Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
اوکی....ممنون برای توضیحات

الان خونه ـت رو چک کردم، Adeptal Energy اون 3520 بودش...!!! چرا اینقدر کم.؟
جزیره های اطرافش هم همه خالی از سکنه بودش :-" آدم یاد رابینسون کروزوئه می افته :D
خواهش میکنم
=))
این دومین Realm ـشه :D
اصلیه سمت چپه
1622711916564.png
راستی رو گذاشتم به عنوان Realm فعال چون هرکی تو اصلی میرفت میگفت چرا اینقدر شلوغه :))
فقط چیدم که به 30 سکه در ساعت برسم :D

خواهش میکنم
=))
این دومین Realm ـشه :D
اصلیه سمت چپه
View attachment 209299
راستی رو گذاشتم به عنوان Realm فعال چون هرکی تو اصلی میرفت میگفت چرا اینقدر شلوغه :))
فقط چیدم که به 30 سکه در ساعت برسم :D

یه کلیپ توی YouTube دیدم طرف کوهستان رو برداشته بود....خیلی قشنگ درست کرده بود، این خونه سازی ـش واقعاً وقت حوصله میخواد..

+++++++++++++++

استاتید، فردا اگه مراحل روزانه رو برم میشیم AR lvl.45
پند و اندرز ـی دارید برا فارم آرتیفکت...

P.S
تا اینجا 50 تا fragile resin جمع کردم و لول 45 هم بشم، 2تا دیگه بهم میده....به غیر از اون یکبار که اشتباهی 1 دونه رو خرج کردم، دیگه تا الان چیزی ازش مصرف نکردم.
اگه تبدیل ـشون کرد به condensed resin....شانس گرفتن آرتیفکت بیشتر بشه؟

امیدوارم قیمت های ریجن روسیه اپیک خوب باشه :D
من قندشکنم کار نمیکنه نمیدونم چی گفته ولی اگر قراره رو اپیک بیاد چرا رو استیم نمیاد ؟ :D حداقل استیم بهتر هست و امکانات بیشتری داره پلیر زیادی هم میتونه جذب کنه و قیمت منطقه ای هم احتمالش زیاده داشته باشه از نظر خود لانچر هم باز بهتر هست. یه مشکل دومی هم که برای ما به وجود میاره بحث تحریم اپیک هست که باید با قندشکن رفت تو بازی و پینگ بیشتر میشه. البته در صورتی که استفاده از اپیک اجباری بشه (که فکر نکنم باشه) اصلا شاید اینکه میگید پینگ بالا رفته برای همین هست ؟ :-?

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
مصرف قرص اعصاب :D :D :D
یه ویدیو دیدم +100 تا ران رو با و بدون Condensed آنالیز کرده بود، دراپ ها هیچ فرقی نداشتن :D
صرفا برای اینه که سریع تر فارم کنی، من خودم همیشه کاندنسد میکنم

من قندشکنم کار نمیکنه نمیدونم چی گفته ولی اگر قراره رو اپیک بیاد چرا رو استیم نمیاد ؟ :D حداقل استیم بهتر هست و امکانات بیشتری داره پلیر زیادی هم میتونه جذب کنه و قیمت منطقه ای هم احتمالش زیاده داشته باشه از نظر خود لانچر هم باز بهتر هست. یه مشکل دومی هم که برای ما به وجود میاره بحث تحریم اپیک هست که باید با قندشکن رفت تو بازی و پینگ بیشتر میشه. البته در صورتی که استفاده از اپیک اجباری بشه (که فکر نکنم باشه) اصلا شاید اینکه میگید پینگ بالا رفته برای همین هست ؟ :-?
امکان نداره اجباری بشه :D ملت ناراحت میشن بازی رو تحریم میکنن :-"

دلیل اومدنش رو اپیک هم Tencent ـه میخواد دنیا رو واسه خودش کنه :> XD
ولی جدا اگه ریجنال پرایسینگ داشته باشه خیلی خوبه

یه کلیپ توی YouTube دیدم طرف کوهستان رو برداشته بود....خیلی قشنگ درست کرده بود، این خونه سازی ـش واقعاً وقت حوصله میخواد..

