Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
خب پس منتفی شد :D چون نه هوتائو دارم و نه گانیو

کلاً کاربر المنت یخ بیلد شده ندارم :) یه دونه یولا هستش که اونم فیزیکال حساب میاد..

خیلی تلاش کردم که بتونم آیاکا رو بگیرم ولی 50/50 رو باختم )":
ببین برا دمیج زدن مهم نیس چه المنتی استفاده کنی فقط المنت آب روش بی اثر هست.
برا کشتن اسلایم ها هم مهم نیس چه بیلد ، لول یا دمیجی کاراکتر داره صرفا مقدار المنتی که منتقل میکنه مهم هست مثلا بنت و امبر میتونن آتیش زیادتری منتقل کنن ولی اینجا چون یخ موثر تر هست میریم سراغ کاراکتری که همه دارن و یخ زیادی منتقل میکنه ، کایا با هر بار اسکیل زدن میتونه اون اسلایم ها رو از بین ببره.
در مورد یولا هم اتفاقا یکی از کاراکترایی هست که تو مدت زمان کم میتونه دمیج زیادی بزنه فقط اینجا نباید دنبال استک جمع کردن باشی و به محضی که احساس کردی باس میخواد بره تو فاز ضدضربه کاراکتر رو سوییچ کنی که برست یولا اعمال شه.
زیاد با یولا کار نکردم ولی رو اکانت یکی از دوستان رفتم کلیپش رو میذارم ، اون اسلایم هم که هیل میکنه میتونی زنده نگه داری جونت رو پر کنه (کایا لول20 هست)
کلا با یولا دمیج بزن یه کاراکتر کرایو دیگه هم برا آخرش داشته باش دو تا کاراکتر دیگه هم زیاد مهم نیس چی باشن.
View attachment judgemento.mp4

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
جالبه که هیشکی توی تاپیک در مورد ایونت صحبت نمیکنه:D

این curse خیلی افتضاحه، در حدی که دو تا از شخصیت عام به خاطرش مردن و دو تای دیگه آخرای جونشون بود. اگه همینطوری ادامه داشته باشه، اصلا بهتره سراغ علامت سوال ها نرم:-"

این سری هم یه باف گرفتم که کانس میداد. هو تائو، مونا و رایدن c1 شدن و جین هم c3 شد:x

• Smile
Reactions: NHM and tirdad666
من که فقط 4 تا هیرو لول 80 و 90 دارم.و یدونه تراولر لول 80 که مفت نمی ارزه.بقیه یدک ها لول 50 یا 60 ن.در تیجه تیم اصلی همه قوی هامو میزارم تیم یدک.هیلر یا شیلد ساز های لول 50.هنوز مرحله جدید این ایونت نرفتم همون دو مرحله دو روز پیش زجر بود.امشب برم تست کنم ببینم چجوره

• Like
من که فقط 4 تا هیرو لول 80 و 90 دارم.و یدونه تراولر لول 80 که مفت نمی ارزه.بقیه یدک ها لول 50 یا 60 ن.در تیجه تیم اصلی همه قوی هامو میزارم تیم یدک.هیلر یا شیلد ساز های لول 50.هنوز مرحله جدید این ایونت نرفتم همون دو مرحله دو روز پیش زجر بود.امشب برم تست کنم ببینم چجوره
به نظرم سر فرصت بشین همه ساپپرت های خوب مثل ژینگکیو یا فیشل و... رو حداقل به هشتاد برسون. اینطوری با چهار تا کاراکتر فقط فقط خودت رو زجر میدی.

m91r1khr5fv71.jpg

حالا اون اکوامارو بگیری که ریفاین ۳ ش در حد سانگ او بروکن دمیج برست میده ،

کنجکاو شدم و یه مقدار روی چندتا سلاح DMG Calculator زدم....به این نتیجه رسیدم

مورد تست یولا ـی خودم با 10 تا Stack.....دشمن فاتویی Agent لول 88 تو حالت Superconduct

دمیج نهایی برست یولا:

Luxurious Sea-Lord R5 = 156,970K
Akuoumaru R5 = 153,623K
Snow-Tombed Starsilver R1 = 141,923K

Song of Broken Pines R1 = 167,845K (بدون Millennial Movement: Banner-Hymn)
Song of Broken Pines R1 = 184,685K (همراه Millennial Movement: Banner-Hymn)

برا کشتن اسلایم ها هم مهم نیس چه بیلد ، لول یا دمیجی کاراکتر داره صرفا مقدار المنتی که منتقل میکنه مهم هست مثلا بنت و امبر میتونن آتیش زیادتری منتقل کنن ولی اینجا چون یخ موثر تر هست میریم سراغ کاراکتری که همه دارن و یخ زیادی منتقل میکنه ، کایا با هر بار اسکیل زدن میتونه اون اسلایم ها رو از بین ببره.

