Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فیزیکال :۸۳%
روی سامورایی زدم ،
تیمم ، یولا ، دیونا ، یویمیا و کچینگ
c2 ام ، ولی خوب بدون احتساب c1 باز با ۱۷۰ کریت دمیج تو باید حداقل +۱۸۰ تا بزنی ، البته بستگی به کومبو زنی و تعداد استک هاتم داره ،

ولی جدا میگم حالا حرف منو قبول نمیکنی چند تا بیلد و ویدئو ببین ، سرپنت رو اخرین گزینه یولا هم معرفی نمیکنن ، استار سیلور ببندی خیلی بهتر از اینه
تو الان بدون این سلاحم ۵۵ درصد کریت داری

من الان اکوامارود r1 انداختم با اون تیم که گفتم فکر کنم ۳۰۰ تا انرژی کاستش بشه
آره به نظرم تو استک بیشتری زدی، من از سانسم هر وقت میرم توی برست همه فرار میکنن :|

همین آکومارو رو باید برم بسازم و ببینم چه جوریه:D

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
آره به نظرم تو استک بیشتری زدی، من از سانسم هر وقت میرم توی برست همه فرار میکنن :|

همین آکومارو رو باید برم بسازم و ببینم چه جوریه:D
لازم شد یه ویدئو هم بگیری بزاری از کومبو زنیت

اکوامارو ساختنی نیست :D ، حتی روی بنر استاندارد هم نیست، این ست تنها ست ۴ ستاره لیمیت هست

همین که پیتی ویپنم ۳۳ هست به خاطر گرفتن همین بود ، یه دونه بیشتر نداد ، سی تا رو داشتم ۹۹ درصد c3 تو چنگم بود ، ولی کی فکر میکرد از اسمون یولا بیفته تو پچ بعدی

لازم شد یه ویدئو هم بگیری بزاری از کومبو زنیت

اکوامارو ساختنی نیست :D ، حتی روی بنر استاندارد هم نیست، این ست تنها ست ۴ ستاره لیمیت هست

همین که پیتی ویپنم ۳۳ هست به خاطر گرفتن همین بود ، یه دونه بیشتر نداد ، سی تا رو داشتم ۹۹ درصد c3 تو چنگم بود ، ولی کی فکر میکرد از اسمون یولا بیفته تو پچ بعدی
اومی اگه حجمش زیاد نشه میزارم:D احتمالا باید روی یکی مثل Pyro R بزنمش که فرار نکنه:D

پس همون من تا حالا ندیدمش :)) گزینه در دسترس تری سراغ نداری؟ یا شاید بهتره روی همون گرفتن یه تاج کریت دمیج با ساب کریت ریت تمرکز کنم:D

والا ویش زدن برای سلاح چهار ستاره خیلی خطریه، اصلا هیچگونه معلوماتی نداره که بده یا نه:D منم اگه قرار به ویش زدن باشه ترجیع میدم که برای سلاح پنج ستاره بزنم (هر چند توضیحاتش رو خوندم و خیلی وسوسه انگیز بود:D)

• Like
Reactions: tirdad666 and NHM
اومی اگه حجمش زیاد نشه میزارم:D احتمالا باید روی یکی مثل Pyro R بزنمش که فرار نکنه:D

پس همون من تا حالا ندیدمش :)) گزینه در دسترس تری سراغ نداری؟ یا شاید بهتره روی همون گرفتن یه تاج کریت دمیج با ساب کریت ریت تمرکز کنم:D

والا ویش زدن برای سلاح چهار ستاره خیلی خطریه، اصلا هیچگونه معلوماتی نداره که بده یا نه:D منم اگه قرار به ویش زدن باشه ترجیع میدم که برای سلاح پنج ستاره بزنم (هر چند توضیحاتش رو خوندم و خیلی وسوسه انگیز بود:D)
جناب تن ماهی بهترین گزینه ۴ ستاره است

الگی برای چی پیتی پنجا و خورده ای بهم شیاف شد ،؟ چون داشتم برای نیزه همین ست میزدم ، اخرشم بهم نداد، جون میداد برای رایدن و شیانگلینگ و ژائو

البته حدودسی تاش رو زده بودم برای دونات کوکومی

جناب تن ماهی بهترین گزینه ۴ ستاره است

الگی برای چی پیتی پنجا و خورده ای بهم شیاف شد ،؟ چون داشتم برای نیزه همین ست میزدم ، اخرشم بهم نداد، جون میداد برای رایدن و شیانگلینگ و ژائو

البته حدودسی تاش رو زده بودم برای دونات کوکومی
مطمئنی؟ چون برست یولا که مثل هو تائو با یه ضربه دمیج نمیزنه. برای همینه که چهار ست نوبلس نمیزارن :D

نیزه اش که توی بنر هما بود :D به من یکی داد، بی استفاده اونجا مونده :D

این ویدئوی کمبو، تا جای ممکن حجم و کیفیتش رو کم کردم :D
ویرایش: سایت درست نشون نمیداده از یه جای دیگه آپ کردم.

