Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دیگه بیش از حد تخصصی شده این تاپیک برای افرادی که چیزی از بازی نمی دونن هیچ جذابیتی نداره.
چیز خاصی گفته نشده که بخواد تخصصی بشه

هر از گاهی فقط در مورد بیلد کاراکترها بحث میشه
و بازی هم چیز سخت با پیچیده ای نیست که کسی نتونه بیاد سراغش

---

فکر کنم باید اسم رو عوض کنیم:-"

FGN4lVDVkAAXX7f.jpeg

چیز خاصی گفته نشده که بخواد تخصصی بشه

هر از گاهی فقط در مورد بیلد کاراکترها بحث میشه
و بازی هم چیز سخت با پیچیده ای نیست که کسی نتونه بیاد سراغش

---

فکر کنم باید اسم رو عوض کنیم:-"

View attachment 235877
آره، ما که اکثرا یا داریم مینالیم از باختن پیتی یا میم میزاریم:D یه عده خاصی هم هستن (که اسم نمیبرم:-") که هر سری فقط در حد اینکه بیان بگن "ابیس مفت بود" میان یه پارازیت میندازن و میرن تا ابیس بعدی :D دیگه تعداد پست های تخصصی خیلی کم بوده، در حدی که اگه سرچ کنی هم پیداشون نمیکنی:D

خوش به حال پلیرهای جنشین ایمپکت، حداقل اونا یه جایزه ای بردن:( شما هم اگه میخوان پریموی مفت بگیرین فقط تا دو روز دیگه وقت دارین توی جنشین ایمپکت به رنک ۷ برسین :-"

d81iuduc7n481.png

• Smile
Reactions: amiravaz and NHM
آره، ما که اکثرا یا داریم مینالیم از باختن پیتی یا میم میزاریم:D یه عده خاصی هم هستن (که اسم نمیبرم:-") که هر سری فقط در حد اینکه بیان بگن "ابیس مفت بود" میان یه پارازیت میندازن و میرن تا ابیس بعدی :D دیگه تعداد پست های تخصصی خیلی کم بوده، در حدی که اگه سرچ کنی هم پیداشون نمیکنی:D

خوش به حال پلیرهای جنشین ایمپکت، حداقل اونا یه جایزه ای بردن:( شما هم اگه میخوان پریموی مفت بگیرین فقط تا دو روز دیگه وقت دارین توی جنشین ایمپکت به رنک ۷ برسین :-"
r/Genshin_Impact - 1600 primogems for winning "Best Mobile Game" award at The Game Awards 2021

اینو دیدی؟ چقدر ملت بهانه میارن برای رای ندادن:))
یه رای دادن انقدر سخته؟ :))

It's not about the primos, it's about sending a message :))

راستی الان 4 تا 400 تا میخوان بدن بنر هم 4 روز و 6 ساعت مونده، فکر کنم فقط 1200 تاش به EULA برسه:o)

یه عده خاصی هم هستن (که اسم نمیبرم:-") که هر سری فقط در حد اینکه بیان بگن "ابیس مفت بود" میان یه پارازیت میندازن و میرن تا ابیس بعدی :D
=))
گفتی ابیس :D

@cm180life

حوصله فکر و داج دادن نداشتم دیدم یه تیمی که راحت و جدید باشه برم ابیس ببینم چی میشه نتیجش شد این زباله :))
1639133111819.png
مهم کلیر کردنه، من که به سافت پیتی هم نمیرسم ;-;

1639133176670.png
یه آپدیتی هم داشته باشیم از Summary :D

100% خلیل آمارش بهتره، اینازوما خیلی کم چست باز کردم :-"

در مورد اچیومنت هم کم کاری کردم :D

وقتی هر هفته برای بتل پس 20 تا Adeptus بپزین نتیجش میشه این :D
1639133416930.png 1639133400267.png

It's not about the primos, it's about sending a message :))

راستی الان 4 تا 400 تا میخوان بدن بنر هم 4 روز و 6 ساعت مونده، فکر کنم فقط 1200 تاش به EULA برسه:o)

=))
گفتی ابیس :D

@cm180life

حوصله فکر و داج دادن نداشتم دیدم یه تیمی که راحت و جدید باشه برم ابیس ببینم چی میشه نتیجش شد این زباله :))
View attachment 235909
مهم کلیر کردنه، من که به سافت پیتی هم نمیرسم ;-;

View attachment 235910
یه آپدیتی هم داشته باشیم از Summary :D

100% خلیل آمارش بهتره، اینازوما خیلی کم چست باز کردم :-"

در مورد اچیومنت هم کم کاری کردم :D

وقتی هر هفته برای بتل پس 20 تا Adeptus بپزین نتیجش میشه این :D
View attachment 235912View attachment 235911
نگاه یه چی نقل اون سگا بت بگم
سگا برعکس بقیه دشمنا با المنت خودشون بزنی زودتر میمیرن ، یعنی الان همون چمبر اول جای تیمات رو عوض کنی احتمالا بتونی سه ستاره کنی که پنجاه جم دیگه بگیری.
اینجوری هست که وقتی با المنت خودشون بزنی یه دایره روشون ظاهر میشه که با هر ضربه از همون المنت پر میشه بعد میرن تو حالت rage mode خیلی مقاومتشون رو از دست میدن ولی زیاد اینور اونور میرن.
تیمات هم نمیپسندم :D
یه عده خاصی هم هستن (که اسم نمیبرم:-") که هر سری فقط در حد اینکه بیان بگن "ابیس مفت بود" میان یه پارازیت میندازن و میرن تا ابیس بعدی :D
کی؟ :-?

r/Genshin_Impact - 1600 primogems for winning "Best Mobile Game" award at The Game Awards 2021

اینو دیدی؟ چقدر ملت بهانه میارن برای رای ندادن:))
نه حوصله خوندن مزخرفات رو نداشتم، ولی یکی بود که یه جای دیگه نوشته بود گنشین حقش نبود برنده بخش موبایل بشه چون پلیرهای پی سی و پلی استیشن به جاش رای دادن :))
این سواستفاده از دموکراسی به حساب میاد :))

آخرین ویرایش:
نگاه یه چی نقل اون سگا بت بگم
سگا برعکس بقیه دشمنا با المنت خودشون بزنی زودتر میمیرن ، یعنی الان همون چمبر اول جای تیمات رو عوض کنی احتمالا بتونی سه ستاره کنی که پنجاه جم دیگه بگیری.
اینجوری هست که وقتی با المنت خودشون بزنی یه دایره روشون ظاهر میشه که با هر ضربه از همون المنت پر میشه بعد میرن تو حالت rage mode خیلی مقاومتشون رو از دست میدن ولی زیاد اینور اونور میرن.
تیمات هم نمیپسندم :D

کی؟ :-?
من پنج دقیقه اس دارم فکر میکنم سگا چه ربطی به پستی که نقل کردی داره :))

قرار شد نگم :-"

نه حوصله خوندن مزخرفات رو نداشتم، ولی یکی بود که یه جای دیگه نوشته بود گنشین حقش نبود برنده بخش موبایل بشه چون پلیرهای پی سی و پلی استیشن به جاش رای دادن :))
این سواستفاده از دموکراسی به حساب میاد :))

View attachment 235918
حالا خوبه اونجا رای مردمی تاثیری نداشته:|

ولی کلا خاک وچوکشون! الان بیشتر میتونستیم جم بگیریما...ولی... :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or