Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آخرین نفری که انتظار داشتم اینجا ببینمش خودت بودی:D خوش اومدی :>

پ.ن: راستش رو بگو، به خاطر سیئو کی اومدی؟:)) یا شایدم آکیبا گولت زده؟:D

آقا من یه چیزی رو متوجه شدم، مهمون که میاد خونه من، از زمان کرفتم کم نمیشه:D

بعد چطوری ملت این همه وسیله توی دو سه روز ساختن؟ دیگه اینجا که پولی نیست که بگیم نهنگ بازی در آوردن:-" من فقط تونستم در حد یه اتاق خالی رو تزئین کنم برای شب خوابیدنم، حموم و توالت و آشپزخونه هم ندارم و باید برای اونا وام بگیرم:p

تازه امروز فهمیدم که yeet کردن چه لذتی داره:x فکر نکنم دیگه بتونم بدون yeet کردن ملت زندگی کنم:-" از نظر هیلر بودن هم جین خیلی عالیه، اصلا مرد میخواد بکشش>:) انرژیش هم با اینکه هشتاد تا میخواد ولی به خاطر اسکیلش زود پر میشه:D

این یانفی نسخه چهار ستاره کلی هست. همه چیزش همونطوریه، حتی جای اسپیشال های لیو رو هم روی مینی مپ نشون میده:D

• Smile
Reactions: NHM
آقا من یه چیزی رو متوجه شدم، مهمون که میاد خونه من، از زمان کرفتم کم نمیشه:D
هرکی میاد باید با Tubby صحبت کنه تا 4 ساعت ازش کم بشه :D
بعد چطوری ملت این همه وسیله توی دو سه روز ساختن؟ دیگه اینجا که پولی نیست که بگیم نهنگ بازی در آوردن:-" من فقط تونستم در حد یه اتاق خالی رو تزئین کنم برای شب خوابیدنم، حموم و توالت و آشپزخونه هم ندارم و باید برای اونا وام بگیرم:p
اون Vial of Adeptal Seed بزنی درجا کرفت میشه
اگه منظورت تنوعشه، اون چلنج ها که یه صفحه مثل Adventurer's Handbook باز میشه بری کلی Blueprint میده
یا اینکه از Real Depot(صحبت با Tubby) میخری :D
تازه امروز فهمیدم که yeet کردن چه لذتی داره:x فکر نکنم دیگه بتونم بدون yeet کردن ملت زندگی کنم:-" از نظر هیلر بودن هم جین خیلی عالیه، اصلا مرد میخواد بکشش:) انرژیش هم با اینکه هشتاد تا میخواد ولی به خاطر اسکیلش زود پر میشه:D
کلا عشقه خیلی راضیم گرفتمش :x
این یانفی نسخه چهار ستاره کلی هست. همه چیزش همونطوریه، حتی جای اسپیشال های لیو رو هم روی مینی مپ نشون میده:D
تو برناممه بیلدش کنم ولی از اون متریال Primo Geovishap میخواد کلا 1 بار زدمش :))

• Like
Reactions: ce7en44
هرکی میاد باید با Tubby صحبت کنه تا 4 ساعت ازش کم بشه :D

اون Vial of Adeptal Seed بزنی درجا کرفت میشه
اگه منظورت تنوعشه، اون چلنج ها که یه صفحه مثل Adventurer's Handbook باز میشه بری کلی Blueprint میده
یا اینکه از Real Depot(صحبت با Tubby) میخری :D

کلا عشقه خیلی راضیم گرفتمش :x

تو برناممه بیلدش کنم ولی از اون متریال Primo Geovishap میخواد کلا 1 بار زدمش :))
ای بابا، سخت شد که. آخه کی دلش میخواد با توبی صحبت کنه؟:-"

نه مثلا طرف بیست تا از یه چیز ساخته، یعنی با همون زده؟

آره اون باس اصلا آدم رو از لول آپ کردن پشیمون میکنه.

