Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 206594
LESS GOOOO :D
12-3 لعنتی انقدر دمیجم کم بود که اگر فقط چمبر اول حساب کنیم هم 3* نمیشد :))
View attachment 206595
واسه لکتور نکته مهمی که باید بهش دقت کنی قبل ازین که وارد فاز شیلد بشن بچسبونشون بهم چون بعدش دیگه نمیشه تکونشون داد، رو بنت هم تاندر فیوری ببند اصلا هم مهم نیس چی باشه 4 تا لول 0 بذار.
برا طرف دیگه هم اگه حس میکنی ونتی لازم داری میتونی کل طبقه 12 رو از اول بری ونتی رو بذاری اون سمت ، البته اصلا نمی دونم تیم ت کیا بودن :hide:

عجیبه با کاراکترای که داری باید راحت بزنی روی بنت ۴ پیس thundering fury شیلد الکترو سمت اول رو خیلی راحت میتونی بشکنی واسه سمت دوم هم خودم با جین مینداختم بالا با فال دمیج میکشتمشون :D
این هفته ۴۵ ثانیه اضافه اوردم :D
تیم کامپی که رفتم کاملا واسه 2-11 بود یعنی از نظر زمانی حتی همون 1-12 هم تو این ران 3* نکردم :D
آره اونو میدونم ولی آرتیفکت ندارم، بعد با دیلوک شیلدشون رو نسبتا سریع زدم مشکل خود دمیجه :D
آرتیفکت هم کیفیت هم کمیتش بده آخه، قدیم 4 تا پیس زباله نوبلس داده بودم بنت که حداقل به بقیه دمیج بده الان بیشترشو دادم Xingqiu، دو تیکش مونده دست بنت :))
جین رو به عنوان هیلر گذاشته بودم سمت اول واسه همین خیلی زدن میج ها طول کشید

فکر کنم یه ران دیگه فقط برا 3-12 لازمه ولی اصلا حسش نیست :D

واسه لکتور نکته مهمی که باید بهش دقت کنی قبل ازین که وارد فاز شیلد بشن بچسبونشون بهم چون بعدش دیگه نمیشه تکونشون داد، رو بنت هم تاندر فیوری ببند اصلا هم مهم نیس چی باشه 4 تا لول 0 بذار.
برا طرف دیگه هم اگه حس میکنی ونتی لازم داری میتونی کل طبقه 12 رو از اول بری ونتی رو بذاری اون سمت ، البته اصلا نمی دونم تیم ت کیا بودن :hide:
خودم هم فقط یادمه سمت اول جین

سمت دوم دیلوک فیشل گانیو :))

دوباره برم بازی یه نگاه میکنم احتمالا میشد تیم هارو بهتر بچینم :D

@ce7en44
این پست های بالا رو میبینی؟
قشنگ تو یک دنیای دیگه ای دارن زندگی میکنند نسبت به ما:D
دقیقا، به عنوان یه نوب با تجربه از این بحث ها هیچ سر در نمیارم:-"
من اصلا نمیدونم این لکتور که میگن چی هست. سرچ کردم و این اومد، خودشه؟:-"

images

دقیقا، به عنوان یه نوب با تجربه از این بحث ها هیچ سر در نمیارم:-"
من اصلا نمیدونم این لکتور که میگن چی هست. سرچ کردم و این اومد، خودشه؟:-"

images
من به عنوان کسی که فقط یه گانیو دارم و بنت رو حتی لول اپ نکردم چه برسه به بیلد و همچنان پشت 11-2 عبور ممنوع شدم ...بیشترشو فهمیدم ... تو که اکثر هیرو ها رو داری چطور نفهمیدی....

11-2 کرایو نیاز دارم ... اولی رو با گانیو میزنم ... دومی رو میایستم تماشا .... به امید خدا یولا این قفل رو باز میکنه??

:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~??????????

کی دیگه یولا میخواد یا میتونه بگیره؟؟؟

البته میدونم شما سفیدا یه تک ویش میزنید یولا دراپ میشه ... مثل من نیاز ندارید ۸۰ تا ویش جمع کرده باشید
نگو نگو که حرف دل منوزدی
پی تی 1 و فقط و فقط 18ویش?

