Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اره داستان اینسری خیلی جالبه خیلی
ولی اولا این لومینه(نه ایثر) هست که گندزده به این دنیا توی بتل پس که داستانش داره قشنگ اسپویل میکنه برات.
و دوما این غذای روز مبادا پایمون جونی ازاینی که میبینین خیلی بزرگتره همون مثل فلفل نبین چه ریزه یا این نصفش تو زمینه دقیقا برااین بی وجدان صدق میکنه بزارین حافظشو یادش بیاد 🤣
خانریاه هم جریانتی داره که چرا رفتن دنبال اینکارا و چراشورش کردن، جریان عشقیه حالا ببینین کی گفتم😜

ای تو روحت توهم دقیقا به همین توجه کردی =)) :-bd
اون ایثره (اکثریت هم با هم موافقن 😉😜) پایمون رو که همه میدونن دیگه ، حتی دو سه بار خودشون هینت دادن که باید روی پایمون به عنوان باس اخر یا یکی از سابجکت های مهم اتفاقات اخر بازی حسابش کنیم

اون ایثره (اکثریت هم با هم موافقن 😉😜) پایمون رو که همه میدونن دیگه ، حتی دو سه بار خودشون هینت دادن که باید روی پایمون به عنوان باس اخر یا یکی از سابجکت های مهم اتفاقات اخر بازی حسابش کنیم
همتون از گمراهانید و به راه راست هدایت نمیشید:)):))
باشد که نفرین خانریا بر شما نازل گردد ^:)^ ^:)^

همتون از گمراهانید و به راه راست هدایت نمیشید:)):))
باشد که نفرین خانریا بر شما نازل گردد ^:)^ ^:)^
نمیدونند برادر من! نمیدونند :D

حالا جلوتر میبینند لومینه همه جا رو نابود کرده ، سزاریتا اونقدر بد نیست و اتفاقا هدفش ترکوندن سلستیاهاست ولی چون به قدرت هاربینجرها نیاز داره دستشون رو باز گذاشته فعلا گند بزنند به دنیا...به امید دنیایی بهتر :p

اون پایمون هم عمرا ( در همین نقطه خط و نشان میکشم:-" ) شخصیت منفی نیست! و اتفاقا در آینده پی خواهید برد مثبت ترین کاراکتر این دنیاست:-" (در کنار آئتر:-" )
سیاهمون سلستیا هستن
خاکستریمون سزاریتا ، خاکستری مایل به سیاه شده مون لومینه ، خاکستری کمرنگمون آرکان ها:-"
کانریا هم اولش بعیده اونقدر سیاه بوده باشن، احتمالا همون همرنگ سزاریتای فعلی بودن :-"

سلام دوستان

تقریبا ۲ ماهی هست که وقت نمیکنم درست حسابی بازی کنم...

الان بنر جدید آمده هنوز روش ویش نزدم... تست ران یائه رو یکبار رفتم ولی چیز زیادی ازش دستگیرم نشد... برست raw اون هم اصلا دمیج خوبی نداشت...

الان چی کارش کنم...بدون سلاح ش ارزش ویش زدن داره؟...
اگه میشه یه نمایش دمیج یائه تون بزارید

انصافا در حق کوکومی اجحاف شده :D موقعی که اومد یه جوری در موردش حرف میزدن انگار چی چی ازش بهتره. واقعا کاراکتر خوبیه.

2تا شیمناوا و 2تا Severed Fate. از ثاندرینگ هیچی ندارم چون اولین کاراکتر الکترویی که واقعا بیلد کردم شوگان بود :Shifty: وگرنه 2تاش گزینه خوبی بود. المنتال مستری زیادش هم به خاطر اینه که فعلا ساعت المنتال مستری گذاشتم چون تقریبا همه ساعت های اتک ـم واقعا فاجعه تشریف دارن 8-|

کاتالیستش Widsith ـه و به نظرم سلاح خیلی خوبیه واسه یاعه، علاوه بر کریت دمج زیادی که اضافه میکنه هر کدوم از باف هاش که فعال بشن به درد یاعه میخوره.

اگه قرار باشه مقایسه کنیم به نظرم کازوها خیلی کاربردی تره و تو تیم های بیشتری جا میگیره. البته اگه برای تیم ساختن ویش میزنید و ملاک وایفو بودن نباشه :Shifty: :D
کلا هر کاراکتر جدیدی همین روال رو طی میکنه. همین یائه هم چند وقت دیگه میان میگن متا شده :D

آره ویدیث بهترین سلاح چهار ستاره اش به حساب میاد، توی تست ها هم دمیج بیشتری داده. فقط بدیش اینه کاگورا اسکیل رو هم باف میکنه و ویدیث بعد از 10 ثانیه باف، 20 ثانیه داون تایم داره.

کلا کازوها هر کاراکتری رو متا میکنه :D
بوب رو مقایسه کن:))=))
به چه چیزهایی توجه میکنین :))

zbqzf6g8upi81.jpg

1j6rpo29upi81.jpg

humozfl9upi81.jpg

5kxxtsdeupi81.jpg

i5attmqb6mi81.jpg

کلا هر کاراکتر جدیدی همین روال رو طی میکنه. همین یائه هم چند وقت دیگه میان میگن متا شده :D

آره ویدیث بهترین سلاح چهار ستاره اش به حساب میاد، توی تست ها هم دمیج بیشتری داده. فقط بدیش اینه کاگورا اسکیل رو هم باف میکنه و ویدیث بعد از 10 ثانیه باف، 20 ثانیه داون تایم داره.

