Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این ایونت جدید مرحله دوم هیلر رو راحت رفتم و همه جایزه ها رو گرفتم.ولی مرحله اول تمووم کردم و واسه جایزه ها اون قسمت پریدن که کسیو نمیکشه؟باید چکار کرد؟با البدو و مونا و ککینگ و شینیان میرم

این ایونت جدید مرحله دوم هیلر رو راحت رفتم و همه جایزه ها رو گرفتم.ولی مرحله اول تمووم کردم و واسه جایزه ها اون قسمت پریدن که کسیو نمیکشه؟باید چکار کرد؟با البدو و مونا و ککینگ و شینیان میرم
کلا خیلی راحتترازاونی که فکرکنی
روی موب ها دو روش داری که plung kill بگیری
دیدی یه سری بلوک های مثلثی سفید کنار فایت های اصلی هست اونارو بزنی برات باد درست میکنه روشون جامپ بزن فلای کن برو بالا plung attack بزن
یا با آلبدو با المنتالش گل میکاره بری روش واستی میری تو هوا باز میتونی plung attack بزنی

دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم و برخلاف انتظاراتم شدیدا خوشم اومده از بازی :D

حالا سوالم اینه که , از اونجایی که کسی رو ندارم باهاش بازی کنم کلا تنهایی میشه بازی کرد ؟ در اینده به مشکلی بر نمیخورم؟
خوش اومدی داداش
بچه ها گفتن، اگه اروپایی که uid بزار ادت کنیم اگه نیستی چون اکثرا اروپاییم و اول بازیته بیا اینجا که کمکی خواستی بتونیم بهت کمک کنیم
میشه گفت 90%بازی تک نفرست بجز دانجیون که میتونی coop هم بری
ایونت هاش بعضا coop داره و تکی هم میشه رفت
سری قبلی یه ایونت بود تکی ماتازه کارا زورکی میتونستیم 1/3 جایزشو بگیریم اما اگه با دوستات میرفتی میتونستی کامل کنی جایزه هارو
در کل خوش اومدی به جهنم اعتیاد گنشین ?

کلا خیلی راحتترازاونی که فکرکنی
روی موب ها دو روش داری که plung kill بگیری
دیدی یه سری بلوک های مثلثی سفید کنار فایت های اصلی هست اونارو بزنی برات باد درست میکنه روشون جامپ بزن فلای کن برو بالا plung attack بزن
یا با آلبدو با المنتالش گل میکاره بری روش واستی میری تو هوا باز میتونی plung attack بزنی
ککینگ سلام میرسونه:-" اسکیلش رو نگه دارین و بعد نشونه بگیرین به سمت هوا، وقتی مارک کرد دوباره بزنین تا بره توی هوا و بعد از اونجا پلانج کنین:D

ککینگ سلام میرسونه:-" اسکیلش رو نگه دارین و بعد نشونه بگیرین به سمت هوا، وقتی مارک کرد دوباره بزنین تا بره توی هوا و بعد از اونجا پلانج کنین:D
روش سخت چرامیری خو
آلبدو راحت بی دردسر یه گل میکاری میری روش :D
ککینگ که عشقه اولا همش با روزاریا بودم اما وقتی قلقشو یادگرفتم شده مینم
ژونگلی :x شیلد میندازه روزاریا برست میزنه منم با ککینگ بین مردم میچرخم رنده میکنم :)) بنت بدبختم میاد cd به cd برست میزنه میره :D

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
روش سخت چرامیری خو
آلبدو راحت بی دردسر یه گل میکاری میری روش :D
ککینگ که عشقه اولا همش با روزاریا بودم اما وقتی قلقشو یادگرفتم شده مینم
ژونگلی :x شیلد میندازه روزاریا برست میزنه منم با ککینگ بین مردم میچرخم رنده میکنم :)) بنت بدبختم میاد cd به cd برست میزنه میره :D
کجاش سخته؟ از البدو که آسونتره:D یه لحظه سر رو میگیری هوا و اسکیل میزنی:D البدو بعضی وقت ها آسانسورش گیر میکنه یا اینکه برای فعال شدنش باید یکی دو ثانیه صبر کنی. من با نینگ میرفتم روش و از اون بالا همه رو رگباری میکردم:))
به علاوه ککینگ دمیجش High plunge هست، البدو low plunge :-"
پ.ن: راستی از اول اصلا هدف از آسانسور البدو چی‌ بود وقتی ژیائو پلانج اتک بیشتری میتونست بزنه؟:-"

