Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
سلامی دوباره :D
من در حال جمع کردن تمام Anemoculus ها هستم ولی این وسط یک مشکلی هست با اینکه مپ قرارگیریش رو از توی اینترنت پیدا کردم اما بعضیهاشون یا نیستن، یا اگر هم باشن یه 4 متر بالای سرم هستن. حالا بعضیهاشون رو بالای یک درختی میرم، از یه بلندی میرم پرواز میکنم میگیرمش اما بقیه وسط مثلا دشت هستن، اون ها رو چجوری باید بگیرم؟ در آینده قابلیت خاصی باز میشه برای اون ها یا باید زورم رو بزنم ببینم چی میشه؟ :D

من در حال جمع کردن تمام Anemoculus ها هستم ولی این وسط یک مشکلی هست با اینکه مپ قرارگیریش رو از توی اینترنت پیدا کردم اما بعضیهاشون یا نیستن، یا اگر هم باشن یه 4 متر بالای سرم هستن. حالا بعضیهاشون رو بالای یک درختی میرم، از یه بلندی میرم پرواز میکنم میگیرمش اما بقیه وسط مثلا دشت هستن، اون ها رو چجوری باید بگیرم؟ در آینده قابلیت خاصی باز میشه برای اون ها یا باید زورم رو بزنم ببینم چی میشه؟ :D
باید زور بزنی ببینی چی میشه:-"

بعضی مثلا از کوه دو کیلومتر اونطرف تر باید بگیری

بعضیا یه سری نور سفید دور و بر میچرخن، سه تا از اونا رو باید پیدا کنی، تا باد زیر پات درست بشه(اولین باس بازی رو زدی که؟ مثل همون که برای جا به جایی پلتفرم ها استفاده میکنی)

بعضیا هم باز ممکنه پازلی چیزی مجبور باشی حل کنی تا زیر پات باد بیاد و بتونی پرواز کنی

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:-"

داشتن ونتی یا Keqing هم بهت خیلی کمک میکنه و خیلی جاها میتونی گول بزنی بازیو:p :))

باید زور بزنی ببینی چی میشه:-"

بعضی مثلا از کوه دو کیلومتر اونطرف تر باید بگیری

بعضیا یه سری نور سفید دور و بر میچرخن، سه تا از اونا رو باید پیدا کنی، تا باد زیر پات درست بشه(اولین باس بازی رو زدی که؟ مثل همون که برای جا به جایی پلتفرم ها استفاده میکنی)

بعضیا هم باز ممکنه پازلی چیزی مجبور باشی حل کنی تا زیر پات باد بیاد و بتونی پرواز کنی

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:-"

داشتن ونتی یا Keqing هم بهت خیلی کمک میکنه و خیلی جاها میتونی گول بزنی بازیو:p:))

دقیقا بعضیاش زور زدنیه، شانسی الان از این مجسمه های باید پیدا کردم برای یکیشون پرتم کرد بالا تونستم یکیش رو بگیرم :D

برای بقیه هم انگار باید کل محیط دورش رو بگردم تا یدونه از این ستونا پیدا کنم.

والا الان لول 16 هستم. یک سری باس زدم اما جابهجایی پلتفرم و اینا رو چیزی ندیدم و تا اونجایی که میدونم هم چنین قابلیتی ندارم :))

اون دو تا کاراکتر رو هم ندارم فعلا.

در حال حاضر هم کاراکترهای زیر رو دارم، تیمم هم اینه :D

Attachments

• Screenshot (72).png
    Screenshot (72).png
    2.6 MB · مشاهده: 13
  • Screenshot (73).png
    Screenshot (73).png
    2.6 MB · مشاهده: 14
چطوری 11 ش کردی ؟؟؟ من ده که رسیدم زد مکس ؟؟؟ البته تعجب کردم چون همیشه کانس یه کارکتر رو باز میکنی میزنه تا 15 جا داره
باید ببری فاز ۶ فکرکنم. ۱۵ هم با حساب اون سه تایی هست که کانس میگیره.
با پسیو دوم چایلد:D
200164