من به عنوان کسی که فقط یه گانیو دارم و بنت رو حتی لول اپ نکردم چه برسه به بیلد و همچنان پشت 11-2 عبور ممنوع شدم ...بیشترشو فهمیدم ... تو که اکثر هیرو ها رو داری چطور نفهمیدی....

11-2 کرایو نیاز دارم ... اولی رو با گانیو میزنم ... دومی رو میایستم تماشا .... به امید خدا یولا این قفل رو باز میکنه??
من یه سمت که گانیو
اونور دیونا بدون آرتیفکت(حتی لول 0 هم نذاشتم براش، البته یادم بود میذاشتم بدخت one shot شد یبار :)))
فقط شیلد الکتروشون رو بزنی حله :D
___________________________________________________________________________________________________________________________
امروز دیدم پریموجم زیاد دارم برداشتم همشو زدم رو وپن بنر :D
بعد یادم اومد برا آپشن احتمالی خرید skin با پریمو نگه داشته بودم :o) :o) :o) :o)
خداحافظ جین~~

• Like
Reactions: vaan 2 and ce7en44

آخه، واتاشی باکا دسو:-" تا خود آدم نره که نمیتونه درک کنه طبقه دوازده چطوریه:D تازه منم پشت سد ۱۱-۳ گیر کردم:D

نیمه دومی ۱۱-۲ رو من با نینگ و البدو و بنت و کایا رفتم. برست بنت زدم و پشت بندش برست البدو و نینگ رو زدم، فاتویی هایدرو در جا دخلش اومد, جون بقیه هم کمتر از نصف شد، بعد با خیال راحت با کایا شیلدشون شکستم و یکی کشتمشون. نیمه اول هم دیونا هست:D

• Like
Reactions: vaan 2 and NHM
من یه سمت که گانیو
اونور دیونا بدون آرتیفکت(حتی لول 0 هم نذاشتم براش، البته یادم بود میذاشتم بدخت one shot شد یبار :)))
فقط شیلد الکتروشون رو بزنی حله :D
___________________________________________________________________________________________________________________________
امروز دیدم پریموجم زیاد دارم برداشتم همشو زدم رو وپن بنر :D
بعد یادم اومد برا آپشن احتمالی خرید skin با پریمو نگه داشته بودم :o) :o) :o) :o)
خداحافظ جین~~
بدبختی هیدرو گذاشتن ... هم شکوندن شیلدش سخته هم هیل میکنه... من الکترو بیلد شده ندارم هیچ ... خود الکترو هم شیلد شکن نیست ... اگه با پایرو و کرایو 3 تا ضربه کافی باشه با الکترو باید 20 تا بزنی ... تا بعد بری سراغ اون الکترو فاتویی ها ... ولی خب هیدرو رو با لیزا و فیشل هندل میکنم ... ولی باز الکترو ها رو باید تماشا کنم ... دیونا تازه گرفتم ... کایا هم بیلد نکردم ... اگه بخوام دو تا یوزلس بزارم تو پارتی که دیگه کی میمونه دمیج بده

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
بدبختی هیدرو گذاشتن ... هم شکوندن شیلدش سخته هم هیل میکنه... من الکترو بیلد شده ندارم هیچ ... خود الکترو هم شیلد شکن نیست ... اگه با پایرو و کرایو 3 تا ضربه کافی باشه با الکترو باید 20 تا بزنی ... تا بعد بری سراغ اون الکترو فاتویی ها ... ولی خب هیدرو رو با لیزا و فیشل هندل میکنم ... ولی باز الکترو ها رو باید تماشا کنم ... دیونا تازه گرفتم ... کایا هم بیلد نکردم ... اگه بخوام دو تا یوزلس بزارم تو پارتی که دیگه کی میمونه دمیج بده
آره قبلا هم گفتم شیلد آب رو باید نرف کنن با شیلد ژانگلی رقابت میکنه :))

من اون هیلر رو اول میزنم ولی معمولا یکم از جونش میمونه با بدبختی وقتی شیلد داره میکشمش :D
یه فیزیکال داشته باشی میتونی سریعتر بزنیش

