Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
چیلد دوتا متریال گانیو داد ،، برم ببینم وولف چی میده ، اونم هفته پیش دو تا نینگ بهم داد
وولفم یه دونه نینگ داد ،، تو هر چی بد شانس باشم تو متریال این باس ها از روزی که شروع کردم رو دور بودم
فقط یه کم ایتم دیلوک رو بد میده

۸۰۰۰۰۰ مورا دود شد رفت هوا

ملت اینجا چقدر lucc saccن :( اگه من ونتی رو تو 50-50 نگیرم همرو اینجا فحش میدم :<

بعت گه گفتم اینجا همه سفید برفین ،، تنها ذغال این جمع منم

به به! مبارکه :x
زود بیلد ببند از روت کپی کنم:-":))
این بنده خدا رو نداشتی اصلا؟ تنها کاراکتر C6مه:))
ممنون :> انتظار داشتم یه ککینگ یا کیکی یا جین هم همراهش بیاد ولی همینم خوبه، راضیم:D
نه :)) داشتم فکر میکردم اگه نداد تا آخر بنر یه 10 تایی دیگه براش بکشم:-"

همه چیزش رو دارم به غیر از آرتیفکت و آیتم باس :D یعنی آرتیفکت هم مال دیلاک و ژیائو هستن ولی میخوام چیزهای بهتر براش بگیرم >:)

آره...همینجا ویش بزن و هوتائو بگیر...
اگر چیلده بگیری بهت حسودیم میشه:))
---
راستی چندوقت قبل تعداد اچیومنت ها رو پرسیدید... 202 میباشم... فکر کنم برای AR54 کمه:-"

واسه من شد 224 تا :D

یدونه دیگه دامین تو co-op برم میشه 225 :D
___________________________________________________________________________________________________

من برعکس اگه 50-50 بعدی رو هم ببرم فحش میدم چون هر دو 5* بنر های بعدی رو دارم:))

شاید هم کلا اسکیپ کنم ولی فیشلِ احتمالی و روزاریا چشمک میزنن :D

تو هنوز چست داری تو مونداستت ،؟ من که این همه تو نگه داشتن محتوی وسواس گرفتم ،اونجا رو جارو کردم، البته همین باعث شد بفهمم باز کردن همه جعبه ها چه تاثیرات مخربی تو محتوی و گیم پلی داره ،
خوب تا اومدم بفهمم یک سوم لیو رو هم جارو کرده بودم
منطقه استورم لایر رو نگه داشته بودم برای روز مبادا :D آهنگ پس زمینه اش هم دوست دارم، واسه همینم نمیخوام کامل پاکش کنم :D
اون دیوایس های پیدا کردن صندوق ها رو هم خیلی وقته گرفتم ولی استفاده نمیکردم واسه همین روزها :D یه صندوق بزرگ هم بلد بودم که حسش نمیومد برم بازش کنم، خلاصه جور شد یه جوری :D

========================================================================================

آقا من توی هارد پیتی گرفتم، این همه هیت نسبت به من چرا؟ :)) تازه اصلاً امید هم نداشتم، فکر میکردم دیلاک بده، فقط امید داشتم پسر یخیه بگیرم حداقل :))

View attachment 197551
View attachment 197552
شدیدا منتظرم لایر کاور ها هستم :D:D:D:D
کم عقده روحی داشتیم از اوشین، حالا باید چند بار دیگه هم دهنمون رو سرویس کنه تا یه پت بگیریم که هر وقت نگاهش کردیم یاد خاطرات خوشمون از مردن با بمب حبابی بیوفتیم :))

کم عقده روحی داشتیم از اوشین، حالا باید چند بار دیگه هم دهنمون رو سرویس کنه تا یه پت بگیریم که هر وقت نگاهش کردیم یاد خاطرات خوشمون از مردن با بمب حبابی بیوفتیم :))
:))
اونو چند بار تست کنی تایمینگش دستت میاد، یه پلانج تو آب میزنی حله :D

ولی اون خرچنگ ها خیلی رو اعصابن، کرایو نداشته باشی بدبختی x-(

منطقه استورم لایر رو نگه داشته بودم برای روز مبادا :D آهنگ پس زمینه اش هم دوست دارم، واسه همینم نمیخوام کامل پاکش کنم :D
اون دیوایس های پیدا کردن صندوق ها رو هم خیلی وقته گرفتم ولی استفاده نمیکردم واسه همین روزها :D یه صندوق بزرگ هم بلد بودم که حسش نمیومد برم بازش کنم، خلاصه جور شد یه جوری :D

