Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آقا انصافا هولد کردن اسکیل ژانگلی واسه ماین کردن کریستال و Cor Lapis به تنهایی ارزش کارت کشیدن داشت. :D
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
منم همینطور :(
اون زمانی که همه منتظر آیاکا بودن هرچی داشتم زدم برای کازوها، ولی باختم:( هعیییی:(

ولی خوب الان و تو شرایط فعلی مطمئن نیستم بگیرمش:(
توهم مثل من دلت یائه میخواد،میدونم:((
همون موقع هم پتانسیلش معلوم بود فقط مشکلش این بود که بنرش درست قبل از بنر آیاکا بود.
کاملا موافقم:Thumbup:

زمانی که دلم تنگ بشه می رم سراغ بازی، برای همین ممکنه تا 1 ماه هم سراغش نرم، امروز هوس کردم یک چرخی تو بازی بزنم ببینم چه چیزایی اضافه شده، دیدم 22 گیگ آپدیت داده :| این آپدیت های حجیم مسخره برای این بازی طبیعی شده ولی حس می کنم بیشتر از اینکه وقتمو پای بازی بذارم دارم با آپدیت ها کشتی می گیرم!

زمانی که دلم تنگ بشه می رم سراغ بازی، برای همین ممکنه تا 1 ماه هم سراغش نرم، امروز هوس کردم یک چرخی تو بازی بزنم ببینم چه چیزایی اضافه شده، دیدم 22 گیگ آپدیت داده :| این آپدیت های حجیم مسخره برای این بازی طبیعی شده ولی حس می کنم بیشتر از اینکه وقتمو پای بازی بذارم دارم با آپدیت ها کشتی می گیرم!
احتمالا شما یکی دوتا پچ نبودی وگرنه هر سری برامن حدود 7گیگ آپدیت میده.
و البته چندتا منطقه جدید باز شدن برا اونم هست.

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

توهم مثل من دلت یائه میخواد،میدونم:((

کاملا موافقم:Thumbup:
یائه...
و احتمالا آیاتو :( کلا بین آیاتو و کازوها، اگر تو یک پچ باشن، هر کدوم زودتر اومد هرچی جمه خرجش میشه:(

کلا Hydro که نداره به سلامتی بازی:| یکی بعد دو قرن میاد خوبه...
و صداپیشه ش:(

اما کازوها لعنتی همه جوره خیلی جذابه! :x

احتمالا شما یکی دوتا پچ نبودی وگرنه هر سری برامن حدود 7گیگ آپدیت میده.
و البته چندتا منطقه جدید باز شدن برا اونم هست.
نه...
کلا روی کنسول هر آپدیتش 20~30 گیگ هست:| کلا از اول دانلود میکنه:-"

ولی الحق و الانصاف، آپدیت هاش واقعا ارزش محتواص رو دارن!

فقط...باز ده روز دیگه آپدیت انقدری داریم:-" @.Amirone دیر اومدی سراغ این آپدیت:-"

6ecb39138e3f63edbe952f21fc3b4e13_2753391299736878429.jpg

439273a230e83375ec1e3f76998a4fe6_5666428020420998819.jpg

49de2ea5fcd6cd090d07a6e826145890_6105027245652481488.jpg

805ed909c72c634a2a2494e1ea590e18_6182313974214561230.jpg

کرانچی رول استریم گنشین رو پروموت کرده:

View attachment 242907

توی ردیت احتمال می‌دن که قراره خبرهایی از انیمه گنشین بشه :D می‌گن عکس هایی که احیرا لیک شده ممکنه برای انیمه باشه:
خیلی این عکسا از وسط کار نیست؟
منطقی اینه از همون اول شروع کنند
کار محبوبیه، به ساختار انیمه ای میخوره، و سه فصل رو راحت میتونند در بیارن ازش:-" ( اگر بخوان چندتا از ورلد کوئست ها مثل جزیره مه یا داستان فاتویی اا و یا کازاری رو پوشش بدن بیشترم میتونه بشه:-" )

قلب میگذاریم! :-" (:x :x :x )

ولیباید هافلپاف و گریفیندور عوض میشد به نظرم:-" ونتی و رفقا بیشتر به گریفندوری که میشناختیم شبیه هستن:-"
نه من هری پاتر نخوندم، فکر کردم رفرنس به little witch academia هست 😅
ولی سیگنورا داشت پس گذاشتم :>
کرانچی رول استریم گنشین رو پروموت کرده:

