Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
این لول ۵۵ی ها رو نگاه رکوئست دادن ‌۔۔۔۔ :D>:D<
هنوز دیر نشده، میشه حذفت کرد :))

----------------------------------------

آخه من چطوری با پینگ ۵۰۰ توی تیراندازی بیشترین امتیاز رو بگیرم؟ با چهار ثانیه تاخیر بالن ها میترکن، بعضی وقت ها اصلا نمیترکن و ناپدید میشن و امتیاز هم نمیدن، ده بار امتحان کردم و هر چی بود زدم تا به بدبختی به ۳۲۰۰ رسید :D

آقااا کی پس قراره مونت اضافه کنن؟؟؟

من تا کی باید مونا رو تحمل کنم#-o

تا کی باید باربارا و مونا پایه ثابت همه ترکیبام باشن؟!

باربارا که بخاطر هیلش(حوصلشو ندارم هیلرای دیگه رو بیارم که فقط موقعی که برست داشته باشن بتونم هیل کنم) و مونا هم فقط بخاطر سرعتش :<

من یاکوزا2 شروعیدم... نمیدونم یاکوزا ها رو کلا زدید یا نه، ولی کلا چیز جذابین! چه داستانی، چه پر از مینی گیم و ...

یکی بیاد من رو بلند کنه برم‌گنشین بزنم:(
گنشین اونقدر هم وقت نمیگیره در روز، ولی از وقتی گنشین اومد به بازی های دیگه نمیرسم نمیدونم چجوریه :D
یاکوزا 0 فقط تموم کردم فوق العاده بود:D

گنشین اونقدر هم وقت نمیگیره در روز، ولی از وقتی گنشین اومد به بازی های دیگه نمیرسم نمیدونم چجوریه :D
یاکوزا 0 فقط تموم کردم فوق العاده بود:D
وقت نمیگیره...ولی وقت میگیره:دی
یعنی اگر بخوای عجله کنی نیم ساعته میشه ماموریت روزانه رفت و رزین خالی کرد
ولی به شکل عجیبی وقتی عجله نمیکنی قشنگ دو سه ساعت درگیرت میکنه:-" با اینکه همون کارا رو میکنیم:|

---

یاکوزا0 که جزو بهترین بازی های نسله...فوق العاده بود از همه نظر، یک هم خوب بود...دو هم خوبه(هاست کلاب برگشته! عشق من بدد این مورد تو 0 :)) ) ولی کلا فکر نکنم هیچکدوم 0 بشن:-"
ولی انقدر مینی گیم های مختلف داره سری که واقعا گیرت میندازه!

ولی به شکل عجیبی وقتی عجله نمیکنی قشنگ دو سه ساعت درگیرت میکنه:-" با اینکه همون کارا رو میکنیم:|
آره همون، آف-ترک میشی میری گل و گیاه جمع میکنی زمان میگذره :)):))
ولی خوبه آدم همیشه باید یه "comfort game" داشته باشه که بیشتر وقتشو صرف کنه، برا من قبل از گنشین MHW بود :D

با کچینگ و شائو، باس پایرو رو تست کردم ببینم کدومشون قوی تره :bash:
شائو همون بار اول که باس میافته کارشو تموم میکنه
ولی با کچینگ که زدم تقریبا 15% از جون باس میمونه :<
کچینک اسلحه بتل پس رو داره ولی شائو اسلحه کرفت کردنی داغون رو :<

آهای ای کسانی که شائو دارید ولی ازش استفاده نمی کنید بدانید و آگاه باشید شائو خیلی قویه
از قابلیت های دیگه شائو بگم اینه که تقریبا هیچ شیلدی نیست که نتونه بشکنه فعلا باد ضد همه ابیس میج هاس
جز اسلایم های بادی و اون eye of storm که خیلی کمیابن(شاید سالی یبار یا ماموریتی بیاد واسه کشتنش) جز اینا ضد همس
توی ابیس تنها ضربه ای که بهت میخوره همون درصدی که وقتی برست کنی از جونت کم میشه و فقط همونه و اینکه همش رو هوایی در حال پلانج کردنی
خیلی کاراکتر سرعتی و قدرتمندیه و اینکه موقع باس فایت خیلی حال میده وقتی میبینی یعالمه از جون باس داره کم میشه?
تنها نقطه ضعفش برستشه! که خب بدون برست خیلی ضعیف میشه.

اینم وضعیت اسفناک استت هاش...
تصورش رو کن اگه یه اسلحه خفن داشتم چی میشد >__>
تو آرتیفکتم شانس نداشتم اصن... 175 تا المنتال مستری !!! hello!?

199179

استت کچینگ.

199180

------------
جدا ازینا شائو به نظرم یکی از کول ترین کاراکترای بازیه
اصن خیلی خفنه>_>

آخرین ویرایش:
3kf119mycno61.jpg

e1vmnj8zcno61.jpg

701fe7d70a05da03cae4e1856ca50374_3517181521702978585.png

019a69b73bdae8e6aec668187a942aeb_3480041827861719122.png

ed223ae09d063a73d9d4cd6b0f1089b1_6749912647372290116.jpg

k9014r10upo61.jpg

wex1erblmlo61.jpg

wlpl8fuvwko61.jpg

1spet3t34ko61.jpg

od904xdremo61.png

کد جدید

TT7BVJNPL249
ایول من دقیقا 60 تا جم میخواستم واسه ویش امروز :clap:
-----
خب من الان ویش 68 ام
حساب کردم با جم ابیس و 5 تا ویش شاپ که چند روز دیگه میاد و روزانه ها بتونم یه 15 تا دیگه بزنم تا آخر بنر ونتی 8->
اگه قبل از پیتی بهم ونتی نده بدبختم:( دیگه ام حالا حالا ها بنر ونتی رو نمیذارن?

hangout event رو هنوز نرفتم نمیدونم جم میده یا نه :-?

ایول من دقیقا 60 تا جم میخواستم واسه ویش امروز :clap:
-----
خب من الان ویش 68 ام
حساب کردم با جم ابیس و 5 تا ویش شاپ که چند روز دیگه میاد و روزانه ها بتونم یه 15 تا دیگه بزنم تا آخر بنر ونتی 8->
اگه قبل از پیتی بهم ونتی نده بدبختم:( دیگه ام حالا حالا ها بنر ونتی رو نمیذارن?

hangout event رو هنوز نرفتم نمیدونم جم میده یا نه :-?
هنگ آوت ایونت هم جم میده :-"

و دیگه اینکه این بنر ونتی تازه یه هفته اش رفته، حوصله ام سر رفت خو، میخوام ویش بزنم :))

هنگ آوت ایونت هم جم میده :-"

و دیگه اینکه این بنر ونتی تازه یه هفته اش رفته، حوصله ام سر رفت خو، میخوام ویش بزنم :))
نمیدونستم پس منم باید برم دیت :D

همچنین، بجز چند روز اول پریمو هام بالای 200 هم نرفته بود الان کلی جمع کردم حس بدیه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or