• Smile
Reactions: NHM
آخرین نفری که انتظار داشتم اینجا ببینمش خودت بودی:D خوش اومدی :

پ.ن: راستش رو بگو، به خاطر سیئو کی اومدی؟:)) یا شایدم آکیبا گولت زده؟

خودم هم هنوز توی شوک ام که دارم بازی میکنم....آخرین بازی که بازی کردم MGS:TPP بودش، از موقعه تا الان 6 سالی بودش که هیچ بازی، اونطور که باید و شاید بازی نکردم.

دیروز صبح از سر بیکاری و کنجکاوی و چون دیدم تمام بچه های تاپیک انیمه اینطرف هم هستن و دارن در مورد چیزی صحبت میکنن صحبت میکنن که حتی 1خط ـش رو نمیفهمم، نشستم 1/5 این تاپیک رو خوندم :D
یه چیزهای از بازی دستم امد....چندتا Review و walkthrough توی Youtube ازش دیدم....خوشم امد ولی دلم باهاش صفا نبود....حوصله ی خوندن اون همه زیرنویس انگلیسی رو نداشتم و از نگا کردن دوبله انگلیسی اون
حس دیدن انیمه ی دوبله انگلیسی بهم دست میداد :-& تا اینکه توی یکی از Video ها طرف امد برا خنده دوبله ژاپنی رو فعال کرد :| اصلاً دنیا رو سرم خراب شد :D

با دوبله ژاپنی تمام معادات برام عوض شد....سریع بازی رو دانلود و نصب کردم و چند ساعتی بازی ـش کردم.....
موقعه بازی حس فضای Sword Art Online رو دارم، اصلاً quest هاش به کنار، چرخ زدن توی دنیاش و کاوش اون، خیلی لذت بخشه ولی حیف که نمیشه مثل GTA شیطنت کرد....الان دنبال یه غار میگردم :| چرا غار نداره :D

برای خودم یه حارم درست کردم، کارکتر پسر هیچ جایی تو لیست Player هام نداره B-)

P.S:
توی کاوش هام...با یه گل یخی بزرگ برخورد کرد....دهنم رو سرویس کرد، نشد که شکست ـش بدم...مارک ـش کردم، بعد که آپ لول کردم، برم دهن ـش رو سرویس کنم.
P.SS:
این تحمل زمان شنا یا کلاً نفس ـش، ارتقاء پیدا میکنه...؟ خیلی رو اعصابه

آخرین ویرایش:
وقتی دیدم کوئست دوم دنسلیف ، مین استوریه حسابی جا خوردم دیگه حتی کوچک ترین تصور اینکه قراره توش تمام پته داستان رو بریزن رو آب رو نداشتم

داستان رو کشتن که اینا

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
خودم هم هنوز توی شوک ام که دارم بازی میکنم....آخرین بازی که بازی کردم MGS:TPP بودش، از موقعه تا الان 6 سالی بودش که هیچ بازی، اونطور که باید و شاید بازی نکردم.

دیروز صبح از سر بیکاری و کنجکاوی و چون دیدم تمام بچه های تاپیک انیمه اینطرف هم هستن و دارن در مورد چیزی صحبت میکنن صحبت میکنن که حتی 1خط ـش رو نمیفهمم، نشستم 1/5 این تاپیک رو خوندم :D
یه چیزهای از بازی دستم امد....چندتا Review و walkthrough توی Youtube ازش دیدم....خوشم امد ولی دلم باهاش صفا نبود....حوصله ی خوندن اون همه زیرنویس انگلیسی رو نداشتم و از نگا کردن دوبله انگلیسی اون
حس دیدن انیمه ی دوبله انگلیسی بهم دست میداد :-& تا اینکه توی یکی از Video ها طرف امد برا خنده دوبله ژاپنی رو فعال کرد :| اصلاً دنیا رو سرم خراب شد :D

با دوبله ژاپنی تمام معادات برام عوض شد....سریع بازی رو دانلود و نصب کردم و چند ساعتی بازی ـش کردم.....
موقعه بازی حس فضای Sword Art Online رو دارم، اصلاً quest هاش به کنار، چرخ زدن توی دنیاش و کاوش اون، خیلی لذت بخشه ولی حیف که نمیشه مثل GTA شیطنت کرد....الان دنبال یه غار میگردم :| چرا غار نداره :D

