Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بند ۳ و ۱۵ به شدت sus ان هرچند از خدامه خیلی قوی از آب در بیاد. (بهترین waifu اینازوما:D:x)
به نظر خودم اینکه گفته پنج تا کاراکتر مرد پشت سر هم میان مشکوکه. ما این تعداد کاراکتر مرد رو توی یه سال هم نداشتیم:D

• Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
به نظر خودم اینکه گفته پنج تا کاراکتر مرد پشت سر هم میان مشکوکه. ما این تعداد کاراکتر مرد رو توی یه سال هم نداشتیم:D
البته نگفته پشت سر هم، صرفا احتمالا مدل هاشون در نظر گرفته شده...
ولی بالانس میشه دیگه! الانم 4کاراکتر 5* زن و دو تا 4* زن پشت سر هم اومدن...تازه Aloy هم حساب کنیم میشه7نفر در کل:))

از آینده هم حالا توما رو در نظر نگیریم، ایتو و گورو و آیاتو میشه سه تاش:-" دو نفر میمونه:دی
یه یاروی خیلی بد ریخت و قیافه ای هم چندوقت پیش یه چیزایی ازش لیک شده بود:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
بچه ها یه سوال فنی

من الان آکویلا دارم جین رو فیزیکال کنم یا ساپورت ؟
آکویلا الان دست گچینکه ولی لایون ریفاین 2 دارم براش
موندم سر 2راهی :-?
من اوایل فیزیکال بسته بودم بسی فان بود :D دمیج هم خوب میداد

ولی الان ست VV با کلاه Healing Bonus دارم دمیج اسکیلش تقریبا همونه :))(رول های کلاهش معرکن :p)

لامصب Aquila فوق العادست :x هرچی ببندی جوابه خیلی اتک میده

یه سوال جین هر چهار کارکتر رو هیل میده؟ یا فقط اونی که تو بازیه؟
اولش مثل باربارا یهو به کل تیم هیل میده، بعدش فقط Active Character که تو دایره باشه هیل میشه مثل بنت

و اینکه هر المنتی رو کاراکترت باشه Purge میشه و یه پالس Swirl ـش میکنه، مثل برست بنت که روت پایرو میندازه با برست جین ترکیب کنی خیلی چیز حقی میشه :D

حاشیه دایره هم بعضیا با اسکیل جین انمی رو میبرن بیرون میارن تو یا به اصطلاح "Weave" میکنن که بنظرم خیلی کار مسخره ای ـه :-"

تو بازی ایمیل رو چک کنید 200 پریموجم بخاطر باگ دادن \m/
چه عجب، فک کردم کلا Apologem هارو بیخیال شده بودن.
صرفا میخوان ملت هی نگن که رایدن رو باف کنید :D

قشنگ شبیه ساز کشور خودمونه گنشین :-"

View attachment 223638
View attachment 223639

یکی از بی منطق ترین پازل های الکترو بودش :| هر چی باهاش ور رفتم بالا و پایین ـش کردم....این چهار تا قطب نما فیکس نمی شد و اون دوتا الکترو سیلی اعصابم رو خراب کرده بودن....
همینطوری ایستاده بودم کنار اون قطب نمای سمت راست تصویر، در جهتی که قفل بشه....بازی رو انداخته بودم پایین، 10 دقیقه ای داشتم برای خودم توی بازی سنتر چرخ میزدم، برگشتم دیدم پازل حل شده و جعبه رو داده :|
این باگه، یبار تو یکی از 3 تا جزیره اول به یه پازل این مدلی برخوردم، حداقل 20 بار سعی کردم با بیدو و اون سنگ های الکترو، قفل نشد که نشد :D چند روز بعد رفتم اولین بار اوکی شد :|

@NHM

بیا شخصیت مورد علاقه ات رو آوردم:D
undefined
من از صبح نبودم، داستان این چیه؟ :D

من تازه ماهی گیری رو شروع کردم، بدون رفتن به دنیای بقیه چند روز طول می‌کشه تا polearm رو گرفت؟ ۴۰ تا Koi میخواد، نهایتا ۶-۷ میشه گرفت قبل از هر ریسپان. :(
بالای 1 هفته برای R1 ـش که فقط بسازی :D

