Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ای نامرد، احتکار کردی؟:))

یه بار دیگه برو ساب های آرتیفکت من که بالا گذاشتم ببین و باز بگو شانس نداری :))

یعنی حتما باید تا دقیقه آخر صبر میکردی؟:|

خب با تشکر از برادران @NaRiiMaN و @Akiba من دوباره به گله نهنگ ها بازگشتم :>

View attachment 232089

Thanks Guys ;)
Feel good to be in the herd :D

پس فقط منم که کسی کمکم نمیکنه خرید کنم تو بازی :(

بنر وپن یه دیونا داد :>

سلاح خوبیه 200 تا EM میده

بالاخره C6 شد وقتشه بیلد کنم :D

این تیم خوبیه بنظرم، فقط مشکلش اینه C6 ـه دیونا کاندیشن داره(HP باید بالای 50% باشه تا 200 EM بده :-s)
View attachment 232143
انگار مخصوصا اینکارو کردن که Hu Tao باهاش کار نکنه

بجاش دیلوک رو بذارم شاید جالب بشه :-"

ویرایش:
الان با Hu Tao و Diona رفتم ابیس 9، اتک اول Hu Tao عدد 11346 ملت زد

با باف C6 دیونا فقط 13916 :| من اعداد اشتباه دیدم یا تاثیر EM از یه جا به بعد خیلی خیلی کم میشه؟ :D (بدون باف 116 تا EM دارم رو Hu Tao)
تیم خوبی نیس، هوتائو باید زیر ۵۰ باشه جونش ولی تیمت دو تا هیلر داره.
دو تا تیم مرسوم هوتائو ، سینکچو دابل جئو هست و سینکچو ، توما ، کازوها یا سوکرز
بجا چونگیون مونا بذاری با همون ست instructor دمیجت بیشتر میشه ولی اصل همین بود که یه میلیون رو رد کردی :clap:

فلور 7 رو سند زدن به اسم مسلم :D
نه بابا، ملت میرن اونجا هفت میلیون دمیج میزنن، من که تازه رسیدم به رکورد پارسال Tony :D
پس فقط منم که کسی کمکم نمیکنه خرید کنم تو بازی :(
ما داشتیم یه روش جدید رو تست میکردیم، ریسکش هم خیلی بالا بود. حتی یه هفته بود که من منتظر جواب پشتیبانی میهویو بودم برای برگردوندن اکانتم به حالت اولیه. دروغ چرا، یه ذره هم ضرر مالی کردم که در به در دنبال یه راهی هستم که جبرانش کنم:D
تیم خوبی نیس، هوتائو باید زیر ۵۰ باشه جونش ولی تیمت دو تا هیلر داره.
دو تا تیم مرسوم هوتائو ، سینکچو دابل جئو هست و سینکچو ، توما ، کازوها یا سوکرز

بجا چونگیون مونا بذاری با همون ست instructor دمیجت بیشتر میشه ولی اصل همین بود که یه میلیون رو رد کردی :clap:
سه تا هیلر، ژینگکیو هم هست :D

آخه وپورایز با پایرو ۱.۵x دمیج میده و منم اصلا ست اینستراکتور ندارم:D
برای رسیدن به این مقدار خیلی خرج روی دستم گذاشت: بنت لول ۹۰ کردم با تلنت برست ۸. ساکروز رو ست چهار تایی تمام المنت مستری VV بستم. برست هو تائو رو کراون کردم. باف های ابیس هم کمک کردن ولی بازم با اینحال روی ۹۶۶k گیر کرده بود.
تنها کسی که هیچ کمکی به افزایش دمیج نمیکرد چونگیون بود. اومدم توی اسلحه هام گشتم و دیدم چیزی نیست که بافش کنه. بقیه کریوها هم هم اسلحه یا قابلیتی نداشتن که به کار بیاد. توی ست هام گشتم (چهار ستاره هیچی نداشتم) و تنها ست پنج ستاره که میتونست یه ذره تاثیر داشته باشه ست چهار تایی ژانگلی بود که اونم فقط سه ثانیه بعد از اسکیل اتک رو زیاد میکنه و توی این چرخش هم چونگیون فقط با برستش سریع میتونه کریو بزنه و اگه اسکیل بزنی باید یه ضربه هم بزنه که وقت تلف میشه. راه حلش این بود که با برست کریو اعمال کنه و بالافاصله بعدش اسکیل بزنه و سریع هو تائو بیاد داخل و برست بزنه:D
ولی همین اجراش خیلی وقت گیر بود. هو تائو که کریت ریت کم داشت (۲۲). دشمن ها جاخالی میدادن، شیلد میساختن، اسکیل چونگیون بهشون نمیخورد، قبل از برست هو تائو میمردن، به جای ملت، وپورایز میشدن به خاطر هیلر فاتویی، به خاطر پینگ بالا درست اجرا نمیشد، بعضی وقت ها ترتیب رو اشتباه میزدم، اون فاتویی انمو کرم میریخت، بعضی وقت ها عدد رو نمیدیدم و مجبور بودم بیام بیرون و از چلنج ها چک کنم. خلاصه خیلی دردسر داشت ولی کلا لذت بردم:D

