Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
f2p ها با انجام تمام کارهای بازی ۶۰-۷۰ تا میتونن بکشن. اونایی که بتل پس و ولکین دارن ۹۰-۱۰۰. البته طبق تجربه ۱.۳ و ۱.۴.
به علاوه منطقه جدید هم قراره اضافه بشه و اونم جم داره:-"

پ.ن: راستی یادم افتاد هنوز موندست و لیو رو صد در صد نکردم:-"
منم 100% نکردم، مندوکسه! :-"
آره کلا جم بیشتر این حرفا میشه گرفت...تازه ابیس اینا هم یادم رفت:-"
البته هیچکی از دست و دلبارتر شدن بدش نمیاد! انشاالله رقبا زیاد بشن....مثلا بازی های وان پیس که گفتم برای کنسول ها هم بیان:)) تو هر نظرسنجی بگم: من دارم از دست میرما! جم بیشتر بدید تا بمونم:))
هیچی دیگه یه چند روز فعالیتم کم شده میام میبینم میگن طراحی شینگچیو بده x-( اون بوت و لباسی که اون میپوشه خفن ترین طراحیای ممکن رو دارن

لابد فردا میخواین بگین ترپا هم gaeن؟ :-<

مگه نیستن؟ :-"

منم 100% نکردم، مندوکسه! :-"
آره کلا جم بیشتر این حرفا میشه گرفت...تازه ابیس اینا هم یادم رفت:-"
البته هیچکی از دست و دلبارتر شدن بدش نمیاد! انشاالله رقبا زیاد بشن....مثلا بازی های وان پیس که گفتم برای کنسول ها هم بیان:)) تو هر نظرسنجی بگم: من دارم از دست میرما! جم بیشتر بدید تا بمونم:))

مگه نیستن؟ :-"
مندوکسه بزار کنار دیگه, وقتش شده دو تایی قطب نما بگیریم دستمون و راهی طبیعت بشیم:>

• Smile
Reactions: NHM
یه شایعاتی اومده که یویمیا قراره ساپورت باشه:-" اگه درست باشه با خیال راحت میتونم اسکیپ کنم:>
گانیو هم قرار بود ساپورت باشه با اون کیتش :D

خودت گفتی تو لیک شارژ اتکش مثل گانیو بوده، میشه پایرو گانیو :D(not to be confused with amber :>)

• Like
Reactions: ce7en44
گانیو هم قرار بود ساپورت باشه با اون کیتش :D

خودت گفتی تو لیک شارژ اتکش مثل گانیو بوده، میشه پایرو گانیو :D(not to be confused with amber :>)
آره یادش بخیر میخواستم گانیو بگیرم برای ساپورت آیاکا:))

اون توی یکی از لیک ها بود، توی یکی دیگه گفته بودن مثل هو تائو هست:D

کریو امبر داشتیم، حالا پایرو امبر هم اضافه شد:))

• Smile
Reactions: amiravaz and NHM
بالاترین امتیازی که گرفتم....

++++++++++++++++

برای آپگرید یولا افتادم به دزدی :))
از آیتم Dandelion Seed بیست تا نیاز داشتم...ولی Map خودم رو خالی کرده بودم، هر چی هم صب میکردم دوباره در نمی آمد....نیاز شدید داشتم....رفتم تو coop ملت، لول های بالا سریع متوجه میشدن kick ـم میکردن، ولی لول های زیر 20 تو باغ نبودن...10 دقیقه ای آتیم ای که میخواستم رو فول کردم :D

حالا دیگه فقط مونده فارم Crystalline Bloom ..... رزین ندارم )":

RVHXFTfPY_KLqHsDRtmI4kmibdxLNx1LElfVY1ETBmc.png

چقدر یولای پایرو زیاد شده:))

بالاترین امتیازی که گرفتم....

++++++++++++++++

برای آپگرید یولا افتادم به دزدی :))
از آیتم Dandelion Seed بیست تا نیاز داشتم...ولی Map خودم رو خالی کرده بودم، هر چی هم صب میکردم دوباره در نمی آمد....نیاز شدید داشتم....رفتم تو coop ملت، لول های بالا سریع متوجه میشدن kick ـم میکردن، ولی لول های زیر 20 تو باغ نبودن...10 دقیقه ای آتیم ای که میخواستم رو فول کردم :D

