Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
1550 جم...

متاسفانه خستمه و این ماموریت ایونت رو تموم نکردم:(( وگرنه الان مولتیم رو کشیده بودم و با چشمانی اشک بار میرفتم میخوابیدما:-"

چند روز از بنر مونده؟ انرژی جمع کنم hang outها رو برم جم جمع کنم:))
این وسطم جوگیر شدم رفتم Abyss و 11-1 رو شانسی سه ستاره کردم(خیلی بد رفتم و تو تیم اولمم یکی از کاراکترهام زارت شهید شد:)) ) پنجاه تا جم مفت گرفتم:-"
ولی 11-2 رو اصولا چجوری میرید؟ :-"
عه؟ تو هم هنوز هنگ آوت ایونت ها رو نرفتی؟:)) منم نیاز دارم یکی بهم انگیزه تموم کردن باربارا رو بده :))

• Like
Reactions: NHM
عه؟ تو هم هنوز هنگ آوت ایونت ها رو نرفتی؟:)) منم نیاز دارم یکی بهم انگیزه تموم کردن باربارا رو بده :))
خیلییییی mehن :-" نهایت یکبار رفتنشون جذابه:-"

از همون وضعیت "کامل بنت رو رفتم، و یکی از پایان های پسر یخیه" جلوتر نرفتم:-"

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
kdo41wy2h9t61.png

ساعت ۸:۳۰ فردا شب

• Love
  • Like
Reactions: msf, Akiba and NHM
kdo41wy2h9t61.png

ساعت ۸:۳۰ فردا شب
میزبانان برنامه هم گذاشتن و ژانگ لی و یه دختر مو آبی که اصلا نمیدونیم کیه و از کجا اومده بودن:p
کاراکتر جدید؟ هایپ؟ :))

میگن گویا ابیس بعدی فیزیکال دمیج بوست میشه و بعدیش به شیلد ربط داره...
خوب... فیزیکال دارید کسی رو اصلا؟ :)) فکر کنم با 300 جم باید خداحافظی کنم:))

• Like
میزبانان برنامه هم گذاشتن و ژانگ لی و یه دختر مو آبی که اصلا نمیدونیم کیه و از کجا اومده بودن:p
کاراکتر جدید؟ هایپ؟ :))

میگن گویا ابیس بعدی فیزیکال دمیج بوست میشه و بعدیش به شیلد ربط داره...
خوب... فیزیکال دارید کسی رو اصلا؟ :)) فکر کنم با 300 جم باید خداحافظی کنم:))
34d7af34254fb682e246f7d7d22ace6b_4836086879424548700.png

واقعاً غافلگیرمون کردن، درست مثل معرفی هو تائو :)) اینا هم با این سیستم حفاظت اطلاعاتشون زائیدن، طرف اطلاعات تا چندین ماه بعدشون رو هم لیک کرده :))

شک نکن، تا یه مدت برای کلیمور یوزرها و کریو یوزر ها و فیزیکال یوزر ها قراره حسابی مایه بزارن :))
امیدوارم که اول ژانگلی بیاد که من هم بتونم جم بیشتری جمع کنم و هم اینکه اول مطمئن بشم که آیاکا توی 1.6 نمیاد و بعد ویش بزنم ولی اینجوری هم صبر کردن و جمع کردن خیلی سخته واقعا:D

فیزیکال الان زیاد توی بورس نیست چون ساپورت های خوبی براش نداریم ولی ممکنه در آینده فیزیکال هم بیاد جزو متا:D

حیف شد، اینطور که لیک ها میگن قرار نیست منطقه جدیدی ببینیم، واقعاً تحملش دیگه سخت شده :D الان هم که ظاهراً بله جای 5 سال، قراره بازی رو حداقل تا 10 سال کش بدن :-"

fa623612eb457d7aeed06e5a552b9df5_1430422092927334748.gif

هی گایز
خب من چند روز نبودم
بگین چه خبر چی گفتین تاحالا:bash:
چیز جدید لیک نشده؟:bash:

فقط شنیدم zhongli و اون دختره یخیه قراره بنر بعدی باشن:bash:

و qiqiهم قراره باف بشه :bash:

و Diona هم قراره یدونه فری بهمون بدن توی ایونت های آینده:bash:

--------------
من تازه داشتم تو ایونت Oceanid خیلی OP میشدم که تموم شد :<

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
از وقتی گانیو رو فول بیلد کردم نرفته بودم ابیس ، امروز رفتم تفاوت رو احساس کردم ، یه تنه ۲۵۰ تا رو کرد ۳۵۰ ، و زمان باقی زمین ها هم بالقوه کمتر کرد، ولی باز تو ۱۱-۲ باختم ،، یعنی تیم اول که گانیو بود پارشون کرد، ولی تیم دومم ترکید و فیل شدم

اگه اینو رد کنم فکر کنم ۴۵۰ تا جم رو بگیرم

تراولر رو یه نیمچه بیلد کردم ۱۵ هزار تا دمیج اسکیل ازش میگیرم بدون ری اکشن، الان ارزشمند تر از اون زباله دیلوک شده

