Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه لحظه ذوق کردم و فکر کردم نوشتی 300% اضافه میکنه :)) آخه 300 تا چی چیه؟:D

خب با 20-30 تا ویش هم به جایی نمیرسی احتمالا :D
شما 300تا میزاری کنار درصدهای ایتو خو:-"
کاراکتری نیست که با بیلد خفن تر بشه و پتانسیلش محدوده
ولی خو جوابه:دی
بعد میگم، با اضافه شدن یونجین(گرچه خیلی تیم geoیی میشه:-" ) بافش بیشتر میشه

خود یونجین رو ولی نفهمیدم چی به چیه دقیق:-"

حالا بزار بیان، بهتر میسه فهمید اصلا جواب هست یا نه و ترکیبات بهتری وجود دارن:-"

جدی؟ آخه اون کلیمور هست، این نیزه :D
آره ، کلا کلیمورها کندترن ولی دمیج بیشتر میزنن و نیزه سریعتره با دمیج کمتر
حالا این وسط ریزر با اینکه کلیمور هست سرعت ضرباتش در حد شمشیر تک دسته و روزاریا با اینکه نیزه داره سرعتش در حد کلیموره
ریزر تمام نرمال اتک هاش رو بزنه میشه 2 ثانیه
View attachment bandicam 2021-12-13 14-25-44-391.mp4

شما 300تا میزاری کنار درصدهای ایتو خو:-"
کاراکتری نیست که با بیلد خفن تر بشه و پتانسیلش محدوده
ولی خو جوابه:D
بعد میگم، با اضافه شدن یونجین(گرچه خیلی تیم geoیی میشه:-" ) بافش بیشتر میشه

خود یونجین رو ولی نفهمیدم چی به چیه دقیق:-"

حالا بزار بیان، بهتر میسه فهمید اصلا جواب هست یا نه و ترکیبات بهتری وجود دارن:-"
۳۰۰ تا فلت مگه نیست؟ اول بیس دیفنس ایتو ضربدر دیفنس درصد میشه و بعد با فلت دیفنس جمع میشه:D

یونجین برستش نرمال اتک رو افزایش میده، شاید اصلا شامل اونایی که سلاحشون رو با المنت دمیج اینفیوژن میکنن هم نشه:-"

پیتی 72، دیگه بسه :D

میرم تو کار استاندارد و/یا وپن

بسته به اینکه کلیمور DEF برای نوئل چجوری باشه ممکنه کل ویش های نیمه دوم پچ رو برای وپن بزنم :D
این مقایسه c6 noelle بدون گورو با شیلد ژانگلی هست
noelle comparison.png

آره ، کلا کلیمورها کندترن ولی دمیج بیشتر میزنن و نیزه سریعتره با دمیج کمتر
حالا این وسط ریزر با اینکه کلیمور هست سرعت ضرباتش در حد شمشیر تک دسته و روزاریا با اینکه نیزه داره سرعتش در حد کلیموره
ریزر تمام نرمال اتک هاش رو بزنه میشه 2 ثانیه
View attachment 236367
خب اون به خاطر تلنت برست ریزور هست که سرعتش رو زیاد میکنه، وگرنه توی حالت عادی مثل بقیه هست:D
روزاریا هم دقت کردم، مال من c1 بود:D

View attachment 236372
"Red something" :))

اون "R" های آرتیفکت چین دقیقا؟

ظاهرا خیلی خوبه فقط همین الان اگه اشتباه نکنم رو نوئل 2 تا گلادیاتور و 2 تا شیمناوا دارم(36% ATK) واسه همین به مقدار زیادی فارم Opulent نیاز دارم :))

حالا ویدیو بدن ملت بهتر میشه تصمیم گرفت ولی فکر نکم بازم در حدی بشه که نوئل به درد فلور 12 بخوره مگر اینکه آرتیفکت "گاد رول" بده :D

View attachment 236372
من یه کوچولو سر در نمیارم:-"

Serpent Spine مگه فیزیکال نبود سابش؟
از whiteblind بهتر جوابه؟ چطور؟ :-"

@ce7en44
من از فرمول واقعا سر در نمیارم:-'
ولی یکی از پسیو تلنت های گورو هم اینه :
Using Juuga - Forward Unto Victory increases all party members' Defence by 25 per cent until the duration of General's Glory ends

نمیدونم این فقط به درد co op میخوره، یا روی پارتی هم اثر داره:-"

"Red something" :))