View attachment 242907

توی ردیت احتمال می‌دن که قراره خبرهایی از انیمه گنشین بشه :D می‌گن عکس هایی که احیرا لیک شده ممکنه برای انیمه باشه:
بهش نمیخوره انیمه داستانی باشه. احتمالا فقط یه تریلر انیمه ای برای بازی هست :-"
خیلی این عکسا از وسط کار نیست؟
منطقی اینه از همون اول شروع کنند
کار محبوبیه، به ساختار انیمه ای میخوره، و سه فصل رو راحت میتونند در بیارن ازش:-" ( اگر بخوان چندتا از ورلد کوئست ها مثل جزیره مه یا داستان فاتویی اا و یا کازاری رو پوشش بدن بیشترم میتونه بشه:-" )
اون انیمه هایی که اقتباس مانگا یا کتاب دارن، گند میزنن بهشون. اینکه فقط یه بازی هست. نهایت یه چیزی در حد انیمه Azur Lane یا FGO میشه که حتی طرفدارانشون هم تماشاشون نکردن :-" شاید حتی نتیجه عکس در جذب مخاطب داشته باشه :-"

البته اون تیمی که انیمیشن های هونکای رو میسازه خیلی کارش درسته، به اونا یه امیدی هست :D

نه من هری پاتر نخوندم، فکر کردم رفرنس به little witch academia هست 😅
ولی سیگنورا داشت پس گذاشتم :>

بهش نمیخوره انیمه داستانی باشه. احتمالا فقط یه تریلر انیمه ای برای بازی هست :-"

اون انیمه هایی که اقتباس مانگا یا کتاب دارن، گند میزنن بهشون. اینکه فقط یه بازی هست. نهایت یه چیزی در حد انیمه Azur Lane یا FGO میشه که حتی طرفدارانشون هم تماشاشون نکردن :-" شاید حتی نتیجه عکس در جذب مخاطب داشته باشه :-"

البته اون تیمی که انیمیشن های هونکای رو میسازه خیلی کارش درسته، به اونا یه امیدی هست :D

اصلا همون سیگنورا باعث شد آرت ها 10/10 بشن! بسسسسیار نایس:-" :دی

این که آره، کلا بازی چون با گیم پلی دخیله گند میخوره توش... اونم بازیی مثل گنشین که بخش زیادیش ادونچره:-" (اینو باید به سبک وان پیس بسازن، اون موقع باز یه عده غر میزنند چرا روند داستان کُنده :-" )

F/GO نمیدونم چجوری میشه بهش گند زد:)) بس که دیالوگ بیخود داره:-" (یعنی دو قدم میخوان حرکت کنند، دوتا جمله میگن، دشمنا حمله میکنند...اصلا روند داستان گند میخوره توش به نظرم:-" پییییییر میشی یه چپتر داستانی تموم کنی:-" )

اصلا همون سیگنورا باعث شد آرت ها 10/10 بشن! بسسسسیار نایس:-" :D

این که آره، کلا بازی چون با گیم پلی دخیله گند میخوره توش... اونم بازیی مثل گنشین که بخش زیادیش ادونچره:-" (اینو باید به سبک وان پیس بسازن، اون موقع باز یه عده غر میزنند چرا روند داستان کُنده :-" )

F/GO نمیدونم چجوری میشه بهش گند زد:)) بس که دیالوگ بیخود داره:-" (یعنی دو قدم میخوان حرکت کنند، دوتا جمله میگن، دشمنا حمله میکنند...اصلا روند داستان گند میخوره توش به نظرم:-" پییییییر میشی یه چپتر داستانی تموم کنی:-" )
بهترین کار اینه که یه داستان اسپین آف ازش بسازن که به داستان اصلی هم ارتباط زیادی نداشته باشه. اینطوری نه طرفدارا ایراد میگیرن و نه دیگران گیج میشن.

بدم میاد از بازی های اینطوری، یا قشنگ تمرکز رو ذوی داستان بزارین یا گیم پلی:D

بهترین کار اینه که یه داستان اسپین آف ازش بسازن که به داستان اصلی هم ارتباط زیادی نداشته باشه. اینطوری نه طرفدارا ایراد میگیرن و نه دیگران گیج میشن.

بدم میاد از بازی های اینطوری، یا قشنگ تمرکز رو ذوی داستان بزارین یا گیم پلی:D
کلا ساختش باعث جنگ میشه! آئتر یا لومینه به عنوان کاراکتر اصلی؟ همین خودش جنگ جهانیه :))
خیلی بعیده کار فرعی بسازن ... اگر بسازن!

