Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
تا یه هفته پیش تو خط دامین رفتن واسه فارم آرتیفکت نرفته بودم تا حالا، چقدر اجق وجق میده :D

من از شخصیت هایی که تا حالا دادن راضی هستم. شخصیت ها تنوع دار بذارن هم خوب میشه مثل شخصیت پیر و پتل، چاق، سیبیلو، ترپ و .... :D
فقط تنوع سلاح ۴ تا هست بکنن ۶ تا خوبه. فرقی خاصی بین شمشیر و نیزه هم نمیبینم :-?
پچ های جدید رو یه ماه به یه ماه بدن بیرون
یه اطلاعاتی هم از منطقه هایدرو دندرو بدن بیرون + ری اکشن های دندرو

از این اطلاعات داستانی و روابط شخصیت ها هم زیاد صحبت کنید :D

مادام پینگ اوباسان 6* when:))
hqdefault.jpg

سلاح:دمپایی :D
7013716f5f8a390439a6234bd5d1dcb1_3204371894271085289.jpg

المنتال اسکیل:

آخه این چه عکسیه از روزاریا تو بنر گذاشتن x_x مشکل منکراتی داره

یجوریه انگار هم زمان باید تمام قابلیتهاش رو حتما تو عکس نمایش میدادن :D

من که بلافاصله بعد ازین که فیشل و باربارا رو دیدم فهمیدم که این بنر ایده آل من نیست :]

من از شخصیت هایی که تا حالا دادن راضی هستم. شخصیت ها تنوع دار بذارن هم خوب میشه مثل شخصیت پیر و پتل، چاق، سیبیلو، ترپ و .... :D
آره دیزاین هاشون عالین فقط "body type" ها تکراریه
تنها فرقشون تو قدشونه :D

نه اونا قانونی نیستن، از درد ناچاری اونجوری شدن ولی این که بیاد دیگه اونا در حد اونه سان فقط میشن :D
نگو تو رو خدا، همینجوری هم تا بی نهایت تاخیر خورده :))

مشکل اینجاست که تم موندست اصلاً مال دوران رومانتیسم آلمان هست پس فکر نکنم مثل قرون وسطی مردهای هیکلی زیاد روی مد بوده باشن :D
نه دیگه لولی نمیشه، نهایت شوتا میشه:D فکر کن مثلا تیمی باشه در لباس مبدل>:)
هر چند همین لولی ها زیاد لولی نیستن، یکیش که چند صد سال عمر داره، اون یکی هم الف هست و معلوم نیست چند سالش هست و آخریش هم حتما به سن قانونی رسیده که تو بار کار میکنه :D
همممم...لیزا رسما و شرعا حساب نمیشه؟ :-"
اصلا شایعه شده بقیه کشورها رو میریم و اینازوما رو آخر کار سر میزنیم:p که ملتی که منتظر آیاکان از بازی لفت ندن:))

اصلا همین Cyrus رو بدن! کاراکتر 4* بدن بره! نمیدونم ویژن داشت یا نه...ولی اونم حالا تو این سن و سال بدن بهش، چی میشه مگه:دی
ولی خدایی ورکا تو این نوع بادی تایپ نباشه خیلی ظلمه! :|

لولی هم...که خوب... 90% لولی های دنیا صدهزار سال سنشون هست تا قانونی باشه فلان موارد :-" :-" :-"

@BoxBox
آرت از اون بهتر برای بنر میخوای؟ >:) آرته قشنگ داد میزنه :
پوووووووووووووول بدید و جم بخرید! هرچقدر هم بخرید بازم کمه!!!! :))

یکی از فانتزیام اینه یه کاراکتر انمو بسازن اسکیلش مثه برست ونتی باشه ولی خیلی کوچیک تر در حد اسکیل ترولر یا جین یجورایی بچسبن بهت

و برستشم مثه شائو باشه ولی بشه همزمان همرو بکشونه باخودش رو هوا هم plunge دمیج بخورن هم fall دمیج هم انمو هم در طول مسیر مثه برست ونتی تیکه پاره بشن ?

بعد سایزم مهم نباشه مثلا بشه یه Geovishap رو هم بلند کرد :-?

خیلی خفن میشه:-?

اما دیگه 5 ستاره نیست خیلی بیشتره:D

لولی کاتالیست هم باشه : >

آخرین ویرایش:
یکی از فانتزیام اینه یه کاراکتر انمو بسازن اسکیلش مثه برست ونتی باشه ولی خیلی کوچیک تر در حد اسکیل ترولر یا جین یجورایی بچسبن بهت
ایده خوبیه احتمالش هم زیاده :D
SbyGC9.gif
ولی اسکیلش این باشه قطعا 5* خواهد بود:-"

و برستشم مثه شائو باشه ولی بشه همزمان همرو بکشونه باخودش رو هوا هم plunge دمیج بخورن هم fall دمیج هم انمو هم در طول مسیر مثه برست ونتی تیکه پاره بشن ?
یکم زیادی OP نیست؟:D:D:D

باز من قبل از ریپلای کامل پست رو نخوندم:))

خیلی خفن میشه:-?

لولی کاتالیست هم باشه : >
اینی که نوشتی چند میلیون دلار پات در میاد :>

---------------------------------

چه عجب یه بار ژیائو بدرد خورد:-" البته آرتیفکت های نین و البدو و مونا رو براش گذاشته بودم با نیزه هو تائو :p

اینی که نوشتی چند میلیون دلار پات در میاد :>

---------------------------------

چه عجب یه بار ژیائو بدرد خورد:-" البته آرتیفکت های نین و البدو و مونا رو براش گذاشته بودم با نیزه هو تائو :p
راستی مونا رو چجوری بسازم تو تجربت زیاده :D
سلاح فقط mappa mare دارم فکر کنم R2

راستی مونا رو چجوری بسازم تو تجربت زیاده :D
سلاح فقط mappa mare دارم فکر کنم R2
من خودم از بقیه پرسیدم، تو از من میپرسی؟:)) من مونا رو زیاد قوی نساختم ولی با همینم تونستم ۱۷۱k توی ابیس بزنم. سلاحش the widith هست که پسیوش برای برست مونا عالی هست. بعد تلنت ها هم همه ۶ کردم چون همه شون کاربردین. برای کریت ریت و دمیج هم ۴۵ و ۱۷۵ هست، اتک زیاد مهم نیست و مال من ۱۵۰۰ هست. مهمترین چیز انرژی ریشارژ و هایدرو دمیج هست که هر دو توی اتک تاثیر دارن. انرژی من ۱۳۵ هست که کمه و تا ۱۷۰ جا داره و هایدرو دمیج هم ۷۳. البته من بیلد همه کاره براش گذاشتم (دو تا گلادیاتور و دو تا نوبلس با جام هایدرو). اگه تخصصی ببندم بیشتر هم میشه. برستش هم enabler هست یعنی به تنهایی دمیج کم میده ولی با یه پایرو دمیج وحشتناکی میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or