کایا :-&
خیلی بدم میاد ازش...نه از قیافش نه از تیپ ـش...و نه از تیکه کلام هاش :D
در مورد یولا هم اتفاقا یکی از کاراکترایی هست که تو مدت زمان کم میتونه دمیج زیادی بزنه فقط اینجا نباید دنبال استک جمع کردن باشی و به محضی که احساس کردی باس میخواد بره تو فاز ضدضربه کاراکتر رو سوییچ کنی که برست یولا اعمال شه.
زیاد با یولا کار نکردم ولی رو اکانت یکی از دوستان رفتم کلیپش رو میذارم ، اون اسلایم هم که هیل میکنه میتونی زنده نگه داری جونت رو پر کنه (کایا لول20 هست)
کلا با یولا دمیج بزن یه کاراکتر کرایو دیگه هم برا آخرش داشته باش دو تا کاراکتر دیگه هم زیاد مهم نیس چی باشن.
واجب شد یکبار خارج از آبیس حتماً حتماً برم بزنمش...نمیشه ریسک کرد، آبیس همینطوری ـش اعصاب خوردی هستش، حوصله ی تکرار کردن یه فلور کامل رو ندارم

P.S
دمت گرم برای video

آخرین ویرایش:
به به>:)
گرچه از این چینیا با اون قوانینشون چیزی در نمیاد:-"

این لیکرا چرا با توجه به کاراکتر جدید اسمشون رو عوض میکنند؟
خو مثل آدم با یه اسم ادامه بدن،آدم بفهمه این بشر همون منبع معتبر قبلی هست، یا نه یه شخص جدیده:|

• Like
  • Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
به به>:)
گرچه از این چینیا با اون قوانینشون چیزی در نمیاد:-"

این لیکرا چرا با توجه به کاراکتر جدید اسمشون رو عوض میکنند؟
خو مثل آدم با یه اسم ادامه بدن،آدم بفهمه این بشر همون منبع معتبر قبلی هست، یا نه یه شخص جدیده:|
ممکنه برای غربی ها استثنا قائل بشن:D
lewd Ningguang :x

اونایی که پیگیر هستن فرقشون رو میفهمن، همون کافیه:D

• Smile
Reactions: NHM
ممکنه برای غربی ها استثنا قائل بشن:D
lewd Ningguang :x

اونایی که پیگیر هستن فرقشون رو میفهمن، همون کافیه:D
دوباره میخوای تهدید بشن؟ :D
ته تهش مثل فرق لباس جین هست:))

ولی کلا وایفو از کاراکتر 4ستاره انتخاب کنیم بهتره:-" یه روزی لباس جدید گیرشون میاد! ولی کدوممون حاضریم 20$ پول لباس برلی وایفو مجازی بدیم آخه:)) :-"

• Smile
دوباره میخوای تهدید بشن؟ :D
ته تهش مثل فرق لباس جین هست:))

ولی کلا وایفو از کاراکتر 4ستاره انتخاب کنیم بهتره:-" یه روزی لباس جدید گیرشون میاد! ولی کدوممون حاضریم 20$ پول لباس برلی وایفو مجازی بدیم آخه:)) :-"
تهدید نبود، اقدام به قتل بود:))
من در همون حد هم راضیم:D

اونایی که ولکین میخرن، ۳۰۰ تا کریستال هم کنارش میگیرن، با چند ماه جمع کردن میتونن بخرن:-"

Screenshot_۲۰۲۱۱۰۲۵-۰۸۴۴۵۷.png

• Smile
Reactions: NHM
بچه ها یه راهنمایی میخواستم و همینطور دو تا سوال داشتم. میذارم توی اسپویلر چون شاید توضیحاتم طولانی بشه :D