اون "R" های آرتیفکت چین دقیقا؟

ظاهرا خیلی خوبه فقط همین الان اگه اشتباه نکنم رو نوئل 2 تا گلادیاتور و 2 تا شیمناوا دارم(36% ATK) واسه همین به مقدار زیادی فارم Opulent نیاز دارم :))

حالا ویدیو بدن ملت بهتر میشه تصمیم گرفت ولی فکر نکم بازم در حدی بشه که نوئل به درد فلور 12 بخوره مگر اینکه آرتیفکت "گاد رول" بده :D
اونRه مربوط به سلاحه... چهار ساعت درگیر بودم بفهمممنظور چارت چیه:)) :-"

گاد رول نه، ولی دراپ بدی نداشت:-" باشد گه برای تو هم خوب باشه:-"

خیر، وپن بتل پسه :D Crit Rate ـه سکندریش

اونی که تو ذهنته Snow-Tombed Starsilver ـه که با آپدیت DragonSPINE دادنش :D :D :D

اونRه مربوط به سلاحه... چهار ساعت درگیر بودم بفهمممنظور چارت چیه:)) :-"
آها آره R1 و R5 وپن رو با 2 تا ست تست کرده

حله، گیج شدم گفتم مگه آرتیفکت هم ریفاین میشه :))

گاد رول نه، ولی دراپ بدی نداشت:-" باشد گه برای تو هم خوب باشه:-"
1 بار فقط رفتمش زباله داد :D

حالا اگه یه وقت رول زدم و وپن رو گرفتم باید 1 پچ کامل فارش کنم که پشیمون نشم :))

کلا ناامیدشدم رفتم تا پچ بعدی😩
کل مپو شخم زدم هرچی بودونبود رو گشتم هنگ اوتارو رفتم شدم 10تاویش با 171ویش هنوز ایولا co، نویل، بنت، روزی c6 (بنت رو نبردم بالا)😑
به مانیومده لیمیتد کرکتر کانس بگیریم همون چی چی و کچینگ میکنه..... بسه😩😩

خب اون به خاطر تلنت برست ریزور هست که سرعتش رو زیاد میکنه، وگرنه توی حالت عادی مثل بقیه هست:D
روزاریا هم دقت کردم، مال من c1 بود:D
ریزر کاری به حالت عادیش نداریم ،قاعدتاً همیشه باید تو برست باشه ،ریزر مشکل انرژی نداره :-"

در مورد اون چارت هم اومدم جواب بدم دیدم خودتون جواب خودتون رو دادید :D

از لحاظ بدرد خور بودن بدرد میخوره ولی بازم با آرتیفکت گاد رول به پای گانیو و آیاکای آرتیفکت معمولی نمیرسه.
کلا اگه دوسش دارین بد نیس ولی با سرمایه گذاری کمتر رو کاراکترای بهتر دمیج بیشتری میشه گرفت

آخرین ویرایش:
نوئله رو من تا همین پریروز باهاش بازی میکردم. به شدت مشکل انرژی ریشارژ داره، به اندازه ای که من به زور رایدن و ساکروز و ژیائو برستش رو آپ میکردم:D شیلدش هم خوب قویه ولی داون تایم زیادی داره. در کل به عنوان هیلر و ساپورت و ساب DPS خوبه ولی مین DPS یه ذره لنگ میزنه :D بیلدم هم چهار تا ست بویلده با سرپنت بود، Def و جئو دمیج و کریت دمیج:D
من یه کوچولو سر در نمیارم:-"

از whiteblind بهتر جوابه؟ چطور؟ :-"

@ce7en44
من از فرمول واقعا سر در نمیارم:-'
ولی یکی از پسیو تلنت های گورو هم اینه :
Using Juuga - Forward Unto Victory increases all party members' Defence by 25 per cent until the duration of General's Glory ends

نمیدونم این فقط به درد co op میخوره، یا روی پارتی هم اثر داره:-"
منم خوندم و نفهمیدم، cent چیه؟:D
ریزر کاری به حالت عادیش نداریم ،قاعدتاً همیشه باید تو برست باشه ،ریزر مشکل انرژی نداره :-"

در مورد اون چارت هم اومدم جواب بدم دیدم خودتون جواب خودتون رو دادید :D
خب آخه نظر شخصی من اینه که Physical DPS نباید وابستگی زیادی به برست و اسکیل داشته باشه، وگرنه بقیه با المنتال دمیج بهتر ظاهر میشن :D

در مورد چارت، خوبی سرپنت با نوئله اینه که تقریبا همیشه استکهاش کامل هستن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or