Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آقا تبریک میگم میهویو بالاخره فشرده سازی فایل یاد گرفت :دی
الان دو تا پچ پشت سر هم حجم آپدیتای کنسول معقول و نرمال بوده، پریلود بعدی هم ۶ گیگه همش
24GB منطقیه؟ :-"
حالا اندازه دو پچ اخیر استار ریل نیست، ولی خوب... :دی

اسکیرک پیتی بالا باختم، 30 تا ویش دیگه هم زدم، ولی نیمد:(
عصری یه مولتی دیگه هم میتونم بزنم، ولی بعید میدونم تا آخر بنر بگیرمش:(

24GB منطقیه؟ :-"
حالا اندازه دو پچ اخیر استار ریل نیست، ولی خوب... :دی

اسکیرک پیتی بالا باختم، 30 تا ویش دیگه هم زدم، ولی نیمد:(
عصری یه مولتی دیگه هم میتونم بزنم، ولی بعید میدونم تا آخر بنر بگیرمش:(
والا من که گنشین رو پاک کردم جاش یکی دو تا بازی سینگل پلیر آفلاین بریزم اینم فقط حجم پریلود بود :-" ولی آپدیت قبلی حدود ۷-۸ گیگ پریلود داشت و بعد دانلود خاصی نداشت :دی

• Like
Reactions: ce7en44
داستان گنشین دیگه خیلی پیچیده شد .. الان یکی باید بیاد بشینه از اول به فارسی برام
توضیحش بده 🤣🤣🤣🤣

بالاخره از حاکمان راستین تایوت هم رونمایی شد

هر درکی از قدرت و عظمت و زیبایی تو گنشین داشتید بریزید دور

1000017884.jpg

"Ruler of Time" Istaroth

1000017885.jpg

"Ruler of Life" Naberius

1000017886.jpg

"Ruler of Death" Ronova

Unknown god هم مثل اینکه لیدرشونه و اتفاقا اونم ناپدید شده ... و احتمال اینکه پایمون خودش باشه رو چند برابر می‌کنه ...

و اینکه تئوری سلستیا هم خوابن یا ناپدید شدن هم از بیخ و بن اشتباه بود

آخرین ویرایش:
تساریتسا میخواد علیه اینا اعلام جنگ کنه ؟ خیلی غلط کرده 😅😅😍😍😍
من از همون اول هم که نیت فاتویی ها و هاربرینجر ها مشخص شدن حس خوبی بابت به چالش کشیدن سلستیا نداشتم .. ولی الان دیگه ساید من کاملا مشخصه ...

یه نکته خدای زندگی نابریوس هست .. ولی"Gold" Rhinedottir انرژی زندگیش مکیده یا حالا خود نابریوس بهش داده .. الان یه روح هستن در دو بدن

داستان گنشین دیگه خیلی پیچیده شد .. الان یکی باید بیاد بشینه از اول به فارسی برام
توضیحش بده 🤣🤣🤣🤣

View attachment 385915

"Ruler of Time" Istaroth

View attachment 385916

"Ruler of Life" Naberius

View attachment 385917

"Ruler of Death" Ronova

Unknown god هم مثل اینکه لیدرشونه و اتفاقا اونم ناپدید شده ... و احتمال اینکه پایمون خودش باشه رو چند برابر می‌کنه ...

اتفاقا برعکس، دوباره تایید شد که سلستیا ( یا در اصلHeavenly Principles که بهش میگیم سلستیا ) خوابن/خوابه:-"
اصلا Gold به شوخی(از اون شوخیا که همچینم شوخی نیست) گفت شاید بهتر باشه از این موقعیت منم استفاده کنم:-"

و اینکه اینا در اصل زیر دستشن:-" اونی که نیمده، همون Unknown God ، رتبه بالاتری نداره، و هم رتبه ی سه تای دیگه ست ، اسمشم یادم نیست قبلا گفته بودن یا نه ولی تو این تریلر گفتن Asmoday هست

اینکه گفتن تیم عوض کرده و گم و گور شده، آره احتمال پایمون بودنش رو میبره بالا
مخصوصا که سلستیا اولین Descender بوده، و تراولر چهارمین

ولی خوب دردش چی بوده که اول اونا رو جدا کرده، و بعد تیم عوض کرده و اینا رو اگر یکی باشن بعدا باید ببینیم:-"

---

داستانم کلا داره بزرگتر از تیوات میشه، همین Surtalogi از داستان اسکیرک (و قبلا) قشنگ داره میره هم رده بچه های استار ریل میشه:دی تیوات رسما براش هیچی نیست و لفت داده رفته

واقعا باید ببینیم داستان گنشین بعد از تیوات میخواد کجا بره، و میان گنشین 2.0 میدن، یا همین رو هنوز ادامه میدن‌‌...
ولی هرچی هست اون زمان از نظر قدرت و بالانس کاراکترها از نظر Lore ، کلا کاراکترهای تیوات خیلی بچه بازی به نظر خواهند اومد:دی