کانستلیشن ها به این صورته که معمولا C3 سه لول به المنتال اسکیل و C5 سه لول به المنتال برست اضافه میکنه با سقف 15 که احتمالا رزرو شده برا پسیو ساپورت های آینده چون مکس که خودت آپ کنی 10 با کانستلیشن 13 (گفتم معمولا چون مثلا باربارا یا نینگ برعکسن اول سه لول برست میده بعد اسکیل:D)
برا نرمال اتک تا جایی که میدونم فعلا کانستلیشن نیست و فقط پسیو چایلد این کارو میکنه:D

دوستان یه راهنمایی چیزی هست برای افراد تازه وارد به گیم یا گایدهای خارجی رو باید بخونم؟
راهنمای فارسی ندیدم جایی و به نظرم نیازی هم نداری چون خود بازی گاید داره. اگه سوالی هم بود همینجا بپرس.

دقیقا بعضیاش زور زدنیه، شانسی الان از این مجسمه های باید پیدا کردم برای یکیشون پرتم کرد بالا تونستم یکیش رو بگیرم :D

والا الان لول 16 هستم. یک سری باس زدم اما جابهجایی پلتفرم و اینا رو چیزی ندیدم و تا اونجایی که میدونم هم چنین قابلیتی ندارم :))

فعلا نمیخواد با نقشه بیفتی دنبالشون! هرچی تو راه دیدی جمع کن:-"
بعدا یه آیتم میتونی بسازی بهت نشون میده کجاها هستن(البته کول داون داره برای هر بار استفاده:-" و یکدونه نشون میده:-" )

باس هم...نه... باس!!!! :-" ببینیش میفهمی:))

دوستان یه راهنمایی چیزی هست برای افراد تازه وارد به گیم یا گایدهای خارجی رو باید بخونم؟
تو این پست چیزای خیلی ساده اولیه رو گفتم + اینکه Anemoculus و Geoculus جمع کردن هم باید تو اولویت بذاری :D
گاید هرچی خواستی(مثلا گاید آرتیفکت) تو YT سرچ کنی چون ویدیو داره خیلی خوبه کامل توضیح میدن، سوالی هم داشتی همینجا بپرس جواب میدیم:D

سلام:D
همونطور که آکیبا گفت یا نزدیکش پازله که جریان هوا به بالا باز میکنه یا باید 3 تا از اون "نور سفیدا" جمع کنی:D
نور ها رو جلوتر تو بازی یه گجت با آپ کردن reputation تو یکی از ریجن ها باز میکنی که میتونی ذخیرشون کنی هرجا خواستی استفاده کنی(pocket venti ـه xD)
حتی بعضاشو وقتی Geo MC رو باز کنی میتونی بگیری(داستان رو ببری جلو و مپ باز کنی با Main Character با statue of seven اینتراکت میکنی میتونی المنتش رو عوض کنی، بعد اسکیلش یه سنگ سامن میکنه میتونی بری روش یکم از زمین ارتفاع بگیری:D)

نمیخوام بگم تیمت بده، ولی تیمت بده XD

هرجور دوست داری بازی رو بازی کن، ولی المنت های Geo و Anemo میشه گفت "خنثی" هستن چون reaction جالبی ندارن، geo که crystalize میکنه می هر المنتی رو انمی باشه شیلدش رو بهت میده، Anemo هم swirl میکنه که AoE همون المنت رو دمیج میده(البته یه آرتیفکت ست هست که elemental resistance رو میاره پایین ولی در کل سعی کن تیمت رو دور و بر elemental reaction ببندی)

بازم میگم هرجور دوست داری بازی کن و فعلا سخت نگیر، برا end-game میتونی تیمت رو فیکس کنی فقط این تیمی که داری همشون رو مکس نکن هرچی میری جلوتر آپ کردن کاراکترا سخت تر و سخت تر میشه:D

