Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
View attachment 197023

فقط کاراکترهای چهار ستاره ای که لول 20 هستن و اصلاً بیلد ندارن کمتر از این هستن :-" اینم توی تست کردن اینقدر شده :-"

و در مورد رول:

View attachment 197026

View attachment 197025

چقدر تاپیک پربیننده ای هم شد، تا چند روز فقط داشتم کامنت جواب میدادم :D

نه من عقب افتادن بیشتر واسه این بود که وقت گذاشتم برای آپگرید نین (که اصلا پشیمون نیستم) و ژیائو. و دو تا شخصیت جدید هم همون موقع گرفتم و مونا و البدو هم بیشتر لول آپ کردم :D

نه آقا اینا فوتوشاپه من باور نمیکنم :D

لیست 5ستاره هاتون رو بدید ببینم دنیا دست کیه:-"

خب این فکت رو در نظر نمیگیری که شماها ۵-۶ تا کارکتر بیشتر از من کارکتر دارید ؟؟؟

الان نگاه کردم فقط سه تا کارکتر ۲۰ داشتم ،، بقیه ۵۰ بودن ، بنت رو بردم ۵۰ فقط موند دو تا ،، البته اکسند نکردم
5~6تا؟؟؟ چه خبره؟ :-"
لیست کاراکترهای 5ستاره م : کاچینگ،ژیائو،جین :-"
سلاح 5ستاره م : aquila favonia

داری دیگه حداقل 2تا پنج ستاره رو دیگه؟ :D
بعدی هم یهو دیدی دوپ در اوردم:)) ولی تو جم داری و نزدیکی که دوتا دیگه 5ستاره در بیاری:-"

آخرین ویرایش:
من شخصیت 5 ستاره فقط آلبدو و ژیائو دارم :< به امید ریران ونتی همین الان میتونم 110 تا رول بزنم :D حیف من چند ماه بازی رو گذاشته بودم کنار :( وگرنه الان 180 تا میشد :(

سلاح هم یکی سلاح ژیائو رو دارم یکی هم aquila favonia

نه آقا اینا فوتوشاپه من باور نمیکنم :D

هر جور مایلی :D

لیست 5ستاره هام : کاچینگ،ژیائو،جین :-"
بعدی هم یهو دیدی دوپ در اوردم:)) ولی تو جم داری و نزدیکی که دوتا دیگه 5ستاره در بیاری:-"
دیلاک، مونا، البدو و لومینه
اسکای هارپ، اسکای بلید

هر جور مایلی :D

دیلاک، مونا، البدو و لومینه
اسکای هارپ، اسکای بلید
لومینه؟ ریلی؟ :|
درسته مثلا 5ستاره ست، ولی حساب نیست:-" دوست داری فحش بخوری چقدر شانست خوبه و 4تااااا کاراکتر 5ستاره داری؟ :دی
Xiao بدبخت هم خدا بخواد 5ستاره ست، بزار تو لیستت:))

لیست کاراکترهای 5ستاره م : کاچینگ،ژیائو،جین :-"
سلاح 5ستاره م : aquila favonia

جم ؟ جم کجا بود ، از چیزای نا شناخته حرف میزنی ،

خوب من سه، چهار تا از چهار ستاره ها رو هم ندارم

لیست پنج ستاره هام

نینگوانگ ،گانیو ،اطلس ۔۔۔

چهار ستاره هام

دیلوک ، نوئل، فیشل، لیزا، باربارا ، ژیانگلینگ، امبر، سوکروز،کایا ،شینگکیو، بنت،ریزور، xinyan

لیست کرکتر 5 ستاره: 0
لیست سلاح 5 ستاره: 0
فرندشیپ 10: 0
آرتیفکت ها داغون
110 تا ویش میتونم بزنم
باید یکم بیشتر وقت بذارم
View attachment 197031

رنک چندی ؟ خیلی عجیبه چون خوب بازی تا الان باید ۹۰ فیت ابی رنک رو بهت داده باشه که بتونی روی بنر استاندارد یه لجند بگیری ۔۔۔۔
۔۔۔۔۔۔۔۔

ولی وقتی هیچی نداری، بزن ،،منتظر نمون ،، هر چقدر ضعیف تر باشی شانس جمع کردن جم های بیشتری رو از دست میدی ۔۔۔۔

خصوصا که کارکتر اولته ۵۰-۵۰ هم هست معلوم نیست بگیری ،(حالا من چقدر خوش شانس بودم که با اینکه ۵۰-۵۰ بودم گانیو داد )

یه سوپرایزم میهویو داره

197037

فکر کنم انتظارات زیادی از اون بچه داشتی :D چون اندازه 5 دقیقه هم باهاش بازی نکردم حتما یه چیزی میدونی میگی. ولی تا جایی که من میدونم و دیدم qiqi جون دادنش عالی هست و جز اون هم خیلی کاری بلد نیست اگر بتونی ست خوب ببندی روش سوپر تانک هیلر میشه. سر باس childe لول 90 همه مردیم یکی با qiqi تنها مبارزه کرد کشت. Childe هم که داری میرفتی اون دامین جدیده که اومده بود 24 ساعته فارم میکردی با یه تیر دو نشون میزدی.
چی‌چی یه سری مشکل‌های اساسی داره: بدترین energy regeneration رو بین همه کاراکترهای بازی داره و از اون ور Burst اش بیشترین مقدار انرژی رو برای ریشارژ شدن می‌خواد، ضرباتش کمترین مقدار damage رو بین کاراکترهای شمشیری داره و کول داون المنتال اسکیلش هم خیلی زیاده. از اون طرف من جین رو دارم که ضرباتش دمیج به مراتب بیشتری وارد می‌کنه، المنتال اسکیلش کول داون کمی داره و دمیج خیلی زیادی وارد می‌کنه و در نهایت Burst اش خیلی سریع‌تر شارژ می‌شه و دمیج خیلی بیشتری هم‌ وارد می‌کنه. همه‌ی اینا به کنار، جین می‌تونه Cleanse هم بکنه. برای همین نقش تانک هیلر رو من به جین دادم فعلا :(
من اون Domain رو شخم زدم، ولی هنوز کلاه Crit Dmg برای چایلد پیدا نکردم:D