اگه بخوام بیشتر از این بزنم باید المنت مستری ساکروز بیشتر کنم، به چونگیون ولف بدم، بنت رو C5 و کراون کنم... ولی بی خیال، برای من که تا پارسال نمیتونستم ۵۰k بزنم همینم خودش رکوردیه:D

نه بابا، ملت میرن اونجا هفت میلیون دمیج میزنن، من که تازه رسیدم به رکورد پارسال Tony :D

ما داشتیم یه روش جدید رو تست میکردیم، ریسکش هم خیلی بالا بود. حتی یه هفته بود که من منتظر جواب پشتیبانی میهویو بودم برای برگردوندن اکانتم به حالت اولیه. دروغ چرا، یه ذره هم ضرر مالی کردم که در به در دنبال یه راهی هستم که جبرانش کنم:D

سه تا هیلر، ژینگکیو هم هست :D

آخه وپورایز با پایرو ۱.۵x دمیج میده و منم اصلا ست اینستراکتور ندارم:D
برای رسیدن به این مقدار خیلی خرج روی دستم گذاشت: بنت لول ۹۰ کردم با تلنت برست ۸. ساکروز رو ست چهار تایی تمام المنت مستری VV بستم. برست هو تائو رو کراون کردم. باف های ابیس هم کمک کردن ولی بازم با اینحال روی ۹۶۶k گیر کرده بود.
تنها کسی که هیچ کمکی به افزایش دمیج نمیکرد چونگیون بود. اومدم توی اسلحه هام گشتم و دیدم چیزی نیست که بافش کنه. بقیه کریوها هم هم اسلحه یا قابلیتی نداشتن که به کار بیاد. توی ست هام گشتم (چهار ستاره هیچی نداشتم) و تنها ست پنج ستاره که میتونست یه ذره تاثیر داشته باشه ست چهار تایی ژانگلی بود که اونم فقط سه ثانیه بعد از اسکیل اتک رو زیاد میکنه و توی این چرخش هم چونگیون فقط با برستش سریع میتونه کریو بزنه و اگه اسکیل بزنی باید یه ضربه هم بزنه که وقت تلف میشه. راه حلش این بود که با برست کریو اعمال کنه و بالافاصله بعدش اسکیل بزنه و سریع هو تائو بیاد داخل و برست بزنه:D
ولی همین اجراش خیلی وقت گیر بود. هو تائو که کریت ریت کم داشت (۲۲). دشمن ها جاخالی میدادن، شیلد میساختن، اسکیل چونگیون بهشون نمیخورد، قبل از برست هو تائو میمردن، به جای ملت، وپورایز میشدن به خاطر هیلر فاتویی، به خاطر پینگ بالا درست اجرا نمیشد، بعضی وقت ها ترتیب رو اشتباه میزدم، اون فاتویی انمو کرم میریخت، بعضی وقت ها عدد رو نمیدیدم و مجبور بودم بیام بیرون و از چلنج ها چک کنم. خلاصه خیلی دردسر داشت ولی کلا لذت بردم:D

اگه بخوام بیشتر از این بزنم باید المنت مستری ساکروز بیشتر کنم، به چونگیون ولف بدم، بنت رو C5 و کراون کنم... ولی بی خیال، برای من که تا پارسال نمیتونستم ۵۰k بزنم همینم خودش رکوردیه:D
آره ویپ x1.5 هست ولی مونا ۶۰ درصد هم omen داره.

آره ویپ x1.5 هست ولی مونا ۶۰ درصد هم omen داره.
اوکی، باید چهار تا اینستراکتور پیدا کنم و اونم تست کنم :D
جالب اینجاست که هر وقت یه چیزی میخوام گیرم نمیاد، مثلا زمانی که البدو اومده بود تا چند ماه حتی یه دونه هاربینجر آو داون هم دراپ نمیشد که ریفاین کنم ولی همینجوری زرت و زرت داره بهم میده :D

پ.ن: بازم هفته آخر آپدیت شد، برم این هنگ آوت نوئله رو ادامه بدم :D

با اینایی که مشخص کردم یه تیم پیشنهاد میدین؟ تیم فعلیم همه فرندشیپ 10 شدن :D

فکر کنم Freeze Comp کایا خوب باشه.

