Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
همینش خوبه :D هر چی سیاه تر بهتر

روی موخه که قدرت یخ رو دادن به پسر )":
لامصب قدرت کلیدی هستن، بعضی از ایتم های باستانی فقط با قدرت این یارو فعال میشه.

امروز تازه روز دوم هست که بازی کردم....کم کم سیستم بازی داره دستم میاد

P.S
نمیشه این کانوجو هایی که دور خودم جمع کردم، بهم بگن اونـــی ســـان :D
بابا همه اش دو تا پسر کریو بیشتر نداریم:)) حالا یولا که دو هفته دیگه هم میاد کریو هست، از همین الان جمع کن که بتونی براش ویش بزنی:D
Genshin-Impact-Character-Eula-1.jpg

هنوز کسی نیومده بگه اونی سان:))
عجب تیم Solid ـی ساختی :D
WP
من 3-11 بالاخره رفتم ولی 20 ثانیه کم آوردم 2* شد(تازه با Chongyun, Jean، Ganyu, Bennett بنت من خیلی کم هیل میکنه دیفنسیو بازی میکردم XD)
فلور 12 هم فقط چمبر 1
هنوز زورم نمیرسه :D
من تازه امروز ۹ و ۱۰ رو کامل کردم :)) البته حواسم به این قابلیت جدید برای فیزیکال دمیج نبود، با فیشل خیلی راحت میشه فعالش کرد چون سرعت نرمال اتکش زیاده ولی با مثلا دیلاک یه ذره طول میکشه:D

من تازه امروز ۹ و ۱۰ رو کامل کردم :)) البته حواسم به این قابلیت جدید برای فیزیکال دمیج نبود، با فیشل خیلی راحت میشه فعالش کرد چون سرعت نرمال اتکش زیاده ولی با مثلا دیلاک یه ذره طول میکشه:D
جین رو بیلد کن ببین چجوری میزنه :D

تو اون یکی شمشیر 5* رو داشتی، 2 پیس بلاد 2 پیس گلاد بهترینه :D
من 4 تا گلادیاتور بستم، فیزیکالش از دور و بر 100% به بالاتر که میره رشد دمیجش خیلی کم، با Aquila بنظرم بهتره اینطوری(البته بازم ست ترکیبی بذاری شارژ اتکش بیشتر دمیج میده، 4 پیس گلادیاتور فقط نرمال اتک رو زیاد میکنه)
EM هم همینطوره یه نمودار بود کاش دم دست بود میذاشتم :D

میشه هم کلا 4 پیس بلاد بست رو MC اینکارو کرده بودم خیلی دمیج سنگین میداد :))

• Like
Reactions: ce7en44
اول اینکه کیا خیلی هم بچه خوبیه:(
بین کاراکترها که به نظرم جزو یکی از بهترین شخصیت پردازی ها رو داره(پروفایل:D )
بابا تو که سلیقه ـت ریورس حارم ـه :|

والله
باشه اونی چان :D

بابا همه اش دو تا پسر کریو بیشتر نداریم:)) حالا یولا که دو هفته دیگه هم میاد کریو هست، از همین الان جمع کن که بتونی براش ویش بزنی:D

WoW OMG..... نایس بادی :D

میخاشم (":

++++++++++++++

202152203642.png

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
جین رو بیلد کن ببین چجوری میزنه :D

تو اون یکی شمشیر 5* رو داشتی، 2 پیس بلاد 2 پیس گلاد بهترینه :D
من 4 تا گلادیاتور بستم، فیزیکالش از دور و بر 100% به بالاتر که میره رشد دمیجش خیلی کم، با Aquila بنظرم بهتره اینطوری(البته بازم ست ترکیبی بذاری شارژ اتکش بیشتر دمیج میده، 4 پیس گلادیاتور فقط نرمال اتک رو زیاد میکنه)
EM هم همینطوره یه نمودار بود کاش دم دست بود میذاشتم :D

میشه هم کلا 4 پیس بلاد بست رو MC اینکارو کرده بودم خیلی دمیج سنگین میداد :))
اتفاقا تا هشتاد لول آپش کردم، یه ذره برای تلنت هاش مورا کم آوردم و الان دارم فارم میکنم:D

