Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خیلی ها معتقدن هست ، خیلی ها میگن خرافه است . یه نقاطی تو بازی که خیلی ها معتقدن درصد شانس و دراپ مقدار کمی بالاتر از بقیه نقاط بازیه
توی ردیت هم دربارش خوندم یک سری میگفتن خرافه هست یک سری ها هم معتقد بودن واقعیه منم فکر نکنم خیلی حقیقت داشته باشه

صدا رو بزار رو ژاپنی اصلا یه حس دیگه میده بهت،کلا میشه انیمه با ساب انگلیش

عیب نداره کم کم میشی مثل من که یدونه 50_50 نبردم تاحالا، باید 4،5تابنراسکیپ کنی سیوکنی شاید اونی که بخوای بیاد و بگیریش، امان از f2p😩
معمولا ژاپنی میذارم ، ولی وقتی حوصله زیرنویس خوندن نداشته باشم تغییر میدم به انگلیسی.
اون چی چی هم یادم رفت بگم از بنر استاندارد بود ، اگه پنجاه پنجاه باخته بودم حداقل خیالم از پنج ستاره بعدی راحت بود.
خلاصه اینکه اگه بنر بعد باز با یه چی چی اومدم تعجب نکنید :-s

sko9l4dtyq381.jpg

12wowmt0qle71.jpg

@ce7en44. و بقیه که یک ست آرتیفکت پرفکت رو دست به دست میکنند:-"

View attachment 235104

View attachment 235105

---

هوتائو هم رو اورده به نقاشی:D

View attachment 235106

اگه حسش باشه و شانس هم داشته باشم، شاید یه ست جدید هم بسازم :D البته بستگی داره چقدر خاطرخواه طرف باشم، بعضی ها رو فقط برای فرندشیپ یه مدت استفاده میکنم و میزارم کنار:D

اگه حسش باشه و شانس هم داشته باشم، شاید یه ست جدید هم بسازم :D البته بستگی داره چقدر خاطرخواه طرف باشم، بعضی ها رو فقط برای فرندشیپ یه مدت استفاده میکنم و میزارم کنار:D
من احتمالا ست دیلوک رو بدم ژیانگ لینگ:(
همچینم پرفکت نیست البته، ولی باز از هیچی بهتره و میتونم امتحان کنم ببینم اون نشنال تیم که میگن چیه دقیقا:)) :-"

فعلا آرتیفکت ایتو رو میخوام آماده کنم:-"
البته متریال اسند تا lvl70 دارم فقط:( (بازه ی 60تا70 )
هنوز خیلی کار دارم:(

من احتمالا ست دیلوک رو بدم ژیانگ لینگ:(
همچینم پرفکت نیست البته، ولی باز از هیچی بهتره و میتونم امتحان کنم ببینم اون نشنال تیم که میگن چیه دقیقا:)) :-"

فعلا آرتیفکت ایتو رو میخوام آماده کنم:-"
البته متریال اسند تا lvl70 دارم فقط:( (بازه ی 60تا70 )
هنوز خیلی کار دارم:(
اگه ست دیلاک چیز خوبی نداری، میتونی از ست رایدن هم استفاده کنی، برای برست دمیج ژیانگلینگ و انرژی ریشارژش خیلی خوبه.

همه اینایی که گفتی نهایت یه هفته طول بکشه. دو روز باس بزنی و چهار پنج روز هم دامین ایتو بری:-" اگه مورا کم بیاری یه دو روز دیگه هم اضافه میشه. ولی در کل تا اومدن ایتو خیلی وقت داری:D

تیمت چیه؟
من با رایدن نشنال رفتم خیلی راحت بود.
فقط باید موقعی که اتک سنگین میزنن برست بزنی که از جونت نره ،اگه تو انیمیشن برست نباشی عمدتا one shot میشی به هیل و اینا نمیرسی :-"
و اما نکته برا جمع کردنشون باید بری رو پای راست کنکی سبزه (پای چپ جواب نمیده)
این ویدئو رایدن هایپر مال یکی از دوستان نهنگ هست که به خودش میگه دلفین ، با رایدن نشنال هم نه به این سرعت ولی نسبتا خیلی سریع میشه زدشون.
View attachment 235085
تنکس :D
1638780529063.png
ترکیبش بیخوده ولی نیمه اول خیلی فانه :D

