Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یه ارتیفکت از رایدن رو عوض کردم، ۲۰ الی ۲۵ درصد قویتر شد ، پشمام ریخت ، یه همچین اختلافی فقط ممکنه وقتی رخ بده که یه ویپن شت رو با یه ویپن گاد عوض کنی

اصلا نمیدونم چرا برای رایدن همون چند روز اول کلا ۴ ،۵ بار رفتم دامین ارتیفکت ، هر چی داد بستم روش ،

یه ساعت شیمناوا هم داد خیلی گاد رول خورد ، تنها کسی که ساعت تکی داشت ایاکا بود، اسکیلش رو از ۲۴ هزار اورد روی ۲۶
ولی اخرش میخوام بدمش رایدن ،چون انرژی ریشارژ خوبی هم داره ، فقط باید براش جا باز کنم

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
متوجه این شده بودین؟:D

hr80i0lltit71.png

برای یکی از دوستام که تازه چیلده رو گرفته، براش یه Calculator DMG زدم....

یه ست چهار تیکه HoD از قبل داشت که دست شینگشو بودش....انداختیم روش شد این

1.jpg

با این ست، کریت ریت 48 به کریت دمیج 129 رسید

- سلاح Rust R2 لول 90 یومیا هم دستش دادیم
- تلنت هاش هم همه رو لول 9 گذاشتیم
- خودش هم مثبت 80 گذاشتیم
- دشمن هم روئین هانتر لول 91 زدیم
- باف تیم پایرو
- باف بنت C0 هم تنگش زدیم

خروجی دمیج اون بعد از زدن اسکیل ـش :D

2.jpg

خروجی دمیج بدون اسکیل و نرمال اتک معمولی بدون هیدرو دمیج

3.jpg

دست یومیا یه کیسه سنگ میدادیم که پرتاب کنه....والا دمیج ـش بیشتر از این چیلده میشد :))

نوئل بیلد فول DEF من بیشتر از این بشر دمیج میده.

P.S
تست ران اون رو که رفتم....به 1دقیقه نرسید مُرد....بقیه ی دامین رو با کایا رفتم :D

View attachment 228179

- باف تیم پایرو

View attachment 228180

View attachment 228181

دست یومیا یه کیسه سنگ میدادیم که پرتاب کنه....والا دمیج ـش بیشتر از این چیلده میشد :))

P.S
تست ران اون رو که رفتم....به 1دقیقه نرسید مُرد....بقیه ی دامین رو با کایا رفتم :D
چایلد کارکتری نیست که مثل گانیو یا هوتاو ۹۰٪ دمیج تیمو خودش بده. نقش اصلیش enable کردن کارکترایی مثل ژانگلینگ، بیدو و فیشله چون سریعتر هر کارکتر دیگه ای تو بازی هایدرو پراک میکنه. (هرزگاهیم با برستش nuke میکنه.)
نقش دومشم آزاد کردن شینگچو برا تیم دومت.

تیم International و Fireworkش هنوز یکی از سریعترین تیما برا ابیس هستن با اینکه حتی یه سوم دمیج تیمم خودش نمیده.

--------

Edit: اگه میخواین ببینین تیم Internationalش چیکار میکنه این ویدیو رو ببینین:

بقیه ویدیو ها این یارو هم همین تیمو تو ابیس نشون میده.

آخرین ویرایش:
چایلد کارکتری نیست که مثل گانیو یا هوتاو ۹۰٪ دمیج تیمو خودش بده. نقش اصلیش enable کردن کارکترایی مثل ژانگلینگ، بیدو و فیشله چون سریعتر هر کارکتر دیگه ای تو بازی هایدرو پراک میکنه. (هرزگاهیم با برستش nuke میکنه.)

تیم International و Fireworkش هنوز یکی از سریعترین تیما برا ابیس هستن با اینکه حتی یه سوم دمیج تیمم خودش نمیده.

--------

پینگش رو که دیدم و چایلدش هم که c1 بود فک کردم خودتی :))
اون کازوها c2 خیلی موثر هست برا تیم هایی که vape و melt میزنن :-"
حودم چایلد رو ندارم ولی بنظرم کاراکتر خیلی خوبی هست :-"

پ.ن: جئوویشاپ تو 13 ثانیه :-? علاقه مند شدم برم ببینم خودم تو چند ثانیه میزنم :D

پینگش رو که دیدم و چایلدش هم که c1 بود فک کردم خودتی :))
اون کازوها c2 خیلی موثر هست برا تیم هایی که vape و melt میزنن :-"
حودم چایلد رو ندارم ولی بنظرم کاراکتر خیلی خوبی هست :-"

پ.ن: جئوویشاپ تو 13 ثانیه :-? علاقه مند شدم برم ببینم خودم تو چند ثانیه میزنم :D
اتفاقا یکی از تیما خودمم همینه ولی فقط C2 کازوها رو کم دارم. :D اونم به محض اینکه ریران شه C2 شو میگیرم چون خدای ساپرته.