با تنها کلیمور آپ شده دیگه ام یعنی پروتوتایپ لول 90 هم تست زدم، بازم همون نتیجه رو داد:

Untitled4.jpg

کلا یولای من یه مشکلی داره، شاید معیوب بوده و بهم انداختنش :))

مطمئنی؟ چون برست یولا که مثل هو تائو با یه ضربه دمیج نمیزنه. برای همینه که چهار ست نوبلس نمیزارن :D

نیزه اش که توی بنر هما بود :D به من یکی داد، بی استفاده اونجا مونده :D

این ویدئوی کمبو، تا جای ممکن حجم و کیفیتش رو کم کردم :D
ویرایش: سایت درست نشون نمیداده از یه جای دیگه آپ کردم.

با تنها کلیمور آپ شده دیگه ام یعنی پروتوتایپ لول 90 هم تست زدم، بازم همون نتیجه رو داد:

View attachment 234501

کلا یولای من یه مشکلی داره، شاید معیوب بوده و بهم انداختنش :))
اسکیل رو با یه استک زدی ؟

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
من خودم تست کردم سرپنت از اسنوتومب بهتره البته r1 اگه بتونی اسنوتومب رو r5 کنی از سرپنت r1بهتره
جناب تن ماهی خیلی جوابه برا برست ایولا،یه ویدیو قدیمی داشتم نمیدونم کجاس فقط عکس سلاح هاشو دارم میزارم
weapons.PNG

weapon2.PNG

آخرین ویرایش:
خب من یه تست با نرم افزار @Police _ 110 زدم با سلاح های مختلف. شرایط همه یکسان بود: یولا تنها، پایرو رجستیو غش کرده. سلاح ها همه 80 به غیر از پروتوتایپ که 90 داشتم. پسیوها هم فقط اونایی که ممکن بود نوشتم. 12 تا استک که با اسکیل و همه چی حساب کردم.

آکومارو R1 یولا تنها:

Akumarou R1 Eula.jpg

آکومارو R1 Eula Raiden Qiqi Jean (خدایان انرژی کاست :D)

Akumarou R1 Eula Raiden Qiqi Jean.jpg

Blackcliff بدون استک

Blackcliff.jpg

Lithic بدون کاراکتر از لیو

Lithic.jpg

پروتوتایپ:

Prototype.jpg

Serpent با 5 تا استک:

Serpent 5 stacks.jpg

Snow:

Snow.jpg

Tuna:

Tuna.jpg

Tuna R5:

Tuna R5.jpg

Skyward;

Skyward.jpg

Unforged بدون شیلد:

Unforged.jpg

Unforged با شیلد:

Unforged shild.jpg

Wolf با پسیو غیرفعال:

Wolf 30+.jpg

Wolf با پسیو فعال:

Wolf 30-.jpg

Broken بدون پسیو:

Broken no passive.jpg

Broken با پسیو:

Broken.jpg

در نتیجه از اونجایی که هیشکی یولا رو تنها بیرون نمیبره، آکومارو با تیمی که انرژی کاست 80+80+80+90 داشته باشه بهترین سلاح چهار ستاره اس که از شانس من همین یکی رو ندارم :D ولی تونا R5 دارم :D

آخرین ویرایش:
من خودم تست کردم سرپنت از اسنوتومب بهتره البته r1 اگه بتونی اسنوتومب رو r5 کنی از سرپنت r1بهتره
جناب تن ماهی خیلی جوابه برا برست ایولا،یه ویدیو قدیمی داشتم نمیدونم کجاس فقط عکس سلاح هاشو دارم میزارم
View attachment 234521

View attachment 234540
Snow R5 اصلا تاثیری توی برست نداره، یه دمیج اضافه هست :D
آخه این ماهی خیلی زشته، دلم نمیخواد بدمش دست یولا :))

امروز ۱۲ ساعت بازی کردم که ۱۱ تا ویش بزنم بازم خبری نشد پیتی ۲۵ شدم
۳تا کارکتر کوئست و یه ورلد کوئست رفتم تا اونت باز شد برام
جالبه کوئست البدو ففط تا اونجایی بود که روی تراولر تحقیق میکنه ، بقیش رو لولو برد ، هر کی از اول بازی نبود حداقل ۷۰ درصد کوئست البدو رو از دست داده ، احتمالا سر ژائو هم همین بلا اومده ، برای همینم از اون به بعد استوری کوئست کارکترا رو گره نزدن به اونت

۔۔۔۔۔۔
استانداردم ۶۷ شد هنوز هیچی گدا ،از اسمون برف سیاه میباره
......

کانس ۳ یولا خیلی حماسیه لعنتی ، فقط ۲۰۰ درصد دمیج خود لایتفال سورد رو اضافه میکنه
۴۰ درصدم میاره رو هر استک

منی که معمولا ۲۴۰،۲۵۰ تا میزنم قشنگ ۶۰،۷۰ تا میاره رو دمیجم،
خودش راست برست یه کارکتر دیگست

چیچی از کجا اومد دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or