Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
منم رفتم از یه گاید توی نت خوندم. بعضی هاش قلق دارن حسابی، اصلا نمیتونی تصادفی پیداشون کنی:D
دمت گرم...حل گشت:دی
فقط قیافه ها و دیالوگ ها :))

----

شدییییید دلم میخواد تو این بنر برای توما و سایو کارت بکشم
ولی ریسک است فراوان:(
کاش زودتر بریم بنر بعدی:(

am2xcbdakqx71.jpg

اینکه هوما از یه سری کاراکترها بیشتر ویش داشته بس حرکت خفنیست:-"

و کازوها انقدر کم؟؟؟؟؟ :| خیلی چیزید:(
فکر کنم ریران کازوها از دور اولش بهتر باشه:-"

فقط آمار مربوط به کجاست؟ جهانیه یا سرور/کشور خاصی؟
آها دیدم... IOS چین:-"

اینکه هوما از یه سری کاراکترها بیشتر ویش داشته بس حرکت خفنیست:-"

و کازوها انقدر کم؟؟؟؟؟ :| خیلی چیزید:(
فکر کنم ریران کازوها از دور اولش بهتر باشه:-"

فقط آمار مربوط به کجاست؟ جهانیه یا سرور/کشور خاصی؟
آها دیدم... IOS چین:-"
دلیل اینکه هوما رو جدا گذاشتن به خاطر اینه که بنر اولش همزمان با بنر کاراکتر نبوده، واسه همین تونستن دقیق جداش کنن، ولی بازم آره خیلی خفنه :D

آره احتمالا کازوها، آیاکا، گانیو و ژیائو توی ریران بترکونن :D

• Like
Reactions: NHM
دلیل اینکه هوما رو جدا گذاشتن به خاطر اینه که بنر اولش همزمان با بنر کاراکتر نبوده، واسه همین تونستن دقیق جداش کنن، ولی بازم آره خیلی خفنه :D

آره احتمالا کازوها، آیاکا، گانیو و ژیائو توی ریران بترکونن :D
ژیائو بعید میدونم:-" همین الانشم از دو نفری که اینجا دارنش فقط یکیشون باهاش حال میکنه، اون یکی هم سپردتش دست خدا :( در کنار لیزا اینا داره خاک میخوره:( :p

ولی کازوها و گانیو و آیاکا آره!(خیلی عجیبه آیاکا انقدر کمه!!!! ) یولا هم به نظرم ریرانش میتونه بهتر عمل کنه:دی

ژیائو بعید میدونم:-" همین الانشم از دو نفری که اینجا دارنش فقط یکیشون باهاش حال میکنه، اون یکی هم سپردتش دست خدا :( در کنار لیزا اینا داره خاک میخوره:( :p

ولی کازوها و گانیو و آیاکا آره!(خیلی عجیبه آیاکا انقدر کمه!!!! ) یولا هم به نظرم ریرانش میتونه بهتر عمل کنه:D
اگه منظورت من هست، من یه بار دیگه بعد از گرفتن هما ژیائو رو با ست دو تا گلایاتور و دو تا VV و هما تست کردم:-" بالافاصله بعد از ورود به برست یه ضربه خورد و مرد :D Never Again :D
نه اتفاقا از لیزا تو تیم چهارم استفاده کردم تا فرندشیپ 10 شد :D ژیائو در کنار کایا داره خاک میخوره :D

آیاکا رو ملت یه سال داشتن براش ذخیره میکردن، نیازی به دست به جیب شدن نداشتن :D اینایی هم که میبینی برای سلاحش زدن :D
یولا با اینکه خیلی خوبه ولی متاسفانه فعلا با این دشمن های جدید که جاخالی میدن، شیلد دارن، توی هوا پرواز میکنن، فیزیکال رزیستنس دارن و همه شون هم توی طبقات بالای ابیس هستن مشکل داره واسه همینم امیدی به فروش ریرانش نیست:D منم اول های اینازوما که با تیم یولا بودم خیلی مشکل داشتم ولی بعد که رفتم سراغ تیم آیاکا برام خیلی راحتر شد:D

هولا فرندز :D

من رفتم Test Run و راستش از Hu Tao خیلی خوشم نیومد که احتمالا از Noob بودنمه :D :-" الان این بازی به من ثابت کرد چقدر آدم حریص و طماعی هستم :)) دیگه نه از دلم میاد wish بزنم، نه Archon Quest میرم. همینجوری حریص طوری دنبال صندوقچه و گل و بلبل و پروانه و مارمولک میگردم توی map :))

یه سوال فقط! اینجا کسی Kaeya ور level up کرده!؟ آیا برای شخصیت cryoم، روی Kaeya سرمایه گذاری کنم!؟ بعدشم اصلا شخصیت درست و حسابی برای electro ندارم. برم Lisa رو level up کنم؟

PS: دیروز خیلی عجیب دو سه نفر اومدن توی world من و باهاشون بازی کردم. الان request آدمایی که نمیشناسم رو قبول کنم یا نه؟ کار خاصی که نمیتونن بکنن، میتونن؟ :D

آیا برای شخصیت cryoم، روی Kaeya سرمایه گذاری کنم!؟ بعدشم اصلا شخصیت درست و حسابی برای electro ندارم. برم Lisa رو level up کنم؟

PS: دیروز خیلی عجیب دو سه نفر اومدن توی world من و باهاشون بازی کردم. الان request آدمایی که نمیشناسم رو قبول کنم یا نه؟ کار خاصی که نمیتونن بکنن، میتونن؟ :D
کایا و لیزا رو نه لول اپ نکن ارزش ندارن.
اگه هیچ کاراکتر دیگه نداری و قصد ویش زدن هم نداری فعلا میتونی دست به دامن نوئل بشی.
اونا هم که جوین میشن معمولا میان ماهی و گل و سنگ ببرن ،مهم نیس بعد یه مدت رفرش میشه.

اسکیپ ایاکا خنده دار ترین اکتی بود که من از این کامیونیتی دیدم ، ملت دیدن nuke نمیزنه گفتن پس به درد نمیخوره ، غافل از اینکه بالاترین dps بازی رو داره خصوصا برای f2p ها
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بحثشون بیشتر سر پیشونی بلند آیاکا بود :D

حالا خارج از شوخی، اینا فقط نتایج دو روز اول هست، و توی دو روز اول هم هنوز هیچکس دمیج شوکیس درست و حسابی از آیاکا نذاشته بود و اکثرا مشغول گشت و گذار توی اینازومای جدید بودن، پس همونم ممکنه بی تاثیر نبوده باشه :D

Gift Card.png

• Like
Reactions: NHM and tirdad666
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بحثشون بیشتر سر پیشونی بلند آیاکا بود :D

حالا خارج از شوخی، اینا فقط نتایج دو روز اول هست، و توی دو روز اول هم هنوز هیچکس دمیج شوکیس درست و حسابی از آیاکا نذاشته بود و اکثرا مشغول گشت و گذار توی اینازومای جدید بودن، پس همونم ممکنه بی تاثیر نبوده باشه :D

View attachment 230850
اخه روزای بعد هم تغییری نکرد ، تو چین وقتی فهمیدن انقدر که فکر میکردن بد نیست ، فروشش با ثبات شد
اما تو ژاپن با اینکه فقط جای وایفو +(چایلد و ژانگلی) پول میدن هم خیلی جالب نبود

IMG_۲۰۲۱۱۱۰۶_۱۵۱۲۴۱.jpg

IMG_۲۰۲۱۱۱۰۶_۱۵۱۳۳۹.jpg

تو ژاپن از کوکومی کمتر درامد داشته ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or