Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
Hater یافت شد :>

ولی جدا از شوخی چون هنوز بیلدش کامل نیست جلوی وپن R5 بقیه Showcase نذارم بهتره :))
با همین Favonius Lance تنهایی حدود 30k میزنه تو برست با یکم استک

View attachment 222986

آرتیفکت ها نسبتا خوبن :-"
من بیشتر لاور هستم :>

منم یه فاونیوس R4 دارم ولی تا حالا اصلا دامین رایدن رو فارم نکردم، شیطونه میگه با دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور پوز همه رو بزنم =))

Hater یافت شد :>

ولی جدا از شوخی چون هنوز بیلدش کامل نیست جلوی وپن R5 بقیه Showcase نذارم بهتره :))
با همین Favonius Lance تنهایی حدود 30k میزنه تو برست با یکم استک

View attachment 222986

آرتیفکت ها نسبتا خوبن :-"
تلنت هارو یادم رفت، 8-6-4
برای اولین بار از Dream Solvent استفاده کردم :D

منم یه فاونیوس R4 دارم ولی تا حالا اصلا دامین رایدن رو فارم نکردم، شیطونه میگه با دو تا نوبلس و دو تا گلادیاتور پوز همه رو بزنم =))
همه چی بستگی به ساب هات دارن، اگه خوبه بذار تا وقتی که دامین جدیده با ساب بهتر فارم شه بعد جایگزین کن :D

با 4 تا Wanderer هم مکس رول CD بخوره پوز Emblem معمولی رو میشه زد :))

• Like
Reactions: ce7en44
متاسفانه سر چیلده ثابت شده شانسم جواب نمیده:))
همیشه 50-50 بودم براش، همیشه هم باختم:)) و تا ته جم هامم رفتم براش!
امیدوارم و از خدا میخوام که چندتا بنر بعدی شخصیت پسر بزارن...که من یه مقدار ویش جمع کنم :D

ملت چه چشمای تیزی دارن :D

nm3x46h8kil71.jpg

gzzvx6p8kil71.jpg

bhajg2v8kil71.jpg

مسلم...عکس ها لود نمیشه، میگه که Delete شدن

احساس میکنم میهویو دستم انداخته
:-" :-" :-" :-" :D
چیت کدی چیزی زدی ؟؟؟

چطوریه که من با این بیلد نصف اینم دمیج نمیدم
View attachment 222983

فقط میشه گفت که دمیج نسبتاً خوبم بخاطر سلاح catch هستش...توی R5 بعد از برست 12درصد کریت ریت با 32درصد دمیج بیشتر بیشتر میده

Haters will say Mona did all the work :>
View attachment 222984

این شوکیس مونا بودش :D بدبخت گل ـه، قبل از برست رایدن...مونا ترتیب ـش رو با 87K دمیج داد :))

• Smile
Reactions: ce7en44 and NHM
نمیدونم قبلا اینجا گفتم تنها چیزای بازی که واقعا نیاز به باف دارن ، اسپاین و بلید هستن ، واقعا یوزلسن
سر هوتائو اسپاین از وایت تَسل ریفاین ۵ هم پایین تر بود

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
تلنت هارو یادم رفت، 8-6-4
برای اولین بار از Dream Solvent استفاده کردم :D

همه چی بستگی به ساب هات دارن، اگه خوبه بذار تا وقتی که دامین جدیده با ساب بهتر فارم شه بعد جایگزین کن :D

با 4 تا Wanderer هم مکس رول CD بخوره پوز Emblem معمولی رو میشه زد :))
اونقدر آرتیفکت واندرر و گلادیاتور روی دستم باد کرده که نگو :D یه دونه ساعت انرژی ریشارژ نوبلس با ساب های خوب دارم که آپش نکردم و تا حالا فقط برای بنت ازش استفاده میکردم :))

متاسفانه به خاطر آپگرید آرتیفکت های گانیو و اسلحه اش فعلا از نظر مورا خالی خالی هستم وگرنه من برای همون آیاکا هم دیگه ترکیبی گلادیاتور و بلیزارد گذاشتم و دارم ازش استفاده میکنم :))

• Like
Reactions: NHM
امیدوارم و از خدا میخوام که چندتا بنر بعدی شخصیت پسر بزارن...که من یه مقدار ویش جمع کنم :D

مسلم...عکس ها لود نمیشه، میگه که Delete شدن

فقط میشه گفت که دمیج نسبتاً خوبم بخاطر سلاح catch هستش...توی R5 بعد از برست 12درصد کریت ریت با 32درصد دمیج بیشتر بیشتر میده

این شوکیس مونا بودش :D بدبخت گل ـه، قبل از برست رایدن...مونا ترتیب ـش رو با 87K دمیج داد :))

💠 ماجرای کمبوی بیدو رایدن بالاخره بعد از اعلامیه رسمی میهویو به پایان رسید و پلیرها نباید امید داشته باشن که این ماجرا درست بشه البته این قضیه به قدری بزرگ شده تو پلتفرم های مختلف و ریج روش زیاده که میشه بهش گفت دراما (ماجرا از این قراره که خیلی انتظار داشتن که بیدو + رایدن خیلی کومبوی قوی ای بشه که روی کاغذ هم دقیقا همینطور بود بیدو دمیجش آف فیلد بود / انرژی بالایی میخواست / اینتراپت رسیست میداد / الکترو بود و .... اما عملا شما وقتی برست بیدو رو استفاده کنید و توی حالت تاچی رایدن اتک بدین برست بیدو پراک نمیکنه ! )

💠 طبق اعلام رسمی میهویو کلیه آرتیفکت ها و اسکیل هایی برای عمل کردن / باف شدن / فعال شدن و پراک کردن نیاز به نرمال / چارجد / پلانج اتک دارن داخل حالت تاچی رایدن عمل نخواهند کرد چون کلیه اتک های رایدن داخل حالت تاچی نرمال محسوب نمیشه و المنتال برست دمیجه و از اون ور کلیه آیتم های بازی که به دمیج المنتال برست باف بدن دمیج رایدن رو توی حالت تاچی افزایش خواهند داد نکته دیگه اینکه اسلحه اسکای وارد اسپاین باف اتک اسپیدش برای رایدن تو حالت تاچی عمل میکنه اما وکیومش عمل نخواهد کرد

💠 نکته دیگه اینکه فکر نمیکنم میهویو فعلا حاضر بشه این قضیه رو حلو فضل کنه چون باید کیت رایدن رو عوض کنه و برنامه ریزی بازی رو دستکاری کنه و ب دنبال همین باید ست آرتیفکت مخصوص رایدن و چندین اسلحه هم تغییر کنن به کلی

به هر حال این مشکلیه که داره از یه کارکتر فراتر میره و کل بازی رو تحت تاثیر قرار میده ،
حالا که بحث اسپاین اومد اصلا کارکتری داریم که پسیو اسپاین به دردش بخوره ؟؟؟
جدا از اینکه هر دوی انرژی ریشارژ و پسیوش با هم بهش بخوره

هر چی پول ارم یوزر به ذهنم میرسه ، همشون بر اساس اسکیل و برست هستن
شاید فقط ژیائو اونم نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or