200166
این دامین هم حتما برو چند آپدیت پیش اضافه شد صداش هم در نیاوردن :D
همه ی reaction هارو توضیح میده یه ریوارد ریز هم میگیری:D

سلام:D
همونطور که آکیبا گفت یا نزدیکش پازله که جریان هوا به بالا باز میکنه یا باید 3 تا از اون "نور سفیدا" جمع کنی:D
نور ها رو جلوتر تو بازی یه گجت با آپ کردن reputation تو یکی از ریجن ها باز میکنی که میتونی ذخیرشون کنی هرجا خواستی استفاده کنی(pocket venti ـه xD)
حتی بعضاشو وقتی Geo MC رو باز کنی میتونی بگیری(داستان رو ببری جلو و مپ باز کنی با Main Character با statue of seven اینتراکت میکنی میتونی المنتش رو عوض کنی، بعد اسکیلش یه سنگ سامن میکنه میتونی بری روش یکم از زمین ارتفاع بگیری:D)
میخوام بگم تیمت بده، ولی تیمت بده XD
هرجور دوست داری بازی رو بازی کن، ولی المنت های Geo و Anemo میشه گفت "خنثی" هستن چون reaction جالبی ندارن، geo که crystalize میکنه می هر المنتی رو انمی باشه شیلدش رو بهت میده، Anemo هم swirl میکنه که AoE همون المنت رو دمیج میده(البته یه آرتیفکت ست هست که elemental resistance رو میاره پایین ولی در کل سعی کن تیمت رو دور و بر elemental reaction ببندی)
بازم میگم هرجور دوست داری بازی کن و فعلا سخت نگیر، برا end-game میتونی تیمت رو فیکس کنی فقط این تیمی که داری همشون رو مکس نکن هرچی میری جلوتر آپ کردن کاراکترا سخت تر و سخت تر میشه:D
پس فعلا یکم صبر کنم تا آروم آروم توی جریان بازی بگیرمشون انگار بهتره :D
درباره تیم هم خودم هم داشتم به این نتیجه میرسیدم که تیمم خیلی خوب نیست :D گل سرسبدشون فقط Razor و Xingqiu هست :D
شانس دنبال یک رنج بودم که فکر کنم فعلا Amber از این Sucrose بهتره پس. چون بعضی دشمنها واقعا دهن سرویس میکنن از نزدیک مخصوصا اون دشمنه که انگار یک توده برگه و توی هواست طوفان درست میکنه، هر بار میخوام بزنمش هیچ دور زنی نیست و پیر میشم تا بمیره :))
بجای Noe هم فعلا Kaeya رو میزارم تا بعدا ببینم چی میشه :D
Xiangling هم خیلی خوبه ولی دو تا آتیش کنار هم فکر نکنم ایده جالبی باشه.
برای باقی توضیحاتت هم دستت درد نکنه. این دامین رو هم اگر به لولم بخوره حتما میرم :D?

پس فعلا یکم صبر کنم تا آروم آروم توی جریان بازی بگیرمشون انگار بهتره :D
درباره تیم هم خودم هم داشتم به این نتیجه میرسیدم که تیمم خیلی خوب نیست :D گل سرسبدشون فقط Razor و Xingqiu هست :D
شانس دنبال یک رنج بودم که فکر کنم فعلا Amber از این Sucrose بهتره پس. چون بعضی دشمنها واقعا دهن سرویس میکنن از نزدیک مخصوصا اون دشمنه که انگار یک توده برگه و توی هواست طوفان درست میکنه، هر بار میخوام بزنمش هیچ دور زنی نیست و پیر میشم تا بمیره :))
بجای Noe هم فعلا Kaeya رو میزارم تا بعدا ببینم چی میشه :D
Xiangling هم خیلی خوبه ولی دو تا آتیش کنار هم فکر نکنم ایده جالبی باشه.
برای باقی توضیحاتت هم دستت درد نکنه. این دامین رو هم اگر به لولم بخوره حتما میرم :D?