+++++++++++++++

P.S
تا اینجا 50 تا fragile resin جمع کردم و لول 45 هم بشم، 2تا دیگه بهم میده....به غیر از اون یکبار که اشتباهی 1 دونه رو خرج کردم، دیگه تا الان چیزی ازش مصرف نکردم.
من یه کلیپ دیدم که خونه اش رو بین صخره ها مخفی کرده بود و یه عالمه راه مخفی براش گذاشته بود:D

برای فارم آرتیفکت نیازی به پند و اندرز نداری چون اونقدر باید بری تا خودت بالاخره همه چی دست بیاد:)) ولی خب یه پند اینه که اگه سخت بود با مچ‌ کردن برو. حتما به قوانین هر دامین دقت کن. فقط طبقات آخر دامین ها برو. فرجیل رزین رو برای آرتیفکت مصرف نکن چون حروم میشه. بزار برای دامین سلاح یا تلنت.

کاندنس رزین هم فقط زجر فارم آرتیفکت رو کم میکنه و دراپش همونه:D

پ.ن: راستش بگم فکر میکردم بعد از بخش داستانی دیگه بازی ول کنی:D

خوب... استارگلیترهام رو حروم کردم و 6 تا ویش خریدم:-"

پوچ:D
دریغ از یک 4 ستاره:(

میگیرم میزنمتا

مردک با این شانسش که 2 تا 2 تا 5 ستاره میگیره تو مولتیاش بعد غرم میزنه اینجوری :|

P.S
اول اینکه سطح انتظاراتت رو بیار پایین که بعدا حالت گرفته نشه ، درسته که هر بار حداقل یه دونه آرتیفکت 5 ستاره گیرت میاد ولی 99 درصد مواقع آشغاله.
بعد شروع کن با کمک کسی برا dps ت آرتیفکت جور کنی چون با dps قوی بعدا خودت میتونی برا بقیه کاراکترات فارم کنی.
این مدلی که فرجایل رزین استفاده کنی تبدیل کنی به 5 تا کاندنسد بعد رفیقت جوین شه وقتی تموم شد بره بیرون دوباره 5 تا کاندنسد بسازی بعد جوین شه ، چون فعلا موقع کو اپ نمیشه کاندنسد ساخت.
در مورد آرتیفکت ها هم تا اینجا احتمالا خودت یه چیزایی فهمیدی ولی من باز میگم شاید بدردت بخوره
5 تا آرتیفکت داریم
1.گل همیشه main statش flat hp هست
2.پر همیشه main statش flat atk هست
3.گابلت یا فنجون تنها آرتیفکتی هست که میتونه المنتال دمیج به عنوان main stat داشته باشه، المنتال دمیج چون بعد از محاسبه کریت حساب میشه باعث میشه یه گابلت المنتال دمیج با 4 تا ساب آشغال بهتر از یه گابلت با main stat اتک باشه. البته یه سری استثنا هم هست مثلا نوئل با سلاح whiteblind r5 گابلت دیفنس براش بهتر از گابلت geo dmg هست یا برا ژانگلی اگه بخوای فقط از شیلد استفاده کنی گابلت hp خوبه یا ریزر اگه سلاح فیزیکال داشته باشه در بعضی مواقع گابلت اتک براش میتونه بهتر باشه ولی شما همون قاعده کلی رو در نظر بگیر که برا گابلت دنبال المنتال دمیج باشی و چون تا حدودی کمیاب هست معمولا off set استفاده میشه برا همین مثلا اگه روی ست بلیزارد گابلت پایرو گیرت اومد نگهش دار چون بدرد میخوره.
4.تاج یا circlet تنها آرتیفکتی هست که main stat کریت میگیره حالا شما با توجه به بقیه ساب استت هات و سلاح ت باید تاج کریت دمیج یا کریت ریت بذاری و جوری تنظیم کنی که نسبت کریت دمیج به کریت ریت دو به یک باشه.البته اینم یه سری استثنا داره مثلا باز نوئل میتونه دیفنس براش بهتر باشه یا ژانگلی شیلد hp، اون نسبت 2 به 1 هم که گفتم استثنا داره مثلا گانیو کریت ریت لازم نداره آنچنان، بجاش باید تا میشه روش کریت دمیج گذاشت.
5.ساعت تنها آرتیفکتی هست که main stat انرژی ریشارژ میگیره، روی ساعت معمولا دنبال main stat اتک هستیم یا اگه المنتال مستری بخوایم مثلا برا xiangling روی ساعت ش المنتال مستری میذاریم.

حالا میریم سراغ آپگرید آرتیفکت:
آرتیفکت 5 ستاره ،3 یا 4 ساب استت داره که اگه 3 تا باشه وقتی به لول 4 رسید یه ساب چهارمی میگیره اما اگه با 4 ساب شروع شه از همون لول 4 ساب هاش شروع به آپگرید میکنن.
سعی کن پر و گل همیشه حداقل 3 تا ساب خوب داشته باشه بعد شروع کن به لول آپ.
تا لول 12 آپگرید کن اگه دیدی همش ساب آشغال داره آپگرید میشه بدش به خورد یه آرتیفکت دیگه.
توی لول 4 و 8 و 12 و 16 و 20 یه ساب آپگرید میشه بصورت رندوم.
فرقی نداره برا لول آپ از آرتیفکت یه ستاره استفاده کنی یا 4 ستاره یا 5 ستاره همشون به اندازه هم مورا مصرف میکنن.

