Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 199863

۱۳ نفر کامل شدن، فقط مونده ۹ نفر دیگه. حالا نمیدونم بازم برم فارم لی لاین یا شروع کنم به فارم دامین برای تیم سوم :-" امیدی ندارم که با فارم دامین به این زودی ها چیز خوبی گیرم بیاد و احتمالا فقط وقتم هدر میره :-<
بهه بهه میبینم که شائو رو لول 80 کردی :clap:
-----

آقا من امروز یبار دیگه دقیق حساب کردم الان ویش 70 ام

4 روز دیگه ابیس ریست میشه 450 تا اونجا میتونم بگیرم، خب 2 تا و نصفی ویش اینجا

5 تا ام ویش، شاپ میده که با اون 2 تا نصفی میشه 7 تا و نصفی

250 تا ام ایونت فردا میده که با اون 7 تا و نصفی میشه 9 تا

تا 9 روز دیگه ام که بنر تموم میشه از روزانه ها ام 540 تا جم میگیریم که با اونا میشه 12 تا

در کل 12 تا ویش دیگه فقط میتونم تا آخر بنر بزنم=((

اگه تا پیتی 82 ونتی رو بهم نده خیلی بد میشه :<
و ازونجایی ام که همیشه دقیق ویش 90 چیزای 5* رو بهم میده پس کاملا مشخصه که بازم ونتی بی ونتی :<

بهه بهه میبینم که شائو رو لول 80 کردی :clap:
-----

آقا من امروز یبار دیگه دقیق حساب کردم الان ویش 70 ام

4 روز دیگه ابیس ریست میشه 450 تا اونجا میتونم بگیرم، خب 2 تا و نصفی ویش اینجا

5 تا ام ویش، شاپ میده که با اون 2 تا نصفی میشه 7 تا و نصفی

250 تا ام ایونت فردا میده که با اون 7 تا و نصفی میشه 9 تا

تا 9 روز دیگه ام که بنر تموم میشه از روزانه ها ام 540 تا جم میگیریم که با اونا میشه 12 تا

در کل 12 تا ویش دیگه فقط میتونم تا آخر بنر بزنم=((

اگه تا پیتی 82 ونتی رو بهم نده خیلی بد میشه :<
و ازونجایی ام که همیشه دقیق ویش 90 چیزای 5* رو بهم میده پس کاملا مشخصه که بازم ونتی بی ونتی :<
بله، تلنت هاش هم لول ۶ هستن و آرتیفکت هاش هم ۲۰ ولی بازم به دلم ننشست. یه اسلحه جدید براش از شاپ گرفتم ولی هنوز آپش نکردم ببینم چطوریه.

راستی اگه بخوام آرتیفکت مونا روی ژینکیو بزارم یه شمشیرم باید از شاپ برای اون بگیرم چون کریت دمیجش کم میشه :-<

View attachment 199863

۱۳ نفر کامل شدن، فقط مونده ۹ نفر دیگه. حالا نمیدونم بازم برم فارم لی لاین یا شروع کنم به فارم دامین برای تیم سوم :-" امیدی ندارم که با فارم دامین به این زودی ها چیز خوبی گیرم بیاد و احتمالا فقط وقتم هدر میره :-<
دقت کردی تراولر طلاییه یعنی اونم 5 ستارست؟:-?

mxf2ttbkwkp61.png

v1hoey58ojp61.png

04nu2rz4ikp61.jpg

cd2q87osojp61.jpg

6rmgrk1ncnp61.jpg

یعنی گرفتم سه تا دیلوک تو صدها احتمال متفاوت دقیقا عبور تیر از همین یه سوراخه ،، مگر اینکه از پشت صحنه اون تیر با دست آورده باشن زوری کرده باشن تو این سوراخ که این خیلی محتمل تره
.......

نوئلم تو این اکانت هم c2 شد ،، خیلی دلم میخواد بیشتر بگیرم، ، ولی اونوقت برای روزاریا چیزی نمی مونه

یعنی گرفتم سه تا دیلوک تو صدها احتمال متفاوت دقیقا عبور تیر از همین یه سوراخه ،، مگر اینکه از پشت صحنه اون تیر با دست آورده باشن زوری کرده باشن تو این سوراخ که این خیلی محتمل تره
.......

نوئلم تو این اکانت هم c2 شد ،، خیلی دلم میخواد بیشتر بگیرم، ، ولی اونوقت برای روزاریا چیزی نمی مونه
شاید هم تیر از اول اونجا بوده، ما فقط متوجه اش نمیشدیم :>

خوش به حالتون که ویش میزنین، من توی هفته دوم ترک هستم :-<

من هیچ ایده ای ندارم نفرات بعدی کی بیارم تو تیم الکی دارم دور خودم میچرخم:|
باید هیلر بیارم، ولی بین نوئل،چیچی،اون دختر گربه ایه از هیچکدوم خوشم نمیاد :|

خوشم نمیاد یعنی چه؟ مگه به غیر از هیل میخوای باهاشون چیکار کنی؟ :D
View attachment 199899
اینم ونتی:D
میمونه آرتیفکت هاش:-"
حتی بدون آرتیفکت کارشو میکرد، فقط میخوام دمیج هم بده این وسط:D:D
چقدر بیس hp کمی داره:D