Kaeya Chongyum Sucrose

کایات اگه C2 باشه با رزونانس و ست بلیزارد فکر کنم بالای ۷۰ درصد میتونی کریت ریت بگیری. (در صورتی که هایدرو هم داشته باشی)

سوکروز هم برای اپلای کردن افکت VV و گروپ کردن دشمنا واسه برست چونگیون عالیه.

واسه نفر چهارم ایده‌ای ندارم (حالت ایده عالش یه هایدرو هست) اما رایدن و توما هم گزینه های خوبی میتونن باشن.

فکر کنم Freeze Comp کایا خوب باشه.

Kaeya Chongyum Sucrose

کایات اگه C2 باشه با رزونانس و ست بلیزارد فکر کنم بالای ۷۰ درصد میتونی کریت ریت بگیری. (در صورتی که هایدرو هم داشته باشی)

سوکروز هم برای اپلای کردن افکت VV و گروپ کردن دشمنا واسه برست چونگیون عالیه.

واسه نفر چهارم ایده‌ای ندارم (حالت ایده عالش یه هایدرو هست) اما رایدن و توما هم گزینه های خوبی میتونن باشن.
کایا c0 هست. هایدرو ها هم همه 10 شدن. از ست بلیزارد هم چیز بدرد بخوری هنوز نگرفتم :D

با اینایی که مشخص کردم یه تیم پیشنهاد میدین؟ تیم فعلیم همه فرندشیپ 10 شدن :D

بشکنه این دست:-"

اکن ژیائو رو جون جدت بیار تو بازی:((
به خدا خیلییی خوبه:(( نوئلم بنداز تو تیم برای شیلدش
رایدنم بزار که R2ش کمک کنه به ضربات ژیائو :p

انقدر این بدبخت رو بی محلی نکن بهش:((

بشکنه این دست:-"

اکن ژیائو رو جون جدت بیار تو بازی:((
به خدا خیلییی خوبه:(( نوئلم بنداز تو تیم برای شیلدش
رایدنم بزار که R2ش کمک کنه به ضربات ژیائو :p

انقدر این بدبخت رو بی محلی نکن بهش:((
باشه اینقدر حرص نخور، همین تیمی که گفتی میبندم، اصن ساکروز هم میارمش کنارش کن انرژی بگیره :D
The things that I do for friendship :D

باشه اینقدر حرص نخور، همین تیمی که گفتی میبندم، اصن ساکروز هم میارمش کنارش کن انرژی بگیره :D
The things that I do for friendship :D
اشکال نداره! تک بیارش داخل برای فرندشیپ، مهم نیست بقیش:-"

دیروز دو طبقه ابیس رفتم، نامرد انرژیش مگه خالی میموند:p قدر نمیدونند بعضیا:-"
تو فارم آرتیفکت برای ساکوروز هم یه گل خیلیییی خوب براش یافت نمودم، به طور کلی میتونم از جیزی که هست بهترش کنم، ولی حسابی باید دست بزنم به تمام کاراکترهای دیگه م:-" (رسما همه برای یکی:)) ) ، چون دوتا vv و دوتا گلادیاتوره، گلش هم گلادیاتوره، نمیشه به این راحتیا تغییر داد :( (جامش از ست VV و Anemo هست، فکر کنم ساعت خوب نمیداد...همین زده نفله م کرده و نمیزاره راحت تغییرات بدم بهش:( )

نابود شدم:-"

چند روزپیش تا ساکوروز بیلد شد(ای بدک نیست) فرندشیپ 10 شد...
الان رایدن فرندشیپ10 شد
از وقتی هم بنت فرندشیپ10 شده بود، نتونسته بودم دیونا رو بیلد کنم مثل آدم هیل کنه:))

نتیجه :
الان یک چیلده ی بیلد دارم که نمیدونم اصلا کی ور دلش بزارم بدبخت بتونه یه المنت ری اکشنی بزنه اون وسط :|
هیچ کدوم از کاراکترهای باقی مونده به درد کنار دستش بودن نمیخورن:|

دیونا ، لیزا ، بیدو ، ژین یان ، چونگیون ، امبر ، سایو ، توما

چه زندگی نکبت باریه الان؟ :-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or