Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
1646291861105.png
1646291935094.png چقدر فلور 11 فان بود :D

نیمه اول National رایدن رفتم خیلی سریع مردن سر باف الکترو :>

از بیکاری بیش از حد لول روزاریا و چایلد هم مکس کردم :-" حیف کتاب :D
نمیدونم چرا هرچی واسه چایلد بیشتر خرج میکنم دمیجش کمتر میشه :))

View attachment 247154
View attachment 247155 چقدر فلور 11 فان بود :D

نیمه اول National رایدن رفتم خیلی سریع مردن سر باف الکترو :>

از بیکاری بیش از حد لول روزاریا و چایلد هم مکس کردم :-" حیف کتاب :D
نمیدونم چرا هرچی واسه چایلد بیشتر خرج میکنم دمیجش کمتر میشه :))
آره خیلی فان بود، بعد از مدت ها تصمیم گرفتم فلور ۱۱-۳ رو بیخیال بشم :))
هیچ ربطی هم به نیمه دوم ۱۱-۳ نداره :))

View attachment 247156
@cm180life

با اینا واسه 12 دو تا تیم بگو :D

12-1 رو 3 ستاره کردم رسیدم 2-12 دیدم جئو ندارم ناراحت شدم اومدم بیرون :))
طرف اول:
گانیو ، مونا ، روزاریا ، ونتی
یا یه تیم بر مبنای الکترو شارژ

طرف دوم:
هوتائو ، سینکچو ، ژانگلی ، چهارمی نوئل یا نینگوانگ یا یونجین هر کدوم راحت تری
نینگ سریع اون سه تا کله گرگی رو میزنه ولی باسش یه اتک corrosion داره که راحت میشه جاخالی داد اما اگه نتونی نوئل به عنوان هیلر و geo خوبه ببری.

دو تا geo لازم نیس.
یه نینگوانگ ببری کافیه ، نمی دونم تیمت چیه ولی اگه می خوای تیمت بهم نخوره با ژانگلی هم میشه انجامش داد فقط یکم بیشتر طول میکشه.
باید کنار یکیش ستون بذاری بعد رو دومی برست بزنی رو سومی باز ستون بذاری.
کلا اگه دمیجت هم خیلی زیاد باشه قبل ازین که به این فاز برسه میشه بکشیش. :-"

آره یادمه یه ویش تکی داشتی نمی دونستی چیکارش کنی رو بنر سلاح زدی گرفتیش :-"
با چیزای سوکرز عوض کن خب ، سوکرز می خوای چیکار وقتی کازوها هست :-?
مشکل اینه تواون تیمم هیلر نیست،باید بنی بیارم تو گود ولی هوتایو چوخ میشه :((
بعد میرم باز تست 1ستاره کم دارم از همین باس مزخرف :Censored:

این ایونت جدید دقیقا باید چیکار کنیم؟ چون من فقط رفتم داخل و جایزه هاش رو گرفتم و اومدم بیرون :D
من خودم هنوز نرفتم ولی دیدم ملت دومین میسازن بقیه میان بازی می کنن:

@NHM
الان یادم افتاد برا گانیوت اموس داری ، هنوز بلیزارد میری باهاش یا واندرر؟
اگه ملت گانیو بازی می کنی برا اون باس گرگی ملت گانیو خیلی خوبه ، اگه دمیجش از هوتائوت بیشتره تیم ملت گانیو بذار سمت دوم فقط قبلش بیرون ابیس تمرین کن با ژانگلی کله گرگی ها رو بزنی.
سمت اولم چایلد و بیدو فیشل و سوکرز ، کلا یه تیم tazer خوب جواب میده.

