Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
البته برای مین دی پی اس ss باید c2 باشی ,ولی ساب دی پی اس s میتونی c0 باشی
لیست جدید ss , s اینه الان
هم نه همون برم برایلان و کازوها انگاربهتره.
چایلدو دارم، سینچکو c5 هم هست برا هایدرو،بانو رایدن، شنها، مونا و بیگ ددی هم دارم ترکیب سابم خوبه

چند روزی بهتره صبر کنیم ویدیو های بیلد ملت بیاد بعد تصمیم بگیریم :D

من فعلا بهش The Alley Flash دادم بیس اتکش بالاست :D
آقا من جدی نوبم و این اعصابمو داره داغون میکنه.~X(
الان با هزار بدبختی آیاتو گرفتم حالا هیچی هم ندارم بزارم روش وپن خوب میخوام که این باف شه باید چیکار کنم؟
پارتیمم که داغونه همش ی گلوگاه دارم اه اه :D
این آرتیفکت های خفنو با تموم کردن داستان فقط گیرم میاد درسته؟

آخرین ویرایش:
الان با هزار بدبختی آیاتو گرفتم حالا هیچی هم ندارم بزارم روش وپن خوب میخوام که این باف شه باید چیکار کنم؟
اول اینکه زیاد سخت نگیر:-" الان مشکلت کجاست؟ هدفت چیه؟ یعنی ورلد مپ مشکل داری یا درگیر ابیس هستی؟ یا صرفا فقط عدد گنده میخوای؟ :-" از کی شروع کردی؟ :دی

خیر آرتیفکت اصل اند گیم هست... انقدر میری فارم میکنی و فحش میدی که پیر میشی:-"

برای آیاتو هم، اولین چیز تلنت هاش رو ببر بالا، بعد برو سراغ فارم آرتیفکت:دی

اصلا سخت نگیر به مرور زمان حل میشه :D

فعلا هرچی که بیس اتکش بالاتره بده دستش :D اصولا برای DPS نیاز به اتک بالا، Crit Rate و Crit Damage بالا داری، این واسه همه ثابته، ولی بعضی ها با استت های خاص مثل HP هم دمیجشون Scale میشه یعنی علاوه بر اون اتک و CR/CD، هرچی HP بالاتر داشته باشی دمیج هم بیشتر میدی :D الان آیاتو هم با HP اسکیل میشه ولی چون شمشیر نداریم که HP بده(بجز Jade Cutter که 5 ستارست) فعلا اتک بالا بهش بدی بسشه

یه 3 ستاره هم هست Harbinger of Dawn، واسه شروع سلاح خوبیه جلوتر رفتی با 4* یا 5* جایگزین کن :D

عکس از کاراکتر هاتو بده + اونایی که دوست داری باهاشون بازی کنی تا کمکت کنیم :D

AR 45 که بشی، هربار دامین آرتیفکت رو بری گارانتی یدونه 5* بهت میده، تا قبل از 45 اصلا به فکر فارم نباش و از بازی لذت ببر :D

اول اینکه زیاد سخت نگیر:-" الان مشکلت کجاست؟ هدفت چیه؟ یعنی ورلد مپ مشکل داری یا درگیر ابیس هستی؟ یا صرفا فقط عدد گنده میخوای؟ :-" از کی شروع کردی؟ :D

خیر آرتیفکت اصل اند گیم هست... انقدر میری فارم میکنی و فحش میدی که پیر میشی:-"

برای آیاتو هم، اولین چیز تلنت هاش رو ببر بالا، بعد برو سراغ فارم آرتیفکت:D
خب مشکل اصلیم اینه که پارتی خوب ندارم (هر چند کاراکتر خیلی ندارم و توقعم بی جاست) ی سایت خوندم گفت آیاتو رو با توما بیارید که توما شیلد بزنه و بعد با آیاتو vaporize کنید.
الان بهش Favonius Sword دادم base 99/energy recharge 23 دیه بهتر از این نداشتم الان من نمیدونم Fate جمع کنم واسه بنر بعدی یا بنر weapon چون هر جا خوندم گفتن Futsu بهترینشه (راستی این epitomized path) چیه؟
در موردش خوندم اما بازم خوب متوجه نشدم همونی که عکس بچه روشه.:D
ی جا هم بود گفتن black sword هم چیز خوبیه که این رو میشه راحت از bp گرفت و فیت هارو سیو کرد واسه بنر بعدی.
کاراکتر هم خب آیاتو، یون جین، توما، نوئل و xingqiu رو دارم و بالاخره با اینا هر پارتی بسازم به نظرم ی جا گلوگاه دارم.😅
آرتیفکتشم که کسی ندیدم زیر 5 ستاره بچینه براش که منم ندارم و الان که فهمیدم باید تموم کنم گیم رو...
AR 25 در حال انجام کوئست های چایلده هستم.:D
الان هم با این لیک شدن بنر جدید نمیدونم کار خوبی کردم آیاتو رو گرفتم یا نه... ی حسی بهم میگم بنر بعدی بهتر نبود؟
مرسی بابت کمکاتون. 🌹 🌹 🌹

