Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@Akiba این وب ایونت رو برو، آخرش یه دونه والپیپر از کازوها میده
فک کنم جایزه ـش که هنوز مشخص نیس
miHoYo - Official Community
Take note that there are 3 Stages of this crafting stage and we will probably not receive any rewards after completing the Stage 1 as it said in the official post: "Upon completing the crafting of the boat, Travelers will obtain in-game items as rewards."

High probably we will get the rewards after all 3 Stages are completed.

Rewards are unknown at the moment! I will update this post later after we get the rewards.

اون والپیپر موبایل هم برای اشتراک گذاشتن لینک ایونت هست

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نمیدونم کسی با این سایت کار کرده یا نه...ولی یکی از پروژه های اوپن سورس توی گیت هاب هستش
Artifact Optimizer for Genshin Impact

برای بیلد بستن شصخیت ها هستش....و خدایش خیلی خوب برنامه نویسی شده و از session storage برای ذخیره داده ها و آنالیز ـشون استفاده میکنه...

بگذریم.....از آرتیفکت های توی کوله پشتی عکس میگیرید، به این شکل زیر (من از برنامه ی oCam استفاده کردم و با hot key اون سریع عکسها رو ذخیره کردم)

Capture_2021_06_22_18_36_50_575.jpg

توی بخش آرتیکفت سایت، تصاویر رو آپلود میکنید (حجمی برای آپلود مصرف نمیشه...بخاطر همون session storage) خود سایت جزئیات آرتیفکت ها رو با ماشین OCR از روی تصاویر تشخیص میده، ولی توی بعضی از موارد به مشکل میخوره و میگه که توی تشخیص چی مشکل داره...که اون مورد رو باید تصحیح یا اضافه کنید تو مشخصات ارتیکفت.

WhatsApp Image 2021-06-23 at 2.07.08 PM.jpeg

بعدش شخصیت ـتون رو مشخص کنید، لول و تلنت هاش و همچنین سلاح اون....در آخر هم میرید برای بیلد و تارگت رو مشخص میکنید که هدف خروجی روی چی sort بشه....و دیگه Generate Builds میکنید.

در آخر میتونید ست هایی که پیشنهاد داده رو مقایسه کنید و یکیشون رو برای شخصیت ـتون ثبت کنید که توی Generate Builds های شصخیت های دیگه...دیگه این آرتیکفت ها رو نیاره.

سایت برای همیشه توی session storage مرورگر اطلاعات رو ذخیره میکنه که دیگه برای دفعات بعدی نیاز نباشه که این کارها رو تکرار کنید.....
توی قسمت تنظیمات سایت (چرخ دنده گوشه سمت راست بالا) میتونید خروجی از دیتابیس ـتون داشته باشید یا حافظه رو خالی کنید.

دوتا کلیپ آموزشی از این سایت

در نهایت میتونید ست ای که پیشنهاد داده رو توی این یکی سایت دستی اضافه کنید و نتایج بهتری رو ببینید.
Genshin Impact Damage Calculator

اینم یه کلیپ آموزشی از سایت دوم

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی با این سایت کار کرده یا نه...ولی یکی از پروژه های اوپن سورس توی گیت هاب هستش
Artifact Optimizer for Genshin Impact

برای بیلد بستن شصخیت ها هستش....و خدایش خیلی خوب برنامه نویسی شده و از session storage برای ذخیره داده ها و آنالیز ـشون استفاده میکنه...

بگذریم.....از آرتیفکت های توی کوله پشتی عکس میگیرید، به این شکل زیر (من از برنامه ی oCam استفاده کردم و با hot key اون سریع عکسها رو ذخیره کردم)

View attachment 214477

توی بخش آرتیکفت سایت، تصاویر رو آپلود میکنید (حجمی برای آپلود مصرف نمیشه...بخاطر همون session storage) خود سایت جزئیات آرتیفکت ها رو با ماشین OCR از روی تصاویر تشخیص میده، ولی توی بعضی از موارد به مشکل میخوره و میگه که توی تشخیص چی مشکل داره...که اون مورد رو باید تصحیح یا اضافه کنید تو مشخصات ارتیکفت.

View attachment 214479

بعدش شخصیت ـتون رو مشخص کنید، لول و تلنت هاش و همچنین سلاح اون....در آخر هم میرید برای بیلد و تارگت رو مشخص میکنید که هدف خروجی روی چی sort بشه....و دیگه Generate Builds میکنید.

در آخر میتونید ست هایی که پیشنهاد داده رو مقایسه کنید و یکیشون رو برای شخصیت ـتون ثبت کنید که توی Generate Builds های شصخیت های دیگه...دیگه این آرتیکفت ها رو نیاره.

