Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
چرا باورم میشه، المنت مستری رو باف کردن، انمو دمیج هم که توی فلور 11 شده 300%، اسپیرال مون هم که باز باف انمو هست:D
آره ولی خودت که میری اسکیل میزنی دمیج رو میبینی یه حس دیگست :D
انمی ها مگه عوض نشدن؟ :D
چرا، چطور؟ :D
یه Hypostasis ـه کرایو هم گذاشتن حتی :D تنوعش خوبه
یانفی C0 هست ؟
C1 :D

جالب بود که جین و باربارا رفتن لباس پوشیده هاشونو پوشیدن بعد پسرا اومدن تو جزیره.چقدر محجب ن این چینیها
راستی بدترین قسمت بازی حباب ساز هستن.اعصاب ادم خورد میشه چجوری باید فرار کرد از حباب تو دانجون؟

آره ولی خودت که میری اسکیل میزنی دمیج رو میبینی یه حس دیگست :D

چرا، چطور؟ :D
یه Hypostasis ـه کرایو هم گذاشتن حتی :D تنوعش خوبه

C1 :D
والا من توی اون شلم شوربا اصلا حواسم به دمیج نیست:D

همینجوری:D
متریال یولا هم میده؟:-"

c1 چقدر فرق قدرتش هست؟

• Like
Reactions: NHM
جالب بود که جین و باربارا رفتن لباس پوشیده هاشونو پوشیدن بعد پسرا اومدن تو جزیره.چقدر محجب ن این چینیها
راستی بدترین قسمت بازی حباب ساز هستن.اعصاب ادم خورد میشه چجوری باید فرار کرد از حباب تو دانجون؟
وضعیت سانسور چینی ها خیلی چیز عجیبیه. توی بازی قبلیشون (هونکای) همه شون هومو هستن (به غیر از هیمکو) ولی خود سازنده مدام انکارش میکنه:D

اگه حباب هایدرو میج ها که دنبالت میوفتن رو میگی، با تیرکمون میشه زدشون یا اسکیلی بزنی که از را دور بترکونشون.

• Smile
  • Like
Reactions: tirdad666 and NHM
نفهمیدم چیو میگی، حباب های Abyss Mage منظورته؟ :D
یه اتک با کمان بزنی میترکه ولی منکه Space رو میشکونم معمولا :))

والا من توی اون شلم شوربا اصلا حواسم به دمیج نیست:D
عددش رو که منم نمیدونم :D
منتها قدیم تو برست ونتی یکم دست و پا میزدن بعد میمردن
الان برست میزنم یهو حذف میشن :)) تازه ونتی من خوب بیلد نشده، فقط کمانش واسه ایونته EM بالا داره :D

متریال یولا هم میده؟:-"
آره 32 تا :))

c1 چقدر فرق قدرتش هست؟
در واقع 0 XD
C1 استامینا کاست شارژ اتک وقتی از اون داستان قرمزا میگیری رو کم میکنه، و اینکه سخت تر Interrupt میشه :D

نفهمیدم چیو میگی، حباب های Abyss Mage منظورته؟ :D
یه اتک با کمان بزنی میترکه ولی منکه Space رو میشکونم معمولا :))

عددش رو که منم نمیدونم :D
منتها قدیم تو برست ونتی یکم دست و پا میزدن بعد میمردن
الان برست میزنم یهو حذف میشن :)) تازه ونتی من خوب بیلد نشده، فقط کمانش واسه ایونته EM بالا داره :D

آره 32 تا :))

در واقع 0 XD
C1 استامینا کاست شارژ اتک وقتی از اون داستان قرمزا میگیری رو کم میکنه، و اینکه سخت تر Interrupt میشه :D
ونتی دیگه بیشتر از این میتونه بروکن بشه؟:D

دقت نکرده بودم ولی فکر میکردم در حد نینگوانگ تفاوت ایجاد کنه:D

دقت نکرده بودم ولی فکر میکردم در حد نینگوانگ تفاوت ایجاد کنه:D
نه، C0 ـش هم بشدت ارزش داره بیلد کنی :D
Klee نداشتم خودم ولی تو تست ران و کوئست که بازی کردم بازم Yanfei رو ترجیح میدم
خیلی رنجش زیاده عالیه :D

