Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
پچ بعد فقط ریران داریم با توما اینطور که پیداست، یائه مالید، از همون اولم مطمئن بودم لیکه خیلی فیکه

خوب میگن این کمان گانیوئه

View attachment 222482

View attachment 222483

این independent duration رو متوجه نشدم ، چطوری میشه قضیش؟؟ یعنی برست ، اسکیل ، یا شارژاتک ، جدا از هم استک میشن و تاثیری روی هم ندارن ؟
والا توضیحات کمان رو که میخونم بیشتر به چیلده میخوره تا گانیو و با توجه به لیکی که از داستان ۲.۲ منتشر شده حدسم اینه قراره ریران دوم چیلده باشه:D

• Smile
  • Like
Reactions: NHM and vaan 2
چپتر ۳ داستان اینازوما بطور وحشتناکی منو برد تو کف یائه. لامصب Mommy energy بسیار شدیدی از خودش ساطع میکنه. :D :>
امیدوارم با وجود اینکه الکتروئه، یونیت خوبی از آب در بیاد.
نگران نباش، کامیونیتی چین دارن نهایت تلاششون رو برای باف کردن الکترو و رایدن میکنن:>

• Like
  • Love
Reactions: vaan 2 and NHM
نگران نباش، کامیونیتی چین دارن نهایت تلاششون رو برای باف کردن الکترو و رایدن میکنن:>
رایدن ، باف؟؟
فقط قیافه اونی رو میخوام ببینم که میگفت رایدن قویترین یونیت بازیه و هی میگفت کوکوشت :D

والا به نظرم هیچ کارکتر ۵ ستاره ای اندازه چایلد نیاز به باف نداره ، اگه اونو باف کردن بقیه رو هم میکنن
حالا که تلاش میکنن یه دستی هم به ایاکا (؟؟؟) و یویمیا (برستش) و یولا(اسکیلش) هم برسونن ۔۔۔۔

با اینکه کاملا از یویمیا راضیم ولی هنوز هدف میهویو از این برست رو نفهمیدم ، رسما به هیچ دردی نمیخوره
۔۔۔۔

IMG_20210902_002831_560.jpg

سلاح ۴ ستاره با اتک ۶۲۰؟؟؟؟؟شت

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
والا توضیحات کمان رو که میخونم بیشتر به چیلده میخوره تا گانیو و با توجه به لیکی که از داستان ۲.۲ منتشر شده حدسم اینه قراره ریران دوم چیلده باشه:D
یعنی تو همین تاپیک خودم رو حلق آویز میکنم:))
چون باز 50-50 قراره ببازم:))

سفیدارو در نظر نگیریم، اکثرا بالا 80 گرفتن :D

قبل از شروع بنر Pity 30 بودش....دقیقاً 50 تا ویش زدم...سر 80 تا دادش

این وسط لامصب 4 بار ساکروز رو داد....تازه ی جای 6 تا ساکروز توی اون بنر خوب شده بود....که دوباره بهم چوپوند ~X( من سارا میخام :))

راستی گفتم سارا.....چرا اینقدر تست-ران اون ضعیف بودش....رسماً هیچ غلطی نمیکرد :| این چه بیلدی ـه که براش زده بودن

حالا که تازه روز اول هست، هنوز وقت داری برای جمع کردن

هر ثانیه دوری از میوکی ساواشیرو مثل یک عمر میمونه :D

هر چی کوئست جم دار بودش رو رفتم...درخت رو لول 30 کردم، تاور خون رو بردم بالا....تا ویش ـش جور شد

روز اول؟
اینجکری که خلیل مپ رو شخم میزنه قبل ساعت 12 عکس رایدن lvl90ش رو گذاشته:p (البته بستگی داره صداپیشه ش جزو محبوب هاش باشه یا نه:-" )

والا....آخر شب تونستم رایدن بیارم خونه :D خیلی دیر گرفتم ـش
ولی خب روش حسابی کار کردم و الان لول 80هستش...فردا صبح مثبت 80 ـش میکنم
آقا چقدر این گل رایدن فراوانه، خدا بده برکت:))
یه دور زدم و ۱۰۸ تا جمع کردم، تازه دیگه حسش نبود بیشتر برم

خوبیش اینه که هر گلی دوتا ایتم داره و سریع جمع میشه

++++++++++++++++++

بیلد رایدن توی تست-ران خیلی جالب بودش

ست دو تیکه Emblem of Severed Fate و Thundering Fury
ساعت انرژی ریشارژ
جام الکترو دمیج
تاج هم کریت ریت

توی ساب هم ظاهراً حسابی انرژی ریشارژ و کریت دمیج گرفته

از بیلد تست-ران ـش خیلی خوشم امد

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM

این وسط لامصب 4 بار ساکروز رو داد....تازه ی جای 6 تا ساکروز توی اون بنر خوب شده بود....که دوباره بهم چوپوند ~X( من سارا میخام :))

راستی گفتم سارا.....چرا اینقدر تست-ران اون ضعیف بودش....رسماً هیچ غلطی نمیکرد :| این چه بیلدی ـه که براش زده بودن

هر چی کوئست جم دار بودش رو رفتم...درخت رو لول 30 کردم، تاور خون رو بردم بالا....تا ویش ـش جور شد

