Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
جدی از مونا استفاده نمیکردی؟ برای من یکی از اعضای مهم تیمم هست، اصلا اگه نباشه خیلی راحت تیم نابود میشه :D
نسبتا دیر گرفتمش اصلا متریال نداشتم :D
ولی بازم تا لول 70 بردم، تلنت هاشو آپ کنم استفاده میکنم به امید خدا :D

سلام
دوستان من امروز بازی رو بعد از مصیبت های بسیار روی کامپیوتر دانلود کردم :D
فعلا رفتم سرور اروپا (حالا نمیدونم وضعیت چطوریه و چقدر یوزر اونور هست اما پینگم بد نبود که) و تا رسیدم به شهر و جین جلو رفتم. تا الان که بازیش جالب بوده ولی حس میکنم قابلیت هاش زیاده و واقعا نیاز به توضیحات داره :D
اگر کسی میتونه ممنون میشم یک توضیح مختصر درباره بازی بده، چیکارا کنیم بهتره؟ راه و روش سرعتی برای لول چیه؟ نکات بازی چیا هستن؟
راستی اینجوری هم که فهمیدم مونا و ونتی هم جزو بهترین کاراکترها هستن و اگر گرفتمشون بهتره اینها رو هی آپگرید کنم، درسته؟

سلام
فعلا رفتم سرور اروپا (حالا نمیدونم وضعیت چطوریه و چقدر یوزر اونور هست اما پینگم بد نبود که) و تا رسیدم به شهر و جین جلو رفتم. تا الان که بازیش جالب بوده ولی حس میکنم قابلیت هاش زیاده و واقعا نیاز به توضیحات داره :D
اگر کسی میتونه ممنون میشم یک توضیح مختصر درباره بازی بده، چیکارا کنیم بهتره؟ راه و روش سرعتی برای لول چیه؟ نکات بازی چیا هستن؟
به گاچا هل خوش اومدی :D
پلیر که زیاد داره نگران نباش، فقط فعلا هرکس با پلیر های تو سرور خودش میتونه بازی کنه که بهترین انتخابو کردی اکثرا اروپا هستیم پینگش هم بهتره :D

تا وقتی که استوری کوئست داری اونارو انجام بده، سریع ترین راه رنک آپ هستن(یه world level داریم که وصله به adventure rank، اون بره بالا دراپ ها بهتری میشن)
بعد از کوئست ها اولویت رو بذار باز کردن waypoint ها که بتونی تلپورت کنی راحت هرجای مپ میخوای بری(اول statue of the seven هارو باز کن چون هرکدومشون یه بخشی از مپ رو باز میکنه)
199044
statue of the seven
199045
waypoint

بعد domain هارو آنلاک کن تو مپ این شکلین:
199042

مثلا این دامین برای گرفتن متریال واسه آپ کردن تلنته
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
مهمترین کاری که باید بکنی تا "عقب نمونی" اینه که رزینت رو هرروز کامل مصرف کنی
مپ که باز میکنی بالا سمت راست مقدار رزینت رو نوشته
199046 (رزین با زمان replenish میشه)
چند روز اول نگرانش نباش، بعد که دامین و world boss هارو آنلاک کردی میتونی راحت رزین رو خرج کنی :D
بعد اینکه ماکسیمم روزی 1 بار اون + کنار رزین رو بزن، 50 تا پریموجم میگیره 60 تا رزین میده(تا 6 بار میتونی اینکارو بکنی ولی بار های بعدی 100 تا پریموجم میخواد)

اینا چیزای اولیه بود که احساس کردم باید بگم، سوالی چیزی بود بپرس;)

