot_۲۰۲۲۰۴۲۳-۰۳۳۶۳۷.png

آیاتو نگفت که خودش دیده، گفت یه نفر از نینجاهاش رو فرستاده که حواسشون بهش باشه و تعقیبش کنن. به هر حال بازم با تعریفی که کرد من حدس میزنم خود طرف نبوده و یکی از مامورای زیردستش بوده احتمالا.

قشنگ گفت یه سفر کوتاه رفته، حالا اینکه تا کجا رو نمیدونم ولی منطقی تر هست که با فیشل، مونا، یا یائه صحبت کرده باشه که مطمئنا طرف رو دیده بودن.

View attachment 252737

آیاتو نگفت که خودش دیده، گفت یه نفر از نینجاهاش رو فرستاده که حواسشون بهش باشه و تعقیبش کنن. به هر حال بازم با تعریفی که کرد من حدس میزنم خود طرف نبوده و یکی از مامورای زیردستش بوده احتمالا.
فیشل و مونا اون شخص رو دیدن، ولی این رو ما میدونیم که این دو نفر توی داستان آیاتو و داستان مونا یک شخص مشترک هستن!

آیاتو تعریف کرده یکی با چنین مشخصاتی دیدن(حالا نینجاش دیده)، ولی آلبدو اصولا در جریان نمیتونه باشه که بره از مونا هم بپرسه بگه اینی که میگن، همینیه که تو دیدی؟ :D (که اگر بود مگه بیکار بود؟ خو از خودمون میپرسید:-" )
جدا از اینکه ایونت تو چند روز اتفاق افتاد کلا، رفتن و برگشتن کار راحتی نیست:-"
اون سفری که گفته به نظرم خارج شدن از ریتو و رفتن به کامیساتو استیته:-"

فیشل و مونا اون شخص رو دیدن، ولی این رو ما میدونیم که این دو نفر توی داستان آیاتو و داستان مونا یک شخص مشترک هستن!

آیاتو تعریف کرده یکی با چنین مشخصاتی دیدن(حالا نینجاش دیده)، ولی آلبدو اصولا در جریان نمیتونه باشه که بره از مونا هم بپرسه بگه اینی که میگن، همینیه که تو دیدی؟ :D (که اگر بود مگه بیکار بود؟ خو از خودمون میپرسید:-" )
جدا از اینکه ایونت تو چند روز اتفاق افتاد کلا، رفتن و برگشتن کار راحتی نیست:-"
اون سفری که گفته به نظرم خارج شدن از ریتو و رفتن به کامیساتو استیته:-"
مونا تا حالا چند بار خونه البدو تلپ شده و همراه کلی غذا خوردن. شاید همونجا براش تعریف کرده باشه. اصلا قضیه مربوط به سقوط ستاره ها از آسمون بود، حتما ماجرا رو به شوالیه های فاونیوس گزارش کرده بودن دیگه، البدو هم شاید از همونجا فهمیده:D بعد البدو حتما که نمیخواسته شبیه خود طرف باشه، اون فقط دنبال یه مدل برای ترسیم کردن بوده :D

من شک دارم خودش برای پیدا کردن همچین چیزی به اینازوما اومده باشه، اونم وقتی چیلده داره در بدر دنبالش میگرده و آخر ایونت روگ لایک هم گفت که طرف دیگه اینجا نیست:D
نه دیگه، اگه از ما میپرسید که سورپرایزش از بین میرفت :D

ما روز اول ایونت رفتیم تا موندست تا چهار تا عکس از گل و گیاه بگیریم و برگردیما:D بعد خود شخصیت ها هم مدام یه پاشون ریتو هست و اون یکی پاشون اینازوما:D فست تراول هم دنیای بازی داره وگرنه اصلا چه نیازی بود اون سنگ های به اون گندگی رو وسط شهر بکارن؟:D

در مورد ارتباط البدو با خاندان کامیساتو مطمئن نیستم جایی چیزی گفته باشه:D دعوتش به اینازوما هم از طرف یائه بوده:D

