Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 251030
@Tidus & Shayne سلام :D

اینقدر از گنشین بدت میاد؟ :))

بازیش خداییش خیلی ... :D

پرهام احتمالا منتظره یه سوتی دیگه بدم که دوباره اخطار 10 امتیازی بده=)) با یه کلمه "سس*شر" اخطار 10 امتیازی داد، باورت میشه؟ :D

اما گیمرهایی که بازیش میکنن همه عزیزن 😍🌹

تازه تو این عکس دستمو دراز کردم و آخرین جایزشو گرفتم و دیگه واسم هیجانی نداره =))

https://ptpimg.me/x64fom.jpg

@NHM اون یکی دو پچ دیگه هنوز نیومدن که بالاخره خداحافظی کنی و خوشحالم کنی؟ =))

آخرین ویرایش:
بنظر من که بهترین ابیس از پچ اول تا الان بوده :D

هرکی تاحالا 36* نکرده الان وقتشه :>

View attachment 251030
@Tidus & Shayne سلام :D

اینقدر از گنشین بدت میاد؟ :))
من فعلا 9 و 10 رو رفتم
ولی جوریه که خس میکنم نمیتونم 11 رو 9ستاره کنم:)) :-" (نرفتم سراغش هنوز:-" )

---

این chasm چقدر برکت داره؟ :-" اوضاعش خوبه؟ :-"
بعد از ایونت عکاسی و قبل از رفتن آیاتو، ایونت دیگه ای نداریم؟ :(

بازیش خداییش خیلی ... :D

پرهام احتمالا منتظره یه سوتی دیگه بدم که دوباره اخطار 10 امتیازی بده=)) با یه کلمه "سس*شر" اخطار 10 امتیازی داد، باورت میشه؟ :D
اما گیمرهایی که بازیش میکنن همه عزیزن 😍🌹
:x:D

نایس کیفیت :D

@NHM اون یکی دو پچ دیگه هنوز نیومدن که بالاخره خداحافظی کنی و خوشحالم کنی؟ =))
از اون موقع 1 پچ اومده که متاسفانه یا خوشبختانه کانتنت رو بهتر کردن :D فعلا هستیم مگر فاکآپ خاصی صورت بگیره :>

من فعلا 9 و 10 رو رفتم
ولی جوریه که خس میکنم نمیتونم 11 رو 9ستاره کنم:)) :-" (نرفتم سراغش هنوز:-" )
Xiao داری برو EZ ـه :-"

این chasm چقدر برکت داره؟ :-" اوضاعش خوبه؟ :-"
بعد از ایونت عکاسی و قبل از رفتن آیاتو، ایونت دیگه ای نداریم؟ :(
من باهاش بیشتر از Enkanomiya حال کردم :D

Hues of the Violet Garden

این ایونت هم داریم :D

1820786d3c1bb3bc94508eda37d66bf5_4001347803642825086.jpeg

منم الان ۱۱ رو نه ستاره کردم ولی ۱۲ اصلا حسش نیست:D این ابیس جدید هم چمبرهای ۲ و ۳ فلور ۱۱ خیلی راحتن ولی چمبر یک دهن سرویس کنه بدون کاراکتری که cc داشته باشه:D
خلاصه به زور گانیو و مونا و ساکروز و ژیائو و نینگوانگ و یائه موفق شدم ۹ ستاره اش کنم:D

:x:D

نایس کیفیت :D

اینا هم نایس کیفیت/خوب کوعالیتی :D

https://ptpimg.me/l77867.jpg
https://ptpimg.me/3pn1y4.png

منم الان ۱۱ رو نه ستاره کردم ولی ۱۲ اصلا حسش نیست:D این ابیس جدید هم چمبرهای ۲ و ۳ فلور ۱۱ خیلی راحتن ولی چمبر یک دهن سرویس کنه بدون کاراکتری که cc داشته باشه:D
خلاصه به زور گانیو و مونا و ساکروز و ژیائو و نینگوانگ و یائه موفق شدم ۹ ستاره اش کنم:D

تو هم دیگه بی خیال شو و کم کم وا بده =))

اینا هم نایس کیفیت/خوب کوعالیتی :D

https://ptpimg.me/l77867.jpg
https://ptpimg.me/3pn1y4.png

تو هم دیگه بی خیال شو و کم کم وا بده =))
من معمولا هر دو سال یه بار برای تنوع تغییر رویه میدم:D ولی اینجا کلا اگه ترک کنم دوستانم هم کم کم فراموش میشن:D
تازه بازیش خیلی خوبه، ولش کن و بعد برم دنبال بازی خوب بگردم دوباره؟:D

والا دقیق نمیدونم ولی ساب ردیت جدید داخل ردیت باز شده که ملت اونجا میتونن هر 5 دقیقه یه دونه tile بزارن و تصاویر پیکسلی بسازن :D

r/place
دیشب قبل خواب تو گوشی دیدمش نگرفتم چیه

الان با PC رفتم دیدمش، لاگین میکنی هر 5 دقیقه میتونی 1 پیکسل به عکس اضافه کنی، خیلی جالبه بشریت میتونن اینقدر هماهنگ باشن ولی نمیتونن قرار بذارن هفته اول رو حضوری نرن :-"

