Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یعنی یادت نبود این بنده خدا قبل از ناکو وید اونده بود تو بازی؟ :-"
درسته برستش ما رو میبره توی یک فضای معنوی...ولی... :-" (آیاتو بیاد چی؟ همچنان کازوها؟ :-" )
نه همش فکر میکردم با اینازوما اومده باشه :D بعدش هم اونقدر این جوک ناکو وید تکرار شده بود که باورم شده بود واقعا متریالش همینه :D
فعلا کازوها رو به خاطر اینکه شمشیرش رو دارم میخوام بگیرم، چون نگاه کردم و دیدم به غیر از خودش بقیه نمیتونن همه قدرتش رو بیرون بکشن:D

استار گلیتر دادم باز و سه تا ویش گرفتم، و یه مولتی کشیدم:D

و گورو گرفتم بالاخره:x

اما فعلا بیلدش نمیکنم:))
بزارم یه نفر رو که قسم خوردم lvl90 و تلنت 10/10/10 بکنم رو تکمیل کنم، بعد میرم سراغ این:D

فقط چه ستی میخواد؟ سلاحش که قبلا گفتم فکر کنم فاوانیوسه، تاج کریت ریت و ساعت(؟ ساعته دیگه؟) انرژی ریشارژ
اما از چه ستی و فلان و بیسار نمیدونم:-"
86c2468445506efdc18db3ab37a8e236_6606139742221532834.png

:D

Suspicious leak》Sumeru is on the lower left of Liyue, only separated by a snow mountain from enkanomiya. The map opened this time has a lot to do with Sumeru's old civilization.
The map is to give a preview of the chasm. After exploring amazing information, travelers go to Sumeru with questions and pass the chasm on the way.

zynnmkavjg681.jpg

2bz5fnavjg681.jpg

f9bovnavjg681.jpg

به نظرم از بعد اینازوما میهویو داره بهتر محتوای بازی رو مدیریت میکنه:-" اون حس خشکسالی ای که قبل از اینازوما احساس میکردم رو کمتر این روزها حس میکنم :D الان هم که داریم کم کم به سومرو نزدیک میشیم:D

چه خوششون اومده 2تا 2تا ریران میکنن

نمیگن شاید یکی هم کازو بخواد هم رایدن؟ :-"

بعدش هم که یائه :|
گفتم که این موضوع شدیدا به ضرر f2p هاست ....
بچه مایه دارو، کلا کرونش هیچ میدونین چقدر مورا میخواد 🤑🤑
مورا هیچی
خدااااااا تا تلنت بوک میخواد:-" ظلمه کلا همه چیش:D
کاش مثل F/GO فقط همین کرون میخواست سطح آخرش:-"
چرا با این واکنش یه حسی بهم میگه تا حالا هیچ تلنتی رو مکس نکردید😂😦

ارزش داشت سه ساعت دنبالش برم :D

View attachment 237197

بالاخره یه استفاده هم برای گورو پیدا کردم، جای متریال اینازوما نشون میده :D
واقعا بنری هست روش ویش نزده باشی ؟؟؟

گارانتی واقعا مزخرف ترین چیز بازیه ، وقتی گارانتی نیستی هر جور دلت میخواد ویش میزنی ، اما با گارانتی انقدر وسواسی میشی که زهر مار میشه ، الان واقعا نمیدونم ، برای شنهه بزنم ، برای میکو بزنم ، یا کانس ۲ رایدن رو تضمینی بگیرم ،

گفتم که این موضوع شدیدا به ضرر f2p هاست ....

گارانتی واقعا مزخرف ترین چیز بازیه ، وقتی گارانتی نیستی هر جور دلت میخواد ویش میزنی ، اما با گارانتی انقدر وسواسی میشی که زهر مار میشه ، الان واقعا نمیدونم ، برای شنهه بزنم ، برای میکو بزنم ، یا کانس ۲ رایدن رو تضمینی بگیرم ،
نیاز نبوده:-"
من که حس ابیس 12 رو ندارم:-"
تا ابیس 11 هم که عین آب خوردن میشه رفت:-"

بازم بعید میدونم با شرایط جدید البته بتونم از 12ستاره ای بگیرم:))

بلی، ونتی و ریرانش، ژانگلی و ریرانش، چیلده و ریران هاش (البته نه، دومی رو برای روزاریا زدم)، کازوها، ریران البدو و 90 درصد بنرهای اسلحه :-"

گارانتی برای 5 ستاره ای که میخوایش خوبه، ولی اگه فقط چهار ستاره بخوای خیلی استرس داره :D

بلی، ونتی و ریرانش، ژانگلی و ریرانش، چیلده و ریران هاش (البته نه، دومی رو برای روزاریا زدم)، کازوها، ریران البدو و 90 درصد بنرهای اسلحه :-"

گارانتی برای 5 ستاره ای که میخوایش خوبه، ولی اگه فقط چهار ستاره بخوای خیلی استرس داره :D
ژانگ لی نداری واقعا؟
چه زندگیه سختی داری :( :( :(