---

داستان اصلی پچ قبل رو هنوز نرفته بودم، ولی دهن. Gold سرویس! هر روز یه چیز بیشتری ازش رو میشه و نشون میده چقدر زیادی خفنه این بشر:دی

تساریتسا میخواد علیه اینا اعلام جنگ کنه ؟ خیلی غلط کرده 😅😅😍😍😍
من از همون اول هم که نیت فاتویی ها و هاربرینجر ها مشخص شدن حس خوبی بابت به چالش کشیدن سلستیا نداشتم .. ولی الان دیگه ساید من کاملا مشخصه ...

یه نکته خدای زندگی نابریوس هست .. ولی"Gold" Rhinedottir انرژی زندگیش مکیده یا حالا خود نابریوس بهش داده .. الان یه روح هستن در دو بدن
و اتفاقا من بیشتر رفتم تو ساید تساریتسا و فاتویی ها :دی
البته خیلی وقته تو تیمشون بودم:p

حس خوبی به فکشن سلستیا ندارم
هم از صحبت های پیرو مشخصه دارن یه بلایی سر مردم میارن:-"
و هم دیگه دیدیم چه بلایی سر فونتین و آرکان های قبلیش اوردن که باعث شد فورینا این همه سال زجر بکشه

آثار بدبختیی که سر کانریا هم اوردن که همیشه داریم میبینیم با نفرینی که کردن

از اینطرفم اگر پایمون Asmoday باشه، معلومه سمت مردم تیوات اومده
گلد هم مشخصه آماده ی عوض کردن تیم هست:-"
حتی Istaroth هم به نظرم آخرش اون سمت نمیمونه:دی

خلاصه برای من وزنه ی تیم ضد سلستیا، که تقریبا شامل کل تیوات میشه سنگین تره:-"
نگاه کنی حتی آرکان ها هم راضی به همکاری شدن:-"

آخرین ویرایش:

حالشو ببرید

اتفاقا برعکس، دوباره تایید شد که سلستیا ( یا در اصلHeavenly Principles که بهش میگیم سلستیا ) خوابن/خوابه:-"
اصلا Gold به شوخی(از اون شوخیا که همچینم شوخی نیست) گفت شاید بهتر باشه از این موقعیت منم استفاده کنم:-"

و اینکه اینا در اصل زیر دستشن:-" اونی که نیمده، همون Unknown God ، رتبه بالاتری نداره، و هم رتبه ی سه تای دیگه ست ، اسمشم یادم نیست قبلا گفته بودن یا نه ولی تو این تریلر گفتن Asmoday هست

اینکه گفتن تیم عوض کرده و گم و گور شده، آره احتمال پایمون بودنش رو میبره بالا
مخصوصا که سلستیا اولین Descender بوده، و تراولر چهارمین

ولی خوب دردش چی بوده که اول اونا رو جدا کرده، و بعد تیم عوض کرده و اینا رو اگر یکی باشن بعدا باید ببینیم:-"

---

داستانم کلا داره بزرگتر از تیوات میشه، همین Surtalogi از داستان اسکیرک (و قبلا) قشنگ داره میره هم رده بچه های استار ریل میشه:دی تیوات رسما براش هیچی نیست و لفت داده رفته

واقعا باید ببینیم داستان گنشین بعد از تیوات میخواد کجا بره، و میان گنشین 2.0 میدن، یا همین رو هنوز ادامه میدن‌‌...
ولی هرچی هست اون زمان از نظر قدرت و بالانس کاراکترها از نظر Lore ، کلا کاراکترهای تیوات خیلی بچه بازی به نظر خواهند اومد:دی

---

داستان اصلی پچ قبل رو هنوز نرفته بودم، ولی دهن. Gold سرویس! هر روز یه چیز بیشتری ازش رو میشه و نشون میده چقدر زیادی خفنه این بشر:دی

و اتفاقا من بیشتر رفتم تو ساید تساریتسا و فاتویی ها :دی
البته خیلی وقته تو تیمشون بودم:p

حس خوبی به فکشن سلستیا ندارم
هم از صحبت های پیرو مشخصه دارن یه بلایی سر مردم میارن:-"
و هم دیگه دیدیم چه بلایی سر فونتین و آرکان های قبلیش اوردن که باعث شد فورینا این همه سال زجر بکشه

آثار بدبختیی که سر کانریا هم اوردن که همیشه داریم میبینیم با نفرینی که کردن

از اینطرفم اگر پایمون Asmoday باشه، معلومه سمت مردم تیوات اومده
گلد هم مشخصه آماده ی عوض کردن تیم هست:-"
حتی Istaroth هم به نظرم آخرش اون سمت نمیمونه:دی

خلاصه برای من وزنه ی تیم ضد سلستیا، که تقریبا شامل کل تیوات میشه سنگین تره:-"
نگاه کنی حتی آرکان ها هم راضی به همکاری شدن:-"
اینکه فعلا واکنشی نشون نمی‌دن ... به این معنی نیست که چیزی رو زیر نظر ندارن و بیشتر باید گفت هنوز چیزی ندیدن که از خط قرمزشون عبور کرده باشه ... یا تهدیدی براشون باشه که واکنش نشون بدن ...