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
خب مشکل اصلیم اینه که پارتی خوب ندارم (هر چند کاراکتر خیلی ندارم و توقعم بی جاست) ی سایت خوندم گفت آیاتو رو با توما بیارید که توما شیلد بزنه و بعد با آیاتو vaporize کنید.
الان بهش Favonius Sword دادم base 99/energy recharge 23 دیه بهتر از این نداشتم الان من نمیدونم Fate جمع کنم واسه بنر بعدی یا بنر weapon چون هر جا خوندم گفتن Futsu بهترینشه (راستی این epitomized path) چیه؟
ی جا هم بود گفتن black sword هم چیز خوبیه که این رو میشه راحت از bp گرفت و فیت هارو سیو کرد واسه بنر بعدی.
کاراکتر هم خب آیاتو، یون جین، توما، نوئل و xingqiu رو دارم و بالاخره با اینا هر پارتی بسازم به نظرم ی جا گلوگاه دارم.😅
آرتیفکتشم که کسی ندیدم زیر 5 ستاره بچینه براش که منم ندارم و الان که فهمیدم باید تموم کنم گیم رو...
الان هم با این لیک شدن بنر جدید نمیدونم کار خوبی کردم آیاتو رو گرفتم یا نه... ی حسی بهم میگم بنر بعدی بهتر نبود؟
مرسی بابت کمکاتون. 🌹 🌹 🌹
نگاه در مورد خط آخرت، به نظر من درگیر متا و خوب یا بد بودن کاراکتر نشو!
طرف رو خوشت اومده؟(صداپیشه،پرسونالیتی،گیم پلی،طراحی کاراکتر ... هرچیزی) راضی باش و برو براش:دی
و در کل F2P هستیم، پس نمیتونیم همه رو بگیریم:-"

در مورد تیم، هیلر نداری؟ دیونا،باربارا،همین نوئل فکر کنم C1 یا C2 ... (باربارا هم فکر کنم مجانی میدنا:-" )
تو تیمت یه هیلر بزار در هر صورت:دی
اگر نوئل با اون مشخصات داری، بهترین گزینه ست(یا دیونا) هم شیلد میدن و هم هیلرن:دی

در مورد سلاح بتل پس، سلاح رو روی بتل پس پولی میده ها:-"

برای Vape به نظرم ژیانگ لینگ بهتره ها! :دی
روی همین بنر هست، از ابیس 3 هم میتونی بگیریش:دی

اما در کل اول بازی هستی، انقدر درگیر متا نشو!
ما هم سلاح 5* زیاد نداریم! سلاح اختصاصی دیگه بدتر:-"
تیم های پیشنهادی هم که پر 5* هستن نداریم
خود کاراکترهای 5* رو Cبالا نداریم، نهایت C1 مثلا :دی (فکر کنم اکثرا اینجا برای هوتائو:-" )

در کل درگیر متا و استریمرها و اینا نشو!
بزن، از داشته هات لذت ببر:دی
الانم با همین کاراکترها بکم upشون کنی راحتی و به مشکل نمیخوری:-"

نگاه در مورد خط آخرت، به نظر من درگیر متا و خوب یا بد بودن کاراکتر نشو!
طرف رو خوشت اومده؟(صداپیشه،پرسونالیتی،گیم پلی،طراحی کاراکتر ... هرچیزی) راضی باش و برو براش:D
و در کل F2P هستیم، پس نمیتونیم همه رو بگیریم:-"

در مورد تیم، هیلر نداری؟ دیونا،باربارا،همین نوئل فکر کنم C1 یا C2 ... (باربارا هم فکر کنم مجانی میدنا:-" )
تو تیمت یه هیلر بزار در هر صورت:D
اگر نوئل با اون مشخصات داری، بهترین گزینه ست(یا دیونا) هم شیلد میدن و هم هیلرن:D

در مورد سلاح بتل پس، سلاح رو روی بتل پس پولی میده ها:-"

برای Vape به نظرم ژیانگ لینگ بهتره ها! :D
روی همین بنر هست، از ابیس 3 هم میتونی بگیریش:D

اما در کل اول بازی هستی، انقدر درگیر متا نشو!
ما هم سلاح 5* زیاد نداریم! سلاح اختصاصی دیگه بدتر:-"
تیم های پیشنهادی هم که پر 5* هستن نداریم
خود کاراکترهای 5* رو Cبالا نداریم، نهایت C1 مثلا :D (فکر کنم اکثرا اینجا برای هوتائو:-" )

