Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
۲۰۲۱۰۷۲۳_۰۸۵۵۰۰.jpg
این دراپ طبیعیه؟؟؟
تا حالا اینقدر سخاوتمندانه نگرفته بودم ، به لطف این دراپی ها فقط با ۵ کاندنس و ۱۴۰ تا رزین ، متریال ویپن رو کامل گرفتم

حالا جالبه فکر میکردم اینا گیاه های توی ورلد ، پریروز تمام مپ رو دنبال اینا میگشتم :lol:

IMG_20210723_085731_162.jpg

این دیگه چه سمی بود ، میهویو واقعا فکر میکنه میتونه پلیرش ها رو دست به جیب کنه ۔۔۔۔۔
ایاکا، یویمیا ، رایدن ، گانیو

بعدشم با این تاریخ های کج و کوله خیلی فیک میزنه

نسل سامورایی های اینازوما رو کندم:D
All for Ayaka:>

منی که سه برابر بیشتر باید سامورایی بکشم چی بگم ؟؟ انقدر سامورایی کشتم ، سامورایی شدم ، از خارج از دید دوربین هم اتک بزنن جا خالی میدم :ninja::Boxing:

۴ تا ساکورا کم اوردم برای لول ۸۰ اصلا دیگه حسش نبود برم تو ورلد یکی دیگه ،

امروزم که فقط فارم تلنت بوکه

دیگه تا فردا خودش و شمشیرش و برستش مکسه

این برستش هم اصلا ازش دشمن رد نمیشه و همه هیت هاش میخوره ،، تنها زمانی نمیخوره که دشمن رو هل بده عقب ولی خودش گیر کنه و نره جلو

های گایز :bye:
خب من واسه cross save تصادفی اکانت pc که سرور اروپا بود رو به psn آمریکام لینک کردم و بازی از اول شروع میشه و اصلن نمیشه ازون اکانت psn آنلینک کرد:((
اینهمه مدت منتظر cross save بودم و الانم اینجوری شده و راه برگشتی ام نیست:((
کسی از شما این مشکل رو داشته که تونسته باشه درستش کنه ؟

آقا!!!

بد شد این خبر هورایزن که:)) :-"

خوب...یه 5* Cyro قراره بگیرم، از قضا تیرکمونی هم هست(دوتا بنر فعلی رو پوشش میده:-" )، شوگان هم که یه 5* C3 الکترو دارم...

شیطونه میگه برم برای کوکومی با این وضع که کلا آب ندارم:|
ولی نمیخوام:| :-"

البته... الوی 80 روز دیگه میاد!!!! 80 روز!!!! :| چندتا 5* میشه گرفت تو این مدت:-"

خب من واسه cross save تصادفی اکانت pc که سرور اروپا بود رو به psn آمریکام لینک کردم و بازی از اول شروع میشه و اصلن نمیشه ازون اکانت psn آنلینک کرد:((
بازی از اول شروع میشه ؟؟ کارکتر ها و سلاح و ارتیفکت چی ؟؟

اگه راهی پیدا نکردی باید با پشتیبانی میهویو تماس بگیری برات برش گردونن

آقا!!!

بد شد این خبر هورایزن که:)) :-"

خوب...یه 5* Cyro قراره بگیرم، از قضا تیرکمونی هم هست(دوتا بنر فعلی رو پوشش میده:-" )، شوگان هم که یه 5* C3 الکترو دارم...

شیطونه میگه برم برای کوکومی با این وضع که کلا آب ندارم:|
ولی نمیخوام:| :-"

البته... الوی 80 روز دیگه میاد!!!! 80 روز!!!! :| چندتا 5* میشه گرفت تو این مدت:-"
رو گانیو بزن ، معلوم نیست aloy چی باشه ، شاید در حد یا ضعیف تر از تراولر از اب در بیاد

بازی از اول شروع میشه ؟؟ کارکتر ها و سلاح و ارتیفکت چی ؟؟

اگه راهی پیدا نکردی باید با پشتیبانی میهویو تماس بگیری برات برش گردونن

رو گانیو بزن ، معلوم نیست aloy چی باشه ، شاید در حد یا ضعیف تر از تراولر از اب در بیاد
گانیو دوست ندارم:-" باز همین آیاکا بهتره:-" البته pity پایینم بعیده بهش برسم:دی

View attachment 218159

من هوتائو نداشتم ، ولی دو تا گودزیلا گانیو و یولا داشتم ، برای همین طبق تجربه خودم میگم ،

ایاکا + کمی wet قوی ترین کارکتر بازیه
۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔

View attachment 218160

وحشتناک ،، فکر کن من دارم از کارای تیمی و ترکیبی و باف و شیلد پشت سر هم استفاده میکنم ،، و مرتب دارم سوییچ میکنم ، خیلی وحشین ، تو لیو من میرفتم یه r2 میزدم یا یه شارژ اتک ، هر چی بود و نبود شهید میشد
هوتائو داون تایم داره، به علاوه تا قبل از c1 مشکل استامینا هم داره پس همون آیاکا به نظرم ثبات بیشتری داره:D مخصوصا با ست بلیزارد :D حالا ست Glacier هم که بالاخره معرفی بشه میشه ملت رو با آیاکا تست کرد و دید کدوم بهتره:D

دقیقا منم توی لیو نهایت 5 دقیقه صرف انجام تمام دیلی هام میشه. یه مدت که دیلاک و فیشل داشتم فقط میرفتم برست فیشل میزدم و از بین همه رد میشدم و بعد برست دیلاک از اونطرف میزدم و تمام دشمن ها ناپدید میشدن :)) یا مثلا یه پرده نینگوانگ برای کشتن این دشمن های کوچولو موچولو کافی بود:D
View attachment 218170
EZ :>:))
واقعا واسه بازی این سبکی فروم بهترین جاست :D

با اینکه زیادی تانکن ولی من راضیم
قدیم نمیارزید برست بزنی چون سریع میمردن، الان 2 تا هم کمه :))
ونتی هم غیر مستقیم نرف شده خیلی از انمی های جدید نمیرن تو برستش :-"

فقط نگران ابیسم :-s
اوپس، من فکر کردم اون دو نفری که بیشتر پست دادن تو و آکیبا باشین :))

آره از این نظر که یکمی چالش داشته باشه خوبه، البته دیروز چند بار سامورایی ها رو کشتم و تقریبا دستم اومد چیکار باید بکنم. هنوز یه ذره برای ماشین ها مشکل دارم ولی:-"
کلا تمام امنو ها نرف شدن. من که کلیا ناامید شدم وقتی فهمیدم نمیشه سامورایی ها رو yeet کرد :(( فکر کن کنار دریاچه باشی و نتونی دشمن ها رو غرق کنی =((

من نگران ابیس نیستم، نگران اون 400 تا جم مفت هستم که ممکنه دیگه نتونم بگیرم :))
هر مبارزه با جون پر دیلوک میدم داخل مبارزه ، با 500 تا جون میام بیرون:-" :))

یه کوچولو وحشس شدن... ولی خوبه با این حال! قبلا سه سوته همه میترکیدن، واقعا هجینطور که گفتید ارزش برست زدن نداشت، ولی الان دو سه بار هم زده میشه:-"

فقط دشمنا یکم زیادی تکون میخورن:))
اون حرکتی که شمشیرشون رو باف میکنن و دور خودشون میچرخن قشنگ بالای 10 هزار تا دمیج میده، تازه بدون المنتال ریکشن :-"
آره 50% مواقع کانتر بیدو بهشون نمیخوره :))

میایم برست بزنیم، تو همون چند ثانیه انیمیشن برست، میرن پشت سرمون :| :| :|
منم هر بار برست میزنم هی خدا خدا میکنم که از جاشون تکون نخورن :))
با این ایاکا نیمه لول اپ شده تو اینازوما نرما اتک میزنم ۶۰۰ تا ۷۰۰ تا بعضا ، 1500,600

میام لیو 2k,3k

رفتم تو ورلد یکی دیگه نوئل رو برداشتم گفتم با برست این سریع تر از بقیه میتونم این زوین گارد جدیدا رو بزنمشون ،، یک سانت از جونشون رو بیشنر نتونستم کم کنم

منم خیلی راضیم ، امیدوارم دوباره یه مشت نونهال راه نگیرن تو نت گریه و زاری راه بندازن ،میهویو مجبور شه اسونش کنه

اللن ادم تازه داره حس میکنه گرفتن کارکتر های جدید و بیشتر و بیلد کردنشون تا خرتناق ارزش داره
این ماشین ها نقطه ضعفشون الکترو هست، شک نکن اینا رو جوری درست کردن که کاراکترهای جدید اینازوما راحت بتونن ناک اوتشون کنن:-"
View attachment 218182
این دراپ طبیعیه؟؟؟
تا حالا اینقدر سخاوتمندانه نگرفته بودم ، به لطف این دراپی ها فقط با ۵ کاندنس و ۱۴۰ تا رزین ، متریال ویپن رو کامل گرفتم

حالا جالبه فکر میکردم اینا گیاه های توی ورلد ، پریروز تمام مپ رو دنبال اینا میگشتم :lol:

View attachment 218181

این دیگه چه سمی بود ، میهویو واقعا فکر میکنه میتونه پلیرش ها رو دست به جیب کنه ۔۔۔۔۔
ایاکا، یویمیا ، رایدن ، گانیو

بعدشم با این تاریخ های کج و کوله خیلی فیک میزنه

منی که سه برابر بیشتر باید سامورایی بکشم چی بگم ؟؟ انقدر سامورایی کشتم ، سامورایی شدم ، از خارج از دید دوربین هم اتک بزنن جا خالی میدم :ninja::Boxing:

۴ تا ساکورا کم اوردم برای لول ۸۰ اصلا دیگه حسش نبود برم تو ورلد یکی دیگه ،

امروزم که فقط فارم تلنت بوکه

دیگه تا فردا خودش و شمشیرش و برستش مکسه

این برستش هم اصلا ازش دشمن رد نمیشه و همه هیت هاش میخوره ،، تنها زمانی نمیخوره که دشمن رو هل بده عقب ولی خودش گیر کنه و نره جلو
این آنکل ها بعضی هاشون زیادی چرت و پرت مینویسن:)) میهویو جرات نداره بنرهای آخر آپدیت رو یه ذره طولانی تر بکنه که حداقل تا آپدیت بعدی برسونن :D اون یه بار توی پچ 1.3 هم به خاطر آماده نبودن هو تائو بود. به علاوه اینکه آماده کردن شخصیت های جدید طول میکشه و گانیو هم خیلی طرفدار داره که به عنوان فیلر بین بنر بزارنش :-"

من روز اول فرصت نشد وگرنه تا حالا رسیده بودم بهت :D حالا امروز قراره توی دو تا دنیا نسل کشی راه بندازیم دوباره >:) ولی خدایی سامورایی های خیلی فقیری هستن، آه در بساط ندارن :))

برستش یه ذره باید توی زاویه مناسب قرار بگیری وگرنه مثل برست دیلاک میره سمت اون دشمنی که تنها یه گوشه ای وایستاده و بقیه رو بیخیال میشه :-"
همونجا که به اخطار میده که ممکنه سیوهات از بین برن. احتمالا باید صبر کنی تا کراس سیو بین سرورها هم فعال بشه.

اینم از شمشیر شوگان :>

3w90tceqqtc71.png

اگه این همون بوبا سورد باشه پس رایدن واقعا دست مریزاد داره:>

خداییش این انحصاری زمانی هاش رو ندید بگیریم ،، چیز خوبی دادن ،
این کمانش جون میده برای ریران گانیو ،،

من که بلک کلیف رو میاندازم کنار
bow بدردنمیخوره،انحصاری فقط برا psn کارایی داره.
برابقیه پلتفرم ها پسیوش فعال نمیشه،انگار یه ویپن لخت داری فقط بیس اتکه بدون هیچی

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
221135261_141952531393992_6604763218997918426_n.jpg

از همین سته ،باید چیز خوفی باشه ،،

الان دوست دارم فقط اونایی رو ببینم ، با ژستر فیلسوفانه کامنت میدادن که فقط روی بنر سلاح ویش میزنن تا سوردش رو بدن به بوبز مستر

دارم وسوسه میشم برای اسپاین که بهم داد یه ارکان بگیرم بی استفاده نباشه :lol: :lol: :lol: 🤣

• Smile
Reactions: NHM and ce7en44
bow بدردنمیخوره،انحصاری فقط برا psn کارایی داره.
برابقیه پلتفرم ها پسیوش فعال نمیشه،انگار یه ویپن لخت داری فقط بیس اتکه بدون هیچی
اونقدرها هم بی استفاده نیست، برای فیشلی که تمام اتک ببندی چیز خوبیه، مخصوصا c6 :D
به علاوه اینکه همین حالاش هم اکثر مواقع پسیو اسلحه ها برای من فعال نمیشن:D
View attachment 218186

از همین سته ،باید چیز خوفی باشه ،،

الان دوست دارم فقط اونایی رو ببینم ، با ژستر فیلسوفانه کامنت میدادن که فقط روی بنر سلاح ویش میزنن تا سوردش رو بدن به بوبز مستر

دارم وسوسه میشم برای اسپاین که بهم داد یه ارکان بگیرم بی استفاده نباشه :lol: :lol: :lol: 🤣
کلا این ست تا اینجاش که عالی بوده، حدس میزنم باقیش هم به همین خوبی باشه :D

اشکال نداره، همیشه گزینه کایا برای این شمشیرهای بلااستفاده در دسترسه :))

• Smile
  • Like
Reactions: vaan 2 and NHM
هوتائو داون تایم داره، به علاوه تا قبل از c1 مشکل استامینا هم داره پس همون آیاکا به نظرم ثبات بیشتری داره:D مخصوصا با ست بلیزارد :D حالا ست Glacier هم که بالاخره معرفی بشه میشه ملت رو با آیاکا تست کرد و دید کدوم بهتره:D
آیاکا بدرد ملت نمیخوره ، مثل هوتائو نیست که شارژ اتکش icd نداشته باشه ،شارژ اتکش هم تک ضرب نیست و شامل ۳ ضربه میشه.
میتونی توی تست ران خودش امتحان کنی روی اسلایم های آتیشی شارژ اتک بزنی میبینی فقط یکی از ضربه هاش ملت میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or