آخرین ویرایش:
مونا تا حالا چند بار خونه البدو تلپ شده و همراه کلی غذا خوردن. شاید همونجا براش تعریف کرده باشه. اصلا قضیه مربوط به سقوط ستاره ها از آسمون بود، حتما ماجرا رو به شوالیه های فاونیوس گزارش کرده بودن دیگه، البدو هم شاید از همونجا فهمیده:D بعد البدو حتما که نمیخواسته شبیه خود طرف باشه، اون فقط دنبال یه مدل برای ترسیم کردن بوده :D

من شک دارم خودش برای پیدا کردن همچین چیزی به اینازوما اومده باشه، اونم وقتی چیلده داره در بدر دنبالش میگرده و آخر ایونت روگ لایک هم گفت که طرف دیگه اینجا نیست:D
نه دیگه، اگه از ما میپرسید که سورپرایزش از بین میرفت :D

ما روز اول ایونت رفتیم تا موندست تا چهار تا عکس از گل و گیاه بگیریم و برگردیما:D بعد خود شخصیت ها هم مدام یه پاشون ریتو هست و اون یکی پاشون اینازوما:D فست تراول هم دنیای بازی داره وگرنه اصلا چه نیازی بود اون سنگ های به اون گندگی رو وسط شهر بکارن؟:D

در مورد ارتباط البدو با خاندان کامیساتو مطمئن نیستم جایی چیزی گفته باشه:D دعوتش به اینازوما هم از طرف یائه بوده:D
همچنان من فکر میکنم اون حرفی که آلبدو زد منظورش آیاتو بوده و داری پیچیده ش میکنی:-"

در مورد اینکه کِی وسایل کازوها رو چک کرده هم تاریخی گفته نشده بود، احتمالا قبل ورود تارتاگلیا به اینازوما بوده:-"

در مورد فست تراول، اگر اشتباه نکنم یه جایی گفته شد که فقط ما این قابلیت رو داریم:p
اون جماعتی هم که یه پاشون ریتو هست و یه پاشون خارج از ریتو، خو اهل اینازومان:دی ، برای آلبدو که خودش مسافر ریتو هست، فرق میکنه این قضیه:-"

جدای از اینکه آخه چرا از مونا بره بپرسه و ایده بگیره؟ اصلا داستان مونا هیچ شباهتی و ارتباطی به داستان 5تا شاعر و قضیه های اینازوما نداره! کاراکترهایی که برای 4شاعر دیگه ازشون ایده گرفته شد، یه دخلی به این قضایا داشتن ...
"یکی که مونا میشناسه" خیلییییی ایده ی پرتی برای این نقاشی بوده:دی

همچنان من فکر میکنم اون حرفی که آلبدو زد منظورش آیاتو بوده و داری پیچیده ش میکنی:-"

در مورد اینکه کِی وسایل کازوها رو چک کرده هم تاریخی گفته نشده بود، احتمالا قبل ورود تارتاگلیا به اینازوما بوده:-"

در مورد فست تراول، اگر اشتباه نکنم یه جایی گفته شد که فقط ما این قابلیت رو داریم:p
اون جماعتی هم که یه پاشون ریتو هست و یه پاشون خارج از ریتو، خو اهل اینازومان:D ، برای آلبدو که خودش مسافر ریتو هست، فرق میکنه این قضیه:-"

جدای از اینکه آخه چرا از مونا بره بپرسه و ایده بگیره؟ اصلا داستان مونا هیچ شباهتی و ارتباطی به داستان 5تا شاعر و قضیه های اینازوما نداره! کاراکترهایی که برای 4شاعر دیگه ازشون ایده گرفته شد، یه دخلی به این قضایا داشتن ...
"یکی که مونا میشناسه" خیلییییی ایده ی پرتی برای این نقاشی بوده:D
آخه از کجا باید میدونست که آیاتو طرف رو دیده؟ :-"

اتفاقا آیاتو گفت بعد از برداشتن ممنوعیت رفت و آمد (یا شایدم تموم شدن قضیه گرفتن ویژن ها) این اتفاق افتاده:-"