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هو تائو رو توی ویش 81 ام گرفتم:D اگه ده تا ویش زودتر می‌گرفتم، برای گرفتن Staff of Homa هم امید داشتم، ولی الان بعیده بتونم بگیرمش.
وقتی المنتال اسکیلش رو فعال می‌کنه، atk اش می‌شه 2841. Hp اش 29562 ـه. Crit Rate و Crit Dmg اش هم به ترتیب 52.4 و 229.8 هست :D فعلا کنار بنت، چی‌چی و xingqiu گذاشتمش. چی‌چی که مسئول زنده نگه داشتنش هست:D المنتال اسکیل چی‌چی به درد ایجاد melt هم می‌خوره. xingqiu مسئول ایجاد vaporize هست. بنت هم که تکلیفش مشخصه. با همین ترکیب، البته به جای بنت دختر آشپزه رو گذاشتم، طبقه 11 ابیس رو 6 ستاره کردم. طبقه 12 هم فعلا 4 ستاره گرفتم:D

خلاصه من خیلی از بانو راضی‌ام:D بهترین ساپورت هم براش به نظرم با اختلاف xingqiu هست. xingqiu هم دمیج خیلی زیادی می‌تونه خودش به تنهایی وارد کنه، هم می‌تونه به طور پیوسته به هوتائو برای ایجاد vaporize کمک کنه، هم شیلد ایجاد می‌کنه و هم می‌تونه heal کنه:D

لومینه؟ ریلی؟ :|
درسته مثلا 5ستاره ست، ولی حساب نیست:-" دوست داری فحش بخوری چقدر شانست خوبه و 4تااااا کاراکتر 5ستاره داری؟ :D
Xiao بدبخت هم خدا بخواد 5ستاره ست، بزار تو لیستت:))
اتفاقا لومینه پتانسیل زیادی داره که در آینده بهتر بشه، توانایی تعویض المنت که داره، شمشیر و بال هاش مطمئنا بعدا اضافه میشن. اگه یه ذره هم jrpg بازی کرده باشی حتما میدونی که توی آرک های آخر معمولا شخصیت های اصلی یه باف حسابی میگیرن و باس فایت آخر هم تنها میرن:-"

آهاااااان، راستی اونم هست :-" :p

bhl49gq61rk61.png

اتفاقا لومینه پتانسیل زیادی داره که در آینده بهتر بشه، توانایی تعویض المنت که داره، شمشیر و بال هاش مطمئنا بعدا اضافه میشن. اگه یه ذره هم jrpg بازی کرده باشی حتما میدونی که توی آرک های آخر معمولا شخصیت های اصلی یه باف حسابی میگیرن و باس فایت آخر هم تنها میرن:-"

آهاااااان، راستی اونم هست :-":p
اون تعویض المنت به نظر من صرفا کار راه بنداز...بود! در آینده اونم نیست با زیاد شدن کاراکترها:دی

شمشیر و بال و هرچی هم بهش بدن، از یک کاراکتر 4ستاره بالاتر نمیره!(در بهترین حالت:)) :-" )

از اونطرف JRPG زیاد زدم، ولی اینجا داریم گاچا میزنیم:دی لومینه(نخیر! Aether :p ) از نظر داستانی خیلی مهم میشه ولی از نظر گیم پلی هیچی نمیشه:-"
کاری که میتونند بکنند نهایت اینه اسکیل های خاصی بهش بدن که شااااید مستقیما به درد مبارزه نخوره، ولی فایده های دیگه ای داشته باشه حداقل:-"
نمونش مثلا چی بود اسم یارو تو F/GO... آها مش... بهش کلاس شیلدر دادن، بعضیییی وقتا کارایی داره(گرچه مثلا جین F/GO ده برابره اینه کاراییش اگر آدم داشته باشه:-" ) ولی به طور کلی هیچ پخی نیست :-"
کلا کاراکترهای اصلی و مجانی... بعید میدونم تو هیچ بازی گاچای دیگه ای به درد بخوره:-"

هر موقع که فارم کریستال دارم تو لیو جر میخورم ، سه چهار ساعت طول میکشه ،، تازه بعد این همه مدت کند و کاو دو تا جدید پیدا کردم ،، معلوم نیست چند تا دیگه بین این کوها و سوراخ سمبه ها مخفی شدن
ولی خب به لطف همین موضوع هیچ وقت ore کم نداشتم برای ارتقا سلاح
۔۔۔۔۔۔۔

یه چیزی دو سه هفته است میخوام بپرسم یادم می ه این ۴ تاشمشیری که میاد دور کارکتر چیه ؟؟

آخرین ویرایش:
هر موقع که فارم کریستال دارم تو لیو جر میخورم ، سه چهار ساعت طول میکشه ،، تازه بعد این همه مدت کند و کاو دو تا جدید پیدا کردم ،، معلوم نیست چند تا دیگه بین این کوها و سوراخ سمبه ها مخفی شدن
ولی خب به لطف همین موضوع هیچ وقت ore کم نداشتم برای ارتقا سلاح
۔۔۔۔۔۔۔

یه چیزی دو سه هفته است میخوام بپرسم یادم می ه این ۴ تاشمشیری که میاد دور کارکتر چیه ؟؟
باف سلاحت نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or