Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من خودم تکی این مورد رو نقض میکنم :D
اگر تیکه "جدید" باشه که آپ میکنم میره

ولی اگر بخوام مثلا ساعت ATK% یه ست رو با یه ساعت جدید همون ست عوض کنم، لول 20 رو میدم بهش
و زباله غیر قابل بازیافت تحویلم میده :))
کاش عکس میگرفتم میفرستادم
======================================================================================
فردا ابیس ریست میشه باز میتونیم درست و حسابی بازی کنیم =P~

البته این ایونت فعلی هم همه میگن سخته، ولی با وجود ونتی Can't Relate :> :D
وااااات؟؟؟
فردا آبیس عوض میشه؟
من ایندفعه اصلا سمتش نرفتم:|

امروز دهنم سرویسه:|

---

ممنون از اینکه تجربیات خود را با ما به اشتراک گذاشتید:))

جونم برای امیر آکیبا بگه که همون فلسفه ی هر چقدر بیشتر پول بدی، بیشتر آش میخوری هستش....نظریه ـشون توی این Video و چندتا کلیپ دیگه هم که دیدم، میگن که اگه ارتیکفت های لول آپ شده 4 و یا 5 ستاره رو خرج آپگرید ارتیکفت کنی، roll های بهتری میخوره تا ارتیکفت های خام و یا تک ستاره

حالا روش ها:

1- ارتیکفت های 4ستاره (هم شاخه ارتیکفت مقصد باشه بهتره (گل، پر، ساعت، جام و تاج)) رو تا لول 8 آپگرید میکنی و بعد همشون رو یکجا خرج آرتیکفت مورد نظر میکنی، با اینکار هم EXP x2 میگیری و هم رول ها بیشتر روی چیزهای خوب می افته.

2- روش دوم میگه که ارتیکفت 5ستاره لول 20 شده قدیمی هات رو خرج ارتیکفت جدید میکنی، با این کار هم roll ها خوب می افته.
روش دومش رو من خواه ناخواه خیلی وقته دارم انجام میدم، دلیلش هم اینه آرتیفکت هام خوب رول نمیخورن و خرج یه آرتیفکت دیگه میکنمشون:))

ولی اگر بخوام مثلا ساعت ATK% یه ست رو با یه ساعت جدید همون ست عوض کنم، لول 20 رو میدم بهش
======================================================================================

سختی ایونت به اینه که مدام باید بین زدن دشمن ها و زدن اون تخته ها شیفت کنی، اگه کوآپ میشد و یکی تخته میزد و اون یکی دشمن ها رو بهتر بود:D

ای بابا، نمیزارن این هنگ آوت نوئله رو یه بار بریم و تمومش کنیما:D ولی خب از چهارصد تا جم مفت نمیشه گذشت، شاید این آخرین بار هم باشه:D

سختی ایونت به اینه که مدام باید بین زدن دشمن ها و زدن اون تخته ها شیفت کنی، اگه کوآپ میشد و یکی تخته میزد و اون یکی دشمن ها رو بهتر بود:D
هر Wave رو که میزنی چند ثانیه وقت داری تخته هارو بزنی تا ویو جدید اسپاون بشه :D
رو PC که خیلی راحته انصافا، ولی رو گوشی بده :D

واقعا یعنی کسی هست تو این ایونت جدیده مشکل داشته؟:D فک میکردم یه چیزی دادن هفته اخری خالی نباشه و پریمو بدن به همه:))
بار اول که رفتم اصلا ایتمش دستم نبود و هیچیو نزدم بازم کامل شد اصلا هنوزم نمیدونم زدن اونا چیکار میکنه:))

The 2.0 livestream showed that miHoYo investigated into Persian mythical heroes Rostam and Garshasp
dlh3ni3cp6b71.jpg

آخرین ویرایش:
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210715-prepage

چقدر قشنگه این Version Preview :D

بار اول که رفتم اصلا ایتمش دستم نبود و هیچیو نزدم بازم کامل شد اصلا هنوزم نمیدونم زدن اونا چیکار میکنه:))
آره عجیبه اولیشو 2160 گرفتم بدون اون تخته ها(با گانیو :)))
روز های بعد با تخته و ونتی و کلا تیم بهتر 2300 به بالا، انتظار داشتم به 3k برسه راحت :D

The 2.0 livestream showed that miHoYo investigated into Persian mythical heroes Rostam and Garshasp
بار اولشون هم نیست :>

1626328540340.png
من اسکیپ میکنم اینو ندیدم :))

تهش هم تنها اتفاقی که میافته اینه که خارجی ها Arab رو با Persian بیشتر از قبل قاطی میکنن :)