این ایونت جدید دقیقا باید چیکار کنیم؟ چون من فقط رفتم داخل و جایزه هاش رو گرفتم و اومدم بیرون :D
همون کار کافیه :D

میتونی بری خودت دانجن(بهتره بگیم "track") بسازی و پابلیش کنی :D(حداقل یک بار اینو انجام بده واسه ریوارد)

@NHM
الان یادم افتاد برا گانیوت اموس داری ، هنوز بلیزارد میری باهاش یا واندرر؟
اگه ملت گانیو بازی می کنی برا اون باس گرگی ملت گانیو خیلی خوبه ، اگه دمیجش از هوتائوت بیشتره تیم ملت گانیو بذار سمت دوم فقط قبلش بیرون ابیس تمرین کن با ژانگلی کله گرگی ها رو بزنی.
سمت اولم چایلد و بیدو فیشل و سوکرز ، کلا یه تیم tazer خوب جواب میده.
الان بلیزارده باز، کلاه Wanderer انقدر خوب شد که داره بقیه آرتیفکت هارو کری میکنه :>

View attachment Genshinimpact 2022-03-03 14-47-46-211.mp4

این استت ها با Wanderer بهتر میشد قاعدتا، ولی دیگه اصلا نگران کریت نیستم :D

تیم تیزر رو بعدا حتما واسه ابیس تست میکنم :D

همون کار کافیه :D

میتونی بری خودت دانجن(بهتره بگیم "track") بسازی و پابلیش کنی :D(حداقل یک بار اینو انجام بده واسه ریوارد)

الان بلیزارده باز، کلاه Wanderer انقدر خوب شد که داره بقیه آرتیفکت هارو کری میکنه :>

View attachment 247187

این استت ها با Wanderer بهتر میشد قاعدتا، ولی دیگه اصلا نگران کریت نیستم :D

تیم تیزر رو بعدا حتما واسه ابیس تست میکنم :D

این سایته برا نشون دادن بیلد کار رو راحت می کنه:
Genshin Impact player card generator | ShinShin.moe

20220303 12-01-50.png

واقعا میکو،بازیو ایزی مود کرده برام
یه اسکیل چیچی میزنم بعد یه اسکیل مونا بعد اسکیل میکو و بعد کلی همه رو میترکونه.تو این فاصله برست همشونم پر میشه
این اسلحه ایونت میکو مکس کردم،از همه اسلحه ها اتکش،بیشتره،جای ویدیش گذاشتم
فقط نمیدونم وقتی اسلحه سکریفایس المنتال مستریش اینهمه زیاده،چرا بدرد میکو نمیخوره

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
میگن کلاغ میخواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره، راه رفتن خودش هم یادش رفت. دقیقا وضعیت من با الدن و گنشین هست :))

به هر حال جدی ما چطوری قبل از این بچ صندوق ها رو بدون اسکنر پیدا میکردیم؟ الان نیم ساعت دارم دنبال صندوق های انکونومیا میگردم که از پچ قبل جا موندن ولی پیدا نمیشه :D

میگن کلاغ میخواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره، راه رفتن خودش هم یادش رفت. دقیقا وضعیت من با الدن و گنشین هست :))

به هر حال جدی ما چطوری قبل از این بچ صندوق ها رو بدون اسکنر پیدا میکردیم؟ الان نیم ساعت دارم دنبال صندوق های انکونومیا میگردم که از پچ قبل جا موندن ولی پیدا نمیشه :D
الدن رو حذف کن ، بقیه هم لاست آرک و مانستر هانتر رو حذف کنن راه رفتنتون درست میشه :)
فقط نمیدونم وقتی اسلحه سکریفایس المنتال مستریش اینهمه زیاده،چرا بدرد میکو نمیخوره
المنتال مستری برا افزایش دمیج اسکیل یائه در حدی نیست که بخواد اولویت باشه ، بجاش سلاح کریت یا اتک بذاری خیلی بهتره.

اینا که مصببش خودشه:p
اون Aetherه بدبخته که سراغ این کارا میره:-"
بازم برعکس گفتی

جعبه ها شب و روز فرق داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or