Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آره :D
View attachment 203324

مثلا فرض کن مثل این عکس آخرین چیزی که گرفتی گانیو بوده تو صفحه 10
10x6=60
3 تا ویش بالای گانیو هست پس از عدد بالا کم کن
60-3=57
الان یعنی 57 تا ویش زدی بعد از آخرین 5* :D
دقیقا فهمیدم چی شد
ممنون از همه دوستان

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
  • Like
Reactions: ce7en44
داره ها چند هفته پیش چک کردم :D

خوب شد گفتی از فردا شروع کنم چون انگار وقت گیره:D
والا برای من که فقط بیگینر، دائمی و کاراکتر نوشته:D حتی برای اطمینان یه ویش هم حروم کردم ولی چیزی اضافه نشد:D البته منم بیشتر از یه ماهه که چک نکردم:D
راستی اونروز اتفاقی بنر بیگینر دوباره برام اومد، وسوسه شده بودم که مولتی هشت تایی بکشم ولی پشیمون شدم:D

وقتگیر یه ذره اش هست، من همه دیالوگ ها هم رد کردم و بیشتر یه ساعت طول کشید :D

• Like
Reactions: NHM
راستی اونروز اتفاقی بنر بیگینر دوباره برام اومد، وسوسه شده بودم که مولتی هشت تایی بکشم ولی پشیمون شدم:D
برا منم سر ریران چایلد که برا اولین بار 10 تا 10 تا کشیدم باگ شد اونو آورد :)) تست هم کردم ویش بزنم ولی کلیلک کردم اتفاقی نیافتاد :D
حتی برای اطمینان یه ویش هم حروم کردم ولی چیزی اضافه نشد:D
یه دیلی سنگین داره تا ویش به history اضافه بشه دوباره رفتی تو بازی چک کن :D

• Like
Reactions: ce7en44
من ازش تو دامین های پایرو استفاده میکنم تو حالت mlee وقتی reptide روی چندتا کریپ بزاری و برست کنی قشنگ میزنه میپکونه منکه رازیم با روزاریا و ک کوین همش الکترو و سوپرکنداکتم ?
هر هیروی این بازی کاربردیه ، و تو شرایط خاصی میشه ازش بهترین استفاده رو کرد ... منتها اگه یه روزی یه هیروی تاپ تیر و بروکن گیرت اومد اونوقت فرقشون رو میفهمی
------------------------------
من الان دارم فکر میکنم یولا بگیرم چی بدم دستش ؟؟؟/ یعنی به جز اون کلایمور دراگون اسپین هیچ چیز به درد به خوری براش ندارم ....کاش تو پیتی پایین میداد که برای سلاحش هم ویش میزدم

• Like
یه دعا هم بخون برا ما.هر چی ویش میزنم این پسره 5 ستاره تارتیگلو نمیده.
من همه ارتیفکت هامو مصرف کردم برا لول اپ فقط 4 ستاره نگه میدارم همه رو ست 4 ستاره کردم.اشتباهه؟
نه دیلاک داد که دوست داشتم نه چایلد.هر چی دختره اومده دستم جز کایا و پسر گرگی

برا من تارتیگلو رو اولین ویش 10 تایی که زدم رو بنرش داد
امروزم تو بنر استاندارد یه کمان 5 ستاره داد و یه نینگوانگ
همین کمان 5 ستاره رو دارم اپگرید میکنم بدم دست تارتیگلو لول 70
من رازر (پسر گرگی). و سوکروز (فوق العاده هست) و بِنت رو هم دارم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
فعلا AR 38 هستم و کاراکتر های اصلیم
چایلد و رازر و بِنت و سوکروز هستن همگی هم لول 70
چند تا کاراکتر خوب هم دارم ولی این تیم فوق العاده هستن،

آخرین ویرایش:
سوکروز دارم ولی زیاد برام جالب نیست اتک خوب نمیزنه برام فقط گردباد.شاید ضعیفه هنوز.البته لول 40 هست خودش و اسلحه ش.من ریزر شده فیزیکالم بعد یه چند تا ضربه یه المنت برق میزنم بعدش باربارا خیس میکنه و بعدش روزاریا یخ میکنتشون و دوباره ریزر برق میزنه و فیزیکال.اگه بجای امبر دیلوک داشتم عالی بود .اینا 4 تا استفاده میکنم.ولی فیزیکال ریزر خالیش هم همه رو میترکونه فعلا تو ورلد لول 3.
فرند شیپ بره بالا باید تو تیممون باشن تا بره بالا؟یا اگه استفاده نکنیم ازشون هم میره بالا؟