نیمه دوم گفتم هرچی خوب دمیج میده ببرم که اتفاقا خیلی سریع داشتم میزدم ولی 3 تا کنکی رو اعصاب بودن xD

تو چند روز آینده با همون نشنال میرم، واسه سمت دیگه ایده نداری؟ Hu Tao من خیلی خوب شده ولی نشنال رایدن بذارم یه سمت دیگه Vaporize نمیزنه

EULA WHO?!?! :>

View attachment Genshinimpact 2021-12-06 12-22-40-421-1.mp4

از وقتی که بازی update داده، نرفتم سراغش :( تازه هم Tales of Berseria شروع کردم. زور Velvet بیشتره الان، منو نگه داشته تو اون بازی. دیگه هیچی دیگه، همین :D گفتم بیام یه حالی بپرسم و برم :-"
برزریا بازی بهتری هم هست :D
بچسب به همون وسطلاش حال داشتی گنشین هم بازی کن
مرگ بر بازی های Live Service :D

EULA WHO?!?! :>

View attachment 235203

برزریا بازی بهتری هم هست :D
مرگ بر بازی های Live Service :D
بیلد بیدوت رو به منم میگی؟ احتمالا توی تیم بعدی بخوام ازش استفاده کنم. فکر کنم c4 هم هست.
ABSOLUTE SPAM
Super sorry in advance :D

از وقتی که بازی update داده، نرفتم سراغش :( تازه هم Tales of Berseria شروع کردم. زور Velvet بیشتره الان، منو نگه داشته تو اون بازی. دیگه هیچی دیگه، همین :D گفتم بیام یه حالی بپرسم و برم :-"
دروغ چرا؟ منم در کنارش دارم نیئر میزنم :-"
کلا بازی های گاچا رو نباید به عنوان مین گیم استفاده کنی، باید روزی یه ساعت نهایت همه کارها رو انجام بدی و بری سراغ بازیهای دیگه:D

:))
راستش (فکر کنم قبلا هم گفتم ولی حالا) کلا من خیلی توی بازی میچرخم و بعضی وقتا اصلا سراغ main objective نمیرم. از طرفی هم این ویدیوهایی که شماها میذارید اینجا رو که میبینم، دلم کاراکتر level بالا میخواد اصلا داغان میشم آقا، داغان :)) اصلا یه وضعی :D یادمه همون اول یکی از بچه ها بهم گفتا که بعد از یه سال فارم کردن تازه بیا اون موقع میبینمت (فکر کنم ce7en44 بود :D ) واقعا درست بود :-"

منم در کنارش دارم نیئر میزنم :-"
وای Nier :x باورت میشه چند روزیه همش دارم فکر میکنم برم دوباره بازیش کنم :D

PS: نگران خودم شدم. دارم تبدیل میشم یه یک موجود سُست بنیاد :))

تنکس :D
View attachment 235200
ترکیبش بیخوده ولی نیمه اول خیلی فانه :D

نیمه دوم گفتم هرچی خوب دمیج میده ببرم که اتفاقا خیلی سریع داشتم میزدم ولی 3 تا کنکی رو اعصاب بودن xD

تو چند روز آینده با همون نشنال میرم، واسه سمت دیگه ایده نداری؟ Hu Tao من خیلی خوب شده ولی نشنال رایدن بذارم یه سمت دیگه Vaporize نمیزنه
برا چمبر دو سمت اول میتونی مورگانا بذاری سمت دوم رایدن نشنال.
چمبر سه بحثش مفصله ولی با هوتائو خیلی سخت میشه کارت , خودت یه چند دست برو ببین چجوریاس بعد بیا همفکری کنیم. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or