Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
cdmqa9kqlsf81.jpg

jnyoend1hsf81.jpg

s4t453j0asf81.jpg

اون ویدئوی پروموشن چی؟ پخش نشد؟ :D
لول ژست خواهر برادرا :-"

.... فقط 5ستاره؟؟؟ همش؟؟؟؟ :-"

---

ویدیو پروموشن رو دیدمولی کیفیتی که دیدم نابود بود:-"

لول ژست خواهر برادرا :-"

.... فقط 5ستاره؟؟؟ همش؟؟؟؟ :-"

---

ویدیو پروموشن رو دیدمولی کیفیتی که دیدم نابود بود:-"
کیفیتش به عنوان چیزی که تمام دستی کشیده شده بود خوب بود به نظرم، مخصوصا توی این تایم کم :D

اوکی، تکرار برنامه کی هست؟ :))

View attachment W H A T- - Genshin_Impact.mp4

• Like
Reactions: amiravaz and NHM

Your browser is not able to display this video.
WTF =))

خیلی حواسم به حق هایی که میگفتن نبود نشنیدم :))

خود Onix رو برداشتن آوردن گنشین، یه کلب رسمی با پوکمون بزنید دیگه :D
1643983500145.png

بنر ها چی شد،کیا میان؟
10 روز دیگه پچ میاد

نیمه اول پچ فقط یائه

نیمه دوم رایدن و کوکومی :D

کیفیتش به عنوان چیزی که تمام دستی کشیده شده بود خوب بود به نظرم، مخصوصا توی این تایم کم :D

View attachment 243178
نه! یعنی جالب بود:)) :D

---

این حق ها رو که...نگفتن واقعا...گفتن؟ حس میکنم ملت صدا انداخته باشنا:-"

WTF =))

خیلی حواسم به حق هایی که میگفتن نبود نشنیدم :))

خود Onix رو برداشتن آوردن گنشین، یه کلب رسمی با پوکمون بزنید دیگه :D
View attachment 243180

10 روز دیگه پچ میاد

نیمه اول پچ فقط یائه

نیمه دوم رایدن و کوکومی :D
پوکمون تا حالا بازی نکردم ولی حتی اگه کولب هم باشه، حیوان های گنشین رو ‌میفرستن اونور و اینطرف چیزی نصیب ما نمیشه :D
نه! یعنی جالب بود:)) :D

---

این حق ها رو که...نگفتن واقعا...گفتن؟ حس میکنم ملت صدا انداخته باشنا:-"
والا من که ندیدم ولی ساعت ۸:۳۰ میتونیم چک کنیم:D

همانا سطح World Questها و داستان های گنشین اگر از ویچر3 بالاتر نباشه، مطمئنا پایین تر نیست!!!!

حیف...حیف که خیلیا 1.به خاطر گرافیکش جدس نمیگیرنش 2.به خاطر F2P بودن و یا رو موبایل بودنش جدی نمیگیرنش!

امروز تقریبا تمام مراحل فرعی منطقه جدید رو هم رفتم...
آخه کدامین JRPG دیدید چنین داستان هایی بگن! اونم تو مراحل فرعی!

هعی...هعی...هعی...
آقا! :-" بیاید نوبتی هر آپدیت رو یکیمون توضیحات آپدیت رو بزاریم تو بخش اخبار :)) :-" باشد که 4 نفر بهش جذب بشن:-" (البته پر پست خورترین تاپیک گیم دو قرن و یا تاریخ بازی سنتره:-" اصولا ملت باید ببینش:)) :دی )

همانا سطح World Questها و داستان های گنشین اگر از ویچر3 بالاتر نباشه، مطمئنا پایین تر نیست!!!!

حیف...حیف که خیلیا 1.به خاطر گرافیکش جدس نمیگیرنش 2.به خاطر F2P بودن و یا رو موبایل بودنش جدی نمیگیرنش!

امروز تقریبا تمام مراحل فرعی منطقه جدید رو هم رفتم...
آخه کدامین JRPG دیدید چنین داستان هایی بگن! اونم تو مراحل فرعی!

هعی...هعی...هعی...
آقا! :-" بیاید نوبتی هر آپدیت رو یکیمون توضیحات آپدیت رو بزاریم تو بخش اخبار :)) :-" باشد که 4 نفر بهش جذب بشن:-" (البته پر پست خورترین تاپیک گیم دو قرن و یا تاریخ بازی سنتره:-" اصولا ملت باید ببینش:)) :D )
خدایی قبول دارم همه کویست ها کامل هست داستانی براخودشون دارندهرمنطقه یه داستان جدید رو طرح ميکنه وساعت هادرگیرش میشی.
کسایی که بازی رو فیلم سینمایی باید ببینن تابشه بازی قرن حالم ازشون بهم میخوره اینایه مشت..... هستن که فقط ادعادارن هیچی از بازی نمیفهمن.
ایناکسایی هستن که صبح تاشب تو نت ولون برایه گاید، بگو بیابشین 4تاپازل حل کن مثل ماست نگاهت میکنن.
گنشین عالیه براکسی که نتونسته زلدابازی کنه واقعا کم لطفی بهش میشه.

