Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دوستان سلام بازم چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:x:
1- یه اپدیت 27 مگی داد بازی چی اضافه میکنه ؟ اپدیت کردم چیز جدیدی ندیدم.
2-تویستت رلم رو ماموریتاشو رفتم همه کریستال ابیارو گرفتم حسینی ام هیچ ماموریت دیگه نمیده اون کتاب ام ارک دومش تکمیله که توتستت رلم باز کرده تو گزینه هاش سومی ام قفله فک کنم تکمیله الان ماموریتاش دیگه اما همچنان نمی تونم کواپ کنم اگه می دونین بی زحمت گزینه هاشو بگین ادم سرگیجه میگیره از بس گزینه داره تک نفری نمی تونم برم خیلی باساش سختن ~X( رو مدیومم خیلی لامصبا باید بزاری رو ایزی دیفاکالتی شو خیلی کم جایزه بهت میده پیر میشه ادم بخواد ایتمارو بخره.
3-الان من رنک 28م هیچ کوییست دیگه ای نیست انجام بدم نه از اون ابیا نه از اون اتفاقیا کامیشن کوییستم روزی چهارتا کلا میده زود تموم میشه تا رنک 30 فقط باید برم کواپ قشنگ بازی تو این رنک فلج کرد یه وضی شد:Wallbash: به جز دمینا توصیه دیگه ای در این مورد ندارین ؟
پ.ن: fuiumy داداش شرمنده نام کاربریت تو اینجا رو یادم رفته. دمت گرم داداش :x اونجا راهنمایی میکنی امروزم اخر نشد یه کواپ بریم من بیرون بودم شما داخل دمین بودی شما بیرون بودی من رفتم داخل :Cheesygrin: بالاخره یه روز باهات کواپ میرم اینجوری نمیشه.
معمولا آپدیت ها چند روز قبلش یا بعد از آپدیت توی نوتیفیکشن بازی توضیح داده که چی رو درست کردن.

اون کریستال هایی که گرفتی رو باید توی انرژی آمپلی فایر استفاده کنی تا قدرتت بیشتر بشه. هر کدوم برای یه لول مناسب هستن. برای کوواپ هم جداگونه باید بچینی و کوواپ اینجا هم مثل دامین نیست که حتما متچ کردن داشته باشه و باید با دوستان حتما بری.

نه بابا رنک ۲۸ که کمه، تا رنک چهل هم ماموریت داره:D مال داستانی شخصیت ها منوش جدا داخل همون قسمت ماموریت ها هست. برای باز کردنشون کلید نیازه که با انجام ماموریت های روزانه میتونی بگیری.

اگه فقط مشکلت همین چمبر هست ریزر c0 با یه بیلد معمولی از پسش بر میاد ، البته باید سوپرکانداکت هم بزنی. ولی اگه دنبال یولا هستی ریزر ارزش سرمایه گذاری نداره چون دمیج یولا خیلی خیلی بیشتره.
به مرور که رو کاراکترا و بیلدشون کار کنی کم کم میتونی ابیس رو کامل تموم کنی بعد م میری تو کار گرفتن همه ستاره هاش.
ونتی هم حیفه که نداری ، dps میاد و میره اما ونتی جاودانه :D
اون بافه هم با آتیش از بین میره هم با یخ هم اینکه اگه صبر کنی بعد یه مدت باف شون از بین میره اما دوباره با یه باف جدید باف میشن.
نه بابا، آخه کی برای یه چمبر شخصیت جدید میسازه؟:D همون روی شخصیت هایی که بیرون هم کارایی دارن تمرکز کنم بهتره:D

آخه اوتوکو خوشم نمیاد:)) تازه خواستم یکم تنوع بدم، اینجا همه ونتی و ژانگلی گرفتن، منم گفتم بقیه رو بگیرم، شاید یه روزی توی کوواپ تونستیم به همدیگه کمک کنیم:D

اوکی اگه با کریو و پایرو هست خوبه :D

• Like
  • Smile
Reactions: NHM and cm180life
نه بابا، آخه کی برای یه چمبر شخصیت جدید میسازه؟:D همون روی شخصیت هایی که بیرون هم کارایی دارن تمرکز کنم بهتره:D

آخه اوتوکو خوشم نمیاد:)) تازه خواستم یکم تنوع بدم، اینجا همه ونتی و ژانگلی گرفتن، منم گفتم بقیه رو بگیرم، شاید یه روزی توی کوواپ تونستیم به همدیگه کمک کنیم:D