آسمودی فکر نمیکنم قرار باشه داستانش به همین سادگی باشه .. چون با ما همسفر شده سمت ما رو بگیره.... بیشتر به نظر میرسه دنبال اصلاح و درست کردن چیزیه ...
تمام مسیرمون داریم نا آرامی ها خطرات و آشوب های هفت قلمرو رو سرکوب میکنیم ... و ماموریت اصلیمون هم شده مقابله با آبیس ... که دقیقا همسو با اراده سلستیا هست

در مورد مردم فونتین هم اشتباه از ایجیریا بود ..بازم مردم رو مجازات نکردن و گذاشتن به زندگیشون ادامه بدن ... و تنبیه ایجیریا هم اونقدر خشن نبود .....
اون پیش گویی و خطری هم که تهدیشون میکرد تقصیر سلستیا نبود ... سرگرمی مسخره Surtalogi بود

آخرین ویرایش:

حالشو ببرید

اینکه فعلا واکنشی نشون نمی‌دن ... به این معنی نیست که چیزی رو زیر نظر ندارن و بیشتر باید گفت هنوز چیزی ندیدن که از خط قرمزشون عبور کرده باشه ... یا تهدیدی براشون باشه که واکنش نشون بدن ...

آسمودی فکر نمیکنم قرار باشه داستانش به همین سادگی باشه .. چون با ما همسفر شده سمت ما رو بگیره.... بیشتر به نظر میرسه دنبال اصلاح و درست کردن چیزیه ...
تمام مسیرمون داریم نا آرامی ها خطرات و آشوب های هفت قلمرو رو سرکوب میکنیم ... و ماموریت اصلیمون هم شده مقابله با آبیس ... که دقیقا همسو با اراده سلستیا هست

در مورد مردم فونتین هم اشتباه از ایجیریا بود ..بازم مردم رو مجازات نکردن و گذاشتن به زندگیشون ادامه بدن ... و تنبیه ایجیریا هم اونقدر خشن نبود .....
اون پیش گویی و خطری هم که تهدیشون میکرد تقصیر سلستیا نبود ... سرگرمی مسخره Surtalogi بود
خوب نه، مشخصه قراره بریم سمت همون دفاع از رایدن:دی

بلی بلی، درست میفرمایی:دی
اینکه ابیس دشمن هست ، دلیل نمیشه سلستیا هم بچه خوبه ی داستان باشه! فعلا به اندازه کافی از مکافاتشون شنیدیم:دی
مطمئنند یک نظمی اوردن، ولی بی مشکل هم نیستن

همین که Asmoday دنبال درست کردن چیزیه، نشون میده اونایی که جلو سلستیا ایستادن هم جای اشتباهی نایستادن:-"

جدا از اینکه ابیس هم باز مطمئنا صرفا آدم بده ی داستان نیست احتمالا و حرفای بیشتری برای گفتن داره، و اینکه چرا خواهر/برادر تراولر، رفته اون سمت

خوب نه، مشخصه قراره بریم سمت همون دفاع از رایدن:دی

بلی بلی، درست میفرمایی:دی
اینکه ابیس دشمن هست ، دلیل نمیشه سلستیا هم بچه خوبه ی داستان باشه! فعلا به اندازه کافی از مکافاتشون شنیدیم:دی
مطمئنند یک نظمی اوردن، ولی بی مشکل هم نیستن

همین که Asmoday دنبال درست کردن چیزیه، نشون میده اونایی که جلو سلستیا ایستادن هم جای اشتباهی نایستادن:-"

جدا از اینکه ابیس هم باز مطمئنا صرفا آدم بده ی داستان نیست احتمالا و حرفای بیشتری برای گفتن داره، و اینکه چرا خواهر/برادر تراولر، رفته اون سمت
از ابیسی که بار ها به تایوت حمله کردن و هزاران یا شاید میلیون ها نفر رو قتل عام کردن و اصلا تنبیه کانریا هم به خاطر دانش ممنوعه آبیس بوده ... ازشون دفاع میکنی تا سلستیا رو محکوم کنی در نوع خودش جالبه ...