در کل درگیر متا و استریمرها و اینا نشو!
بزن، از داشته هات لذت ببر:D
الانم با همین کاراکترها بکم upشون کنی راحتی و به مشکل نمیخوری:-"
اینطوری که شما گفتین الان حس بهتری دارم. 😅
چرا باربارا دارم اما خب خود نوئل شیلد میزنه و بعد هر اتک ی درصدی به همه hp میده و نیاوردم باربارا رو چون اونم hydro عه و نوئلم لول بالاتره و قوی تره.
بتل پس میدونم باید آپش کرد تا بلک سورد رو بده اما خب سوالم اینه ارزشش رو داره یا نه که فیت هامو بزنم سر بنر بعدی.
ژیان لینگ رو چمبر 3 میده که من سر همین 3ش گیر کردم، اون یارو باته ک میچرخه میاد فکر کنم که تایمش زیر 1 مینه و من 3 مین کم کم سرش درگیرم ( از بنر هم که نگرفتم ژیانو).
ی سوال این c1 و اینا ک میگید یعنی Constellation؟
ببخشید ولی اون بچه رو که سوال کردم رو نگفتید...:D
الان تو ذهنم افتاده اون درخته که تو کوهه Frostbearing tree رو برم و اون آیتم های آپش رو محلش رو تو یوتیوب پیدا کنم آپش کنم یادمه آیتم های خوبی داشت یا نه کل کل تمرکزم تموم کردن بازی باشه؟
مرسی بابت راهنماییتون خیلی کمک میکنه.

مرسی بابت کمکاتون. 🌹 🌹 🌹
ایاتو دی پی اس هست و دمیج خوبی میده میده هنوز هم که اول بازی هستی از بازی لذت ببر درگیر متا نشو و اهمیت نده ژانگلینگ هم برای ایاتو بذار خیلی بهتر از توما هست باربارا هم برای هیل ببر سلاح با زیر پایه ی اتک هم بزار کارت رو راه میندازه و بازم میگم متا آخرین چیزی هست که باید بهش اهمیت بدی پس از بازی لذت ببر
موفق باشی 🌹🌹

25؟ فعلا فقط ماموریت برو و تو محیط ها بچرخ جعبه باز کن. بحث آرتیفکت 5 ستاره کلا واسه 45 به بعده. من باشم که میگم 50 به بعد :Shifty:

رزین هات رو فعلا مصرف کن واسه باس های هفتگی و ارتقا کاراکترهایی که دوست داری و حال میکنی باهاشون. اصلا هم قدرت کاراکترها کار نداشته باش. مثال میزنم، کوکومی وقتی اومد تقریبا همه فحشش دادن و اسکیپ ـش کردن، شده بود پایین ترین بنر از نظر فروش. الان آمار استفاده ش تو فلور نزدیکه به شوگان و ژانگلی، 2 از آرکان های بازی ;;) خلاصه کلا بیخیال این قضیه باش :D با هر شخصیتی حال میکنی برو جلو و ارتقاش بده :D

اینطوری که شما گفتین الان حس بهتری دارم. 😅
چرا باربارا دارم اما خب خود نوئل شیلد میزنه و بعد هر اتک ی درصدی به همه hp میده و نیاوردم باربارا رو چون اونم hydro عه و نوئلم لول بالاتره و قوی تره.
بتل پس میدونم باید آپش کرد تا بلک سورد رو بده اما خب سوالم اینه ارزشش رو داره یا نه که فیت هامو بزنم سر بنر بعدی.
ژیان لینگ رو چمبر 3 میده که من سر همین 3ش گیر کردم، اون یارو باته ک میچرخه میاد فکر کنم که تایمش زیر 1 مینه و من 3 مین کم کم سرش درگیرم ( از بنر هم که نگرفتم ژیانو).
ی سوال این c1 و اینا ک میگید یعنی Constellation؟
ببخشید ولی اون بچه رو که سوال کردم رو نگفتید...:D
الان تو ذهنم افتاده اون درخته که تو کوهه Frostbearing tree رو برم و اون آیتم های آپش رو محلش رو تو یوتیوب پیدا کنم آپش کنم یادمه آیتم های خوبی داشت یا نه کل کل تمرکزم تموم کردن بازی باشه؟
مرسی بابت راهنماییتون خیلی کمک میکنه.
خکب آره اگر نوئلت اوکیه، گزینه بهتریه در کل!
البته دو کاراکتر از بک عنصر هم مزایای خودش رو داره(تو صفحه تیم چیدن، فکر کنم یک گزینه المنت رزوننس یا همچین چیزی داریم توضیح داده)