یه کم بیشتر توضیح بده ، چطوری میشه جم گرفت
نگاه یه سری وسایل رو میتونی بسازی و توی قسمت Outdoor/Indoor set قسمت companion set چک کنی مثلا فلان ست برا باربارا،کایا،روزاریا هست
ست رو که ساختی یه گزینه داره به سم اینوایت میتونی کرکترهارو انتخاب کنی و بزاری اونجا یا دستی انجام بدی
بعد میری با کرکتری که اونجاگذاشتی صحبت میکنی بهت 20تا پریمو ویه سری چیز میزادیگه میده

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
جونم برای امیر آکیبا بگه که همون فلسفه ی هر چقدر بیشتر پول بدی، بیشتر آش میخوری هستش....نظریه ـشون توی این Video و چندتا کلیپ دیگه هم که دیدم، میگن که اگه ارتیکفت های لول آپ شده 4 و یا 5 ستاره رو خرج آپگرید ارتیکفت کنی، roll های بهتری میخوره تا ارتیکفت های خام و یا تک ستاره

حالا روش ها:

1- ارتیکفت های 4ستاره (هم شاخه ارتیکفت مقصد باشه بهتره (گل، پر، ساعت، جام و تاج)) رو تا لول 8 آپگرید میکنی و بعد همشون رو یکجا خرج آرتیکفت مورد نظر میکنی، با اینکار هم EXP x2 میگیری و هم رول ها بیشتر روی چیزهای خوب می افته.

2- روش دوم میگه که ارتیکفت 5ستاره لول 20 شده قدیمی هات رو خرج ارتیکفت جدید میکنی، با این کار هم roll ها خوب می افته.
من هم قبلا تست کردم،برامن که کار نکرده

هرچی لول8 داشتم میزدم رو آرتیفکتی که میخواستم فرت میرفت رو دیفنس یا اچ پی

• Like
  • Sad
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20210715-prepage

چقدر قشنگه این Version Preview :D

آره عجیبه اولیشو 2160 گرفتم بدون اون تخته ها(با گانیو :)))
روز های بعد با تخته و ونتی و کلا تیم بهتر 2300 به بالا، انتظار داشتم به 3k برسه راحت :D

بار اولشون هم نیست :>

View attachment 216977
من اسکیپ میکنم اینو ندیدم :))

تهش هم تنها اتفاقی که میافته اینه که خارجی ها Arab رو با Persian بیشتر از قبل قاطی میکنن :)
اژدها رو دیده بودم همون روزای اول، ولی این یکی رو نه...

سومرو کلا مشکوکه، بین هند، بغداد(به خاطر دانشکده ی بین المللیش یا هرچی که هست)، و ایران (کمی اسم ها و این حرفا) ... اما کلا برای من دیدنش از همه جذاب تره:دی

و رستم؟ جان جدتون بادی تایپ رستمی بدید دیگه:)) بر ندارید رستم با ابعاد ژیائو یا ژانگ لی نهایت بدید بهمون:))

و رستم؟ جان جدتون بادی تایپ رستمی بدید دیگه:)) بر ندارید رستم با ابعاد ژیائو یا ژانگ لی نهایت بدید بهمون:))
بادی تایپ رستم تو استایل انیمه میشه Thors :)) تو بازی یکم عجیب میشه :D
جدا Vinland Saga رو میدیدم یاد پوریای ولی تو پهلوانان میافتادم =))

امتحان کردم....روش اولش رو

View attachment 216973

چیزی رو هم انتخاب کردم که شرایط براش سخت باشه....

از 5 تا roll ای که افتاد....3 بار روی کریت ریت افتاد یکبار روی DEF و یکبار هم روی انرژی ریشارژ....

P.S:
ارتیفکت های چهار ستار لول 16 ـم رو قبلاً همه رو خرج بوده بودم و یادم نیس که roll ها چطور افتاده بودن....ولی بعد از اون دیگه فقط با آرتیفکت های خام همیشه لول آپ میکردم.
حالا این روشه خیلی جالب به نظر میرسه....

قبل از عمل

WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.56.23 AM.jpeg

بعد از عمل

WhatsApp Image 2021-07-15 at 11.56.50 AM.jpeg

ظاهراً شانسم خوبه....مثل دفعه ی قبل خوب رول خورد :D

• Like
اژدها رو دیده بودم همون روزای اول، ولی این یکی رو نه...

سومرو کلا مشکوکه، بین هند، بغداد(به خاطر دانشکده ی بین المللیش یا هرچی که هست)، و ایران (کمی اسم ها و این حرفا) ... اما کلا برای من دیدنش از همه جذاب تره:D

رستمه ترپ :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or