• Like
توضیحش بده 🤣🤣🤣🤣

View attachment 385915

"Ruler of Time" Istaroth

View attachment 385916

"Ruler of Life" Naberius

View attachment 385917

"Ruler of Death" Ronova

Rhinedottir که اهل کاناریس بود، چطور خدا شده؟ :D

پ.ن: این بیچاره قبل از اینکه نوبتش بشه، صداپیشه ژاپنیش هم فوت کرد :(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tirdad666
از ابیسی که بار ها به تایوت حمله کردن و هزاران یا شاید میلیون ها نفر رو قتل عام کردن و اصلا تنبیه کانریا هم به خاطر دانش ممنوعه آبیس بوده ... ازشون دفاع میکنی تا سلستیا رو محکوم کنی در نوع خودش جالبه ...
نه من از ابیس دفاع نکردم
میگم بد بودن ابیس، به معنی خوب بودن سلستیا نیست
همینطور که میگی پشت کارهای فکشن سلستیا یه دلایلی میتونه باشه
پشت کارهای فکشن ابیس هم میتونه مواردی باشه، که باعث شده Sibling ما، با اینکه مسیری که ما داریم میریم رو رفته، و به قول آراناراها اونم Golden Naraی خوبی بوده، ولی رفته سمت ابیس در نهایت...
یه چیزی هست که رفته اون سمت خلاصه

اگر به خاطر 5 sinnerه کانریا ، شما حق نفرین و نابودی کل تمدنشون رو میدی، و این همه زجری که همچنان دارن میکشن ( و ما الان روزانه داریم سلاخیشون میکنیم حتی:-" ) والله به نظرم طرف سلستیا گرفتن اشتباهه...
کانریا یکی مثل کاپیتانو هم داشته
یکی مثل دینسلیف هم داشته
افرادی مثل اون پدر و پسر تو سومرو هم داشته و ...

و بعد سلستیا یکی از اون 5 سینر رو الان به عنوان هم تیمی دارن! بیشتر جالب میشه این قضیه:دی

محکوم کردن سلستیا نیاز به ابیس نداره، آثارش هست دیگه:دی

• Like
Rhinedottir که اهل کاناریس بود، چطور خدا شده؟ :D

پ.ن: این بیچاره قبل از اینکه نوبتش بشه، صداپیشه ژاپنیش هم فوت کرد :(
اصلا باید پرسید پنج گناهکار چطور به این قدرت ها رسیدن؟ ... و اینکه کاملا حق با دنسلیف بود و پنج گناهکار کانریا و مردمش رو قربانی خواسته ها و خودخواهی خودشون کردن ...!!
چون حتی کینگ دشرت با اینکه مورتال نبود و هم قدرتش از اکثر آراکان ها بیشتر بود ، دانش ممنوعه به تنهایی به این سطح از قدرت نرسوندش (که این پنج تا فانی رسیدن) ... کلا هدفش هم از اینکه سمت این دانش رفت این بود که سلستیا رو به چالش بکشه و اعلام استقلال کنه ...

تا الان چند تاشون معرفی شدن ... ? من این سه تا رو میدونم

Vedrfolnir که آبیس اوردر رو ایجاد کرد ... و قدرتش هم visionary هست

Rhinedottir که می‌تونه زندگی خلق کنه و قدرتمش هم alchemical creations هست

ضمنا حضورش تو سلستیا به خاطر دعوت نامه نیست ، به خاطر اینه که با نابریوس یکی شده (حالا مشخص نیست که با قدرت خودش زندگی نابریوس رو مکیده, یا خود نابریوس بهش داده ... ولی تو ترجمه ها دیدم از مکیدن استفاده کردن)

Surtalogi که فعلا پت شاپ داره🤣 و قدرتش هم به نظر میاد در مورد space باشه ...

آخرین ویرایش:
در مورد کانریا ما تو پچ یک با ننه من غریبم بازی دنسلیف و استوری دوم ژانگلی و اگه اشتباه نکنم تا حدودی دراگون اسپین فقط یه سری اطلاعات محدود داریم که کانریا ملت مستقل و مرتد به خدایان بود که با دانش انسانی به شکوه رسیده بود و این حسادت و حس تهدید خدایان رو برانگیخته بود ...
من همون موقع هم که این روایت یک طرفه رو داشتیم هم گفتم ملتی که همچین جنگ افزار های مرگ باری ساخته همچین بی گناه به نظر نمی‌رسه ... و بی دلیل نساخته ... بعدش از اینازوما به بعد هم میبینیم .. چه مصیبت و دردسر هایی برا ملت های دیگه و ارکان ها به وجود آوردن ... که کاملا مشخص بود که کانریا همچنین هم بی گناه نبودن جوری که اوایل بازی به ما معرفی شدن ...

ضمن اینکه نفرین های خدایان نبود ، دانش ممنوعه مثل زمان کینگ دشرت نابودشون میکرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or