دوتا کلیپ آموزشی

در نهایت میتونید ست ای که پیشنهاد داده رو توی این یکی سایت دستی اضافه کنید و نتایج بهتری رو ببینید.
Genshin Impact Damage Calculator

اینم یه کلیپ آموزشی از سایت دوم

دستت درد نکنه:D اولی رو که ندیدم ولی دومی رو اون روز تست کردم که ببینم چه سلاحی بیشتر به درد یولا میخوره. بعضی وقت ها به مشکل برمیخوره، مثلا من 13% دیفنس روی کل آرتیفکت هام داشتم ولی برام زده بود 73% یا اینکه سلاح رو که عوض میکردم استک های سلاح قبلی هنوز حساب میشدن. بعدش هم من یکمی در مورد نتایجش شک دارم یعنی قاعدتا وقتی تو کریت ریت بالاتر داشته باشی باید میانگین دمیجی که میدی بیشتر از زمانی باشه که کریت ریتت کمتر میشه ولی اینجا میانگین رو فکر کنم برحسب یه مقدار مشخص فقط حساب میکرد:D
اصلاً امیر آکیبا...نمیدونم چرا برام قابل درک نیس :D

++++++++++++++++++

برای اوف تاپیک نشدن...این کلیپ رو هم ببینید، باحاله

واقعاً برای من قابل درک نیست، یولا که نیست که بگیم برای نایس بادیش بخواد عکسشو رو همیشه داشته باشه :D

هنوز بهتون ثابت نشده آکیبا gaeئه؟ :D ولی همیشه میخواد بگه نیست

خب اشکالی نداره ایراد که نیست. اعتراف کن خودت و مارو راحت بکن :>

اصلاً حرفت رو قبول ندارم....باز امیر آکیبا بهتر از کسایی هستش که yaoi پیشنهاد میدن :| (هنوز یادمونه **** boku no)

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه:D اولی رو که ندیدم ولی دومی رو اون روز تست کردم که ببینم چه سلاحی بیشتر به درد یولا میخوره. بعضی وقت ها به مشکل برمیخوره، مثلا من 13% دیفنس روی کل آرتیفکت هام داشتم ولی برام زده بود 73% یا اینکه سلاح رو که عوض میکردم استک های سلاح قبلی هنوز حساب میشدن. بعدش هم من یکمی در مورد نتایجش شک دارم یعنی قاعدتا وقتی تو کریت ریت بالاتر داشته باشی باید میانگین دمیجی که میدی بیشتر از زمانی باشه که کریت ریتت کمتر میشه ولی اینجا میانگین رو فکر کنم برحسب یه مقدار مشخص فقط حساب میکرد:D
برا یولا میتونی از این استفاده کنی

اصلاً حرفت رو قبول ندارم....باز امیر آکیبا بهتر از کسایی هستش که yaoi پیشنهاد میدن :| (هنوز یادمونه **** boku no)

مگه انیمه yaoi نمیتونه خوب باشه؟ :D

بوکو نو پیکو شاهکار بشریته انقدر هیت نورز. مثل فیلمای هنری هالیوودیه که از نظر منتقدین خیلی خوبه ولی خیلی از بیننده ها باهاش حال نمیکنن چون درکش نمیتونن بکنن ;;)

راستی یادم رفت بگم مگه خودت نبودی میگفتی تیم کامل وایفو میخوای جمع کنی؟ این سیبیلایی که تو تیمت چند روز پیش دیدم از کجا اومدن؟ :>

راستی یادم رفت بگم مگه خودت نبودی میگفتی تیم کامل وایفو میخوای جمع کنی؟ این سیبیلایی که تو تیمت چند روز پیش دیدم از کجا اومدن؟ :>

سیبیل.... :| کو کجا؟

Untitled.jpg

به غیر از کایا که خود بازی الکی بهم چپونده و اصلاً ازش خوشم نمیاد و فقط لول 20 کردمش که ویش ـش رو بگیرم...

یه ژانگلی رو دارم که شده بادیگارد کانوجوهام.....اون پسر یخی رو هم که توی ویش انداخت بهم....و کلاً ایگنور ـش کردم...حتی ارتیفکت هم دستش ندادم....

کلی هم نگا کنی...از 17 تا شخصیت فقط 3 تاش دختر نیس

P.S
در مورد سلیقه ـت هم نمیشه توی این تاپیک صحبت کرد....هم منع قانونی داره هم تاپیک از راه بدر میشه :-"

Untitled.jpg

عجب چیز سختی ـه...روی Expert شیلد ژانگلی براش هیچ بحساب میاد روی hard....هر چی سعی کردم 3000 تا امیتازش رو بگیرم نشد...به اندازه ی 20 ثانیه کم میارم

ویرایش:
آخرین تلاش....بازم 3000 تا نشد :|

Untitled.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
سیبیل.... :| کو کجا؟

View attachment 214508

به غیر از کایا که خود بازی الکی بهم چپونده و اصلاً ازش خوشم نمیاد و فقط لول 20 کردمش که ویش ـش رو بگیرم...

یه ژانگلی رو دارم که شده بادیگارد کانوجوهام.....اون پسر یخی رو هم که توی ویش انداخت بهم....و کلاً ایگنور ـش کردم...حتی ارتیفکت هم دستش ندادم....

کلی هم نگا کنی...از 17 تا شخصیت فقط 3 تاش دختر نیس

P.S
در مورد سلیقه ـت هم نمیشه توی این تاپیک صحبت کرد....هم منع قانونی داره هم تاپیک از راه بدر میشه :-"

همینکه یکی از 5 ستاره هات سیبیله حرف من رو تایید میکنه :D

View attachment 214509

عجب چیز سختی ـه...روی Expert شیلد ژانگلی براش هیچ بحساب میاد روی hard....هر چی سعی کردم 3000 تا امیتازش رو بگیرم نشد...به اندازه ی 20 ثانیه کم میارم

ویرایش:
آخرین تلاش....بازم 3000 تا نشد :|

View attachment 214514

بالاخره شد...با این ترکیب...

حالا دارم به 4500 تاش فک میکنم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or