من تازه با انیمه Sword Art Online آشنا شدم و دارم میبینمش. خیلی هم دوسِش دارم. (اصلا انمیه بین حرفه‌ای ای نیستم :D سر جمع 10 تا سری بیشتر ندیدم فکر کنم.) اما اهل بازی های jRPG و Dungeon Crawl طور هستم، زیاد نه ولی خیلی دوسشون دارم. مثل Persona (شماره های 3، 4 و 5 ) و Ni Nu Kuni (هر دو شماره رو نصفه و نیمه رها کردم، نه به خاطر اینکه دوسشون نداشتم. تو اولین فرصت میرم سراغشون دوباره) و Final Fantasy (که فقط Remake شماره VII رو بازی کردم :D ) NieR:Automata و یه بازی خیلی قدیمی به اسم Shadow Hearts. به طور کل به شدت Noob به حساب میام توی این ژانر :D

نمیدونم چرا وقتی انیمه Sword Art Online رو دیدم اولین چیزی که اومد توی ذهنم، بازی Genshin Impact بود. هیچ ایده ای ندارم که چرا ولی اومد تو ذهنم دیگه.

راهنمایی ای که میخواستم: گویا بازی آنلاینه! و من پلتفرمی که دارم بازی میکنم باهاش PS5ـه. اگر آنلاین باشه بازی، من به قطعی و وصلی برنمیخورم زیاد؟ یا اصلا راحت میتونم وصل بشم؟ آیا سرورها فیلترن؟ (بیشتر از اینکه راهنمایی باشه، سوال بود :D )

سوال اولم: اصلا ممکنه با توضیحاتی که دادم، از این بازی (Genshin Impact) خوشم بیاد؟

سوال دومم: خود بازی های Sword Art Online هم ارزشش رو داره برم سراغشون یا نه!؟
پیشاپیش تشکر میکنم :D

PS: الان دارم Code Vein بازی میکنم. دلیلشم دیدن انیمه SOA بودش و اینکه اصلا دلم یهویی یه بازی انیمه طوری خواست :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and NHM
راهنمایی ای که میخواستم: گویا بازی آنلاینه! و من پلتفرمی که دارم بازی میکنم باهاش PS5ـه. اگر آنلاین باشه بازی، من به قطعی و وصلی برنمیخورم زیاد؟ یا اصلا راحت میتونم وصل بشم؟ آیا سرورها فیلترن؟ (بیشتر از اینکه راهنمایی باشه، سوال بود :D )
نه شیلتر نیست، تاحالا از بازی بیرون پرت نشدم مگر اینکه کلا اینترنت از خط قطع بشه
ولی پینگ معمولا بالاست :-" حتما اکانت ساختی رو EU بازی کن(ظاهرا رو کنسول باید اکانت PSN ـت EU باشه، تو بازی حق انتخاب نداری)

سوال اولم: اصلا ممکنه با توضیحاتی که دادم، از این بازی (Genshin Impact) خوشم بیاد؟
بله :D
محتوای بازی رو کاملا به صورت F2P میشه تموم کرد و اصلا نیاز به خرج کردن نیست

سوال دومم: خود بازی های Sword Art Online هم ارزشش رو داره برم سراغشون یا نه!؟
من Hollow Realization و Accel World vs. Sword Art Online رو بازی کردم زیر 2 ساعت ول کردم :D کلا بازی های انیمه ای Mediocre هستن، ولی اگه با گرافیک و گیم پلی شدیدا متوسط مشکلی نداری خوشت میاد :D

اما Fatal Bullet به طرز عجیبی منو جذب کرد :>
سبکش یه جورایی Looter Shooter ـه، گرافیک خوب و گیم پلی فوق العاده فان :D اگه با شوتر مشکل نداری 100% خوشت میاد(من اصولا با شوتر مشکل دارم ولی اینو 50 ساعت بازی کردم :D)

1635153273880.png

Alicization Lycoris هم بدک نیست، من سر کرش کردن و پرفرمنس بد دراپش کردم ولی انگار پچ دادن خیلی بهتر شده :D

پ.ن: اول انیمه رو اگه کامل ندیدی ببین بعد برو سراغ بازی ها که چیزی برات اسپویل نشه :D

PS: الان دارم Code Vein بازی میکنم. دلیلشم دیدن انیمه SOA بودش و اینکه اصلا دلم یهویی یه بازی انیمه طوری خواست :D

Scarlet Nexus هم بازی کن چیزی حقیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or