++++++++++++++++++

ساعت انرژی ریشارژ
جام الکترو دمیج
تاج هم کریت ریت

تست ران رو خداییش دیگه خیلی گفتیم واقعا روش کارکترا رو قضاوت نکنید ،

بدترینشم دیگه یویمیا بود ، ۳ هزار تا دمیج میداد ، من با همون سلاح با همون ارتیفکت ۳۰ هزار تا دمیج میدم ، تنها کارکتری که دیدم خروجی تست رانش کمی نزدیک به خود کارکتره ، یولا بود

رایدن ، باف؟؟
فقط قیافه اونی رو میخوام ببینم که میگفت رایدن قویترین یونیت بازیه و هی میگفت کوکوشت :D

والا به نظرم هیچ کارکتر ۵ ستاره ای اندازه چایلد نیاز به باف نداره ، اگه اونو باف کردن بقیه رو هم میکنن
حالا که تلاش میکنن یه دستی هم به ایاکا (؟؟؟) و یویمیا (برستش) و یولا(اسکیلش) هم برسونن ۔۔۔۔

با اینکه کاملا از یویمیا راضیم ولی هنوز هدف میهویو از این برست رو نفهمیدم ، رسما به هیچ دردی نمیخوره
۔۔۔۔

View attachment 222527

سلاح ۴ ستاره با اتک ۶۲۰؟؟؟؟؟شت
رایدن قویترین هست، ولی المنتش نیاز به باف داره:D یه جورایی مثل روزهای اول جئو میمونه:D

احساس میکنم که جدیدا میهویو دیگه نمیخواد کاراکتر op مثل گانیو بیرون بده و این اعتراض برای باف کردن شخصیت ها بعدا به ضرر خودمون میشه:D

++++++++++++++++++

ساعت انرژی ریشارژ
جام الکترو دمیج
تاج هم کریت ریت

والا من که اصلا پیگیر کیت سارا و رایدن نبودم ولی فکر میکنم سارا قلق داره و مثل باقی شخصیت ها نیست. حالا چیزی که کشف کردم اینه که بعد از اسکیلش اگه شارژ اتک بزنه یه گل روی زمین ظاهر میشه که aoe دمیج میده.
رایدن هم جالب بود، با ۶۰ تا کریت ریت و فقط ۹۰ تا کریت دمیج و ست دوتا دوتا خیلی خوب دمیج میداد:D
باز Tony همون روز اول کاراکتر داره باس هارو بولی میکنه :D
View attachment 222538
Noooo!! چرا بالای یه میلیون دمیج نداد؟ خیلی ضعیفه:(
ولی چرا بنت رو c6 کرده بود؟:D

zestwywvywk71.jpg

هیچی دیگه، فکر کنم تا شش سال دیگه برای سالگرد قراره بهمون الوی بدن:D

چه وضعشه ،، من سر اسند ایایا خون دل خوردم ، یک هفته ، کارم رفتن تو ورلد ملت و شوت شدن ازش برای جمع کردن ساکورا بود ،

یعد تو نیم ساعت تمام گل مورد نیاز رایدنو جمع کردم؟

بعد یویمیا، به جز اون ناکو وید ها که تو شیلد بودن ۱۵ تا بیشتر بیشترتو دسترس نبود یه ماه داشتم جمع میکردم ، بعد حالا که بنرش رفت مثل علف هرز همه جا کاشتن؟؟؟؟؟
.........

خوب فعلا رایدن رو رسوندم ۷۰، و خواب

رایدن قویترین هست، ولی المنتش نیاز به باف داره:D یه جورایی مثل روزهای اول جئو میمونه:D

احساس میکنم که جدیدا میهویو دیگه نمیخواد کاراکتر op مثل گانیو بیرون بده و این اعتراض برای باف کردن شخصیت ها بعدا به ضرر خودمون میشه:D

والا من که اصلا پیگیر کیت سارا و رایدن نبودم ولی فکر میکنم سارا قلق داره و مثل باقی شخصیت ها نیست. حالا چیزی که کشف کردم اینه که بعد از اسکیلش اگه شارژ اتک بزنه یه گل روی زمین ظاهر میشه که aoe دمیج میده.
رایدن هم جالب بود، با ۶۰ تا کریت ریت و فقط ۹۰ تا کریت دمیج و ست دوتا دوتا خیلی خوب دمیج میداد:D

Noooo!! چرا بالای یه میلیون دمیج نداد؟ خیلی ضعیفه:(
ولی چرا بنت رو c6 کرده بود؟:D
قطعا بال بهترین ساب دی پی اس بازیه ، هر چی فکر میکنم یکی بهتر پیدا کنم نمیتونم ۔۔۔۔ تو coop خداست
۔۔۔۔۔
اما بحث اینه که این جماعت که میان تئوری و فرضیات میدن راجع به کیت کارکتر ها ، قشنگ ادعا میکردن که رایدن با هر ضربه تو برستش ۱۰۰+ هزار دمیج میده

من همون اول تو همین تاپیکم گفتم اگه اونقدر که اینا تصور میکنن رایدن op هست ، پس رو چه حساب میهویو یکی پس از دیگری بی وقفه داره بافش میکنه

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or