خوشم نمیاد یعنی چه؟ مگه به غیر از هیل میخوای باهاشون چیکار کنی؟ :D
دوتاشون که یخن...یخ بین روزاریا و پسر مو آبیه گیرم، برای همین انگار هیچی:-"
نوئلم...دوست ندارم...خوشم نمیاد:| :( آها و یک مورد، از اون انارها میخواد برای بردن فازهای بالاتر، انارها هم دم دست نیستن که راحت بشه فارمشون کرد(دقیق هم یادم نمیاد منبعشون کجاست:-" ) ، برای روزاریا هم لازم دارم:-" :))

کلا شرایط سختیه:-" هیلر جذاب ندارن:-" یه کاری میکنند برای این یارو...چی بود اسمش؟ بایژو چیزی بود؟ همین دندرو ماریه:دی برا اون بکشما:)) :| (احتمالا هیلر باشه:-" )

ولی در کل احتمالا تهش برم سراغ نوئل، چون تو تیمم یکی رو لازم دارم برای شکوندن سنگ ها و اینا!

---
راستی جین هم رسید 10 ... الان دیگه واقعا به پوچی رسیدم:-"

---

کلا این قضیه ای که نمیدونم چه کنم و اینا ، خورده به یاکوزا2 بازی کردنم، انگیزه بازیم نمیاد:))
حس دامین رفتن و حتی ایونت رفتن و اینا هم نیست:-"

دوتاشون که یخن...یخ بین روزاریا و پسر مو آبیه گیرم، برای همین انگار هیچی:-"
نوئلم...دوست ندارم...خوشم نمیاد:|:( آها و یک مورد، از اون انارها میخواد برای بردن فازهای بالاتر، انارها هم دم دست نیستن که راحت بشه فارمشون کرد(دقیق هم یادم نمیاد منبعشون کجاست:-" ) ، برای روزاریا هم لازم دارم:-":))

کلا شرایط سختیه:-" هیلر جذاب ندارن:-" یه کاری میکنند برای این یارو...چی بود اسمش؟ بایژو چیزی بود؟ همین دندرو ماریه:D برا اون بکشما:)):| (احتمالا هیلر باشه:-" )

ولی در کل احتمالا تهش برم سراغ نوئل، چون تو تیمم یکی رو لازم دارم برای شکوندن سنگ ها و اینا!

---
راستی جین هم رسید 10 ... الان دیگه واقعا به پوچی رسیدم:-"

---

کلا این قضیه ای که نمیدونم چه کنم و اینا ، خورده به یاکوزا2 بازی کردنم، انگیزه بازیم نمیاد:))
حس دامین رفتن و حتی ایونت رفتن و اینا هم نیست:-"
بنت هم که نداری :-"
روزاریا یا پسر آبیه رو بزار توی یه تیم دیگه به نظرم :-"

راستی این انارها کجان؟ من تا حالا حتی یه بار هم توی محیط ندیدمشون، فقط از مغازه خریدم ;-"

نه فکر نکنم اون هیلر باشه، احتمالا یائو یائو که رایگان میدن هیلر باشه :-"

آره نوئل خوبه :-"

نگهش دار تا باقی تیم هم 10 بشن بعد کلا عوض کن :-"

گود فور یو، تو قدم در راه رسیدن به رستگاری گذاشتی :D

بنت هم که نداری :-"
روزاریا یا پسر آبیه رو بزار توی یه تیم دیگه به نظرم :-"

راستی این انارها کجان؟ من تا حالا حتی یه بار هم توی محیط ندیدمشون، فقط از مغازه خریدم ;-"

نه فکر نکنم اون هیلر باشه، احتمالا یائو یائو که رایگان میدن هیلر باشه :-"

آره نوئل خوبه :-"

نگهش دار تا باقی تیم هم 10 بشن بعد کلا عوض کن :-"

گود فور یو، تو قدم در راه رسیدن به رستگاری گذاشتی :D
بنت گرفتم اول سیزن دیگه:-" البته C0 :-"

تیم کلی دیگه :دی کی حوصله 40تا تیم چیدن داره:دی نوبتی میان تو تیم اصلی:))

انارها کدوم مغازه داره؟ :-" تو محیط هم هست ولی کم :( و جاهای بد مسیر:|

اونم دکتره آخه، برای همین فکر میکنم هیلر باشه:-" شاید یائو یائو هم بود:p البته خود میهویو هم زده تو کار DPS ساختن، کلا ساپورت رو فراموش کرده:-"

بنت گرفتم اول سیزن دیگه:-" البته C0 :-"

تیم کلی دیگه :D کی حوصله 40تا تیم چیدن داره:D نوبتی میان تو تیم اصلی:))

انارها کدوم مغازه داره؟ :-" تو محیط هم هست ولی کم :( و جاهای بد مسیر:|

اونم دکتره آخه، برای همین فکر میکنم هیلر باشه:-" شاید یائو یائو هم بود:p البته خود میهویو هم زده تو کار DPS ساختن، کلا ساپورت رو فراموش کرده:-"
خب ترکیب تیمت بهم میخوره :D

انار خواهر فلورا میفروشه

دو تا مغازه دیگه هم پیدا کردم. یکیشون آیتم چیلده میفروشه و اون یکی مال ککینگ.

• Like
Reactions: NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or