برا الکترو کایا لول 1 هم کافیه فقط یه گل بده بهش زرتی نمیره :D
فکر کنم 2 بار با کایا اسکیل بزنی شیلدشون بپره

• Like
Reactions: ce7en44 and vaan 2
آخه، واتاشی باکا دسو:-" تا خود آدم نره که نمیتونه درک کنه طبقه دوازده چطوریه:D تازه منم پشت سد ۱۱-۳ گیر کردم:D

نیمه دومی ۱۱-۲ رو من با نینگ و البدو و بنت و کایا رفتم. برست بنت زدم و پشت بندش برست البدو و نینگ رو زدم، فاتویی هایدرو در جا دخلش اومد, جون بقیه هم کمتر از نصف شد، بعد با خیال راحت با کایا شیلدشون شکستم و یکی کشتمشون. نیمه اول هم دیونا هست:D
میدونی من ادم سخت کوشی نیستم ... کمال گرام .... وقتی یه بار میرم سعی میکنم ... و میبینم قدرت طرف مقابل برابره یا میچربه ... سعی نمیکنم با تکرار یا تاکتیک ببرم ... میرم وقتی انقدر قوی شدم که لهشون کنم بر میگردم ... دقیقا تک تک چمبر های اسپیرال ابیس رو همین طوری رد کردم ... مثلا چمبر 9-2 رو گیر کردم ... انقدر نرفتم ... تا وقتی که دفعه بعدی امتحان کردم تا خود 10-2 رو سه ستاره کردم
/////////

چقدر اپدیت دادن این یه هفته

• Like
میدونی من ادم سخت کوشی نیستم ... کمال گرام .... وقتی یه بار میرم سعی میکنم ... و میبینم قدرت طرف مقابل برابره یا میچربه ... سعی نمیکنم با تکرار یا تاکتیک ببرم ... میرم وقتی انقدر قوی شدم که لهشون کنم بر میگردم ... دقیقا تک تک چمبر های اسپیرال ابیس رو همین طوری رد کردم ... مثلا چمبر 9-2 رو گیر کردم ... انقدر نرفتم ... تا وقتی که دفعه بعدی امتحان کردم تا خود 10-2 رو سه ستاره کردم
/////////

چقدر اپدیت دادن این یه هفته
من اینکارو اوایل بازی کردم، فلور 5 که یدفه First Half و Second Half داشت
کلا 4 تا کاراکتر بیلد کرده بودم بقیه ماکسیمم لول 20 :))
2 تا ریست بعدش انقدر تفاوت ایجاد شده بود که از همون 4 نفر اول 2-2 تقسیم کردم 3* شد بقیه هم دکوری بودن :D(ورلد لول میرفت بالا خیلی خوب بود الان رسیدیم به cap حس بدیه)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
آره ولی باید بازم بدن، خیلی باگ داره ملت سوء استفاده میکنن یه جاهایی قایم میشن هیچجوره نمیتونی پیدا کنی
Patch Note نخوندم ولی فکر کنم بیشتر برا این ایونته باشه

فکر کن PVP اضافه کننx_x

• Like
Reactions: ce7en44 and vaan 2
من اینکارو اوایل بازی کردم، فلور 5 که یدفه First Half و Second Half داشت
کلا 4 تا کاراکتر بیلد کرده بودم بقیه ماکسیمم لول 20 :))
2 تا ریست بعدش انقدر تفاوت ایجاد شده بود که از همون 4 نفر اول 2-2 تقسیم کردم 3* شد بقیه هم دکوری بودن :D(ورلد لول میرفت بالا خیلی خوب بود الان رسیدیم به cap حس بدیه)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
آره ولی باید بازم بدن، خیلی باگ داره ملت سوء استفاده میکنن یه جاهایی قایم میشن هیچجوره نمیتونی پیدا کنی
Patch Note نخوندم ولی فکر کنم بیشتر برا این ایونته باشه

فکر کن PVP اضافه کننx_x
بلاد بورن یه قابلیت داشت به عنوان هانتر میرفتی تو ورلد یکی دیگه میکشتش تا بلاد اکو بگیری ... فکر کن همچین چیزی بزارن ... تایوت به دوران ارکان وار بر میگرده ... و وال ها برش حکومت میکنن

• Smile

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or