توش از گنشین تا osu! تا Rocket League تا Amogus تا پرچم ایران میتونی پیدا کنی :D

1649023556860.png

r/place

بالا رو بنر کلیک کنی میتونی به صورت Live تغییراتش رو ببینی :D

الان با PC رفتم دیدمش، لاگین میکنی هر 5 دقیقه میتونی 1 پیکسل به عکس اضافه کنی، خیلی جالبه بشریت میتونن اینقدر هماهنگ باشن ولی نمیتونن قرار بذارن هفته اول رو حضوری نرن :-"

توش از گنشین تا osu! تا Rocket League تا Amogus تا پرچم ایران میتونی پیدا کنی :D

View attachment 251053

r/place

مگه شما هفته اول حضوری هستین؟:-"
حالا جالب اینجاست که این وسط بعضی ها هیت الکی به گنشین هم نشون میدن، یعنی اسم Genshin Impact رو به گند کشیدن ولی اونقدری اطلاعات نداشتن که بفهمن لوگوش یا بعضی شخصیت هاش هم اونجا هستن، یعنی در این حد ملت بی اطلاع هستن از بازی و فقط هیتر بازی در میارن:D

osu! که خیلی باحاله، هر کار میکنن نمیتونن لوگوش رو پاک کنن :))

View attachment 251053

r/place

بی ربط به تاپیک ...

وان پیس فن ها چه پنل حقی، اونم به چه ابعادی رو بازسازی کردن:-"

مگه شما هفته اول حضوری هستین؟:-"
آره ولی اصلا نمیخوام برم :-"
بمولا که همینطوریش هم تو "پیک" هستیم، تعطیلات نوروز بوده چیز عجیبی نیست، اینکه میخوان دانشگاه هم دقیقا بعد از عید حضوری کنن قشنگ nail in the coffin ـه :D
به زودی تجمع های مربوط به ماه رمضان هم مشاهده خواهیم کرد :-"

حالا جالب اینجاست که این وسط بعضی ها هیت الکی به گنشین هم نشون میدن، یعنی اسم Genshin Impact رو به گند کشیدن ولی اونقدری اطلاعات نداشتن که بفهمن لوگوش یا بعضی شخصیت هاش هم اونجا هستن، یعنی در این حد ملت بی اطلاع هستن از بازی و فقط هیتر بازی در میارن:D
osu! که خیلی باحاله، هر کار میکنن نمیتونن لوگوش رو پاک کنن :))
پاور آو گاد اند انیمه که میگن همینه :))

osu! فضای زیادی هم اشغال کرده واقعا راضیم :D

هرجا زوم کنی میبینی SJW ها دارن سعی میکنن یه پرچم رنگین علم کنن :))

بی ربط به تاپیک ...

وان پیس فن ها چه پنل حقی، اونم به چه ابعادی رو بازسازی کردن:-"
موقعیتش رو بگو. یه توئیچر هست که به اسم XQC که بهش موقعیت میدی و جنازه تحویل میگیری >:)
آره ولی اصلا نمیخوام برم :-"
بمولا که همینطوریش هم تو "پیک" هستیم، تعطیلات نوروز بوده چیز عجیبی نیست، اینکه میخوان دانشگاه هم دقیقا بعد از عید حضوری کنن قشنگ nail in the coffin ـه :D
به زودی تجمع های مربوط به ماه رمضان هم مشاهده خواهیم کرد :-"

پاور آو گاد اند انیمه که میگن همینه :))

osu! فضای زیادی هم اشغال کرده واقعا راضیم :D

دروغ چرا؟ من خودم هم رفتم سفر و الان دو روزه که مریضم، البته چون واکسن زدم زیاد شدید نیست ولی مشخصه که کرونا همچنان حضور داره :D

امروز روز آخرش هست، فضاش رو دو برابر کردن و داره دوباره اضافه میشه. خدا رو شکر که دیگه ملت دست از سر بالای صفحه برداشتن و آثار هنری دست نخورده باقی میمونه :D

در عوض ملت هر وقت یه پرچم میبینن میرن روش عکس مبتذل میکشن :))
احتمالا خودتون دیدید ولی یک سریِ Challenger جدید اضافه شده تو اچیومنت ها، از اونا که جلوی باس ها باید یه سری کار خاصی انجام داد. بزنید تو رگ :Shifty:
نه نمیدونستم،، خوب شد گفتی :D

برای اینکه بی ربط به تاپیک نشه، دیروز رفتم کزم رو باز کردم و یا خدا، چقدر بزرگه :D

این قوری هم یه آیتم جدید برای فروش گذاشتن، مثل پله معلق میمونه، فکر کنم میهویو یه فکرایی توی سرشه :D چیدمانش هنوز باز نیست ولی قراره 5000 تا سکه دیگه بدن:D

کلا هرجا نگاه کنی یه پرچم میبینی. یا LGBT یا آلمان یا فرانسه و یا ایتالیا. آلمان که لامصب ۵۰۰ پیکسل کشیده شده به هر جهت. :|

یه استریمر (xqc فک کنم) هم سعی کرد پایین سمت چپ بوم یه آرت عظیم الجسه از پشت ( :D :D ) 2B بسازه ولی دست اندرکاران پشت صحنه زدن سانسورش کردن.:-w الان بجاش یه پرچم فرانسه مونده.

------------

کسایی که کامل رفتنش، Chasm چقدر جم میده؟

• Smile
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or