Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این Xianling چقدر خووبه :D هم خود کرکترش باحاله هم توی مبارزات خیلی دوسش دارم. سرعتی با حرکات خیلی خوب. قبلش هم Fischl رو گرفتم اونم خیلی دوس دارم. از امبر باحالتره به عنوان کرکتری که تیرکمون داره. این وسط Paimon aka emergency food چقدر احمق و دوس داشتنیه :D چقدر سر دیالوگاش میخندم مخصوصا وقتایی که اذیتش میکنیم. AR14 شدم و واقعا دنیای بازی رو دوس دارم. زیاد پیش میاد از مسیر کوئست اصلی منحرف میشم و میرم دنبال باز کردن چست یا پیدا کردن چیزای دیگه. تمپل‌هایی که تا الان دیدم خیلی خوب و متفاوت بودن نسبت به هم دیگه. داستان بازی سادس اما وُیس اکتینگا واقعا خوب و قویه طوری که اصلا حس یه بازی F2P نمیده که بگی "گور باباش دیالوگارو رد کنم بره داستاتش چه اهمیتی داره"! تا الان تمام کرکترایی که داشتم رو خوشم اومده و واقعا سخته انتخاب اینکه با کدوما بازی کنم.
از همین الان میتونم با بچه‌های لول بالا برم واسه فارم؟
Co op از AR16 باز میشه.

منم Arم فک کنم 16 شدش برام کو اپ باز شد. یه روسی جوین شد بهم لول 70 هرجا میرفتم همرو جارو میکرد :D .دیدم داریم همینجوری نقشرو خارج از روند طبیعی خالی میکنیم خداحافظی کردم ازش.من همون اولا novice wish زدم یه Diluc و Xingqiu داد سرچ کردم دیدم ترکیب خوبین این دوتا.,ولی سه چهارتا شخصیت دیگه به نام هایRazor -Gorou- Noelle -Beidou گرفتم نمیدونم کدومارو اپگرید کنم.الان داستانم تا اون جا که اون سازرو درست میکنیم و اژدها میاد داغونش میکنه رفتم دارم توکوه برفیه میگردم تا لولم برا ادامه داستان بالا بره.

AR14 شدم و واقعا دنیای بازی رو دوس دارم. زیاد پیش میاد از مسیر کوئست اصلی منحرف میشم و میرم دنبال باز کردن چست یا پیدا کردن چیزای دیگه. تمپل‌هایی که تا الان دیدم خیلی خوب و متفاوت بودن نسبت به هم دیگه. داستان بازی سادس اما وُیس اکتینگا واقعا خوب و قویه طوری که اصلا حس یه بازی F2P نمیده که بگی "گور باباش دیالوگارو رد کنم بره داستاتش چه اهمیتی داره"! تا الان تمام کرکترایی که داشتم رو خوشم اومده و واقعا سخته انتخاب اینکه با کدوما بازی کنم.

the-simpsons-mr-burns.gif

منم Arم فک کنم 16 شدش برام کو اپ باز شد. یه روسی جوین شد بهم لول 70 هرجا میرفتم همرو جارو میکرد :D .دیدم داریم همینجوری نقشرو خارج از روند طبیعی خالی میکنیم خداحافظی کردم ازش.من همون اولا novice wish زدم یه Diluc و Xingqiu داد سرچ کردم دیدم ترکیب خوبین این دوتا.,ولی سه چهارتا شخصیت دیگه به نام هایRazor -Gorou- Noelle -Beidou گرفتم نمیدونم کدومارو اپگرید کنم.الان داستانم تا اون جا که اون سازرو درست میکنیم و اژدها میاد داغونش میکنه رفتم دارم توکوه برفیه میگردم تا لولم برا ادامه داستان بالا بره.
پسر چرا شماها اینقدر سفیدین،چرا من اینقدر سیاهم،چرا من اصلا دارم بااین شانسم گاچا پلی میدم :-?:-s:((

1.PNG 2.PNG
خدایی اینارو نگاه،فقط نویله رو یکی بهم بگه من چجوری تو ویش 11 گرفتم ~X(

آخرین ویرایش:
آره ترکیب خوبیه.
در دراز مدت شینکچو خیلی بیشتر بکار میاد ولی فعلا روی دیلوک تمرکز کن ، شینکچو هم بذار کنارش تا دشمنا رو خیس کنه.
ترکیب آتیش و آب، vaporize میشه و دمیج رو بیشتر می‌کنه.
ریزر رو آپ نکن ، گورو برا بعضی کاراکترای جئو مثل itto یا همین نوئل بدرد میخوره ولی فعلا مهم نیس، نوئل اوایل بازی خوبه ولی در بلند مدت میذاریش کنار. بیدو رو دقیق نمی‌دونم.
اگه اروپا هستی میتونی منو اد کنی
702071003