اوکی اگه با کریو و پایرو هست خوبه :D
هر چقدرم تنوع بدی آخرش هممون آیاکا میشیم :D ، البته بجز @Akiba :-"

• Smile
Reactions: NHM and ce7en44
والا اینجور که من میبینم آکیبا هر چی وایفو خوبه جمع کرده توی اکانتش :))
کو؟ یه هوتائو اومد که اون رو اصلا جزو وایفو حساب نمیکنم:)) :-"
من منتظرم ببینم همراه با آیاکا کدوم هازبندویی میاد:)) فقط جون خودشون Geo و Anemo نباشه:))

راستی میگن گویا یکی از این باف های ایونت خوراک Xiaoهه! باید امتحانش کنم:-"

• Like
  • Smile
ادت کردم ، KuroiCero هستم.

کاش یکی یه دستی به لیست آیدی های پست اول میکشید. :hide:
اتفاقا میخواستم بیام اینجا امروز بپرسم kuroicero کیه ....

امروز با اکانت دوم لول ۴۰ شدم ، به نظرم مهمترین لول همینه، کلا بازی زیر و رو میشه ، و اینکه اصلا زورم به استورم ترور نمیرسه
............

از روزی که تی پات اومد یه سر رفتم داخلش ،، تازه امروز یه بار دیگه رفتم این متریال لول آپ ارتیفکت رو دیدم،، فقط باید ببینم این سیستم کوئرنسیش چطوری .....
.........

اطلاعات پچ ۱.۷ و پچ ۲.۰

پچ ۱.۷ و ۲.۰ در تاریخ ۲۱ ژوئیه و Yoimiya نیز به عنوان بنر اول در نظر‌گرفته شده و‌ آیاکا نیز احتمالا به عنوان دومین بنر در نظر گرفته شده است(که ممکن است برای الکترو آرکان به تعویق بیوفتد.)

الکترو آرکان ممکن است این اوایل به بازی اضافه نشود زیرا مدل،اسکیل و تلنت برای او طراحی نشده است.

بنظر میرسد کرکتر Shenhe از پروژه گنشین کنار گذاشته شده است.

کسانی که قصد اسکیپ بنر کلی و کازوها را دارند، پچ بعد آیاکا پس از Yoimiya اضافه میشود، ولی هنوز رسما تایید نشده است.

برای Yoimiya اطلاعات زیر تایید شده:

ستاره: 5*
ویژن: Pyro
سلاح: Bow
سن و سال : TeenAge
نوع لباس: لباس دخترانه تحریک کننده (بدلیل شغل او)
گیم پلی: تنها چیزی که لیک شده فقط پایرو بودن این شخصیت است ولی بر اساس داده ها باید یک Main Dps باشد.
...............

با این اطلاعات اوضاع فرق کرد، واقعا مردد شدم برای یولا بزنم ... شت

کاش حداقل ایاکا اول میومد که برای yoimiya هم ویش میزدم

اتفاقا میخواستم بیام اینجا امروز بپرسم kuroicero کیه ....

امروز با اکانت دوم لول ۴۰ شدم ، به نظرم مهمترین لول همینه، کلا بازی زیر و رو میشه ، و اینکه اصلا زورم به استورم ترور نمیرسه
............

از روزی که تی پات اومد یه سر رفتم داخلش ،، تازه امروز یه بار دیگه رفتم این متریال لول آپ ارتیفکت رو دیدم،، فقط باید ببینم این سیستم کوئرنسیش چطوری .....
.........

اطلاعات پچ ۱.۷ و پچ ۲.۰

پچ ۱.۷ و ۲.۰ در تاریخ ۲۱ ژوئیه و Yoimiya نیز به عنوان بنر اول در نظر‌گرفته شده و‌ آیاکا نیز احتمالا به عنوان دومین بنر در نظر گرفته شده است(که ممکن است برای الکترو آرکان به تعویق بیوفتد.)

الکترو آرکان ممکن است این اوایل به بازی اضافه نشود زیرا مدل،اسکیل و تلنت برای او طراحی نشده است.

بنظر میرسد کرکتر Shenhe از پروژه گنشین کنار گذاشته شده است.

کسانی که قصد اسکیپ بنر کلی و کازوها را دارند، پچ بعد آیاکا پس از Yoimiya اضافه میشود، ولی هنوز رسما تایید نشده است.

