Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@tirdad666
ediaz شما بودی؟ :D اگه آره برم نیک نیم بذارم
تو Co-Op اسمش آشنا بود ولی مطمئن نبودم واسه همین کلا انگلیسی حرف زدیم :))
بله عزیز،شما چیه ایدیت؟ انقدر خارجی ادد کردم که فقط انگلیسی حرف میزنیم
دیشب یه اتفاقی افتاد که نگو،خواستم ۱۶۰ جم ها رو تبدیل به ویش کنم،یهو بجای انتخاب بازار با دگمه بالا کنترلر دگمه مثلث زدم.یعنی ویش ده تایی،فقط داشتم فریاد میزدم که سر ویش ۷۰ و ۵۰ ۵۰ نده بهم،البته خودش فهمید یانقی داد که شد c1 , بعد دیدم ای وای روی بنر ژانگلی بودم که دارمش،اما گانیو ندارم،خلاصه سکته رو داشتم میزدم

دیشب یه اتفاقی افتاد که نگو،خواستم ۱۶۰ جم ها رو تبدیل به ویش کنم،یهو بجای انتخاب بازار با دگمه بالا کنترلر دگمه مثلث زدم.یعنی ویش ده تایی،فقط داشتم فریاد میزدم که سر ویش ۷۰ و ۵۰ ۵۰ نده بهم،البته خودش فهمید یانقی داد که شد c1 , بعد دیدم ای وای روی بنر ژانگلی بودم که دارمش،اما گانیو ندارم،خلاصه سکته رو داشتم میزدم
اگه dps خوب نداری چرا برا گانیو ویش نمی‌زنی؟
گانیو خیلی خوبه بنظرم :-?

View attachment 242510

خودمو رسوندم این بالا. چه حالی داد. پازل خیلی جالبی بود و وقتی حل شد و رسیدم به بالاترین نقطه‌ی ممکن حس خیلی خوبی داشت. واقعا گشتو گذار و پازلاش عالین
اینقدر از اینا داره که کیف میکنی باهاش.
دقیقا حس گشتن تومپ کشف چیزای جدید عالیه
اگه dps خوب نداری چرا برا گانیو ویش نمی‌زنی؟
گانیو خیلی خوبه بنظرم :-?
آره موافقم اگه دی پی اس خوب نداری و منتظر یائه هستی گانیو خیلی خوبه.
ولی فکرکنم مثل من زیاد با تیرکمون حال نمیکنه 😁
اوه اوه میدونم چی میگی، سر گرفتن شنها حسش کردم گارانتیم سراون رفت بخاطر یونجین قشنگ تا 3روز اعصابم خورد بود.
بعدکه یونجین رو بیلد کردم بااینکه ناقصه هنوزم ولی بسیار خوشحالم بهم داد ترکیب گادی شده برا آیاکا، یه کازوها فقط میخوام براش🤩

امروز برای اولین بار با این سوال اساسی مواجه شدم که:

با رزینم چیکار کنم؟ :D

دیگه نه کسی مونده که لول آپ کنم و نه تلنتی مونده که آپ کنم و سلاحی دارم که نیازش داشته باشم. مورا و xp بوک هم نمیخوام. عملا رزینم مونده روی دستم:D

Hijiri :D
با هم اون چلنج زیر 60 ثانیه رو زدیم :>
nickname بذار واسه بچه های اینجا :D
1643736158665.png

دیگه نه کسی مونده که لول آپ کنم و نه تلنتی مونده که آپ کنم و سلاحی دارم که نیازش داشته باشم. مورا و xp بوک هم نمیخوام. عملا رزینم مونده روی دستم:D
When in doubt, farm more ley lines :>

1643736239625.png
ظاهرا پچ بعدی هم به AR 59 نخواهم رسید :D

Hijiri :D
با هم اون چلنج زیر 60 ثانیه رو زدیم :>
nickname بذار واسه بچه های اینجا :D
View attachment 242581

When in doubt, farm more ley lines :>

View attachment 242582
ظاهرا پچ بعدی هم به AR 59 نخواهم رسید :D
پس نیک نیم من کجاست؟ :D

وقتی برای کسی نیاز نداشته باشی لی لاین فارم کردن حوصله سربره:D
بی خیال، یه ست جدید برای کازوها فارم میکنم :D

پس نیک نیم من کجاست؟ :D

وقتی برای کسی نیاز نداشته باشی لی لاین فارم کردن حوصله سربره:D
بی خیال، یه ست جدید برای کازوها فارم میکنم :D
این 1/5 فرند لیسته :D تو اون بالا بودی "moslem"، لیمیت کاراکترش خیلی پایینه BC جا نشد :))