سلام
راستی اینجوری هم که فهمیدم مونا و ونتی هم جزو بهترین کاراکترها هستن و اگر گرفتمشون بهتره اینها رو هی آپگرید کنم، درسته؟
اول از همه خوش اومدی و بهت تسلـ-- *اهم* تبریک میگم :>
بعدش هم اینکه اصلاً عجله نکن و تازه اول بازی هستی و خیلی قابلیت های دیگه کم کم تا ادونچر رنک 20 برات باز میشن و توتوریال بازی هم توضیج میده بهت. فعلاً از ماه عسلت لذت ببر :D ماموریت های داستانی هم اولویت دارن و بعضی هاشون با ادونچر رنک های بالاتر میشن پس گشت و گذار هم در کنارش تاثیر داره. خودم هم اولین کاری که کردم این بود که تا جایی که میتونستم محیط رو باز کردم ولی تو هر جور دوست داری بازی کن، چون آزادی عمل توی این بازی خیلی زیاده. یه سری ایونت و غیره هم هستن که اصلاً نگرانشون نباش، از دستشون هم که بدی بازم در آینده جدیدتر میاد. فقط حواست باشه که همیشه پیام هات رو چک کنی چون ممکنه توش جوایز گذاشته باشن. دیگه اینکه به اینجا هم سر بزن تا از اخبار جدید باخبر بشی :D برای کوآپ هم اول باید برسی به ادونچر رنک 16 تا باز بشه، اگه بعدش کمک خواستی میتونی به بچه ها درخواست دوستی بدی و پیام بدی تا بیان کمکت. یه سری از UID هم داخل پست اول هست که بعضی هاشون هنوز فعالن، برای بقیه هم مال خودت رو بنویسی خودمون برات درخواست میفرستیم ;) به اینم که فلان شخصیت خوبه یا نه کار نداشته باش، همه شون به موقع به کار میان، بعضی هاشون یه ذره بازی کردن باهاشون قلق داره :D
نگران نباش، اینم مثل بازی های دیگه اس، یه مدت که بازی کنی دستت میاد چی به چیه:>

f973i9urr5o61.jpg

v32u4erjl6o61.png

gu5z81dvd8o61.png

gd8911dvd8o61.png

به گاچا هل خوش اومدی :D
پلیر که زیاد داره نگران نباش، فقط فعلا هرکس با پلیر های تو سرور خودش میتونه بازی کنه که بهترین انتخابو کردی اکثرا اروپا هستیم پینگش هم بهتره :D

تا وقتی که استوری کوئست داری اونارو انجام بده، سریع ترین راه رنک آپ هستن(یه world level داریم که وصله به adventure rank، اون بره بالا دراپ ها بهتری میشن)
بعد از کوئست ها اولویت رو بذار باز کردن waypoint ها که بتونی تلپورت کنی راحت هرجای مپ میخوای بری(اول statue of the seven هارو باز کن چون هرکدومشون یه بخشی از مپ رو باز میکنه)
View attachment 199044
statue of the seven
View attachment 199045
waypoint

بعد domain هارو آنلاک کن تو مپ این شکلین:
View attachment 199042

مثلا این دامین برای گرفتن متریال واسه آپ کردن تلنته
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
مهمترین کاری که باید بکنی تا "عقب نمونی" اینه که رزینت رو هرروز کامل مصرف کنی
مپ که باز میکنی بالا سمت راست مقدار رزینت رو نوشته
View attachment 199046(رزین با زمان replenish میشه)
چند روز اول نگرانش نباش، بعد که دامین و world boss هارو آنلاک کردی میتونی راحت رزین رو خرج کنی :D
بعد اینکه ماکسیمم روزی 1 بار اون + کنار رزین رو بزن، 50 تا پریموجم میگیره 60 تا رزین میده(تا 6 بار میتونی اینکارو بکنی ولی بار های بعدی 100 تا پریموجم میخواد)

اینا چیزای اولیه بود که احساس کردم باید بگم، سوالی چیزی بود بپرس;)

