Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دروغ چرا؟ اینو بیشتر دوست دارم:D
من لباس جدید مونا رو بیشتر دوست دارم
جین هم خوبه و اوکیم!

ولی روزاریا نه :(

@NaRiiMaN
Nunی که حتی اسم خداش رو نمیدونه رو آخه چه انتظاری ازش داری:-"

این نقشه رو ببینین، خیلی جالبه :D

https://i.redd.it/d699bcg6qfd81.jpg

من احتمال میدادم قاره بزرگتر باشه و دریای کمتری ببینیم ، اما اگه این مپ واقعی باشه همونیه که میخوام :(( :x

تنها ایرادی که به ورلد بازی میگرفتم این بود که انقدری که میتونه فانتزی نیست ، تو اینازوما کمی المان های جادویی و ماوراطبیعه به مپ اضافه کردن ، ولی خوب دیزاین و خصوصا خونه ها و شهر ها باز رئال بود
ولی این چیزی که من میبینم از سنژنایا و این عکس زیر ،فکر میکنم اون فانتزی که میخواستم رو داره ، کلا گنشین وقتی کامل بشه خفن بودن خودش رو نشون میده و با خودت میگی
yeah! that was an adventure

Screenshot_۲۰۲۲۰۱۲۴-۱۵۳۳۰۱.jpg

حالا که شیلد کم تاثیر شده ملت یه راه دیگه برای استفاده از ژانگلی پیدا کردن

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

272667503_431911828714361_8096028734393486137_n.webp.jpg

خوشم میاد که هر دو هفته یه بار هیتر ها شروع میکنن سینه زنی و توجیح کردن که چرا کوکومی امار یوزش داره میره بالاتر 😂😂😂😂

آخرین ویرایش:
من احتمال میدادم قاره بزرگتر باشه و دریای کمتری ببینیم ، اما اگه این مپ واقعی باشه همونیه که میخوام :(( :x

تنها ایرادی که به ورلد بازی میگرفتم این بود که انقدری که میتونه فانتزی نیست ، تو اینازوما کمی المان های جادویی و ماوراطبیعه به مپ اضافه کردن ، ولی خوب دیزاین و خصوصا خونه ها و شهر ها باز رئال بود
ولی این چیزی که من میبینم از سنژنایا و این عکس زیر ،فکر میکنم اون فانتزی که میخواستم رو داره ، کلا گنشین وقتی کامل بشه خفن بودن خودش رو نشون میده و با خودت میگی
yeah! that was an adventure

View attachment 241243

حالا که شیلد کم تاثیر شده ملت یه راه دیگه برای استفاده از ژانگلی پیدا کردن

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 241244

خوشم میاد که هر دو هفته یه بار هیتر ها شروع میکنن سینه زنی و توجیح کردن که چرا کوکومی امار یوزش داره میره بالاتر 😂😂😂😂
مطمئنم که میهویو نقشه حتی بهتری برامون در نظر داره و البته سبک خاص خودش هم برای مناطق فانتزی داره.
این نقشه ای که اینجا میبینیم یه مقداری مدیاهای دیگه الهام گرفته، مثلا همین عکسی که گذاشتی مشابه یکی از شهرهای الدر اسکرول 4 هست، اگه میهویو بخواد بسازه مطمئنا یه ورژن فانتزی از ونیز رو میبینیم.

ولی جدی اون موقع دیگه فکر کنم حجم بازی بره بالای 100 گیگ مخصوصا اینکه تا حالا نشون داده که به جزئیات هم خیلی توجه میکنه:D

این میزان استفاده اش در ابیس رو نشون میده که یعنی ابیس سختر شده، اصلابه این معنی نیست که اونایی که با خودشون بردن موفق شدن ابیس رو فول استار کنن:D
این نقشه برای فیک بودن خیلی دقیق و با جزئیاته 😂 عاشق اون گریت وال شدم زیر سنژنایا گورد

