Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بالاخره ویدئویی که منتظرش بودم اومد

فقط اونجا که دیلوک میاد تو صحنه و با سنگفرش های واینری یکسان میشه ،، در حد شپش =)) =)) =))

اکیبا حالا باز بیا بگو رنجد اتک ضعفه ، دقیقا تک تک دورایی که گانیو برد به خاطر رنجد اتک بودنش بود

البته اگه c0 مقایسه میکرد به نظرم عملکرد ایاکا خیلی بهتر میشد ، کانس های گانیو خیلی گادن خصوصا c6
..........

در مورد دیلوک وقتی بازی لانچ شد ما کلا ۶ تا کارکتر داشتیم بین اینا دیلوک شاخ بود ،، این تو ذهن فن بیس حک شد ، برای همین هنوز فکر میکنن دیلوک شاخه ،،، دیلوک جلوی تمام dps هایی که از ۱.۲ اومدن شپش هم نیست ، تازه اگه چایلدو کلی هم در نظر نگیریم که به نظر خودم اونها هم از دیلوک بهترن
من کلا با رنج اتک مشکل دارم:-" نه جذابه برام، و نه تو کتم میره:D
باز یومیا که کلا اتکش آتیشی میشه(میدونم مثل هوتائو هست، ولی کلا منطورمه) خیلی جذاب تره بازیش برام، تا اینکه دور بایستم شارژ اتک(با هر اتک وحشتناکی) بزنم:-"

دیلوکم خوب، اول اینکه پاورکریپ تو این بازی ها که رد خور نداره اصولا:-"
ولی از نکات مثبتش اینه که یه جورایی کاراکتر F2P حساب میشه:-" و ملتم راحت تر Cهاش رو میتونند بگیرن که باز کمکش میکنه:-"
کلا کاراکتر راه دستیه:D فکر کنم سلاح ساختنی و F2P هم براش چیز خوبی حساب میشد:D (کار راه بنداز:-" ولی مثلا هوتائو و ژیائو چنین نبود)

در کل بیلد کردن و پیشرفت باهاش برای کاربر راحت تره:دی و همه نمیتونند آیاکا یا گانیو یا هر کاراکتری جز اون 5تا رو داشته باشن...با این وضعی که هرچی 5 ستاره میدن، لیمیتد هست:|

----

@ce7en44
البته لومینه الان خودشم میتونه شارژ کنه دیگه:-"

من کلا با رنج اتک مشکل دارم:-" نه جذابه برام، و نه تو کتم میره:D
باز یومیا که کلا اتکش آتیشی میشه(میدونم مثل هوتائو هست، ولی کلا منطورمه) خیلی جذاب تره بازیش برام، تا اینکه دور بایستم شارژ اتک(با هر اتک وحشتناکی) بزنم:-"

دیلوکم خوب، اول اینکه پاورکریپ تو این بازی ها که رد خور نداره اصولا:-"
ولی از نکات مثبتش اینه که یه جورایی کاراکتر F2P حساب میشه:-" و ملتم راحت تر Cهاش رو میتونند بگیرن که باز کمکش میکنه:-"
کلا کاراکتر راه دستیه:D فکر کنم سلاح ساختنی و F2P هم براش چیز خوبی حساب میشد:D (کار راه بنداز:-" ولی مثلا هوتائو و ژیائو چنین نبود)

در کل بیلد کردن و پیشرفت باهاش برای کاربر راحت تره:D و همه نمیتونند آیاکا یا گانیو یا هر کاراکتری جز اون 5تا رو داشته باشن...با این وضعی که هرچی 5 ستاره میدن، لیمیتد هست:|

----

@ce7en44
البته لومینه الان خودشم میتونه شارژ کنه دیگه:-"
لومینه به غیر از برست فقط اسکیلش الکتریسیته تولید میکنه که اونم ۲۰ ثانیه کول داون داره، در نتیجه جریانش ثابت نیست ولی لیزا تمام حرکاتش الکتریسیته داره پس مثل باتری جریان DC ثابت داره. به علاوه اگه لومینه به خودش وصل کنه چون گوشی هم دستشه ممکنه اتصال کوتاه بده و دچار برق گرفتگی بشه ولی اگه بزنن به لیزا چون با زمین هم در ارتباط هست نقش ارت رو داره‌. خود لیزا هم به خاطر تجربه بیشترش با الکتریسیته حتما یه فیوزی چیزی یه جایی تعبیه کرده:-":D