P.S:
توی کاوش هام...با یه گل یخی بزرگ برخورد کرد....دهنم رو سرویس کرد، نشد که شکست ـش بدم...مارک ـش کردم، بعد که آپ لول کردم، برم دهن ـش رو سرویس کنم.
P.SS:
چقدر لیست کاراکترات شبیه مال من خواهد بود:p :)) (تازه همچنان در به در دنبال دیلاک و چیلده هستم:)) )

سرور اروپایی؟
ادت کنیم:p

---

یه سری آیتم ها هست که تو مپ نزدیکشون باشی مثل ستاره تو مینی مپ علامت میزنه، اونا رو بگیری بری کنار مجسمه های اصلی تلپورت(اونا که جون پر میکنند) worship رو بزنی میتونی اپگریدش کنی، با هر lvl آپگرید شدن، مقدار استامینا هم یکی ازمواردیه که میره بالا

بعضی کاراکترها که هیچکدوم دختر نیستن هم توی مصرف استامینا صرفه جویی میکنند اگر تو تیم باشن، مثلا Razor و Xiao توی کوه نوردی استامینای کمتری مصرف میکنند ، یا کیا توی دویدن :-"
شنا رو نمیدونم:-"

ولی خدایی خلیل بیاد گنشین:)) تو خواب هم نمیدیدم :))

---

راستی منم خونه م رو دایرکت جوین زدم، الان فکر کنم دوستان بتونند در ساعات نبودم هم برن اونجا و بوست کنند:p خواهشا بوست کنید:p :)) مخصوصا روزهای 5شنبه و جمعه که بیشتر خونه هستم و تاثیر داره تو ساخت و سازم:)) :-"

و اینکه دایرکت جوین بزارید برای ماموریت هفتگی که باید از فروشنده خونه یکی دیگه وسایل بخریم، ببینیم آیتم خوب شاید داشته باشید برامون:))
و چند روز یکبار این فروشنده ها رفرش میشن؟ :-"

آخرین ویرایش:
یان فی رو من خیلی خوشم اومد ازش هم دیزاینش هم شخصیتش، قدرتاش که هیچی، رنگ مو و گوشتش و ست لباسش خیلی به هم میان
............

View attachment 204234

اگه بخوان سیستم تغییر لباس بزارن، من انتظار لباس های فانتزی با رنگ های متفاوت داشتم ... پرسونا که نیست لباس اسپورت بدن

آقا این لباس فن میده رسمی نیست :D

P.S:
P.SS:
قبلا هم به یکی ازبچه هاگفته بودم همینجا، صدارو بزارید رو ژاپنی مخصوصا اگه اهل انیمه دیدنید عاشقش میشید.
اون گلی که میگید فکرکنم یکی ازباس ها باشه که رفتید سراغش، با کارکترهای برق و آتش میشه زدش و شیلدش رو ازروش برداشت
استامیناهم تو مپ یه سری گوی شناور تو هواهستن که اگه اوناروبگیرید و ببرید پیش statue of seven_anemo بعد worship کنید مقدار استامینا افزایش پیدامیکنه و یک سری ریوارد بهتون میده
کلا جذبتون میکنه این بازی مخصوصا اگه بازی هایی مثل سری های Talesیا zelda رو قبلا انجام داده باشید

قشنگ به چند قسمت نا مساوی تقسیم شدم ،،، بالاخره اژدها رو تو اکانت اصلیم باز کردم دو تا کوئست دنسلیف و ژانگلی رو پشت هم رفتم ، ولی حتی یه ثانیه از اونت رو هم نرفتم چه برسه به دامینش
.........
اکانت دومم هم که خدا برکتش بده تازه اول داستان لیو ام (جمع کردن اداپتی ها) .... اگه ببینم دارم کنترل اکانت اصلی رو از دست میدم شلش میکنم،، اژدها و تی پات فرار نکردن
........

۲۹ تا استار گلیتر داشتم رفتم کمان گرفتم ریفاین کنم،، بعدش که گرفتم هر چی نشستم فکر کردم دیدم این یه بار صلاح بود فیت بخرم .... خریت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or