یه سری چیزای دیگه م می خواستم بگم ولی طولانی شد از ذهنم پرید :-?
آیدی م هم میذارم چون تو لیستم نیستی ، اگه کمک خواستی برا دامین اد کن:
702071003
KuroiCero

این آسانسور البدو هم مکافاتی شده ها، وقتی میخوای پلانج اتک بزنی و میری روش میایستی بالا نمیره ولی وقتی میخوای مثلا برست بزنی یهو زیر پات ظاهر میشه و می*** توی برستت:|

• Smile
Reactions: NHM and tirdad666
یه ویدیو دیدم +100 تا ران رو با و بدون Condensed آنالیز کرده بود، دراپ ها هیچ فرقی نداشتن :D
صرفا برای اینه که سریع تر فارم کنی، من خودم همیشه کاندنسد میکنم
منم وقتی حوصله نداشته باشم و بخوام سریعتر فارم کنم، Condensed میزنم....کلاً چیز خوبیه (":

مصرف قرص اعصاب
باید ببینم شانس ـم توی wish اینجا هم جوابگو هست یا نه :-"

برای فارم آرتیفکت نیازی به پند و اندرز نداری چون اونقدر باید بری تا خودت بالاخره همه چی دست بیاد:)) ولی خب یه پند اینه که اگه سخت بود با مچ‌ کردن برو. حتما به قوانین هر دامین دقت کن. فقط طبقات آخر دامین ها برو. فرجیل رزین رو برای آرتیفکت مصرف نکن چون حروم میشه. بزار برای دامین سلاح یا تلنت.

کاندنس رزین هم فقط زجر فارم آرتیفکت رو کم میکنه و دراپش همونه
که اینطور.....اره باید یه چندباری برم تا دستم بیاد.

کلاً همیشه سعی میکنم Match برم...حالش بیشتره، بخصوص وقتی 4نفره میشه.

پ.ن: راستش بگم فکر میکردم بعد از بخش داستانی دیگه بازی ول کنی
هنوز تهش در نیومده :D
استوری گوئست ها همین امروز تموم شد، فقط چهارتا از Hangout ها مونده که اونم هر 4روز یکبار میشه یکیش رو باز کرد....
نقشه هم سرزمین اول 90درصد....کوهستان 100درصد و سرزمین دوم هم 97درصد شده.
آبیس رو هم تا Floor 8-2 رفتم....دیگه دیدم اعصاب خوردی داره میشه، زمان توی تیم دوم کم میارم چون DMG ـشون کمه، ولش کردم تا آرتیفکت خوب بندازم و دوباره بیام

اول اینکه سطح انتظاراتت رو بیار پایین که بعدا حالت گرفته نشه ، درسته که هر بار حداقل یه دونه آرتیفکت 5 ستاره گیرت میاد ولی 99 درصد مواقع آشغاله.
بعد شروع کن با کمک کسی برا dps ت آرتیفکت جور کنی چون با dps قوی بعدا خودت میتونی برا بقیه کاراکترات فارم کنی.
این مدلی که فرجایل رزین استفاده کنی تبدیل کنی به 5 تا کاندنسد بعد رفیقت جوین شه وقتی تموم شد بره بیرون دوباره 5 تا کاندنسد بسازی بعد جوین شه ، چون فعلا موقع کو اپ نمیشه کاندنسد ساخت.
در مورد آرتیفکت ها هم تا اینجا احتمالا خودت یه چیزایی فهمیدی ولی من باز میگم شاید بدردت بخوره
5 تا آرتیفکت داریم
1.گل همیشه main statش flat hp هست
2.پر همیشه main statش flat atk هست
3.گابلت یا فنجون تنها آرتیفکتی هست که میتونه المنتال دمیج به عنوان main stat داشته باشه، المنتال دمیج چون بعد از محاسبه کریت حساب میشه باعث میشه یه گابلت المنتال دمیج با 4 تا ساب آشغال بهتر از یه گابلت با main stat اتک باشه. البته یه سری استثنا هم هست مثلا نوئل با سلاح whiteblind r5 گابلت دیفنس براش بهتر از گابلت geo dmg هست یا برا ژانگلی اگه بخوای فقط از شیلد استفاده کنی گابلت hp خوبه یا ریزر اگه سلاح فیزیکال داشته باشه در بعضی مواقع گابلت اتک براش میتونه بهتر باشه ولی شما همون قاعده کلی رو در نظر بگیر که برا گابلت دنبال المنتال دمیج باشی و چون تا حدودی کمیاب هست معمولا off set استفاده میشه برا همین مثلا اگه روی ست بلیزارد گابلت پایرو گیرت اومد نگهش دار چون بدرد میخوره.
4.تاج یا circlet تنها آرتیفکتی هست که main stat کریت میگیره حالا شما با توجه به بقیه ساب استت هات و سلاح ت باید تاج کریت دمیج یا کریت ریت بذاری و جوری تنظیم کنی که نسبت کریت دمیج به کریت ریت دو به یک باشه.البته اینم یه سری استثنا داره مثلا باز نوئل میتونه دیفنس براش بهتر باشه یا ژانگلی شیلد hp، اون نسبت 2 به 1 هم که گفتم استثنا داره مثلا گانیو کریت ریت لازم نداره آنچنان، بجاش باید تا میشه روش کریت دمیج گذاشت.
5.ساعت تنها آرتیفکتی هست که main stat انرژی ریشارژ میگیره، روی ساعت معمولا دنبال main stat اتک هستیم یا اگه المنتال مستری بخوایم مثلا برا xiangling روی ساعت ش المنتال مستری میذاریم.