Xingqiu فوقالعادست برا ساپورت، فقط یه پایرو خوب باید باهاش داشته باشی(آب با آتیش میشه vaporize،اون هیت که vaporize میکنه، اگر فعال کنندش آتیش باشه x1.5 بیشتر دمیج میده اگر آب باشه x2.0)

Razor هم من خودم آپ نکردم ولی برا دمیج فیزیکال میشه گفت بهترینه :D

Noelle رو کلا نذار کنار هم تانک خوبیه هم اگر بعدا کانستلیشن بگیری دمیج حقی میده :D:D @vaan 2 تو این زمینه بیشتر تخصص داره:D

Xiangling هم عالیه مخصوصا برا ساپورت، اتفاقا 2 تا پایرو خوبه چون المنتال رزوننسش 25% atk میده
Default Title
اینجا کامل توضیح داده
@amiravaz این سایت رو شما هم ببین اگه گاید خارجی میخوای چیز خوبیه:D

درمورد رنج هم خیلی نگران نباش، اونی که میگی صبر کن بیاد رو زمین بعد بزن تو سرش:D
یکی اون یکی هم ruinguard اذیت میکنن که اونم با یه کمان ساده بزنی به weakpoint ـش استان میشه
بنر بعدی شایعه شده fischl توشه، اگه بود سعی کن حتما بگیریش هم واسه ساپورت عالیه(چون المنتال اسکیلش رو میزنی تو زمین میمونه میری کاراکتر بعدی مثل xiangling) هم اگه 5* نداشته باشی یکی از بهترین DPS های 4* حساب میشه(البته حواست باشه تعداد کریپ زیاد باشه کار سخت میشه)

همه ی اینارو گفتم ولی اگه نگم Amber بدترین یونیت کل بازیه وجدانم آروم نمیشه:)):D

حداقل 5 بار دیگه باید دامین ایونت رو برم... (برای آیتم Refine اسلحه... پول و xpسلاح و اون آیتم تبدیله هم حساب نکردم!)
یکی از چلنج های دامین هم مونده البته:-"
چلنج تیراندازی هم سومیش رو نتونستم 4K امتیاز بگیرم:| سخته:|

بخش داستانی هم پارت 2 و 3 و 4 مونده:| مندوکسه...:(

---
اسلایم پارادایس هم دوتا ساختمون دیگه مونده بسازم که میفته برای فردا
و 6تا عکس دیگه باز نشده، ببینم میرسم داستانش رو تکمیل کنم یا نه...جایزه هاش که عمرا:-"

از اونجا که با قتدشکن درجا اوکی میشه مشکل از ایرانه دست میهویو نیست :D
مشکل از اونا هم هست.میبینن از ایران داریم وصل میشیم.ای پی مون عوض میشه اجازه میده.تازه مشکل دیگه اینه اگه در روز وی پی ان باز کرده باشی و ببندی بعدا وارد بازی میشی دوباره ازت یوزر و پسورد میخواد.
دیروز باربارا باز شد.برای هیل دگمه e میزنم بعدا سویچ میکنم رو کارکتر بعدی تا هیل بشه.درسته اینجوری؟و اینکه چرا هر 4 تا نمیان دو و برمون بجنگن در ان واحد و باید سویچ کنیم بینشون؟؟؟

برای هیل دگمه e میزنم بعدا سویچ میکنم رو کارکتر بعدی تا هیل بشه.درسته اینجوری؟
آره مگر اینکه جون همه ی تیم پایین باشه، اون موقع با خود باربارا 2،3 تا شارژ اتک بزن اوکی میشه

و اینکه چرا هر 4 تا نمیان دو و برمون بجنگن در ان واحد و باید سویچ کنیم بینشون؟؟؟
دیگه کاراکتر ها AI نداره فقط خودت میتونی یکیشو کنترل کنی:D
کاش مثل FF XV بود خوب میشد:p
ولی تو co-op اگه 4 نفره بری همه هستن هی المنت میزنن خیلی حال میده:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or