ولی اینم جالب بود

View attachment 241273

واقعا حیران میشم با این همه پرشین کالچر تو بازی ، تم سومرو هندی باشه 😂😂😂😂
در مورد این قسمت سومرو یه نکته جالب دیگه اینکه منطقه اش شبیه شمال ایران هست، یعنی یه قسمت سرسبز داریم و با یه سری رشته کوه از جنوب جدا شده و جنوب خشک و بیابانی هست:D

آخه نشانه های هندی هم داخل بازی داریم، پس فکر میکنم که سومرو یه ترکیبی از همه این مناطق باشه :D

این میزان استفاده اش در ابیس رو نشون میده که یعنی ابیس سختر شده، اصلابه این معنی نیست که اونایی که با خودشون بردن موفق شدن ابیس رو فول استار کنن:D
این سایت مخصوص آمار اسپیدران ابیس هست که خب طبیعتاً حداقل شرطش ۳۶ ستاره کردنش هست.
شرکت کنندگان آمارش هم معمولا نهنگ ها هستن و به همین دلیل نمیتونه معیار مناسبی برای خوب بودن یه کاراکتر باشه.
علت استفاده بیشتر از کوکومی هم این هست که اسکیلش مدت زمان بیشتری باقی میمونه و میشه باهاش دوتا wave دشمن رو فریز کرد که اهمیتش هم برا تیم c6 ayaka c6shenhe هست که توش آیاکا می‌تونه با یه شارژ اتک یه ویو رو کامل بزنه.

یا خدا!:o:D آخرین باری که تو یه سال یه بازیو بیش از ۵۰۰ ساعت بازی کردم GTA Online تو ۲۰۱۶ بود.
کنجکاوم تایمت تو جاجمنت چقدر بوده.
جاجمنت 118 ساعت:-"
تمام ساب استوری هاش رو رفتم
ولی مینی گیم ها دیگه مندوکسه... واقعا سری بازی های یاکوزا و احتمالا جاجمنت مال پلات کردن نیستن! دیوانگیه اصلا:-"

البته برای دراگون کوئست یه 20 ساعتی و مثلا جاجمت یه 10~15 ساعتی میتونید به عنوان تایم بیخود تو بازی بودن و بازی نکردن در نظر بگیرید:-" (برای گنشینم با یه چنین نسبتی ببرید بالا:-" )

بازی بازه و من پای موبایل:-"

جاجمنت 118 ساعت:-"
تمام ساب استوری هاش رو رفتم
ولی مینی گیم ها دیگه مندوکسه... واقعا سری بازی های یاکوزا و احتمالا جاجمنت مال پلات کردن نیستن! دیوانگیه اصلا:-"

البته برای دراگون کوئست یه 20 ساعتی و مثلا جاجمت یه 10~15 ساعتی میتونید به عنوان تایم بیخود تو بازی بودن و بازی نکردن در نظر بگیرید:-" (برای گنشینم با یه چنین نسبتی ببرید بالا:-" )

بازی بازه و من پای موبایل:-"
من سر 0 بود که برای اولین بار فکر پلات کردن یه بازی یاکوزا رو کردم، بعد دیدم باید ۱۰ تا بازی رومیزی واقعی یاد بگیرم بیخیال شدم. :D کلا اسم Mahjong رو میبینم حمله PTSD بم دست میده.:D
ولی با این حال هنوزم همه ساب استوری ها و مینی گیم های غیر بازی رومیزی هارو همرو میرم.:-"

یا خدا!:o:D آخرین باری که تو یه سال یه بازیو بیش از ۵۰۰ ساعت بازی کردم GTA Online تو ۲۰۱۶ بود.
کنجکاوم تایمت تو جاجمنت چقدر بوده.
اگه درست یادم باشه پارسال تو از سوم نوامبر تا اخر سال من ۷۰۰ و خورده ای گنشین زدم ، امار امسالم رو لعنتی وریفای کد نمیفرسته هر چی میزنم ، فکر میکنم پلی تایم تخیلی باشه 😂 حتی با اینکه این دو سه ماه اخر شل کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or