Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 240727

باف های یائه سر باز ایستادن نداره ، واقعا دیگه میشه گفت op شده
به جای این مسخره بازی ها الکترو رو باف کنن که تمام مشکلات کاراکترهای الکترو هم حل بشه:D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون سلاح یائه ارزش ویش زدن داره؟ :D

به نظرتون پیدام میکنه؟ :-"

genshin_impact_20220119184630_pmtd.jpg

------
تا حالا اینطوری نشده بود!

genshin_impact_20220120194739_ylcn.jpg

اینجا فقط یکیتون شنها داره که همونم دوسش نداره :D ولی به هر حال اینو میذارم.
دنبال یه roation منطقی برا آیاکام هستم ، فعلا بهترین چیزی که بهش رسیدم این بوده :-?
البته بجا ونتی باید کازوها یا c6 sucrose باشه ، هیچ کدوم رو ندارم :-"
View attachment PotPlayerMini64 2022-01-20 20-46-22-894.mp4

دنبال یه roation منطقی برا آیاکام هستم ، فعلا بهترین چیزی که بهش رسیدم این بوده :-?
View attachment 240785
من دوستم گرفتش. به نظرم به عنوان ساپورت داخل تیم خیلی خوبه، حتی برای تیم های بدون کریو.
بعد از اینکه لول آپش کرد و هنوز حتی بیلد هم نشده بود یه تست با هو تائو و بنت من و شنهی و ساکروز اون زدیم و موفق شدیم همون بار اول ۴۷۵k بزنیم که ۱۷۰k بیشتر از چیزی بود که قبلا داخل اوپن ورلد زده بودم در حالیکه اصلا نصف باف های اون روی هوتائوی من فعال نشدن و اگه مثلا شنهی داخل تیم چهار نفره من بازم بیشتر میتونستم بافش کنم :D

View attachment 240727

باف های یائه سر باز ایستادن نداره ، واقعا دیگه میشه گفت op شده
بیا من به فناشدم سریونجین
هی یائه داره باف میشه 😠🤬
به جای این مسخره بازی ها الکترو رو باف کنن که تمام مشکلات کاراکترهای الکترو هم حل بشه:D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون سلاح یائه ارزش ویش زدن داره؟ :D
خدا ازدهنت بشنوه چقدر دلم میخواد باکچینگ بازی کنم تا ar 54 مین من بود عالی بود
View attachment 240785
منظورش منم 😘
دقیقا نه کازوها دارم نه ساکروز c1 چه رسه به c6 🤣🤣

این رفیقمون چون شرت یائه یکم نرف شده برااون ناراحته، خدایا این خوشیارونگیرازما 🤣🤲🤣

من دوستم گرفتش. به نظرم به عنوان ساپورت داخل تیم خیلی خوبه، حتی برای تیم های بدون کریو.
بعد از اینکه لول آپش کرد و هنوز حتی بیلد هم نشده بود یه تست با هو تائو و بنت من و شنهی و ساکروز اون زدیم و موفق شدیم همون بار اول ۴۷۵k بزنیم که ۱۷۰k بیشتر از چیزی بود که قبلا داخل اوپن ورلد زده بودم در حالیکه اصلا نصف باف های اون روی هوتائوی من فعال نشدن و اگه مثلا شنهی داخل تیم چهار نفره من بازم بیشتر میتونستم بافش کنم :D
کرکتر خوبیه خدایی من قبلا هم گفتم ازشخصیت و کمالاتش خوشم میاد😘🤩
ولی داشتم مقاومت میکردم یائه بگیرم، هی گفتین یونجین یونجین سرمولتی اول بکردتوپاچم😩😠🤬
وگرنه من براش هم آیایا دارم هم مونا فقط یه آنمو خوب میخوام😩
الان با 1دونه ویش و 800 پریمو نشستم منتظر ایونت هاکه بتونم ویش و پریموبگیرم😩
شاید برسم به یائه که میدونم نمیده بهم، مثل یولا عذابم میده،ولی یه خوبیم داره ندادبهم میتونم برم براکازوها البته اگه بنر بعد یائه باشه اون 🤔😩

دقیقا کدوم باف ها رو به هوتائو میده؟
همون 15 درصد برست رو میگی؟
منظورش منم 😘
با هم یائه رو اسکیپ می کنیم و کازوها میگیریم :>

بااینکه بدجوری یائه رومیخوام ولی شاید همینکاروکردم😩
خدایی هیچی آنمو بدردبخور ندارم نه ونتی نه کازوها😠
یه cc خوب میخوام که بدردبخوره براابیس و باف بده😭

بیا من به فناشدم سریونجین
هی یائه داره باف میشه 😠🤬

خدا ازدهنت بشنوه چقدر دلم میخواد باکچینگ بازی کنم تا ar 54 مین من بود عالی بود

منظورش منم 😘

این رفیقمون چون شرت یائه یکم نرف شده برااون ناراحته، خدایا این خوشیارونگیرازما 🤣🤲🤣
حالا هنوز معلوم نیست این باف ها چقدر تاثیر دارن ولی در کل الکترو المنت خودزنیه، واسه همینم من زیاد طرفدارش نیستم :D

آقا شرت یائه کم چیزی نیستا، چرا اینقدر ساده انگاری میکنین؟:))
کرکتر خوبیه خدایی من قبلا هم گفتم ازشخصیت و کمالاتش خوشم میاد😘🤩
ولی داشتم مقاومت میکردم یائه بگیرم، هی گفتین یونجین یونجین سرمولتی اول بکردتوپاچم😩😠🤬
وگرنه من براش هم آیایا دارم هم مونا فقط یه آنمو خوب میخوام😩
الان با 1دونه ویش و 800 پریمو نشستم منتظر ایونت هاکه بتونم ویش و پریموبگیرم😩
شاید برسم به یائه که میدونم نمیده بهم، مثل یولا عذابم میده،ولی یه خوبیم داره ندادبهم میتونم برم براکازوها البته اگه بنر بعد یائه باشه اون 🤔😩
راستش من اونجا که ویش زدم، گفتم اگه پیتی پایین شنهی هم بده راضیم چون واقعا بیلد کردنش برام خیلی راحت بود (هم سلاح فین داشتم و هم اینکه فقط باید اک بریزی روش:D)
ساکروز C6 هم از نظر ساپورت به نظرم بهتر از کازوها هست چون EM در کنار المنت دمیج به تیم میده پس اگه کازوها هم نگیری بازم میتونی با ساکروز جبران کنی:D
دقیقا کدوم باف ها رو به هوتائو میده؟
همون 15 درصد برست رو میگی؟

من به بهش گفتم که روش میلیلیث هم بزاره ولی علامتباف میلیلیث ظاهر نشد و البته اونقدر لفتش دادیم که فکر کنم باف هم میداد تا قبل از ضربه آخر تموم شده بود :))

این ویدئوش هست. اون باف فود که میبینی مال Delicious "Pile 'Em Up" هست که فقط کریت ریت میده و تاثیری داخل چیزهای دیگه نداره:D کاملا معلومه که از طرف دوستم فقط تاثیر ست چهار تایی VV و تلنت های ساکروز و اسکیل شنهی به من میرسه:D

View attachment Hu Tao Shenhe-.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or