حوصله سربر که هست ولی بعدا که خواستی کسی رو آپ کنی خیلی کارت راحت میشه :D

آرتیفکت همیشه جوابه :))

این 1/5 فرند لیسته :D تو اون بالا بودی "moslem"، لیمیت کاراکترش خیلی پایینه BC جا نشد :))

حوصله سربر که هست ولی بعدا که خواستی کسی رو آپ کنی خیلی کارت راحت میشه :D

آرتیفکت همیشه جوابه :))
ایول، من رو اون بالا گذاشتی؟ دمت گرم :x

شاید باورت نشه ولی الان چندین ماهه که لی لاین xp نرفتم و هنوزم 500 تا داخل اینونتوری دارم و با این روال هر چند ماه یه کاراکتر جدید، زیاد هم هست :D

آره، دامین آرتیفکت مثل چاهی میمونه که هر چی بریزی توش پر نمیشه :D این دامین هم راحته و با گانیو سولو میشه رفتش و بقیه تیم هم در کنارش فرندشیپ میگیرن :D
View attachment 242588
با یک Impulse Wishing یه 10 پول مولایی رو وپن بنر زدم :D
گانیو کامل شد :x
(اون Crescent رو تازه R5 کرده بودم امیدوارم تفاوت دمیج چشم گیر باشه :)))

یانفی هم R5 شد :>
مبارکه :D
کرسنت رو نمیدونم ولی من با هارپ تست کردم و قشنگ اموس 35% بیشتر دمیج میداد :D

چطوری یانفی تو R5 شده؟ مال من هنوز C3 هست :D

میهویو یه ذره، فقط یه ذره جوایز دیلی لاگین رو بهتر کرده (پرایمو همونه ولی حداقل مرغ پخته میده) ولی بازم کی حالشو داره بره توی سایتشون؟ :D

https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys...2.4.0_R5691054_S5715829_D5736476&plat_type=pc

یاخدا من برم تو افق محو بشوم دیگه هیچی نمیگم
View attachment 242588
با یک Impulse Wishing یه 10 پول مولایی رو وپن بنر زدم :D
گانیو کامل شد :x
(اون Crescent رو تازه R5 کرده بودم امیدوارم تفاوت دمیج چشم گیر باشه :)))

یانفی هم R5 شد :>
یانفی مبارک 🤩
بابا نامسلمونا ویش از کجامیارین،چجوری اینقدر ویش دارین
من عقده ای شدم،این چه وضعشه

ایول، من رو اون بالا گذاشتی؟ دمت گرم :x

شاید باورت نشه ولی الان چندین ماهه که لی لاین xp نرفتم و هنوزم 500 تا داخل اینونتوری دارم و با این روال هر چند ماه یه کاراکتر جدید، زیاد هم هست :D

آره، دامین آرتیفکت مثل چاهی میمونه که هر چی بریزی توش پر نمیشه :D این دامین هم راحته و با گانیو سولو میشه رفتش و بقیه تیم هم در کنارش فرندشیپ میگیرن :D
اگه دست من بود که همه بچه های اینجا رو مثل استیم پین میکردم :))

فکر کنم خودش بر اساس AR برمیداره Sort میکنه :D

منم چون چند وقته کاراکتر جدید نگرفتم کتابام زیاد شده بود که پچ قبل بنت و نوئل لول مکس کردم کلش رفت :> الان فکر کنم حدود 200 تا دارم :D

چند هفتست دامین هاسک میزنم تازه با بدبختی دیفنس یونجین رسیده 2300 :D(هاسک + دینفدر) بقیه هک زدم 3k دیفنس دارن :-"

مبارکه :D
کرسنت رو نمیدونم ولی من با هارپ تست کردم و قشنگ اموس 35% بیشتر دمیج میداد :D

چطوری یانفی تو R5 شده؟ مال من هنوز C3 هست :D
تنکس :D
خوبه امیدوارم کردی :D چون غیر از آکیلا از وپن 5* خیری ندیده بودم

یانفی C5 و دیونا C6 واقعا نمیدونم از کجا گرفتم :)) احتمالا بیشترشو تو استاندارد داده :D

یانفی مبارک 🤩
بابا نامسلمونا ویش از کجامیارین،چجوری اینقدر ویش دارین
من عقده ای شدم،این چه وضعشه
ممنون :x

از دیلی لاگین و 5 تایی که از شاپ گرفتم دیگه :D

البته ولکین هم خریدم چند وقت پیش که فعلا دارم جلو خودمو میگیرم گانیو C1 نکنم =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or