View attachment 228179

- باف تیم پایرو

View attachment 228180

View attachment 228181

P.S

من بارها اینجا گفتم چایلد خیلی اورریتد هست خصوصا برای f2p ها ، چایلد واقعا meh , با ارتیفکت های خوب و اوکی و تاندرینگ پالس که گذاشتم روش ، فقط ۵۵ هزار تا وپ زدم ،
بعد فقط با نرمال سوم یویمیا ۵۰ تا میزنم ۔۔۔

قبلشم گفتم اگه سیمپ چایلد هستید بگیرید، ولی گول چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدید که ۴ تا کارکتر c6 با ویپن ریفاین ۵ گذاشتن توش و دمیج چشمگیر میزنن نخورید۔۔۔

از همین الان سر تجربه شخصی خودم میگم ۶ ماه بیلد میکنید و اخرشم مجبور میشید قبول کنید چایلد اون کارکتری نیست که انتظار داشتید

در مورد دمیج تیم ، والا اگه میخواید با تیم دمیج ازش بگیرد خوب کوکومی هم همین کار رو میکنه با شاینگلینگ ، بنت کازوها
شما رایدن ، شینگجو، شیانگلینگ ، بنت بزارید ببینید چه اتیش بازی راه می اندازن، جدا از اینکه دمیج خام رایدن بالاتره ، و انفیلد هم دمیج ساچورت میکنه

جدا از اینکه اگه ، یولا ، ایاکا و گانیو و هوتائو c1 دارید کلا فقط برای سرگرمی و تنوع با بقیه کارکتر ها بازی میکنید

یه چیز دیگه اگه مونای c6 دارید مین dps کردنش به صرفه تر از چایلده c6
چون هم دمیج برستش بالاتره هم دمیج نرمالش در یه حدن ، هم کل تیم رو باف میده

۲۰۲۱۱۰۱۶_۰۰۱۹۰۴.jpg
هایدرو دمیج ۹۱

این بیلد رو با رایدن داشتم، +۱۳۰ تا برست میزدم باش

آخرین ویرایش:
قبلشم گفتم اگه سیمپ چایلد هستید بگیرید، ولی گول چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدید که ۴ تا کارکتر c6 با ویپن ریفاین ۵ گذاشتن توش و دمیج چشمگیر میزنن نخورید۔۔۔

در مورد دمیج تیم ، والا اگه میخواید با تیم دمیج ازش بگیرد خوب کوکومی هم همین کار رو میکنه با شاینگلینگ ، بنت کازوها
شما رایدن ، شینگجو، شیانگلینگ ، بنت بزارید ببینید چه اتیش بازی راه می اندازن، جدا از اینکه دمیج خام رایدن بالاتره ، و انفیلد هم دمیج ساچورت میکنه
والا من اتفاقا ویدیو از کسی فرستادم که ستاپ گیگا ویل نداشته باشه وگرنه میرفتم از یکی مثل IWintoLose ویدیو میفرستادم. غیر قابل دسترس ترین چیز ویدیو کازوها C2 بود که سوکرز C6 به راحتی میتونه جایگزینش باشه. سلاح خود چایلد هارپ R1 بود که از بنر استاندارد میفته و سلاح ژانگلینگ چهار ستاره.

کوکومی میتونه جایگزین چایلد بشه ولی هایدرو اپلیکیشنش در حدی سریع نیست که ژانگلینگ هر ضربه برستشو ویپ کنه، خودشم در مقایسه با چایلد عملا دمیجی نداره مخصوصا در برابر گروه ها که ریپتاید چایلد دمیجشو چند برابر میکنه.

همین ریپتاید مهم ترین چیزیه که همه وقتی حرف از دمیج چایلد میزنن یادشون میره. دمیج سینگل تارگتش خارج از برستش اسف باره ولی بخاطر جوری که ریپتایدش کار میکنه، هرچقدر تعداد انمی های کنار هم بیشتر بشه به همون قدر دمیجش چند برابر میشه.

https://m.hoyolab.com/#/article/1221566/

View attachment 228153

نصف پریموهام رو از میل گرفتم :))

توصیه شده که در حین شارژ گوشی...با اون کار نکنید :D

++++++++++++++

--------

کلیپ رو دیدم....خدایش چند نفر اینجا P2P بازی میکنن! به غیر از یکی دوتا وال که اینجا داریم، بقیه F2P بازی میکنن....
رسیدن به تیمی با سلاح های 5ستاره و کانس شخصیت و آرتیکفت های گاد رول....برای F2P ها ماه ها طول میکشه...و حتی دست نیافتنی هستش.

و گرنه لیدر اون تیم paimon هم بودش....بازم مشکلی نبودش :D

والا من اتفاقا ویدیو از کسی فرستادم که ستاپ گیگا ویل نداشته باشه وگرنه میرفتم از یکی مثل IWintoLose ویدیو میفرستادم. غیر قابل دسترس ترین چیز ویدیو کازوها C2 بود که سوکرز C6 به راحتی میتونه جایگزینش باشه. سلاح خود چایلد هارپ R1 بود که از بنر استاندارد میفته و سلاح ژانگلینگ چهار ستاره.

من نزدیک به 6 ماه که دارم بازی میکنم...دریغ از یه سلاح 5ستاره...فقط تونستم یه دونه شخصیت 5ستاره از بنر استاندارد بگیرم....حالا فک کن هارپ R1 بخوام در بیارم :)

من بارها اینجا گفتم چایلد خیلی اورریتد هست خصوصا برای f2p ها ، چایلد واقعا meh , با ارتیفکت های خوب و اوکی و تاندرینگ پالس که گذاشتم روش ، فقط ۵۵ هزار تا وپ زدم ،
بعد فقط با نرمال سوم یویمیا ۵۰ تا میزنم ۔۔۔

از همین الان سر تجربه شخصی خودم میگم ۶ ماه بیلد میکنید و اخرشم مجبور میشید قبول کنید چایلد اون کارکتری نیست که انتظار داشتید

من که اصلاً ازش خوشم نمیاد....اول اینکه پسره :D دوم اینکه هر هفته، 2شنبه ها مثل سگ از ملت کُتک میخوره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or