ریفاین ها فکر کنم سریعتر پیش برن

من تازه ماهی گیری رو شروع کردم، بدون رفتن به دنیای بقیه چند روز طول می‌کشه تا polearm رو گرفت؟ ۴۰ تا Koi میخواد، نهایتا ۶-۷ میشه گرفت قبل از هر ریسپان. :(
بدون دزدیدن خیلی طول میکشه. (بعضیا میگفتن یه ماه یا بیشتر برا R5)
برو از AR پایینا بدزد چون اونا بخوان هم نمیتونن ماهی بگیرن، بیخودی تو دنیاشون حیفو میل میشه. :D :D:D

من اوایل فیزیکال بسته بودم بسی فان بود :D دمیج هم خوب میداد

ولی الان ست VV با کلاه Healing Bonus دارم دمیج اسکیلش تقریبا همونه :))(رول های کلاهش معرکن :p)

لامصب Aquila فوق العادست :x هرچی ببندی جوابه خیلی اتک میده

اولش مثل باربارا یهو به کل تیم هیل میده، بعدش فقط Active Character که تو دایره باشه هیل میشه مثل بنت

و اینکه هر المنتی رو کاراکترت باشه Purge میشه و یه پالس Swirl ـش میکنه، مثل برست بنت که روت پایرو میندازه با برست جین ترکیب کنی خیلی چیز حقی میشه :D

حاشیه دایره هم بعضیا با اسکیل جین انمی رو میبرن بیرون میارن تو یا به اصطلاح "Weave" میکنن که بنظرم خیلی کار مسخره ای ـه :-"

صرفا میخوان ملت هی نگن که رایدن رو باف کنید :D

قشنگ شبیه ساز کشور خودمونه گنشین :-"

این باگه، یبار تو یکی از 3 تا جزیره اول به یه پازل این مدلی برخوردم، حداقل 20 بار سعی کردم با بیدو و اون سنگ های الکترو، قفل نشد که نشد :D چند روز بعد رفتم اولین بار اوکی شد :|

من از صبح نبودم، داستان این چیه؟ :D

بالای 1 هفته برای R1 ـش که فقط بسازی :D

ریفاین ها فکر کنم سریعتر پیش برن
هیچی، استوری تیزر ایونت بعدی لو رفته و توش یونجین با یه شخصیت جدید به اسم yelan رو نشون دادن:D

خدایی چند ساعت در روز برای ماهیگیری وقت گذاشتین؟ من سه ساعت مشغول بودم و بازم همه حا نرسیدم برم:))

• Like
Reactions: NHM
هیچی، استوری تیزر ایونت بعدی لو رفته و توش یونجین با یه شخصیت جدید به اسم yelan رو نشون دادن:D

خدایی چند ساعت در روز برای ماهیگیری وقت گذاشتین؟ من سه ساعت مشغول بودم و بازم همه حا نرسیدم برم:))
vBbSfLz_clG9OIdMaurhqSXrnCp2VI5u6RC26FPIHIY (1).jpg

اینا رو برو:-" البته فکر کنم بشه همش:))
ولی خو Koi رو بگیری کمتر میشه
اگرم حوصله نداری فعلا ماهی های غیر catch و Rهاش رو نگیر:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
اگه فقط میخوای The Catch رو بگیری نیازی نیست همه جا ماهیارو خالی کنی، فقط همینا:
1630852922097.png

برا من همشون رو هم شاید یه ساعت وقت گرفت.

View attachment 223712

اینا رو برو:-" البته فکر کنم بشه همش:))
ولی خو Koi رو بگیری کمتر میشه
اگرم حوصله نداری فعلا ماهی های غیر catch و Rهاش رو نگیر:-"

اگه فقط میخوای The Catch رو بگیری نیازی نیست همه جا ماهیارو خالی کنی، فقط همینا:
View attachment 223713

برا من همشون رو هم شاید یه ساعت وقت گرفت.
ممنون، ولی اصلا این catch رو از کجا میشه گرفت؟:D

با عرض تاسف، احتمال داره مادام پینگ باشه در دوران داف بودنش:D

nrolrfd6nim71.jpg

• Like
  • Smile
Reactions: tirdad666 and NHM
آین ماهیگیری جم هم میده ، ؟؟ اصلا از کجا باید شروعش کنی ، من با این دختره نزدیک اینازوما هم حرف زدم هیچ قلاب ملابی نداد
۔۔۔۔۔۔

فکر کنم شانسم ته کشیده یا این بنر مزخرفه ، هرچی میده اف بنره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or