اوکیه...میگیریش کم کم، برای ما هم زمان برد رفتن 3 :-" ولی توی بنرم هست، ویش بزنی براش بد نیست، همینطور که گفتن از توما گزینه خیلی بهتریه:-"

C هم بری همون مخفف کانسلیشنه:-"

بچه؟ همون epitomized path ؟
دیدی توی کاراکتر بنر میگیم 50-50 و گارانتی؟
اینم همین کار رو میکنه با کمی تفاوت، سلاحی که میخوای رو انتخاب میکنی، و بعد از دوبار باخت! سومی و فقط توی همون بنر، گارانتی میشی! تقریبا بسیااااار حرکت بیخودیه برای ما و f2p جماعت به کارش نمیاد:(
نکته ی بد بنر سلاح اینه که... دیدی 2تا سلاح 5* بوستن؟ هر کدوم اینا 25% شانس دارن، و 50% دیگه بین سلاح هاییه که تو بنر استاندارد هم هست:| کلا شانس گرفتن سلاح ازش خیلییی کمتره:|

گفتی مپ...
پیشنهاد: اصلا و ابدا فکر راهنما دیدن و زودتر تموم کردن بازی نکن:-"
بازی مر از رمز و رازه، و جذابیت اصلیش حقیقتا بحث اکتشافشه (فکر کنم اکثرا بچه ها قبول داشته باشن؟ :-" )
یعنی مپ جدید میاد کلا ذوق میکنیم و حس دوران لانچ رو میده:D

قبول دارم الان آیاتوت رو بیشتر 20~40 نمیتونی آپگرید کنی، تلنتش بالا نمیره، و کلا بی استفاده میمونه تا یه مدت برات:-"
ولی از بازی لذت ببر :D

نهایت بخش داستانی سریع تر برو، که بتونی به مپ ها و باس و دامین مورد نیاز آیاتو برسی:-"
حقیقتا تا اون موقع هم باید به فکر یه تیم دیگه بدون آیاتو باشی:-" کلا یکی از بخش هایی که بایو فکرش رو بکنند، قضیه ی متریال 5*های جدید، برای کاربرهای جدیده!
حالا برای ایونت یه حرکاتی زدن از این آپدیت!
ولی برای lvl up کاراکتر هم جدا باید یه کاری بکنند!
یا مثلا... دیگه واقعا یه 5*بیس بدن به همه، که طرف که میاد، دست خالی نباشه تو بازی و انگیزه داشته باشه انقدر بکوبه بیاد جلو:-"
یا قابلیت جوین به AR بالاتر بدن...نهایت محدودیت بزارن روزی 40~80 رزین رو ARبالاتر خرج کنند ملت... که هم تشویق به CO OP بشن، هم بتونند آروم آروم متریالس که میخوان جمع کنند و پیش برن تو بازی!

از اونجایی قراره تا چند سال این بازی ادامه داشته باشه و همچنان بازیکنان جدید اضافه بشن، به نظرم یکی از بچه ها که مکانیزم های بازی رو بهتر و دقیقتر از بقیه بلده، در یک یا چند پست سوالاتی که به صورت متداول پرسیده میشه یا اصطلاحات و مکانیزم های که زیاد به کار میبریم و برای خودمون یه چیز عادی شده رو توضیح بده که اگه کسی اومد اینجا گیج نشه و اون پست ها رو به صفحه اول اضافه کنیم :D

البته فقط اینجا اینطوری نیست و ردیت بازی هم حسابی تخصصی شده و دیگه کار به جایی کشیده که حتی میهویو هم داخل این ایونت سوالات پایمون آخری اومده بود سوال تخصصی گذاشته بود به جای اینکه مثلا بپرسه کایا کریو هست یا پایرو:D

از اونجایی قراره تا چند سال این بازی ادامه داشته باشه و همچنان بازیکنان جدید اضافه بشن، به نظرم یکی از بچه ها که مکانیزم های بازی رو بهتر و دقیقتر از بقیه بلده، در یک یا چند پست سوالاتی که به صورت متداول پرسیده میشه یا اصطلاحات و مکانیزم های که زیاد به کار میبریم و برای خودمون یه چیز عادی شده رو توضیح بده که اگه کسی اومد اینجا گیج نشه و اون پست ها رو به صفحه اول اضافه کنیم :D

البته فقط اینجا اینطوری نیست و ردیت بازی هم حسابی تخصصی شده و دیگه کار به جایی کشیده که حتی میهویو هم داخل این ایونت سوالات پایمون آخری اومده بود سوال تخصصی گذاشته بود به جای اینکه مثلا بپرسه کایا کریو هست یا پایرو:D
View attachment genshin-theorycrafting.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or