خداروشکر پس سرور خوبی رو انتخاب کردم :D
دستت برای توضیحات درد نکنه، پس فعلا مراحل داستانی و این مکان ها که میگی رو الویت میزارم تا سریعتر لول آپ شم.
این رزینت هر روز خالی میشه یعنی؟ پس بعد از آنلاک کردن موارد بالا اوجب واجبات شد آنلاک کردن ورلد باس ها :D
این لول آپ کاراکتر که سه تا دفترچه مانند میاد به عبارتی dex و str و int هستن؟ چون توضیحات دقیقی نداده در این باره. من فقط وسطی رو فعلا بردم بالا :D

اول از همه خوش اومدی و بهت تسلـ-- *اهم* تبریک میگم :>
بعدش هم اینکه اصلاً عجله نکن و تازه اول بازی هستی و خیلی قابلیت های دیگه کم کم تا ادونچر رنک 20 برات باز میشن و توتوریال بازی هم توضیج میده بهت. فعلاً از ماه عسلت لذت ببر :D ماموریت های داستانی هم اولویت دارن و بعضی هاشون با ادونچر رنک های بالاتر میشن پس گشت و گذار هم در کنارش تاثیر داره. خودم هم اولین کاری که کردم این بود که تا جایی که میتونستم محیط رو باز کردم ولی تو هر جور دوست داری بازی کن، چون آزادی عمل توی این بازی خیلی زیاده. یه سری ایونت و غیره هم هستن که اصلاً نگرانشون نباش، از دستشون هم که بدی بازم در آینده جدیدتر میاد. فقط حواست باشه که همیشه پیام هات رو چک کنی چون ممکنه توش جوایز گذاشته باشن. دیگه اینکه به اینجا هم سر بزن تا از اخبار جدید باخبر بشی :D برای کوآپ هم اول باید برسی به ادونچر رنک 16 تا باز بشه، اگه بعدش کمک خواستی میتونی به بچه ها درخواست دوستی بدی و پیام بدی تا بیان کمکت. یه سری از UID هم داخل پست اول هست که بعضی هاشون هنوز فعالن، برای بقیه هم مال خودت رو بنویسی خودمون برات درخواست میفرستیم ;) به اینم که فلان شخصیت خوبه یا نه کار نداشته باش، همه شون به موقع به کار میان، بعضی هاشون یه ذره بازی کردن باهاشون قلق داره :D
نگران نباش، اینم مثل بازی های دیگه اس، یه مدت که بازی کنی دستت میاد چی به چیه:>
آره شنیده بودم تسلیت داره، برای همین عید شروعش کردم که با خیال راحت بمیرم :D
آره میل ها رو دیدم، یه کلی جایزه و غذا تشون بود.
پس فعلا باید بیخیال آنلاینش بشم تا رنک 16، ایشالا بعدش مزاحمتون میشم :D

دستت برای توضیحات درد نکنه، پس فعلا مراحل داستانی و این مکان ها که میگی رو الویت میزارم تا سریعتر لول آپ شم.
این رزینت هر روز خالی میشه یعنی؟ پس بعد از آنلاک کردن موارد بالا اوجب واجبات شد آنلاک کردن ورلد باس ها :D
این لول آپ کاراکتر که سه تا دفترچه مانند میاد به عبارتی dex و str و int هستن؟ چون توضیحات دقیقی نداده در این باره. من فقط وسطی رو فعلا بردم بالا :D
خواهش میکنم :D
نه، هر 8 دقیقه یدونه رزین replenish میشه، تا برسه به 160 که cap شه
نه attribute به اون صورت لول آپ نمیکنی، اون 3 تا کتاب فرقشون تو مقدار EXP هست که با کاراکترت میده، بنفش بهترینشه
هربار کاراکتر لول آپ کنی یکم atk hp و..... میده بهت
بعد یه لول های خاصی(مثل 20) به cap میخوری باید کاراکتر رو ascend کنی تا level cap بره بالا(از 20 میشه 40 مثلا) :D
هر کاراکتر هم بعد ascension یه attribute خاص ازش آپ میشه مثلا ونتی Energy Recharge یا دیلوک اگه اشتباه نکنم Critical Rate :D