Based on the fact that no one seems to use waypoints besides the traveler and Katheryne, I think it's most likely they used to be widely used but over time the ability or the knowledge on how to use them became more scarce. Katheryne could be one of the few remaining people who can/know how to use them, or she could be a world traveler herself. In the context of the traveler, it seems the ability could be linked to being able to transverse through space and time unnaturally, so it could also be theorized that world-hopping might have been less unheard of once upon a time in Tevyat. Also, I wouldn't be surprised if some vision bearers knew how to use them too, or the Archons, but it's probably knowledge reserved to those who go digging for it. No one seems to really pay them any mind.
Description for Portable Waypoints-

"A pocket-sized item that creates a temporary Teleport Waypoint. It is capable of connecting with the Ley Lines, at least to the extent necessary to bring about teleportation. Although it offers an incredible convenience to Vision bearers, some scholars worry that since the actual principles behind Teleport Waypoints are not yet fully understood, using a built imitation device for teleportation may have serious unknown side effects."
فقط تراولر نیست، بقیه هم ممکنه بدونن چطور ازش استفاده کنن:D

اهل اینازوما هم باشی منطقی نیست برای ناهار و صبحونه و شام بری اینازوما و برگردی ریتو :D

خب آدم حیله گر و بدجنس دیگه ای به ذهنش نرسیده، تازه طرف هم اهل اینازوما بوده:D

آخه از کجا باید میدونست که آیاتو طرف رو دیده؟ :-"

اتفاقا آیاتو گفت بعد از برداشتن ممنوعیت رفت و آمد (یا شایدم تموم شدن قضیه گرفتن ویژن ها) این اتفاق افتاده:-"

فقط تراولر نیست، بقیه هم ممکنه بدونن چطور ازش استفاده کنن:D

اهل اینازوما هم باشی منطقی نیست برای ناهار و صبحونه و شام بری اینازوما و برگردی ریتو :D

خب آدم حیله گر و بدجنس دیگه ای به ذهنش نرسیده، تازه طرف هم اهل اینازوما بوده:D
بفرما، تو خود چیزایی که گذاشتی هم تقریبا همینو میگه دیگه:دی که تقریبا کسی یا استفاده نمیکنه، یا خیلی محدوده(و ما هم جز خودمون که کلا خیلی خاصیم...و کاترین ها که اونا از ما بدتر مشکوکن، تا حالا کسی استفاده نکرده:p )

خوب اون تایمه همچنان ممکنه قبل از ورود تارتاگلیا باشه:-"
+ آلبدو از کسی پرسید که میتونه ارتباطی با این داستان داشته باشه، یا اطلاعاتی داشته باشه!
به هر حال فعلا رئیس خاندان کامیساتو هست که به قضیه هم ربط داشت ، و مشخصه آدمیه که روابط زیادی داره:دی

دیلوک هر روز برای کار از خونش میپیچه میاد شهر اصلی:دی دیگه از ریتو اینور اونور مشکلی نداره براشون:-" (ولی دهنشون سرویسا! چقدر تو ایونت هی جا به جا شدیم:)) )
آلبدو حیله گر ترین آدمی که میتونه به ذهنش برسه، آلبدو تقلبیه:-"
آخه اون بدبخت حتی حیله ی خاصی هم نزد به مونا اینا! فقط یه لحظه قصد کشت داشت:)) :D نه آقا نه! مکنا رو قاطی این بازیا نکن:دی اون خط داستانی با این یکی به نظرم جور در نمیاد:دی

بفرما، تو خود چیزایی که گذاشتی هم تقریبا همینو میگه دیگه:D که تقریبا کسی یا استفاده نمیکنه، یا خیلی محدوده(و ما هم جز خودمون که کلا خیلی خاصیم...و کاترین ها که اونا از ما بدتر مشکوکن، تا حالا کسی استفاده نکرده:p )

