Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان
یه سوالی راجب عناوین استدیو miHoYo داشتم میشه این عناوینو تجربه کرد و از داستانش لذت برد ولی پولی خرج نکرد بدون کار حوصله سربری مثل فارم کردن؟ حالا کارکتر هم نمی خوام .ولی این استدیو ناجوان مردانه رفتار می کنه Honkai: Star Rail را بازی کردم اولش به این خیال واهی که حداقل Kafka رو مجانی می ده با لبخندی بر دهانم بازی می کردم(لازم به ذکر است بنده این گونه بانو ها رو شدیدا دوست دارم) ولی افسوس این ها از تکنیک قدیمی تشنه تا لب دجله آوردن و تشنه بر گرداندن استفاده کردن.

سلام بر دوستان
یه سوالی راجب عناوین استدیو miHoYo داشتم میشه این عناوینو تجربه کرد و از داستانش لذت برد ولی پولی خرج نکرد بدون کار حوصله سربری مثل فارم کردن؟ حالا کارکتر هم نمی خوام .ولی این استدیو ناجوان مردانه رفتار می کنه Honkai: Star Rail را بازی کردم اولش به این خیال واهی که حداقل Kafka رو مجانی می ده با لبخندی بر دهانم بازی می کردم(لازم به ذکر است بنده این گونه بانو ها رو شدیدا دوست دارم) ولی افسوس این ها از تکنیک قدیمی تشنه تا لب دجله آوردن و تشنه بر گرداندن استفاده کردن.
سلام
آره میشه، همونطوری که خیلی بچه ها دارن بازی میکنن و پولی هم خرج نکردن:-"
حتی کاراکترهای مورد علاقه ات هم میشه بدون خرج کردن پول گرفت، فقط نیاز به صبر و حوصله و وقت گذاشتن و برنامه ریزی درست داره.
در مورد فارم کردن هم چند مدل داره.
گشت و گذار توی مپ و حل پازل و کوئست و مبارزات ساده که برای فارم پرایموجم هست که این بخشش جاذبه اصلی گنشین برای من هست.
فارم متریال لول آپ کردن کاراکترها و سلاح ها و که این هم ممکنه یکم وقت گیر باشه ولی نه اونقدری که اذیت کنه.
فارم آرتیفکت برای کاراکترها که گودالی هست که ته نداره :D
مهمش همون آخر هست که قدرت تیم هات رو تعیین می‌کنه.
ولی در کل محتوای بازی خیلی کژوال هست و ۹۹ درصد بازی رو میشه با چهار تا کاراکتر با بیلد های داغون رد کرد، پس اگه نخوای زیاد درگیر آرتیفکت بشی هم بازم چیزی از دست نمی‌دی:-"

• Like
Reactions: DedSec88 and rpg321
سلام
آره میشه، همونطوری که خیلی بچه ها دارن بازی میکنن و پولی هم خرج نکردن:-"
حتی کاراکترهای مورد علاقه ات هم میشه بدون خرج کردن پول گرفت، فقط نیاز به صبر و حوصله و وقت گذاشتن و برنامه ریزی درست داره.
در مورد فارم کردن هم چند مدل داره.
گشت و گذار توی مپ و حل پازل و کوئست و مبارزات ساده که برای فارم پرایموجم هست که این بخشش جاذبه اصلی گنشین برای من هست.
فارم متریال لول آپ کردن کاراکترها و سلاح ها و که این هم ممکنه یکم وقت گیر باشه ولی نه اونقدری که اذیت کنه.
فارم آرتیفکت برای کاراکترها که گودالی هست که ته نداره :D
مهمش همون آخر هست که قدرت تیم هات رو تعیین می‌کنه.
ولی در کل محتوای بازی خیلی کژوال هست و ۹۹ درصد بازی رو میشه با چهار تا کاراکتر با بیلد های داغون رد کرد، پس اگه نخوای زیاد درگیر آرتیفکت بشی هم بازم چیزی از دست نمی‌دی:-"
1692780609635.png

پس می رویم برای بانو Kafka

• Like
Reactions: ce7en44
برادران چینی یه باگ یا هک خیلی ناجوری تو co-op کشف کردن که باهاش میشه اشیای مهم رو توی اکانت هاست برای همیشه نابود کرد :))

یعنی مثلا طرف میاد اون مجسمه هایی که واسه پازل باید المنت بزنین رو کاملا از روی اکانت پاک میکنه و دیگه نمیشه پازل رو کامل کرد و صندوق گرفت

تا اطلاع ثانوی با غریبه coop بازی نکنین

برادران چینی یه باگ یا هک خیلی ناجوری تو co-op کشف کردن که باهاش میشه اشیای مهم رو توی اکانت هاست برای همیشه نابود کرد :))

یعنی مثلا طرف میاد اون مجسمه هایی که واسه پازل باید المنت بزنین رو کاملا از روی اکانت پاک میکنه و دیگه نمیشه پازل رو کامل کرد و صندوق گرفت

من دیدم این چند روزه همش برام درخواست coop میاد، فکر میکردم گل لینت میخوان، نگو قصد دیگه ای داشتن :))

آقا چقدر این ورلد کوئستی که در مورد کار اداری هست، خوب بود. قشنگ با پوست و استخوان درکش کردم =))

• Smile
Reactions: NaRiiMaN

View attachment Untitled.mp4

بخش زیر آب بازی چقدر خفنه!
کوئست Narzissenkreuz رو امروز رفتم و کف کردم از طراحی لوکیشن و پازلا.:D