گارانتی داشتن خوبه! به هر حال کاراکتری که میخوای رو میگیری! ولی قدرت ریسک پذیریت رو میاره پایین:-"
مثلا اگر گارانتی نبودم احتمالا برای آلبدو ویش میزدم:-"

الان باز ممکنه برای شنهه و یائه و آیاتو و کلا هرکی دم دست بیاد ویش بزنم:)) :-"

چرا آقا دوسه تامکس کردیم ولی شدیدا کمبودمیاریم ازهمه چیز😭
چجوری اینقر جم درمیارین شما،ولکین وبتل میخرین؟من از بعدرایدن سیوکردم ومپ شخم زدم تاایولا اومد سرایولا خالی شدم الان 1490تاجم دارم😩
گارانتیم هستم نمیدنم پچ بعدچه خاکی بریزم سرم گانیوبگیرم یا شنهه🤔
یابگذرم برم یایه، ای بابا کازوهاهم میخوام 😐😐

فعلا کازوها رو به خاطر اینکه شمشیرش رو دارم میخوام بگیرم، چون نگاه کردم و دیدم به غیر از خودش بقیه نمیتونن همه قدرتش رو بیرون بکشن:D
بنظرم تا اینجا که اومدی و سلاحش رو گرفتی برو برا c2 ^:)^
برا ملت گانیو خیلی خوبه
منم دلم کازو خواست :(

ژانگ لی نداری واقعا؟
چه زندگیه سختی داری :( :( :(

گارانتی داشتن خوبه! به هر حال کاراکتری که میخوای رو میگیری! ولی قدرت ریسک پذیریت رو میاره پایین:-"
مثلا اگر گارانتی نبودم احتمالا برای آلبدو ویش میزدم:-"

الان باز ممکنه برای شنهه و یائه و آیاتو و کلا هرکی دم دست بیاد ویش بزنم:)) :-"
نه اتفاقا اونقدرها هم سخت نیست :)) فقط برای اژدها به مشکل برمیخورم چون سرطان خالص هست که اونم کوآپ میرم :D

به هر حال بدون گارانتی هم باز ریسکه، چون داری جم هات رو مصرف میکنی و اگه ببری نمیتونی برای کاراکتر بعدی که میخوای بزنی :-"
بنظرم تا اینجا که اومدی و سلاحش رو گرفتی برو برا c2 ^:)^
برا ملت گانیو خیلی خوبه
منم دلم کازو خواست :(
اول باید گانیو بگیرم، بعد احتمالا یائه، بعد تازه میرسیم که به کازوها که همون یه دونه گرفتنش هم سخته، در نتیجه C2 دیگه خیلی رویایی هست:D

بچه ها یادتونه یه زمانی در مورد ریسپاون چست ها صحبت میکردیم
الان واقعا به چشم دیدم،من لیو و ماندستد رو کامل کرده بودم قطب نماها جایی رو نشون نمیدادن الان از بیکاری داشتم میچرخیدم نزدیک 30تا ماندستد و 50-60تا لیو باز کردم
چقدرم ازاین ایونت تایمی ها و بالون ها رومپ اومده،تایم ریست شدن رو نمیدونم ولی میان به مرور :-bd
PS : کسی کمکی چیزی نمیخواد ازبچه های جدید،بیکارم اگه کمک خواستید ادم کنید
UID : 718633139

آخرین ویرایش:
بچه ها یادتونه یه زمانی در مورد ریسپاون چست ها صحبت میکردیم
الان واقعا به چشم دیدم،من لیو و ماندستد رو کامل کرده بودم قطب نماها جایی رو نشون نمیدادن الان از بیکاری داشتم میچرخیدم نزدیک 30تا ماندستد و 50-60تا لیو باز کردم
چقدرم ازاین ایونت تایمی ها و بالون ها رومپ اومده،تایم ریست شدن رو نمیدونم ولی میان به مرور :-bd
منم یه چیزهایی شنیدم که در مورد اینکه بعضی صندوق ها حتی توی اینازوما دوباره لود شدن یا دراگون اسپاین دیدم که چند جا صندوق ریسپاون شده بود ولی اونقدر تنبلم که حوصله نمیکنم دوباره برم دنبالشون بگردم، البته موندست و لیو رو هیچوقت کامل نکرده بودم :D

یک عدد گورو lvl19 با همون تلنت 1 انداختم تو تیم...
ژانگ لی
گورو
ایتو

جناب ushi حدود +70 زد (قبلش 57~60 بود) و ضربه آخر رو فقط یکبار دیدم توی چندتا مبارزه ای که رندوم رفتم:-" +100K زد:-"

6بار (دبل رزین) دامین تلنت رفتم... یکبار هم بنفش دراپ نکرد بی وجدان :|
فقط تونستم ultه ایتو رو بکنم 9 :|
فعلا 8/8/9 :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or