خوب اون تایمه همچنان ممکنه قبل از ورود تارتاگلیا باشه:-"
+ آلبدو از کسی پرسید که میتونه ارتباطی با این داستان داشته باشه، یا اطلاعاتی داشته باشه!
به هر حال فعلا رئیس خاندان کامیساتو هست که به قضیه هم ربط داشت ، و مشخصه آدمیه که روابط زیادی داره:D

دیلوک هر روز برای کار از خونش میپیچه میاد شهر اصلی:D دیگه از ریتو اینور اونور مشکلی نداره براشون:-" (ولی دهنشون سرویسا! چقدر تو ایونت هی جا به جا شدیم:)) )
آلبدو حیله گر ترین آدمی که میتونه به ذهنش برسه، آلبدو تقلبیه:-"
آخه اون بدبخت حتی حیله ی خاصی هم نزد به مونا اینا! فقط یه لحظه قصد کشت داشت:)) :D نه آقا نه! مکنا رو قاطی این بازیا نکن:D اون خط داستانی با این یکی به نظرم جور در نمیاد:D
معلومه نخوندی:D داره میگه که دانش استفاده ازشون فراموش شده و مردم عادی نمیدونن به چه درد میخورن. ولی البدو که آدم عادی نیست و هومونکلوس هست و حداقل ۵۰۰ سال عمرشه. بعد حتی اگه نتونه استفاده کنه هم بازم اون تلپورت هایی که ساخت دست انسان ها هستن رو ویژن دارها دارن استفاده میکنن پس احتمالش رو نمیشه رد کرد:D

شاید.

اوکی:D

این طراح وب ایونت جدید کی بوده؟
واقعا چی پیش خودش فکر کرده که سه ساعته فرستادیشون ددر دودور و برنگشتن؟ :|
قشنگ برای موبایلی ها انگار طراحیش کرده:|

هرچقدر آرت هاش خوشگلن، این ایدهه خیلی پرته واقعا:|

این طراح وب ایونت جدید کی بوده؟
واقعا چی پیش خودش فکر کرده که سه ساعته فرستادیشون ددر دودور و برنگشتن؟ :|
قشنگ برای موبایلی ها انگار طراحیش کرده:|

هرچقدر آرت هاش خوشگلن، این ایدهه خیلی پرته واقعا:|
بیا وقتی بهت میگم اینازوما کشور بزرگیه، میگی نه :D من دیشب ساعت چهار میخواستم قبل از ریست شدن سرور تمومش کنم، سر همین طول کشیدن نشد :D
البته هر بار که برن سفر دو تا عکس میارن پس زودتر تکمیل میشه :D
به اکانت میهویو وصل شو و از روی گوشی هم میتونی انجامش بدی، روزی دو بار نهایت بیشتر نیست :D

خب اینم از ابیس، البته یه هفته دیگه دوباره ریست میشه :D
این ایونت هم حال داد، دو سه تا تیم جدید تست کردم، مخصوصا رایدن هایپر کری و رایدن سان فایر خیلی خوب بود :D

بیا وقتی بهت میگم اینازوما کشور بزرگیه، میگی نه :D من دیشب ساعت چهار میخواستم قبل از ریست شدن سرور تمومش کنم، سر همین طول کشیدن نشد :D
البته هر بار که برن سفر دو تا عکس میارن پس زودتر تکمیل میشه :D
به اکانت میهویو وصل شو و از روی گوشی هم میتونی انجامش بدی، روزی دو بار نهایت بیشتر نیست :D

خب اینم از ابیس، البته یه هفته دیگه دوباره ریست میشه :D
این ایونت هم حال داد، دو سه تا تیم جدید تست کردم، مخصوصا رایدن هایپر کری و رایدن سان فایر خیلی خوب بود :D
بفرما! من که میگم فست تراول نمیتونند بکنند، هی میگی نه :p (جواب خوبی بود؟ :p :)) )

ندارم اکانت‌‌...نساختم آخرشم...حسش نی:|

ایونت هنوز نشروعیدم! هنوز تو کزم دارم میچرخم و فکر کنم وسطاشم هنوز:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or