مشکل اینجاست که اسکای بلید فقط ۴٪ کریت ریت داره(دلش خوشه اسم خودش هم گذاشته سلاح پنج ستاره:D ) و بیلد فیزیکال من بیشتر روی کریت دمیج ساخته شده و واسه همین باید دوباره یه تاج گلادیاتور کریت ریت آپ کنم:-" همون دو پیس بلاد و دو پیس گلادیاتور دارم، جام هم انمو دارم و هم فیزیکال، حالا یه چند روز باید فارم کنم و ببینم چی میتونم از توش دربیارم:D

• Like
Reactions: NHM and tirdad666
بابا تو که سلیقه ـت ریورس حارم ـه :|

باشه اونی چان :D

WoW OMG..... نایس بادی :D

میخاشم (":

++++++++++++++

View attachment 204344
من سلیقه م جوخه 11ه ، ولی نیست که نیست کاراکتر با اون تیپ و قیافه!
از نظر رفتاری نزدیک ترین چیلده رو داریم:D ... که نمیاد به خانه:|

وایفو مگه آدم چندتا میخواد؟ یه بانو نینگوانگ هست دیگه! بسه:D
البته بیدو هم خوبه...ولی قسمت نشده باهاش بازی بنمایم... لیزا هم خوبه:p ولی اونم جز اوایل داستان دبگه تو تیمم نبوده:-" (هیچ کدوم اینا تو کتگوریی که به من بگن اونی چان یا سنپای نیستن:)) )

این ایونت جدید مثل همون قبلیه، ولی ما هم میتونیم مقادیری باف بنماییم خودمون رو؟ همممم...
اون بخش انتخاب سه دوست چیه؟
و برای گرفتن نهایت تاname card از هرکدوم باید چند امتیاز بگیریم؟ :-"

من سلیقه م جوخه 11ه ، ولی نیست که نیست کاراکتر با اون تیپ و قیافه!
از نظر رفتاری نزدیک ترین چیلده رو داریم:D ... که نمیاد به خانه:|

وایفو مگه آدم چندتا میخواد؟ یه بانو نینگوانگ هست دیگه! بسه:D
البته بیدو هم خوبه...ولی قسمت نشده باهاش بازی بنمایم... لیزا هم خوبه:p ولی اونم جز اوایل داستان دبگه تو تیمم نبوده:-" (هیچ کدوم اینا تو کتگوریی که به من بگن اونی چان یا سنپای نیستن:)) )

این ایونت جدید مثل همون قبلیه، ولی ما هم میتونیم مقادیری باف بنماییم خودمون رو؟ همممم...
اون بخش انتخاب سه دوست چیه؟
و برای گرفتن نهایت تاname card از هرکدوم باید چند امتیاز بگیریم؟ :-"
تو از هر کدوم ۵k بگیری میتونی شاپ رو کامل بخری. این بار مثل سری قبل نیست و سعی کردن با انرژی آمپلی فایر آسونترش کنن. درسته زمان هم داره ولی اگه وقتت تموم بشه فقط امتیاز کم میشه و فیل نمیشه. کوواپ هم اگه بتونی بری خیلی راحتر میشه.
اگه ماموریت بره و اون چلنج ها رو باز کنه ، سه روزه میرسه لول 20
شاید هم برسه، البته من نمیدونم AR چند نیاز داره ولی مثلا اگه ۲۵ باشه خیلی سخته، بخصوص اینکه معمولا تازه واردها تا یه مدت فقط محو بازی هستن:D

تو از هر کدوم ۵k بگیری میتونی شاپ رو کامل بخری. این بار مثل سری قبل نیست و سعی کردن با انرژی آمپلی فایر آسونترش کنن. درسته زمان هم داره ولی اگه وقتت تموم بشه فقط امتیاز کم میشه و فیل نمیشه. کوواپ هم اگه بتونی بری خیلی راحتر میشه.