پ.ن: این قضیه شامل فیشل هم میشه:D

• Like
  • Smile
Reactions: vaan 2 and NHM
Pity 73 ...و آیاکا هنوز نگرفتم:|

صبح بعیده زود بیدار بشم، احتمالا عصر بشینم پاش و 5تا ویش بخرم + ماموریت داستانی:-" بقیشم با استارگلیتر میخرم:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
ونتی لول 81 با فقط 320 EM(~2900 دمیج)
1627773010776.png

ونتی لول 90 با فقط 320 EM(~3800 دمیج)
1627773036527.png

شاید لول Jean هم مکس کنم :D
برستش با یکی مثل بنت خیلی خوب Swirl میزنه، The Alley Flash هم دارم ولی آپ نکردم هنوز
1627773251398.png

پ.ن: از Aquila بیشتر بهش میاد :D :D :D

صبح بعیده زود بیدار بشم، احتمالا عصر بشینم پاش و 5تا ویش بخرم + ماموریت داستانی:-" بقیشم با استارگلیتر میخرم:-"
ابیس رو هم فراموش نکن، فردا(امروز :p) ریست میشه :>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba and ce7en44
ونتی لول 81 با فقط 320 EM(~2900 دمیج)
View attachment 219338

ونتی لول 90 با فقط 320 EM(~3800 دمیج)
View attachment 219339

شاید لول Jean هم مکس کنم :D
برستش با یکی مثل بنت خیلی خوب Swirl میزنه، The Alley Flash هم دارم ولی آپ نکردم هنوز
View attachment 219340

پ.ن: از Aquila بیشتر بهش میاد :D :D :D

ابیس رو هم فراموش نکن، فردا(امروز :p) ریست میشه :>
این سلاحیکه دست جین هست، چرا حس میکنیم ری اسکینه یه سلاح دیگه ست؟ :-"

---

ها... آبیسم هست اگر سخت نباشه:-"
دمت گرم:دی

---

دیروز ماموریت فارمر ترژر رو رفتم... قبل از شروع ماموریت اگر با طرف تو زندان صحبت کنید خدااااااااااست :)) :)) :)) پخس زمین بودم از دیالوگ های دو طرف:))

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
آخرین ویرایش:
دیروز ماموریت فارمر ترژر رو رفتم... قبل از شروع ماموریت اگر با طرف تو زندان صحبت کنید خدااااااااااست :)) :)) :)) پخس زمین بودم از دیالوگ های دو طرف:))
من تا آخر دیالوگ هاش رفتم، بعد دیگه صحبت نمیکرد. آزادش کردم و دیدم بازم صحبت نمیکنه، گفتم حتما قهر کرده:)) بعد دیدم هنوز توی کوآپ بودم:D
همین اتفاق با شائو برام اتفاق افتاده بود :D

غیر 1-12 بقیش مفته :D
ایول، حالا که هنوز تلنت های آیاکا نیاز به آیتم سامورایی دارن، چند روز دیگه برم یه تستی بکنم و ببینم به کجا رسید:D

بخش چهارم ایونت جم نمیده؟ :-" رو جم هاش حساب کرده بودم!
منم:|

و کلا ناامید کننده بود بخش چهارم( و کلا ایونت:-" )
شبیه ایکنت فیسچل بود، بدون داستان خاصی...
فقط موج موج دشمن بزنیم:-" اون شروط مبارزه هم چندان خاص و جداب نبود:-"

باس که هیچی:دی رسما فرق خاصی با مبارزه عادیش نداره:دی

باس که هیچی:D رسما فرق خاصی با مبارزه عادیش نداره:D
ولی ایونت راحتی بود، دوسش داشتم:-"

بعد از این همه سامورایی کشتن تازه فهمیدم که حتی یه بار هم آیتم طلایی دراپ نکردن:|

Screenshot_۲۰۲۱۰۸۰۱-۱۱۳۵۲۳.png

ذخیره آرتیفکت هام به کپ رسیده، باید یه چیزی پیدا کنم و آپگرید کنم:-"

• Like
Reactions: NHM

باس که هیچی:D رسما فرق خاصی با مبارزه عادیش نداره:D
باز بخش اولش جذاب بود. بقیه همش مثل هم! آخری هم که از همه سرکاری تره باید یه باس رو ۱۰ دفعه پشت سر هم بزنی!

دیشب ۴ بار رفتم Beidou رو C4 کردم. یه بار دیگه امروز میرم که تاج رو بگیرم و بیخیال بقیه اش میشم.

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
75t1s3p2bpe71.png

:D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or