خدایی قبول دارم همه کویست ها کامل هست داستانی براخودشون دارندهرمنطقه یه داستان جدید رو طرح ميکنه وساعت هادرگیرش میشی.
کسایی که بازی رو فیلم سینمایی باید ببینن تابشه بازی قرن حالم ازشون بهم میخوره اینایه مشت..... هستن که فقط ادعادارن هیچی از بازی نمیفهمن.
ایناکسایی هستن که صبح تاشب تو نت ولون برایه گاید، بگو بیابشین 4تاپازل حل کن مثل ماست نگاهت میکنن.
گنشین عالیه براکسی که نتونسته زلدابازی کنه واقعا کم لطفی بهش میشه.
البته اون بخش دوم ما هم این چیزا دوست داریما :p
حتی کارهایی مثل MGSها که دو ساعت کاتسین دارن:-" یا حتی بازی های کیج و ... :-"

ولی خوب من بیشتر نظرم در مورد JRPG و ARPGهاست! :-"

همین اینکومنیا یه ماموریت داره که "5تا کتاب رو پیدا کن" ، بعد همین ماموریت رسما وصله به 40تا ماموریت دیگه ، و وقتی تمام قطعات پازل داستان رو میزاری کنار هم، کامل کرک و پرت میریزه!
قشنگ سیر روایت داستان برات مشخص میشه!

خودت بودی یا یکی دیگه از بچه ها؟ گفتی آدم دچار یاس فلسفی میشه؟ :)) واقعا راسته :|

گنشین عالیه، حتی برای کسی که تونسته زلدا بازی کنه!
زلدا عالیه، گیم پلیش رسما یه پله ی خیلییییی بزرگ برای صنعت بود و هیچکی نمیتونه بگه اینجوری نیست
سیستم فیزیکی که همه جای بازی هست، و توی مبارزات،حل پازل ها و ... وجود داره،
و حتی سیستم ماموریت هاش ثابت کرد که میشه از حالت کلاسیک ماموریت های OW ، فاصله گرفت

گنشین هم خیلی خوب از سیستم های زلدا استفاده کرده، ولی چندتا برتری داره (مسلما یه سری جاها هم زلدا برتره :D )

یکی چون GAAS هست، باعث زنده بودن کاراکترها و شهرها میشه، باعث میشه چه NPCها و چه فرهنگ شهرهه برامون ملموس تر باشن(لنترن رایت امسال زیادی روی ویژن دارها تمرکز کرده بود! باید بالانس رو رعایت کنند:-" )

و مورد دوم از نظر داستانی زلدا تقریبا تمام بخش هاش خیلی ساده تره ، البته DLCها رو نزدم ولی تو کلیت کار بعید میدونم فرق چندانی کرده باشه:-"

@Z-fan
خارج از بحث گاچا ، وایفو و هازبندو ، تیم بیلدینگ و فلان و بیسار
فقط و فقط به خاطر دنیایی که داره و داستانش، بشین پای بازی!
پشیمون نمیشی:-" شدی من خودم میرم پیش پرهام درخواست بن میدم:))

---

یادم رفت اینو بگم، برای اونایی که کنسرت رو ندیدن...
اجرای یونجین هم توی کنسرت بوده و به نظرم از دستش ندید :

از 9:25 اگر فقط اونجا رو میخواید:-"

علاوه بر داستان جا داره اشاره کنم که چقدر موزیک های بازی هم فوق العاده ن :x

---

یک چیزی که یادم رفت باز بگم :-"

این بی وجدان ها با این همه پولی که به جیب میزنند "باید" همهههههه ی مراحل رو صداگذاری شده بدن بیرون :|
من که از حرف زدن تراولر دارم ناامید میشم:(
ولی NPCها رو باید صداگذاری کنند:( مرحله فاتوئی ، کازاری، سورومی آیلند، همین مراحل مثلا فرعی منطقه جدید... حداقل چیزایین که باید صداگذاری میشدن!
فلان فلانشون :(

آخرین ویرایش:
:)) :)) :)) :Thumbup: :)) :)) :))

البته اون بخش دوم ما هم این چیزا دوست داریما :p
حتی کارهایی مثل MGSها که دو ساعت کاتسین دارن:-" یا حتی بازی های کیج و ... :-"
من خودم فن MGS (حالا بماند فانتوم پین چون گند زد بهش کونامی) هستم داستان و کات سین عالی داره کامل میری تو حس بیگ باس و کلون هاش،فقط باس فایتی که اسنیک با باس داشت تو اسنیک ایتر خودش یه دنیا فلسفه داره،ولی اگه قراره اینجور بازی ها رو فقط بازی بدونیم بقیه بگیم آشغال این درسته؟
روی حرف من با این دسته از جماعت هست که فقط چون بازی گرافیک نداره یا گیم پلی اکشن نداره یا مثلا coop هست میگن آشغال به بازی یا بازی رو از نمره متا نگاه میکنن و مثلا زیر80 میشه آشغال براشون.
همین اینکومنیا یه ماموریت داره که "5تا کتاب رو پیدا کن" ، بعد همین ماموریت رسما وصله به 40تا ماموریت دیگه ، و وقتی تمام قطعات پازل داستان رو میزاری کنار هم، کامل کرک و پرت میریزه!
قشنگ سیر روایت داستان برات مشخص میشه!
احسنت بحث همینه وقتی درگیر یه ماجرامیشه تو گنشین هزارتا دیگه از توش در میاد،مخصوصا اگه بشینی کتاب های بازی رو بخونی.
یک چیزی که یادم رفت باز بگم :-"