یه ایده هم هست میگن شاید فقط تبلیغات آپدیت ها رو از این به بعد یه تریلر انیمه ای بخوان بسازن...مثل F/GO :-"

حالا چند ساعت بیشتر نمونده، ببینیم چه میکنند :D

---
اون F/GO چون میخواد به ریشه های ویژوال ناول بودنش وفادار بمونه، میزان فک زدن بسیار بالاست:-"

کلا ساختش باعث جنگ میشه! آئتر یا لومینه به عنوان کاراکتر اصلی؟ همین خودش جنگ جهانیه :))
خیلی بعیده کار فرعی بسازن ... اگر بسازن!

یه ایده هم هست میگن شاید فقط تبلیغات آپدیت ها رو از این به بعد یه تریلر انیمه ای بخوان بسازن...مثل F/GO :-"

حالا چند ساعت بیشتر نمونده، ببینیم چه میکنند :D

---
اون F/GO چون میخواد به ریشه های ویژوال ناول بودنش وفادار بمونه، میزان فک زدن بسیار بالاست:-"
نه بابا، چه جنگی؟ همه قبول دارن که لومینه شخصیت اصلی هست و داداشش از راه راست منحرف شده:-" اگه ائتر باشه، اونوقت سبک انیمه هارم میشه و ناخودآگاه اچی هم میشه و دیگه بیا جمعش کن :))

بهترین گزینه که نه سیخ بسوزه و نه کباب به نظرم همون داستان فرعی هست. داستان یکی از همین جزیره ها رو هم انیمه کنن و کامل باشه و درست بتونن درش بیارن خیلی بهتر از یه اقتباس ناقص و نیمه تمام از داستان اصلی هست که بعدا هم تا سال ها اثراتش رو باقی بزاره روی ادامه بازی :D اینجوری اگه افتضاح باشه فوقش میگیم کنون نیست و فراموشش میکنیم :D

شک دارم چون ساختن یه کلیپ ساده هم خیلی بیشتر از مدت زمان بین آپدیت ها وقت میگیره:D

نمیشه هم ویژوال ناول باشی و هم بازی اکشن. این دو تا فازشون با همدیگه خیلی فرق داره.

راستی یه چیزی. میدونین که ملت از روی کتاب های داخل گنشین تئوری میدن در مورد دنیای گنشین. ظاهرا توی یکی از مکالمه های ژانگلی داخل ایونت اخیر، گفته که محتوای کتاب ها اغراق شده و زیاد قابل اعتماد نیستن:D الان ردیت گنشین لور طوفان شده :))

نه بابا، چه جنگی؟ همه قبول دارن که لومینه شخصیت اصلی هست و داداشش از راه راست منحرف شده:-" اگه ائتر باشه، اونوقت سبک انیمه هارم میشه و ناخودآگاه اچی هم میشه و دیگه بیا جمعش کن :))

بهترین گزینه که نه سیخ بسوزه و نه کباب به نظرم همون داستان فرعی هست. داستان یکی از همین جزیره ها رو هم انیمه کنن و کامل باشه و درست بتونن درش بیارن خیلی بهتر از یه اقتباس ناقص و نیمه تمام از داستان اصلی هست که بعدا هم تا سال ها اثراتش رو باقی بزاره روی ادامه بازی :D اینجوری اگه افتضاح باشه فوقش میگیم کنون نیست و فراموشش میکنیم :D

شک دارم چون ساختن یه کلیپ ساده هم خیلی بیشتر از مدت زمان بین آپدیت ها وقت میگیره:D

نمیشه هم ویژوال ناول باشی و هم بازی اکشن. این دو تا فازشون با همدیگه خیلی فرق داره.

راستی یه چیزی. میدونین که ملت از روی کتاب های داخل گنشین تئوری میدن در مورد دنیای گنشین. ظاهرا توی یکی از مکالمه های ژانگلی داخل ایونت اخیر، گفته که محتوای کتاب ها اغراق شده و زیاد قابل اعتماد نیستن:D الان ردیت گنشین لور طوفان شده :))
اتفاقا داری اشتباه میزنی:-"
دیگه همه جا مشخصه Aether اصلیه و لومینه شخصیه که معصومیتش Xسال قبل از دست رفته و منفی شده:-"

البته فرعی، مانگایی هم که دادن قبل شروع داستان بود
انیمه هم اینجوری بسازن خوبه! :دی صحیح میفرمایی:دی

مگه الان نیست؟ :-" کاچینگ برای کراشش میره لباس عوض میکنه، یا آیاکا برای BFش توی جنگل خلوت میرقصه:-" فقط چین اجازه نمیده اچی بشیم:))

---

آره دیدم پستش رو! جالب بود:D
البته خدایی بازی Lore خوبی داره و وقتی ازش چیز جدیدی میشنویم حال میده
ولی حوصله میخواد خوندن اینا:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or