حیف که خیلیا صرفا به خاطر «گاچا» سمت این بازی نمیان!
بخش زیر آب بازی هم محتوای زیادی داره، هم بهترین کنترلیه که تا حالا برای زیر آب در نظر گرفته شده! کاملا روون :x

سیستم World Questه فونتین شبیه به اینکامنیا هست ، حالا هنوز تمومش نکردم ولی حقیقتا قاط زدم :))
جایی خلاصه ی جنیع داستان ها و به ترتیب هست؟

حس میکنم (اسپویل از چندتایی که رفتم )

از این قضیه یه چندتایی فاتویی ممکنه در بیاد :))

اون خط آخرت هم ...واقعا همینه :( .... یه ظلم دو طرفه ست :دی هم به خودسون ظلم میکنند سمت این بازی نمیان
و ظلم به بازی میکنند که اینو با بقیه گاچاها با یک چوب میزنند :(
بازیی که ته تهش تنها جایی که مجبورت کنه فارم کنی براش و گاچا نیازه، ابیس 12ه! (کاری با اعجوبه هایی که با 4* رد میکنند نداریم، از این جماعت تو همه بازیا یافت میشن:دی )

A Certain Notice
A Certain Trifle
A Certain Stamp
:D
شروع اینا از کجاست؟ دیدم رپوتیشن بابت ابنا امتیاز میده، دوتا ماموریت دیگه لازم دارم که lvl2 بشم :D
دیروز نصف ماموریت هایی که رفتم هیچی نداد تهش:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44
بخش زیر آب بازی هم محتوای زیادی داره، هم بهترین کنترلیه که تا حالا برای زیر آب در نظر گرفته شده! کاملا روون :x

شروع اینا از کجاست؟ دیدم رپوتیشن بابت ابنا امتیاز میده، دوتا ماموریت دیگه لازم دارم که lvl2 بشم :D
دیروز نصف ماموریت هایی که رفتم هیچی نداد تهش:))
به نظر من هم سیستم زیر آب خیلی خوبه. روز اول زیاد تستش نکردم چون میخواستم زودتر داستان رو تموم کنم ولی بعد که رفتم سراغش واقعا لذت بخش بود :D فقط هنوز جرات نکردم مینی باس ها رو بزنم :D
امیدوارم پچ های بعدی بیشتر گسترشش بدن و یه سری جاهای خطرناکتر و عمیق تر و تاریکتر هم اضافه کنن >:)

آره خودم هم اصلا از اول به خاطر همین رپیوتیشن رفتم سراغشون :D دیدم هر چی ماموریت فرعی شروع میکنم مینویسه: اکت اول، فهمیدم اینا حالا حالاها قراره ادامه داشته باشن :))
شروعش از همون ساختمون اصلی شهر هست که مجسمه آرکان جلوش هست :-" وارد بشی یکی به اسم laume یا همچین چیزی هست :-"
ماموریتش هم با اینکه کوتاهه ولی عمدا عذاب آوره، مخصوصا با اون موسیقیش :))

به نظر من هم سیستم زیر آب خیلی خوبه. روز اول زیاد تستش نکردم چون میخواستم زودتر داستان رو تموم کنم ولی بعد که رفتم سراغش واقعا لذت بخش بود :D فقط هنوز جرات نکردم مینی باس ها رو بزنم :D
امیدوارم پچ های بعدی بیشتر گسترشش بدن و یه سری جاهای خطرناکتر و عمیق تر و تاریکتر هم اضافه کنن >:)

آره خودم هم اصلا از اول به خاطر همین رپیوتیشن رفتم سراغشون :D دیدم هر چی ماموریت فرعی شروع میکنم مینویسه: اکت اول، فهمیدم اینا حالا حالاها قراره ادامه داشته باشن :))
شروعش از همون ساختمون اصلی شهر هست که مجسمه آرکان جلوش هست :-" وارد بشی یکی به اسم laume یا همچین چیزی هست :-"
ماموریتش هم با اینکه کوتاهه ولی عمدا عذاب آوره، مخصوصا با اون موسیقیش :))
شنای دلفینی با لینت و تراولر خیلی حال میده! :دی بری زیر آب و با سرعت بیای بیرون و دوباره بری زیر آب و ... :)) مینی باس ها یکی رو سزح زمین بود ، Vivian of the lake یا همچین چیزی

بعد من تیمم :
هایدرو تراولر(اسکیلlvl2 و اصلا طرفم هایدرو بود پس هیچی)
لینت (lvl60 و اسکیل lvl2 :-" )
شینوبو
ناهیدا

رسما با دو نفر داشتم باهاش میجنگیدم:)) نابود شدم تا زدمش:))

زیر آب فقط یه نکته بگم خودم تازه فهمیدم:)) اون قدرتی که سپر دورتون ایجاد میکنه، در حال شارژ وقتی ضربه بخورید، ضربتون بوست میشه:-"
حلزون/خرچنگ هت رو بدون این نمیشه زد...
منم بلد نبودم، نزدمشون هنوز:)) دوباره باید برم سراغشون
ولی بقیه آپشنال ها اوکی بودن! حال میده مبارزه باهاشون>:)

---

ماموریت کار اداری هم یکی تو Blood & Wineه ویچر3 بود، کاملا واقعی:)) بهترین ماموریت بازی بود لعنتی:))

• Like
Reactions: HK0 and ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or