این بی وجدان ها با این همه پولی که به جیب میزنند "باید" همهههههه ی مراحل رو صداگذاری شده بدن بیرون :|
من که از حرف زدن تراولر دارم ناامید میشم:(
ولی NPCها رو باید صداگذاری کنند:( مرحله فاتوئی ، کازاری، سورومی آیلند، همین مراحل مثلا فرعی منطقه جدید... حداقل چیزایین که باید صداگذاری میشدن!
فلان فلانشون :(
این من خیلی شدید موافقم مخصوصا با لال بودن تراولر:Censored:
بابا اینهمه پول در میاری بشین قشنگ صداگذاری کن گدا جونت در بیاد.
یه جاهایی هست طرف مثلا تو کویست پچ قبلی حرف میزده 2تا پچ بعد باز باهمون صحبت میکنی و نصف یه ایونت مربوط میشه بهش صداش در نمیاد :-?

:)) :)) :)) :Thumbup: :)) :)) :))

من خودم فن MGS (حالا بماند فانتوم پین چون گند زد بهش کونامی) هستم داستان و کات سین عالی داره کامل میری تو حس بیگ باس و کلون هاش،فقط باس فایتی که اسنیک با باس داشت تو اسنیک ایتر خودش یه دنیا فلسفه داره،ولی اگه قراره اینجور بازی ها رو فقط بازی بدونیم بقیه بگیم آشغال این درسته؟
روی حرف من با این دسته از جماعت هست که فقط چون بازی گرافیک نداره یا گیم پلی اکشن نداره یا مثلا coop هست میگن آشغال به بازی یا بازی رو از نمره متا نگاه میکنن و مثلا زیر80 میشه آشغال براشون.

احسنت بحث همینه وقتی درگیر یه ماجرامیشه تو گنشین هزارتا دیگه از توش در میاد،مخصوصا اگه بشینی کتاب های بازی رو بخونی.

این من خیلی شدید موافقم مخصوصا با لال بودن تراولر:Censored:
بابا اینهمه پول در میاری بشین قشنگ صداگذاری کن گدا جونت در بیاد.
یه جاهایی هست طرف مثلا تو کویست پچ قبلی حرف میزده 2تا پچ بعد باز باهمون صحبت میکنی و نصف یه ایونت مربوط میشه بهش صداش در نمیاد :-?
اون که بحثش کلا جداست دیگه:-"
اون جماعت رسما خودشون رو از خیلییییی چیزا محروم کردن:-"

---

آخه گفتی کتاب ها! من مدت ها بود گشادیسمم زده بود بالا و دیگه کتاب ها رو نمیخوندم! الانم صرفا با اون ماموریت های فرعی کفم بریده بود از داستان منطقه جدید... و یه سری جاها یکم برام سوال بود...سرچی زدم تو گوگل و اینو دیدم :

r/Genshin_Lore - Full Timeline of Enkanomiya

فهمیدم من با این میزان کف کردنم از داستان این پچ، رسما یه قطره از دریا رو گرفتم(با اغراق.... حالا نصفش رو حداقل یا یک سومش رو گرفتم بدون خوندن کتاب ها:-" )
اگر منطقه جدید و مراحل فرعیش رو تموم کردید حتما متن بالا رو بخونید! "حتما" :D

بیشوخی برای من این بازی الان 10/10هه دیگه:)) :D

از یک بازی مگه چی میخوام؟
گیم پلی لذت بخش؟ داره!(نداشت انقدر بازی میکردیم؟) سیستم ترکیب عناصر توی مبارزات ، بیلدها و تیم هلی مختلف، در کنار پازل و گشت و گذارش:x
کاراکترهای باحال؟ بسیییییار داره(من کاراکترها و طراحی کاراکتر کلا برام خیلی مهمه:-" )
داستان و World Building ؟ واقعا چیزی کم و کسر نداره:D
آهنگ ها عالین :x
گرافیک هم چه فنی و چه هنری خیلی لذت بخشه:x
به عنوان GAAS هم که شدیدا من از آپدیت ها راضیم :D

چندتا مشکل ریز داره ، یکیش صداگذاری کامل نبودن مراحل ، یکیش Lip Syncی که وجود نداره:| ، یکیش هم مقدار بسیار زیاد RNG تو فارم آرتیفکت:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or