آره شنیده بودم تسلیت داره، برای همین عید شروعش کردم که با خیال راحت بمیرم :D
آره میل ها رو دیدم، یه کلی جایزه و غذا تشون بود.
پس فعلا باید بیخیال آنلاینش بشم تا رنک 16، ایشالا بعدش مزاحمتون میشم :D
منظور @ce7en44 فکر کنم پرومو کد ها بود که معمولا پریموجم میدن :D

Genshin Impact Game DB

این سایت برو لینک redeem هم داره، هرچی expire نشده بزن :D

این کد هم هست تو سایت ادد نشده، یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت:
SBNBUK67M37Z

از این آف تاپیک تر نمیشه ولی اسمتو نپرسیدم =)) @ce7en44

منظور @ce7en44 فکر کنم پرومو کد ها بود که معمولا پریموجم میدن :D

Genshin Impact Game DB

این سایت برو لینک redeem هم داره، هرچی expire نشده بزن :D

این کد هم هست تو سایت ادد نشده، یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت:
SBNBUK67M37Z

از این آف تاپیک تر نمیشه ولی اسمتو نپرسیدم =)) @ce7en44
قبلا اسمم نوشته بودم و نمایش میداد، تنظیمات جدید سایت نمیارش :D

اسمم مسلم هست، یورشکو :D

کمان رو از شاپ گرفتم ولی مساله اینجاست که بدرد کسی نمیخوره، شاید مثلا برای چیلده خوب باشه ولی برای فیشل و امبر و دیونا که نهایت ساپورت هستن خوب نیست. در نتیجه با این کمبود مورا آپگریدش منتفی هست:D

کمان رو از شاپ گرفتم ولی مساله اینجاست که بدرد کسی نمیخوره، شاید مثلا برای چیلده خوب باشه ولی برای فیشل و امبر و دیونا که نهایت ساپورت هستن خوب نیست. در نتیجه با این کمبود مورا آپگریدش منتفی هست:D
حتی برای ونتی هم فقط به درد المنتال برست میخوره، چون CD اسکیلش و مدت پسیو سلاح هردو 6 ثانین :-s

ولی بازم میگم ley line بزن لول آپش کن حیفه، یه روزی به درد یکی میخوره :D
الکترو باف بشه بخاطر EM برای فیشل خیلی خوبه(البته اگه مثل من استرینگلس نداشته باشین :-")

حتی برای ونتی هم فقط به درد المنتال برست میخوره، چون CD اسکیلش و مدت پسیو سلاح هردو 6 ثانین :-s

ولی بازم میگم ley line بزن لول آپش کن حیفه، یه روزی به درد یکی میخوره :D
الکترو باف بشه بخاطر EM برای فیشل خیلی خوبه(البته اگه مثل من استرینگلس نداشته باشین :-")
آخه ۱۶ درصد اتک بدرد کسی نمیخوره، اونم برای ۶ ثانیه فقط.

em هم بیشتر بدرد میج ها میخوره، اونم در صورتی باقی استیت هاش به اندازه کافی بالا باشه. مثلا اگه یه بوک بود برای ساکروز خیلی خوب بود.

حالا اگه یه روووووووووزی یه کمانداری گرفتم که em بدردش میخورد و اسکیلش قوی بود شاید لول آپش کردم وگرنه فعلا به دردم نمیخوره:D

استرینگلس R2 دارم ولی برای فیشل هارپ لول ۹۰ گذاشتم. عملا بدرد هیچکس نمیخوره:-"

یکی یه ذره منو ترغیب کنه که این دیتینگ سیمولیتور ها رو انجام بدم، همینجوری افتادن اون گوشه :D

بتل پس هم همین هفته اول رسیدم لول ۱۰، این بار دیگه مثل اینکه از دو هفته قبل آپدیت بعدی قراره بیکار بشیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or