حالا دیگه فقط مونده فارم Crystalline Bloom ..... رزین ندارم )":
پس اخلاق گیمری چی میشه؟:)) مثل من و بقیه اونایی که میخواستنش باید از چند وقت پیش میرفتی توی کار فارم کردن:D من فکر کنم یه ۳۲۰ تایی برای یولا و جین جمع کردم توی یه ماه:D

پس اخلاق گیمری چی میشه؟:)) مثل من و بقیه اونایی که میخواستنش باید از چند وقت پیش میرفتی توی کار فارم کردن:D من فکر کنم یه ۳۲۰ تایی برای یولا و جین جمع کردم توی یه ماه

برا یولا-چان همه کار میکنم :D ....رزین تکمیل بشه، میتونم لول 70ـش کنم.
خب من تازه 19روزه که بازی رو شروع کردم.....:D

دوستان گرامی، یکی از بچه ها در مورد سیزن پس سوال داره که کدوم سلاح هاش به طور کلی ارزش دارن؟
تایر لیستی چیزی دارن؟
5ستاره های فعلیش :
هوتائو،ژانگ لی،دیلوک،مونا،چیلده

به طور کلی هم گیم پلی و قدرتی محور بیشتر کار میکنه، تا مثل من کاراکتر محور و عشقی:))

---

در این مواقع که عجله داری، به بچه های خودمون بگی، راهت میدن تو مپ که بیای فارم کنی:دی
حتی ممکنه جاهایی که بلدن هم نشونت بدن:دی

دوستان گرامی، یکی از بچه ها در مورد سیزن پس سوال داره که کدوم سلاح هاش به طور کلی ارزش دارن؟
تایر لیستی چیزی دارن؟
5ستاره های فعلیش :
هوتائو،ژانگ لی،دیلوک،مونا،چیلده

به طور کلی هم گیم پلی و قدرتی محور بیشتر کار میکنه، تا مثل من کاراکتر محور و عشقی:))

---

در این مواقع که عجله داری، به بچه های خودمون بگی، راهت میدن تو مپ که بیای فارم کنی:D
حتی ممکنه جاهایی که بلدن هم نشونت بدن:D
تایر لیست که نه ولی نیزه اش برای هو تائو خوبه. کلیمور بدرد دیلاک نمیخوره، کمان برای چیلده زیاد جالب نیست، برای مونا the widith بهتره، این کاتالیست بیشتر مناسب نینگ و کلی هست. ژانگ لی هم که ساپورت نیزه کریتیکال ریت نمیخواد:D

آخه مشکل اینجاست که بچه های ما همه ورلد بالا هستن و نمیتونه بره توی مپشون. باید یه جوری با طرف مبادله پایاپای کنه:-"

• Like
حالا چه عجله ای داری؟ تا تو بیای باقی متریال رو جمع کنی سه روز گذشته و دوباره میتونی ۳۰ تا جمع کنی:D

ولی با یولای لول ۶۰ رفتم دو تا کامیشن انجام دادم و واقعا قدرتش حتی بیلد نشده هم خیلی زیاده:-"

• Like
حالا چه عجله ای داری؟ تا تو بیای باقی متریال رو جمع کنی سه روز گذشته و دوباره میتونی ۳۰ تا جمع کنی
الان 99تا با همون روش جمع کنم..... :D دیگه خسته شدم درآمدم (":
الان فقط لنگ رزین ام....دوبار دیگه فارم اون مکعب یخی برم...لول 70میشه

یولا، چند ضربش خیلی قشنگه بخصوص اگه نفس کافی داشته باشه....تا آخرش میزنه.

تایر لیست که نه ولی نیزه اش برای هو تائو خوبه. کلیمور بدرد دیلاک نمیخوره، کمان برای چیلده زیاد جالب نیست، برای مونا the widith بهتره، این کاتالیست بیشتر مناسب نینگ و کلی هست. ژانگ لی هم که ساپورت نیزه کریتیکال ریت نمیخواد:D

آخه مشکل اینجاست که بچه های ما همه ورلد بالا هستن و نمیتونه بره توی مپشون. باید یه جوری با طرف مبادله پایاپای کنه:-"
البته ژانگ لی رو DPS استفاده میکنه الان:دی
البته زیاد بازی نکرده، بیشتر لاگین میکرده و جم جمع میکرده و هر از گاهی کارت میکشیده؛ الان دوباره شروع کرده به بازی :دی
هنوز به مرحله جهنمی فارم آرتیفکت نرسیده:دی (تازه رسیده:-" )

آها نیزه ژیائو رو هم داره:-" ولی فکر کنم یه سه ستاره الان داده به هوتائو:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or