حالا میریم سراغ آپگرید آرتیفکت:
آرتیفکت 5 ستاره ،3 یا 4 ساب استت داره که اگه 3 تا باشه وقتی به لول 4 رسید یه ساب چهارمی میگیره اما اگه با 4 ساب شروع شه از همون لول 4 ساب هاش شروع به آپگرید میکنن.
سعی کن پر و گل همیشه حداقل 3 تا ساب خوب داشته باشه بعد شروع کن به لول آپ.
تا لول 12 آپگرید کن اگه دیدی همش ساب آشغال داره آپگرید میشه بدش به خورد یه آرتیفکت دیگه.
توی لول 4 و 8 و 12 و 16 و 20 یه ساب آپگرید میشه بصورت رندوم.
فرقی نداره برا لول آپ از آرتیفکت یه ستاره استفاده کنی یا 4 ستاره یا 5 ستاره همشون به اندازه هم مورا مصرف میکنن.

یه سری چیزای دیگه م می خواستم بگم ولی طولانی شد از ذهنم پرید :-?
آیدی م هم میذارم چون تو لیستم نیستی ، اگه کمک خواستی برا دامین اد کن:
702071003
KuroiCero

ممنون از توضیحاتی که دادی....
دباره ی سیستم آرتیفکت ها و خاصیت ها و ویژگی ها اون و رابطه ـش با شخصیت های بازی تا حدودی اطلاعات دارم.
بیشتر میخواستم نکات تجربی فارم آرتیفکت رو بدونم که نتیجه ی بهتری بگیرم.

درخواست add رو دادم...

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
منم وقتی حوصله نداشته باشم و بخوام سریعتر فارم کنم، Condensed میزنم....کلاً چیز خوبیه (":

باید ببینم شانس ـم توی wish اینجا هم جوابگو هست یا نه :-"

که اینطور.....اره باید یه چندباری برم تا دستم بیاد.

کلاً همیشه سعی میکنم Match برم...حالش بیشتره، بخصوص وقتی 4نفره میشه.

هنوز تهش در نیومده :D
استوری گوئست ها همین امروز تموم شد، فقط چهارتا از Hangout ها مونده که اونم هر 4روز یکبار میشه یکیش رو باز کرد....
نقشه هم سرزمین اول 90درصد....کوهستان 100درصد و سرزمین دوم هم 97درصد شده.
آبیس رو هم تا Floor 8-2 رفتم....دیگه دیدم اعصاب خوردی داره میشه، زمان توی تیم دوم کم میارم چون DMG ـشون کمه، ولش کردم تا آرتیفکت خوب بندازم و دوباره بیام

ممنون از توضیحاتی که دادی....
دباره ی سیستم آرتیفکت ها و خاصیت ها و ویژگی ها اون و رابطه ـش با شخصیت های بازی تا حدودی اطلاعات دارم.
بیشتر میخواستم نکات تجربی فارم آرتیفکت رو بدونم که نتیجه ی بهتری بگیرم.