نه، C0 ـش هم بشدت ارزش داره بیلد کنی :D
Klee نداشتم خودم ولی تو تست ران و کوئست که بازی کردم بازم Yanfei رو ترجیح میدم
خیلی رنجش زیاده عالیه :D
آره دقیقا مشکل کلی رنج کمش و اسکیپ انیمیشن کردنش هست.
View attachment 212677
این دیگه ساکارز نیست دیابته =))
نمیدونم چرا طبقه ۹ رو که رفتم اصلا باف اسپیرال مون برام فعال نمیشد، با زجر ۹ ستاره اش کردم، تیم قدیمم برده بودم راحتر میشد ردش کرد:D
از ونتی من بهتر بود =))
View attachment 212696
اصلا قابل مقایسه با ژیائو من نیست:-"

ونتی چیت کد بود/هست/خواهد بود!
فقط همینطور آپ میشه چیت کد بودنش:))

---

یکم ایونت رو رفتم جلوتر...
کلا این آپدیت در کنار دراگون اسپاین بهترین آپدیت بازین، چون منطقه جدید اضافه کردن با یه عالمه گشت و گذار و ادونچر و پازل و ... :D

اما از نظر داستانی خیلی بهتر از دراگون اسپاینه...
اونجا یه داستانی شروع شد، و تقریبا میشه گفت به هیچ جا هم نرسید! :-" کلا هم یکی دو کاراکتر بیشتر نبودن، که همونم بیشتر معرفی بود:-"

اینجا کاراکترهای بیشتری درگیرن، و بیشتر به روابطشون و شخصیت هاشون داره پرداخته میشه:دی

اما اصل ماجرا این فایل های صوتی هستن... کاملا حس بازی های ND (از تلو1 به بعد) رو دارن...

داستان از ورود به جزیره داره میگه، تا اون وسطا و گویا چند نسل بعد و زندگی ملت ، و در آخر پایان ماجرای جزیره(احتمالا، هنوز اون فایل ها رو پیدا نکردم)

قشنگ داستان حزیره تو چند نسل مختلف رو در کنار داستان ما پیش میبره، که به نظرم خیلی بهتر از اون کتیبه های لیو هست! و یا کتاب هایی که تو بازی وجود دارن(صوتی بودنش خودش بزرگترین جذابیته، در عین حال کوتاه بودن، نگه داشتن فایل ها یک جا برعکس کتیبه ها ،؛ موترد دیگه همش نکته مثبته:-" )

داستان و فایل ها هم کلا یه جوریه که حس کنجکاویت رو میبره بالا...

از یک ایونت تابستونه و معمولا گوگولی تو این بازیا، به نظرمیرسه یه بخش داستانی واقعا جذاب در اوردن:دی

حالا در کنارش یه عالمه چلنج و مکانیزم جدید:دی

شاید چالش، استرس زا بودن مپ، درجه سختی و ... دراگون اسپاین بالاتر بهتر میبود
ولی اینجا داستان و ماجراجویی بهتری داره:دی (اون دراگون اسپاین روزی روزگاری داستان آلبدو قشنگ بشکافه، شاید جزو بهترین داستان های بازی بشه:-" مخصوصا که به قول ملت شدیدا آلبدو Death Flag داره:-" )

کلا هم هرچقدر دراگون اسپاین خشن و خطرناک بود و استرس داشت
اینجا ملوووووو :))

چند تا نظر سنجی دیدم یومیا با اختلاف از ایاکا پیش بود
<:-P

ما یه کچینگ گرفتیم الان هر دامینی میرم همه کچینگ میارن، جریان چیه ، داستان باف به گوششون خورد؟
............

در مورد اژدها هم مصداق بارز یه باس قوی یعنی همین ،، مهم نیست تیم و ترکیبت چیه ، کشتنش تضمینی نیست ، خصوصا وقتی الکترو میشه
شمی ترین ترکیب ضدش هم امبر بیلد شده با گانیو هست ، پوستشو میکنن

IMG_20210617_022315_104.jpg

IMG_20210616_042113_723.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or