آره ترکیب خوبیه.
در دراز مدت شینکچو خیلی بیشتر بکار میاد ولی فعلا روی دیلوک تمرکز کن ، شینکچو هم بذار کنارش تا دشمنا رو خیس کنه.
ترکیب آتیش و آب، vaporize میشه و دمیج رو بیشتر می‌کنه.
ریزر رو آپ نکن ، گورو برا بعضی کاراکترای جئو مثل itto یا همین نوئل بدرد میخوره ولی فعلا مهم نیس، نوئل اوایل بازی خوبه ولی در بلند مدت میذاریش کنار. بیدو رو دقیق نمی‌دونم.
اگه اروپا هستی میتونی منو اد کنی
702071003
در کنار نکته های نوید جان یه چیز دیگه،کرکتر اصلی رو هم لول آپ نکن فعلا رو دیلوک،شینکچو و یکم کایا برا ملت زدن تمرکز کن بهتره

در کنار نکته های نوید جان یه چیز دیگه،کرکتر اصلی رو هم لول آپ نکن فعلا رو دیلوک،شینکچو و یکم کایا برا ملت زدن تمرکز کن بهتره
ها یادم رفت کاراکتر اصلی هم لازم نیس آپ کنه.
نوید جان یه چند پست بالاتر بود من یکی دیگه ام. :D

سوال!
دوستان PS باز، شما تونستید Paimon.moe رو آپ کنید؟

حسش نیست اکانت میهدیو بسازم و لینک کنم...
با لینک های وب ایونت کارم راه نمیفته ایندفعه نمیدانم چرا:(
پلی رو نمیدونم ولی روی آندروید با لینک ویش هیستوری آپ میشه.

آخه این مسخره بازی ها چیه روی ایونت آتش بازی هم rng گذاشتن؟ یه ساعت دهن خودمو سرویس کردم تا امتیاز پرفکت گرفتم:D

بخش داستانی شنها رو رفتم! عالی بود! عالی:x

مطمئنا یکی از بهترین کاراکتر استوری ها تا الان بود(اینکه در بطن داستان هم بود بی ربط نیست البته:-" )
باس فایت و کاراکترهای دیگه و خود داستان شنها :x
و در آخر یون جین ترکوووووند :x واقعا انتظار چنین چیزی نداشتم ولی عالی بود:x

دمشون گرم خدایی:x

مارو از کار و زندگی و خواب و همه چی انداخت این بازی :D
رفتم کرکترایی که واسه Try گذاشته تست کردم همشونو میخوام :D
این ترکیب المنتای مختلف تازه دستم اومده. واویلا :D
چطور فرندشیپ رو باید بالا برد؟ با اون کرکتر زیاد بازی کنی؟!

سوال!
دوستان PS باز، شما تونستید Paimon.moe رو آپ کنید؟

حسش نیست اکانت میهدیو بسازم و لینک کنم...
با لینک های وب ایونت کارم راه نمیفته ایندفعه نمیدانم چرا:(
نمیشه ، منم حدودا دو ماهه دارم سعی میکنم همش ارور میده ۔۔۔۔

اینکه اونت ها رو شرطی کردن به رفتن کوئست ها خیلی رو اعصابه ، حتی دیزاین شهرم تغییر نکرده تا من کوئست رو نرم ،،، بی مزه ها

یادش بخیر پارسال چقدر سوپرایز شدم دیدم دیزاین ورودی شهر کامل تغییر کرده

نمیشه ، منم حدودا دو ماهه دارم سعی میکنم همش ارور میده ۔۔۔۔

اینکه اونت ها رو شرطی کردن به رفتن کوئست ها خیلی رو اعصابه ، حتی دیزاین شهرم تغییر نکرده تا من کوئست رو نرم ،،، بی مزه ها

یادش بخیر پارسال چقدر سوپرایز شدم دیدم دیزاین ورودی شهر کامل تغییر کرده
دیگه وقتی ایونت ها مستقیما بعد از یک سری وقایع داستانیه و حتی یک سری اشارات مستقیم داره، نمیشه کاریش کرد...

قبلا هم همین بود وضعیت، ولی چون مراحل کمتری باید رد میشد براش به چشم نمیومد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or