========================================================================================

آقا من توی هارد پیتی گرفتم، این همه هیت نسبت به من چرا؟ :)) تازه اصلاً امید هم نداشتم، فکر میکردم دیلاک بده، فقط امید داشتم پسر یخیه بگیرم حداقل :))

امروز میخواستم ۲۰ دلار شارژ کنم هم سیزن پس بگیرم هم دو تا ولکین ، اخرین لحظه به این نتیجه رسیدم اگه این کار رو بکنم ،، میشه اخرین روزی که از این بازی لذت میبرم ، همین فقر و نداری و چه کنم چه کنم هاشه که در کنار داستان و محتوی و گیم پلیش جذابش کرده

اخه تو که فیشل c6 داشتی دیگه جرا از اون باس مینالی ،،، من با لیزا مثل زئوس بر سرشون نازل می شدم ،، دیگه الکترو+کمان جای هیج بحثی نمیزاره اونم کارکتری که اسکیلش مستقل عمل میکنه شارژ تایم هم نداره ۔۔۔۔۔ الانم با گانیو نصفه و نیمه ام تفریح میکنم باهاشون

بیشتر مشکل روند فایته نه سختیش(البته early game بدون هیلر یکم دشواری داشت :p)
هر بار 1 ساعت داستان میگه پلتفرم غرق میکنه آخرش هم آشغال دراپ میکنه:D
من این حوصله سر بری رو با استورم ترور دارم! :-"
هی الکی جا به جا بشیم و صبر کنیم تا بیاد بزنیمش و ...

بین باس های عادی هم Geo از همش رو مخ تره! بی خودی طول میکشه:-"

:))
اونو چند بار تست کنی تایمینگش دستت میاد، یه پلانج تو آب میزنی حله :D

ولی اون خرچنگ ها خیلی رو اعصابن، کرایو نداشته باشی بدبختی x-(
جالب بود، نمیدونستم:D

امروز میخواستم ۲۰ دلار شارژ کنم هم سیزن پس بگیرم هم دو تا ولکین ، اخرین لحظه به این نتیجه رسیدم اگه این کار رو بکنم ،، میشه اخرین روزی که از این بازی لذت میبرم ، همین فقر و نداری و چه کنم چه کنم هاشه که در کنار داستان و محتوی و گیم پلیش جذابش کرده
اگه تو و آکیبا رو نمیشناختم، فکر میکردم روی PS4 همش بازی های کرکی انجام میدین که این حرف رو میزنین:D به قول خودت بیشترین تایم بازیت توی چند ماه گذشته رو داشته، حالا با ۵ دلار هم از سازنده اش حمایت کنی مگه چی میشه؟ :D (هر چند نیاز نداره) البته ممکنه همینجوری زیاده روی هم بکنی، پس ولش کن، هر جور راحتری :))

اخه تو که فیشل c6 داشتی دیگه جرا از اون باس مینالی ،،، من با لیزا مثل زئوس بر سرشون نازل می شدم ،، دیگه الکترو+کمان جای هیج بحثی نمیزاره اونم کارکتری که اسکیلش مستقل عمل میکنه شارژ تایم هم نداره ۔۔۔۔۔ الانم با گانیو نصفه و نیمه ام تفریح میکنم باهاشون
زدنشون مشکلی نیست، بیشتر اعصابم از اون گنجشکه و قورباغه خورده که زدنشون وقتگیره و هر وقت هم زدی باید بدوی ازشون دور بشی و شانس بیاری بتونی از محدوده دمیجشون خارج بشی وگرنه توی آب بری دیگه داغونت میکنن و حتی بعد از کشتن اوشین هم همچنان منفجر میشن. حالا جدیدا با نین و البدو میرم میزنم، درسته نمیتونن سازه هاشون روی پلتفرمش بسازنن ولی حداقل شیلد میسازن و یه مقدار از دمیج بمب های حبابی رو میگیرن، مگه اینکه شیلده هم ضربه خورده باشه و اونوقت دیگه واویلا.
حالا الکترو شارژ که باف بشه بهتر هم میشه زدشون.
فیشل هم c4 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or