هی گایز
خب من چند روز نبودم
بگین چه خبر چی گفتین تاحالا:bash:
چیز جدید لیک نشده؟:bash:

فقط شنیدم zhongli و اون دختره یخیه قراره بنر بعدی باشن:bash:

و qiqiهم قراره باف بشه :bash:

و Diona هم قراره یدونه فری بهمون بدن توی ایونت های آینده:bash:

--------------
من تازه داشتم تو ایونت Oceanid خیلی OP میشدم که تموم شد :<
چی چی باف شه یکی رو می شناسم c4 ش رو داره , حسابی حال میکنه، یعنی اون از منم بدشانس تره و ۵ تا چی چی بهش انداخته

.........
اگه یولا بنر دوم باشه فکر کنم بهش میرسم ،، الان ۲۸ ویش دارم ،، با نمی که فردا میدن احتمالا ۳۰۰ تا ، ۶۰۰ تا خاموشی سرورها، ۳۰۰۰ خورده ای کومسیون، ۸۰۰،۹۰۰ تا ابیس، اونت ها هم از الان یه ۳۰۰۰ تا حساب کنیم ، قطعا میرسم

آخرین ویرایش:
آقا دیدین المنت دمیج ها چقد قدرتمند میشن وقتی میرن توی برست ونتی؟

من با باربارا نهایت 150 تا هیدرو دمیج میزنم ولی وقتی الت ونتی فعال باشه بالاتر از 2000 تا میشه مقدارش >___>

کافیه یدونه فقط هیدرو دمیج بزنین قیامت میشه >___> همون یه اشاره کنین کافیه

من با باربارا نهایت 150 تا هیدرو دمیج میزنم ولی وقتی الت ونتی فعال باشه بالاتر از 2000 تا میشه مقدارش >___>

Viridescent(آرتیفکت) با ونتی فوق العادست:D

• Like
Reactions: ce7en44 and BoxBox

خوب اون دمیج باربارا نیست اون المنتال ری اکشن برست ونتیه, swirl

چی چی باف شه یکی رو می شناسم c4 ش رو داره , حسابی حال میکنه، یعنی اون از منم بدشانس تره و ۵ تا چی چی بهش انداخته

.........
اگه یولا بنر دوم باشه فکر کنم بهش میرسم ،، الان ۲۸ ویش دارم ،، با نمی که فردا میدن احتمالا ۳۰۰ تا ، ۶۰۰ تا خاموشی سرورها، ۳۰۰۰ خورده ای کومسیون، ۸۰۰،۹۰۰ تا ابیس، اونت ها هم از الان یه ۳۰۰۰ تا حساب کنیم ، قطعا میرسم
یولا شنیده بودم که فیزیکاله :-?

اگه واقعا فیزیکال باشه که خیلی نیاز دارم و اگه بنر دوم باشه منم بهش میرسم >:D<

امیدوارم کلایمور فقط نباشه :< که هست متاسفانه :|?‍♀️

تاحالا 2 تا کلایمور فیزیکالی داشتیم :| اینم کلایمور و فیزیکال باشه چقد مسخره میشه...

چرا کاتالیست فیزیکال درست نمیکنن:-?
درسته عجیبه از سلاح کاتالیست بخوای فیزیکال دمیج بزنی ولی شدنیه:-?
مثلا از توی سلاح 2 تا دست بیاد بیرون اتک معمولی 2 تا دست ضاهر بشه چک و مشت بزنه ولی برست مثلا پا ضاهر بشه و دسته جمعی همرو شوت کنه کیلومتر ها رو هوا فال دمیج و اینچیزا بخورن:-?:-?
یا هم چک و مشت و لگد و اینچیزا بزنه توی یه محدوده مثه برست ونتی و تیکه پاره بشن8->

آخرین ویرایش:
یه مولتی دیگه کشیدم...

یکدونه فیسچل( C4 )

خوب...:( :( :(

به یک مولتی دیگه میرسم:|
4تا ویش با استارگلیتر میخرم
فرض میکنیم از این 11 روز دیگه ده رورش رو بازی و لاگین میکنم، میشه 600 جم اون 4تا ویشم به ارزش 640تاست انگار...
میشم 1240 جم
کد هم میدن دیگه؟ یکم از این...
60تا ماموریت داستانی مونده...
هنگ اوت ها مونده...
فکر کنم اون فروشندهه رو داریم باز...

میرسم... و باز هم اپیک فیل میشم:|
الان روی پیتی 54 هستم...
حتی با یک مولتی دیگه هم بازم کمه:(

---

اشتباهی تو تاپیک انیمه پست داده بودم:))

بچه ها یه سوال داشتم
من بهم child داده تواین بنر ایونت.جمع کنم دوباره امتحان کنم شاید c1 بشه تواین 12 روزی که مونده یا نگه دارم واسه این بنر جدیدا که میگید میاد؟
ارزش دارن بنرهای جدید؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or