برای Yoimiya اطلاعات زیر تایید شده:

ستاره: 5*
ویژن: Pyro
سلاح: Bow
سن و سال : TeenAge
نوع لباس: لباس دخترانه تحریک کننده (بدلیل شغل او)
گیم پلی: تنها چیزی که لیک شده فقط پایرو بودن این شخصیت است ولی بر اساس داده ها باید یک Main Dps باشد.
...............

با این اطلاعات اوضاع فرق کرد، واقعا مردد شدم برای یولا بزنم ... شت

کاش حداقل ایاکا اول میومد که برای yoimiya هم ویش میزدم
بهع! چه اوضاع mehیه بنرهای بعدی:-"
با این وضع به یولا که نمیرسم و هیچ، احتمالا منم برای آیاکا کارت میکشم دیگه:))

• Smile
دوستان سلام بازم چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:x:
1- یه اپدیت 27 مگی داد بازی چی اضافه میکنه ؟ اپدیت کردم چیز جدیدی ندیدم.
2-تویستت رلم رو ماموریتاشو رفتم همه کریستال ابیارو گرفتم حسینی ام هیچ ماموریت دیگه نمیده اون کتاب ام ارک دومش تکمیله که توتستت رلم باز کرده تو گزینه هاش سومی ام قفله فک کنم تکمیله الان ماموریتاش دیگه اما همچنان نمی تونم کواپ کنم اگه می دونین بی زحمت گزینه هاشو بگین ادم سرگیجه میگیره از بس گزینه داره تک نفری نمی تونم برم خیلی باساش سختن ~X( رو مدیومم خیلی لامصبا باید بزاری رو ایزی دیفاکالتی شو خیلی کم جایزه بهت میده پیر میشه ادم بخواد ایتمارو بخره.
3-الان من رنک 28م هیچ کوییست دیگه ای نیست انجام بدم نه از اون ابیا نه از اون اتفاقیا کامیشن کوییستم روزی چهارتا کلا میده زود تموم میشه تا رنک 30 فقط باید برم کواپ قشنگ بازی تو این رنک فلج کرد یه وضی شد:Wallbash: به جز دمینا توصیه دیگه ای در این مورد ندارین ؟
پ.ن: fuiumy داداش شرمنده نام کاربریت تو اینجا رو یادم رفته. دمت گرم داداش :x اونجا راهنمایی میکنی امروزم اخر نشد یه کواپ بریم من بیرون بودم شما داخل دمین بودی شما بیرون بودی من رفتم داخل :Cheesygrin: بالاخره یه روز باهات کواپ میرم اینجوری نمیشه.
سلام داداش Fuyumi خود نوبمم ^^
در پاسخ به سوالات :
1-چیزمهمی نبود هات فیکس بود وللش
2-ایونت بعد از اینکه ماموریت هارو رفتی از خود سر برگ ایونت باز کنی 3تا فاز داره و هر فاز خودش 4 مرحله داره.به این صورته که : تو هر فار 3تا قسمت هست که باید بری مجموعا 12تا کریستال جکع کنی،مرحله آخرشم یه دانجیون میشه.این ایونت کلا واسه ماها سخته من خودمم تو دیسکورد گنشین از این خارجی ها کمک میگیرم وگرنه زدنش واسه ماها رویاست.
میگی مدیوم من با اینا میرم میزارن رو exprt با همه باف ها و تایم کم و hp زیاد تابرسن به 6-7k
3-کویست که من مشکلی نداشتم تا همین AR 43با خود کویست های بازی و کویست فرعی ها اومدم بالا(برا بالا بردن AR باید مپ رو بگردی و جعبه باز کنی هم جم میگیری هم ایتم و...)
4-انشالله دور شب باز میام بودی باهم میریم یه چنتا دامین و اینا میزنیم

کو؟ یه هوتائو اومد که اون رو اصلا جزو وایفو حساب نمیکنم:)) :-"
من منتظرم ببینم همراه با آیاکا کدوم هازبندویی میاد:)) فقط جون خودشون Geo و Anemo نباشه:))

راستی میگن گویا یکی از این باف های ایونت خوراک Xiaoهه! باید امتحانش کنم:-"
تو بخوای حساب نکنی جین هم جزوشون نمیاری پس از نظر تو مهم نیست:))
فکر کنم توما که پایرو باشه میاد:D
یکیش؟ چند تا باف فقط مخصوص ژیائو هست :-" ولی اون باف های المنت مستری و انرژی ریشارژ و برست ارزش بیشتری دارن، قشنگ دامین رو هلو میکنن>:)