درخواست add رو دادم...
آره حالا حالا باید بری:D هر چیزی هم دستت اومد رو آپ نکن. اون موقع که خیلی خوش شانس باشی حداقل دو هفته باید فارم کنی تا یه شخصیت خیلی خوب بسازی:D اگه آرتیفکت پنج ستاره ای هم گرفتی که مین استیتش قدردت نمیخورد ولی ساب های خوبی داشت، نگهش دار شاید یه روزی بدردت خورد. من همین اشتباه رو کردم و هر چی آرتیفکت غیر از چیزی که میخواستم داشتم رو آب کردم و بعد برای شخصیت های بعدی نیازم شدن و مجبور شدم دوباره فارم کنم.

حیف کوآپ برام خیلی افتضاح شده وگرنه دامین ژانگلی و یولا میومدم کمکت چون خودم هم برای یولا اونجا نیاز دارم برم:D

خوبه گفتی، منم هنوز هنگ آوت ها رو نرفتم:))

- CN Players that whose test realm request was accepted received recently a huge questionnaire from Mihoyo

- Several of the topics touched are regarding open-world exploration, chests, puzzles, domains, abyss, bosses, housing system, electro reactions, and character design"

- It REALLY seems that "1.7" is going to be Inazuma or at least a part of it

- Playtesting apparently will be done on a separate group

- Some players will test the open world and exploration, others will test domains and abyss. others will test electro changes (EM Changes or Might not be), and final others will test a new housing realm

- It seems that character testing will not be done right away and likely Mihoyo once again returned to private testers (internal testers) for the time being

- There are a few people (uncles) that claim they have already seen Yoimiya's character design though

- When asked to compare her to anime characters, all of them agree that she looks like a mix of Kikyo (Inuyasha), Moroha (Yashahime), and [Kaguya (kuroinu) - NSFW Warning: Because She is From an HENTAI XD]

- Nothing that can be said about her gameplay

- We might have to wait some weeks to see Yoimiya unless someone slips up

Current Reliable Leaks Which Matches those text leaks

• Uncle Ayaka Already Mentioned That Some Internal Testers Seen Yoimiya Character Design
  • Tieba Post Mentioned Mihoyo Planning to Test New 5Star Characters only with internal testers (private testers)

r/Genshin_Impact_Leaks - V1.7 (V2.0) Beta Going to Be Tested in Groups [Exploration, Character.. etc]

البته فعلا در حد شایعه هست ولی اگه درست باشه یویمیا رو تا ۱.۷ نخواهیم دید:D

آره حالا حالا باید بری:D هر چیزی هم دستت اومد رو آپ نکن. اون موقع که خیلی خوش شانس باشی حداقل دو هفته باید فارم کنی تا یه شخصیت خیلی خوب بسازی:D اگه آرتیفکت پنج ستاره ای هم گرفتی که مین استیتش قدردت نمیخورد ولی ساب های خوبی داشت، نگهش دار شاید یه روزی بدردت خورد. من همین اشتباه رو کردم و هر چی آرتیفکت غیر از چیزی که میخواستم داشتم رو آب کردم و بعد برای شخصیت های بعدی نیازم شدن و مجبور شدم دوباره فارم کنم.

حیف کوآپ برام خیلی افتضاح شده وگرنه دامین ژانگلی و یولا میومدم کمکت چون خودم هم برای یولا اونجا نیاز دارم برم:D

خوبه گفتی، منم هنوز هنگ آوت ها رو نرفتم:))

اولین دشت ام تو فارم آرتیفکت :D

سه بار بیشتر دامین نرفتم و به قصد ست Bloodstained Chivalry و Pale Flame ....فعلاً میخوام 1هفته برم ببینم در مجموع چی گیرم میاد....چون متریال آپگرید آرتیفکت هم کم دارم

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
اولین دشت ام تو فارم آرتیفکت :D

سه بار بیشتر دامین نرفتم و به قصد ست Bloodstained Chivalry و Pale Flame ....فعلاً میخوام 1هفته برم ببینم در مجموع چی گیرم میاد....چون متریال آپگرید آرتیفکت هم کم دارم
برای بار اول خوب بهت داده، فقط میمونه توی لول آپ چی ها آپ بشن:D همونطوری که گفتم اونایی که ساب های خوب دارن نگه دار و جام آخری هم درسته که سابش جالب نیست ولی المنت دمیج و فیزیکال دمیج خیلی کمیابن. از اینجا به بعد هم دیگه زیر پنج ستاره بدردت نمیخوره، همه رو مصرف کن بره.

منم دیروز برای اولین بار دامین VV رو رفتم چون میخوام جین رو غیر فیزیکال بیلد کنم و اینو بهم داد:

1.jpg

ولی از این اتفاقات به ندرت میوفته:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or