• Like
میشه گفت کار منم با این بنر تموم شد و هیچ:(
امروز جم برای کارت آخر جمع شد...چیزی گیرم نیمد...
رفتم مولتی استاندارد رو کشیدم، دوتا استار گلیتر گیرم اومد(شمشیر فاوانیوس) ... البته مطمئن بودم کارت بعدی نمیتونه Childe باشه، چون پیتی 4ستاره م رسیده بود 9 و باید حتما 4ستاره میشد بعدی:-"
روزاریام C1 شد حداقل:(

الان 35جم دارم... تنها امیدم :
فردا 60تا روزانه ، فردا هنگ اوت پسر یخی 4پایان دیگه ببینم، میشه 40تا از پایان ها + 20تا از اچیومنتش...
میرسم 155تا...
ایونت سایت هم دوتا آیتم دیگه بسازم تمومه و 30تا هم از اونجا بده...و دیگه رسما و شرعا و هرچی میشه گفت واقعا کارم تمومه:))
اما نمیرسم به اون مرحله:)) چون مطمئنم هنگ اوت تموم نمیکنم، مخصوصا که فردا احتمالا دیر میرسم خونه اصلا و جسدم:|

هنگ اوت باربارا و نوئلم هستن که هیچی نرفتن! ولی کاملا : مندوکسه!!!!

پ.ن : Pity 67 :( قشنگ تا لب چشمه رفتن و دست خالی برگشتن شد داستانم:))

کی ریران بعدی میدن:( خواهشا خیلی زودتر لیک بشه:))

پ.ن 2 :
خداحافظ ژیائو...(فرندشیپ10)... بعد از رفتنش 5دقیقه بازی کردم... اون اسکیل کوه نوردیش دیگه نبود و قشنگ تفاوت رو احساس کردم! بازی چند درحه سخت تر شد:-" :))

سوکروز دارم ولی زیاد برام جالب نیست اتک خوب نمیزنه برام فقط گردباد.شاید ضعیفه هنوز.البته لول 40 هست خودش و اسلحه ش.من ریزر شده فیزیکالم بعد یه چند تا ضربه یه المنت برق میزنم بعدش باربارا خیس میکنه و بعدش روزاریا یخ میکنتشون و دوباره ریزر برق میزنه و فیزیکال.اگه بجای امبر دیلوک داشتم عالی بود .اینا 4 تا استفاده میکنم.ولی فیزیکال ریزر خالیش هم همه رو میترکونه فعلا تو ورلد لول 3.
فرند شیپ بره بالا باید تو تیممون باشن تا بره بالا؟یا اگه استفاده نکنیم ازشون هم میره بالا؟
مین DPS که نیست خودش به تنهایی دمیج بده :D

اسکیلش برا CC خوبه، برستش هم CC هم دمیج المنتال رو بوست میکنه

تلنت پسیو اولش اینطوریه که Swirl بزنی به بقیه ی تیم 50 تا Elemental Mastery میده
بعد از تلنت پسیو دومش اسکیل که بزنی 20% از Elemental Mastery سوکروز رو به اعضای تیم میده
(هیچکدوم از اینا Elemental Mastery خود سوکروز رو بالا نمیبرن)
https://i.redd.it/qkuzr5w192m61.jpg
کلا تیمت رو "enable" میکنه، که بتونی دمیج های سنگین باهاشون بدی :D

Anemo هم که هست ست 4 تیکه Viridescent Venerer ببندی هر المنتی Swirl بشه Resist دشمن نسبت به اون المنت 40% کم میشه

سوکروز اصلا dps نیست و ساپورته و هم یه mini ventiئه هم elemental masteryئه تیم رو باف میکنه که برا تیمایی که رو ری اکشن کار میکنن خیلی کمک میکنه دمیج بره بالا

کلا تیم سازی تو گنشین یه DPS اصلی میخوای بقیه ساپورت حالا یکی هیلر یا شیلد ساز بقیه ساپورتی که به دمیج DPS اصلی کمک بکنن

ریزر هم جلوتر یکم بی استفاده میشه :D چون فیزیکاله و ما ساپورت خوب برا فیزیکالا نداریم یعنی میتونی استفاده بکنیا ولی آرتیفکت جمع کردن براش تا اینکه دمیج خوب بزنه سخت تر از بقیه DPS هاست

داشتم کیت کازوها رو میخوندم
Kiryu Kazuha | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

بخش جالبش اسکیلش هست، ترکیبی از اسکیل جین و پلانج اتک ژیائو (بدون کم شدن hp) هست. cd کمی هم داره (۶ و ۹) که c1 ده درصد ازش کم میکنه.

خوبه ولی کاش اسمش یه چیز دیگه بود، این خیلی ضایعس:D

پ.ن: یه بدی که داره اینه که با آپگرید المنت مستریش زیاد میشه و المنت مستری هم توی ورلد لول ۷ به بالا اصلا به کار نمیاد (نسبت به کریتیکال و المنت دمیج)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or