خب فاتویی ها هم بالاخره یه جوری زدم ولی حالا توی چمبر سوم گیر کردم:)) سه تا سیسین دیگه خیلی زیادیه، آدم اصلا نمیدونه از کجا داره میخوره:)) physical dmg my as*s :)) از چمبر دو به بعد همه شیلد دارن و المنت نیاز دارن:))
اصلا من برای طبقات ۱۱ و ۱۲ آماده نیستم، همون ۳۰۰ تا جم برام کافیه:))

• Smile
Reactions: NHM
تو بخوای حساب نکنی جین هم جزوشون نمیاری پس از نظر تو مهم نیست:))
فکر کنم توما که پایرو باشه میاد:D
یکیش؟ چند تا باف فقط مخصوص ژیائو هست :-" ولی اون باف های المنت مستری و انرژی ریشارژ و برست ارزش بیشتری دارن، قشنگ دامین رو هلو میکنن>:)

خب فاتویی ها هم بالاخره یه جوری زدم ولی حالا توی چمبر سوم گیر کردم:)) سه تا سیسین دیگه خیلی زیادیه، آدم اصلا نمیدونه از کجا داره میخوره:)) physical dmg my as*s :)) از چمبر دو به بعد همه شیلد دارن و المنت نیاز دارن:))
اصلا من برای طبقات ۱۱ و ۱۲ آماده نیستم، همون ۳۰۰ تا جم برام کافیه:))
دیگه به قول خودت نخوایم حساب کنیم جین هم حساب نمیکنیم:-"

توما کدومه؟ ولی پایرو خوب دارم:( یه Hydro خوب میخوام... C...H....I...L....D...E :-" الکترو و یخ هم میخوام:(

دیگه به قول خودت نخوایم حساب کنیم جین هم حساب نمیکنیم:-"

توما کدومه؟ ولی پایرو خوب دارم:( یه Hydro خوب میخوام... C...H....I...L....D...E :-" الکترو و یخ هم میخوام:(
توهاما هست، اشتباه نوشتم:p ظاهرا نلمزد یا دوست آیاکا هست. شاید هم خدمتکارشونه. اینه:

139038-tohama-futur-personnage-5-etoiles-article_m-1.jpeg

تازه نیزه دار هم هست ولی هنوز معلوم نیست چهار ستاره اس یا پنج.

همون ژینگکیو خوبه.

حیف شد شنلی رو حذف کردن، اولش شایعه بود کریو کلیمور هست ولی بعد گفتن که کاتالیست هست. واقعا کریو یه کاتالیست یوزر نیاز داره:D

• Like
Reactions: amiravaz and NHM
توهاما هست، اشتباه نوشتم:p ظاهرا نلمزد یا دوست آیاکا هست. شاید هم خدمتکارشونه. اینه:

139038-tohama-futur-personnage-5-etoiles-article_m-1.jpeg

تازه نیزه دار هم هست ولی هنوز معلوم نیست چهار ستاره اس یا پنج.

همون ژینگکیو خوبه.

حیف شد شنلی رو حذف کردن، اولش شایعه بود کریو کلیمور هست ولی بعد گفتن که کاتالیست هست. واقعا کریو یه کاتالیست یوزر نیاز داره:D
بهع... حالا هرکی هم جالبه اینا یه نیزه میدن دستشا:))
باز خوبه نیزه 4ستاره مخصوص آتیشی ها دارم:-"
ژینگکیو کمه:( 5ستاره میخوام که براش ویش بزنم خو:-"

• Like
بهع... حالا هرکی هم جالبه اینا یه نیزه میدن دستشا:))
باز خوبه نیزه 4ستاره مخصوص آتیشی ها دارم:-"
ژینگکیو کمه:( 5ستاره میخوام که براش ویش بزنم خو:-"
بازم نیزه بهتر از تیرکمون هست:))
نیزه چی؟ فاوینوس؟ یعنی تصمیم گرفتی براش ویش بزنی؟:))
ژینگکیو در کنار هو تائو خیلی خوبه.
به نظرم پنج ستاره ها خیلی زیاد شدن، باید چند تا چهار ستاره جدید بدن:-" ولی خب درست میگی، بیشتر کاراکترها پایرو هستن.

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or