کلا کازوها هر کاراکتری رو متا میکنه :D

به چه چیزهایی توجه میکنین :))

zbqzf6g8upi81.jpg

1j6rpo29upi81.jpg

humozfl9upi81.jpg

5kxxtsdeupi81.jpg

i5attmqb6mi81.jpg
البته اشتباهی که میهویو سر کوکومی کرد این بود که آرتیفکتش رو بعد از خودش معرفی و عرضه کرد

اگر اول آرتیفکت میومد و یا حتی صرفا معرفی میشد(چون حتی لیک درستی هم ازش نبود!) اوضاعش خیلی فرق میکرد:-"

الان بنر دومش بوست میشه ولی با این حال بازم فکر نکنم خیلییییی خفن بوست بشه:-" (هوتائو استایل:-" )
احتمالا بیاد وسطای جدول در نهایت:دی

سلام دوستان

تقریبا ۲ ماهی هست که وقت نمیکنم درست حسابی بازی کنم...

الان بنر جدید آمده هنوز روش ویش نزدم... تست ران یائه رو یکبار رفتم ولی چیز زیادی ازش دستگیرم نشد... برست raw اون هم اصلا دمیج خوبی نداشت...

الان چی کارش کنم...بدون سلاح ش ارزش ویش زدن داره؟...
اگه میشه یه نمایش دمیج یائه تون بزارید

چیزی من از یه روز بازی کردن باهاش دستم اومده ،فارغ از در نظر گرفتن المنت و ری اکشن باید صد درصد تو یه تیم چرخشی باشه ، برای تیم هایی که هایپر کری دارن مثل ژائو ، ایاکا و گانیو و و به درد نمیخوره

خلاصه یه ساب دی پی اسه که باید زیادی تو فیلد باشه

در مورد داستان رایدن ،خیلی قشنگ بود ولی باس فایتش،خیلی آسون،میتونستن اشک ادمو دربیارن و حماسی تر بشه و یکیشون بمیره.
میکو رو لول ۸۰ کردم و با تلنت ۸ اسکیلش،ترکیبش با مونا و ساکروز و چی چی عالیه،فقط بدیش اینه باید یه الکترو دیگه هم بزاریم تو تیم من نزاشتم،خود مونا برست ها رو پر میکنه،و اینکه موقعی که اتش میخوام که فعلا کلی تو تیم هست مجبورم جای چی چی بزارم،هیلر از دست میره،مگه بنت لول اپ کنم بزارم جای چی چی.این دست ادمو میبنده تو بازی یکم.
این اسلحه ایونت گرفتم،نوشته برا مونا کوکومی میکو و کلی و یانفی خوبه
مونا ودیش دادم دستش،کلی هم دودوکو داره،میکو هم پرل فکر کنم
شما این اسلحه جدیدو برا کی استفاده کردید؟

4 صفحه اخیر اسم @NHM زیر هیچ پستی نیس :-?
فک کنم تاپیک رو ترک کرده که تحریک نشه برا یائه ویش بزنه :-"
بیا رایدن منو ببین، یائه اونا رو نمی خواد ببینی :D
View attachment 245421
احسنت همین درسته :>

فعلا نظرم رو کازوکید ـه ببینیم تا اونموقع چی میشه :D چندتا هم رو وپن زدم تا 4* بده، Wavefin رو R3 کردم برای روزاریا :D

والا با گوشی بودم دیدم بحث داستان بازی ایناست با PC هم اومدم حسش نبود، چند صفحه آخر تاپیک رو نخوندم :D

چیز خاصی اگه گفتین دوباره بگین تأیید یا تکذیب کنم یا کلا نظر بدم :)) :D

عجب دنیایی شده!
امبر تو مپ جدید باید عضو ثابت تیم باشه:-"

امبر،یائه،دیونا، و فعلا اصل کار ایتو دارن تو مپ میچرخن:)) :-" گورو هم فرندشیپ10 شد:-"

احتمالا بعد از اوکی کارتن آرتیفکت برای یائه، میرم سراغ سایو به عنوان هیلر:-"

هنوز وقت نشده آرتیفکت فارم کنم، از ست الکترو هم چیز خوبی ندارم:-"
یائه راه بیفته ایتو رو با رایدن عوض میکنم:-"

سلام :D
من دوست داشتم آیاتو یا main dps باشه یا مدل متفاوت‌تر شینکیو باشه (مثلا با دمیج کمتر و قابلیت باف بیشتر). ولی الان هیچ کدومشون نیست، ترکیبی از جفتشونه. به چشم main dps بهش نمی‌شه نگاه کرد، چون قابلیت اینکه به صورت مداوم دمیج بده، نداره. از اون طرف میزان Hydro ای که به صورت off-field اعمال می‌کنه، اصلا قابل مقایسه با شینکیو نیست. مقدار Hydro ای که به صورت on-field اعمال می‌کنه هم خیلی از چایلد کمتره. برای همین به نظرم نه توی ترکیب national گزینه خوبیه و نه توی ترکیب هوتائو:-? می‌مونه متای Freeze... به نظرم مونا و کوکومی اپشن‌های بهترین. مونا رو که قشنگ برای آیاکا ساختن و باف ult اش خیلی عالیه. المنتال اسکیلش هم برای فریز نگه داشتن خیلی خوبه. کوکومی هم المنتال اسکیلش مدت طولانی توی زمین می‌مونه و خیلی به درد Freeze نگه داشتن دشمن‌ها می‌خوره. از اون طرف چون Heal هم می‌کنه، راحت می‌تونیم آیاکا، گانیو و کازوها رو با هم توی ترکیب داشته باشیم. به نظرم آیاتو در مقایسه با هر دو گزینه یه گام رو به عقب حساب می‌‌شه:-??

پ.ن: اینم یادم رفت بگم که مونا و کوکومی از TTDS هم می‌تونن استفاده کنن که 48 درصد اتک رو باف می‌کنه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or