پ.ن۲: این ایونت المنت رزونس نداره، الکی دو دو تا از یه المنت نزارین توی تیم، با هر کی عشق میکنین برین:-"

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
امروز یکی رو دیدم که به همه گیر میداد و آه و ناله میکرد که فلان کارکتر و فلان سلاح رو دارید

من چهار تا کچینگ دارم

IMG_20210522_200600_014.jpg

داشتم باهاش همدردی میکردم ،، که لیست کارکتر هاش رو گذاشت

IMG_20210522_200604_029.jpg

هر چی بلد بودم نثارش کردم ،،، این کچینگ ها مالیات اکانتش هم نمیشه

من ساده رو بگو که فکر میکردم اگه فقط طبقه ۱۱ رو شش ستاره کنم، میرم طبقه ۱۲:))

Untitled.jpg

ولی خدا وکیلی شیلد این ابیس هرالد ها رو نرف کنین، چیه آخه این خدایی هیچ جوره نمیشکنه:((

پ.ن: راستی یادم رفت بگم که یه سمتش به خاطر کمک های یولا بود، هر چند هنوز بیلد خودش رچ نبستم :-"

من ساده رو بگو که فکر میکردم اگه فقط طبقه ۱۱ رو شش ستاره کنم، میرم طبقه ۱۲:))

View attachment 207391

ولی خدا وکیلی شیلد این ابیس هرالد ها رو نرف کنین، چیه آخه این خدایی هیچ جوره نمیشکنه:((

پ.ن: راستی یادم رفت بگم که یه سمتش به خاطر کمک های یولا بود، هر چند هنوز بیلد خودش رچ نبستم :-"
باید 9 ستاره بشه؟ :|

به ما هم یه یولا برسونید بتونیم بریم جلو:))

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
باید 9 ستاره بشه؟ :|

به ما هم یه یولا برسونید بتونیم بریم جلو:))
نه شش ستاره کافیه ولی باید تمام چمبرها رو حداقل یه بار تموم کنی :-" حالا فعلا خروج کردم چون هیچکس توی تیمم نمیتونست شیلدشون بشکنه:-"

چه فایده که یولا رو گرفتم ولی یه اسلحه خوب ندارم بهش بدم؟ اتکش شده ۱۵۰۰ :|

• Like
Reactions: NHM
خوب...منم امشب خونه سازی رسیدم رنک 6 و رزین رو خریدم! ماشاالله چه دزدهایی هم هستن:)) ... رسما سر گردنه که میگن اینجاست:دی

ولی همچنان چون حس چینش نیست... امروزم الکی چندتا ایتمی که ساخته بودم ریختم تو مپ، 8000تا...همون هرچی اسمش بود رسوندم که یه کوچولو سرعت ببخشه درآمد رو:))

خوب...منم امشب خونه سازی رسیدم رنک 6 و رزین رو خریدم! ماشاالله چه دزدهایی هم هستن:)) ... رسما سر گردنه که میگن اینجاست:D

ولی همچنان چون حس چینش نیست... امروزم الکی چندتا ایتمی که ساخته بودم ریختم تو مپ، 8000تا...همون هرچی اسمش بود رسوندم که یه کوچولو سرعت ببخشه درآمد رو:))
اون ادپتای انرژی که راحته
وسایل تزینی داخل ساختمون بساز هر ساختمون هم لودش جداست راه پله بالا هم همینطور میشه تا 10-12هزارتا رفت باهاش

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or