شاید هم برسه، البته من نمیدونم AR چند نیاز داره ولی مثلا اگه ۲۵ باشه خیلی سخته، بخصوص اینکه معمولا تازه واردها تا یه مدت فقط محو بازی هستن:D
خیلی دست بالا گرفته بودم چلنج رو، زیاد سختش نکردم تو انتخاب دیباف ها..(آخه اون Domain قبلیش هیلرم نبرده بودم سرویس شدم قشنگ:)) )

یه چی در حد 800 امتیاز شد:| بعد تو سه سوت چلنج تموم شد، مات و مبهوت بودم که آخه چرا:))
البته فکر کنم درجه سختی هم داشته و انتخاب نکرده بودم:-"

حالا فردا ببینم چه میکنم:-"

پ.ن: خوب جم جمع شد، دلم میخواد کارت بکشم:|
سه تا ویش استاندارد دیگه بگیرم حداقل از اونجا کارت میکشم حال میام:-"

خیلی دست بالا گرفته بودم چلنج رو، زیاد سختش نکردم تو انتخاب دیباف ها..(آخه اون Domain قبلیش هیلرم نبرده بودم سرویس شدم قشنگ:)) )

یه چی در حد 800 امتیاز شد:| بعد تو سه سوت چلنج تموم شد، مات و مبهوت بودم که آخه چرا:))
البته فکر کنم درجه سختی هم داشته و انتخاب نکرده بودم:-"

حالا فردا ببینم چه میکنم:-"

پ.ن: خوب جم جمع شد، دلم میخواد کارت بکشم:|
سه تا ویش استاندارد دیگه بگیرم حداقل از اونجا کارت میکشم حال میام:-"
حالا گفتیم سخته ولی نه دیگن اینکه very easy بری :))

یه چند لار که تست کنی مطمئنم میتونی ردش کنی.

آره، خیلی سخته ویش نکشیدن:D

• Like
Reactions: NHM
میگم چطوری میشه دامین اونت رو co-op زد؟؟؟ اصلا چطوری میشه ۱۵ هزار امتیاز جمع کرد، سر در نمیارم ،،، اون اونت قبلی هم سر در نیوردم،، الان بزاری رو سخت ترین درجه و همه چیزم تیک بزنی ، بازم آنقدر جمع نمیشه !!!

• Like
میگم چطوری میشه دامین اونت رو co-op زد؟؟؟ اصلا چطوری میشه ۱۵ هزار امتیاز جمع کرد، سر در نمیارم ،،، اون اونت قبلی هم سر در نیوردم،، الان بزاری رو سخت ترین درجه و همه چیزم تیک بزنی ، بازم آنقدر جمع نمیشه !!!
co-op ـش فکر کنم matchmaking نداره با دوستات باید بری
اسکور هم تو هر فازش هرچی بگیری با فاز بعدی جمع میشه(در واقع high score تو هر فاز رو فقط حساب میکنه)
20k برا کلش میخوای تو هر فاز 5k هم بگیری بسه :D

• Like
Reactions: ce7en44 and vaan 2
واقعا دیسکورد گنشین بچه های خوبی توش هستن
من زوری رسیدم به 5k تو دوتا دانجون درخواست دادم اومدن کمک واقعا عالی بود کمک کردنشون
فقط مورا موند تو شاپ :))

Attachments

• 1.png
    1.png
    546.6 KB · مشاهده: 7
  • Like
  • Smile
دوستان سلام دمتون گرم بازیو از لانچر خودش گرفتم مشکل کرش حل شد چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1- یه پیرمرد تو مانستند اومده چنتا چوب کلنگ میفروشه خریدم از اینونتوری use کردم اما نمیدونم به چه دردی میخوره؟
2-جدیدا درختام چوب میدن اینا با اون چوب چادر کلنگه پیرمرده مربوطن بهم ؟

پ.ن1:دوستان بالاخره دعام مستجاب شد<:-P خواستید بگید برا شما هم دعا کنم و اینکه بگم کل خانمای گنشین یه طرف جینم یه طرف کمالات بی باره از این موجود:x دمه میهویو گرم با این طراحیش.
پ.ن2:ایدیم اون پایین درج شده و اینکه سروره اروپاست دوستان اگه خواستین اد کنین خوشحال میشم بتونم کمک کنم البته بگم رنکم 23 هستش تازه این اکانت شروع کردم توی هم رده های خودم میتونم یه یاری برسونم.
GenshinImpact 2021-05-03 12-37-35-56.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or