Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
:(( :(( :((
خدا بیامرزتمون :(
اینطور که معلومه 100 گیگ هم اگر باشه باید خدا رو شکر کنیم:-"
شما واقعا به پری اینستال نیاز دارین، اینجوری که پیش می‌ره تا پچ بعدی مشغول دانلود هستین :-"
پچ ۳.۰ با اون عظمت رو گوشی ۴ گیگ بود، این چرا ۱۰ گیگه؟ :-/
فکر کنم برای مکانیزم جدید شنا کردن و مناطق زیر آب یه چیزایی اضافه کردن که قبلاً توی بازی نبودن

پلی استیشن preload نداره با اون آپدیت های سنگین؟ WTFFFFFFFF :|
نه تنها پریلود نداره، بلکه هر بار به اندازه کل حجم بازی دانلود دارن :-"
ظاهرا هم مشکل سر اینه که سونی و میهویو به توافق نرسیدن سر این موضوع :-"
یادش بخیر اون اوایل که اصلا پلی استیشن نمیتونست با کنسول های دیگه coop بره، بعد یه توافقی کردن و alloy به عنوان تنها کاراکتر کراس آور تمام تاریخ گنشین به بازی اضافه شد و در عوض coop با باقی کنسول ها هم برای ps فعال شد :D

نه تنها پریلود نداره، بلکه هر بار به اندازه کل حجم بازی دانلود دارن :-"
ظاهرا هم مشکل سر اینه که سونی و میهویو به توافق نرسیدن سر این موضوع :-"
یادش بخیر اون اوایل که اصلا پلی استیشن نمیتونست با کنسول های دیگه coop بره، بعد یه توافقی کردن و alloy به عنوان تنها کاراکتر کراس آور تمام تاریخ گنشین به بازی اضافه شد و در عوض coop با باقی کنسول ها هم برای ps فعال شد :D
فکر نمیکنم بحث توافق باشه، کلا سیستم آپدیته عجیب غریبه...
مثلا COD این همه سال قراردادش با سونی بوده و مطمئنا توافق اینا هم داشتن، ولی اون هم آپدیت هاش معروف بود:))

---
حالا گنشین هیچ، قراره استار ریل هم به کنسولمون اضافه بشه! رسما قراره نصف حجم رو بزاریم برای میهویو :))

بدبختی امکان دانلود فقط فایل صوتی مورد نظر و اینا هم نداریم:-"
+کلا باید یه گزینه اضافه کنند کاتسین ها و موارد ایونت های قبل رو پاک کنند بره، وقتی که دیگه هیچوقت دسترسی بهشون نیست:|

فکر نمیکنم بحث توافق باشه، کلا سیستم آپدیته عجیب غریبه...
مثلا COD این همه سال قراردادش با سونی بوده و مطمئنا توافق اینا هم داشتن، ولی اون هم آپدیت هاش معروف بود:))

---
حالا گنشین هیچ، قراره استار ریل هم به کنسولمون اضافه بشه! رسما قراره نصف حجم رو بزاریم برای میهویو :))

بدبختی امکان دانلود فقط فایل صوتی مورد نظر و اینا هم نداریم:-"
+کلا باید یه گزینه اضافه کنند کاتسین ها و موارد ایونت های قبل رو پاک کنند بره، وقتی که دیگه هیچوقت دسترسی بهشون نیست:|
موبایل همچین قابلیتی داره :-"
Screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۴-۱۰۲۶۰۹.png

کاش برای PC هم میزاشتن، الان من مثلا بالدر گیت رو کجا نصب کنم؟:-"

• Like
Reactions: tirdad666 and Akiba
View attachment 304284

استار ریل هم داره؟ :-"
واقعا باید اضافه کنند این مورد رو روی کنسول با این وضع:|

استار ریل هم داره؟ :-"
واقعا باید اضافه کنند این مورد رو روی کنسول با این وضع:|
من استارریل رو روی موبایل ندارم :-" موبایلم نمیکشه اجراش کنه :))
ولی چون استارریل هم هونکای هست، یادمه که هونکای یه سیستم مشابه داشت که اصلا میتونستی کات سین ها و وویس رو دانلود نکنی از اول که حجمی هم نگیرن :D

• Like
Reactions: tirdad666
View attachment 304284

واسه پی سی اینا جوابگو نیست، باید بازی رو یه بار پاک کنی دوباره نصب کنی چون مشکل از تلنبار شدن فایل های temp لانچر هستش :))

چقدر جم واسه شروع ۴.۰ جمع کردین؟
خودم حدود ۱۲۰ تا، البته بعیده تا قبل از ۴.۲ ویش بزنم! :-"
من فعلا 195تا ویش. در انتظار گرفتن بانو یلان، یولا رو پیچوندم و واسش سیو کردم :D. یلان رو که بگیرم احتمالا میرم سراغ نیمه دوم 4.1 چون انگار هوتائو هم قراره اونجا باشه :x

واسه پی سی اینا جوابگو نیست، باید بازی رو یه بار پاک کنی دوباره نصب کنی چون مشکل از تلنبار شدن فایل های temp لانچر هستش :))
آخه خود لانچر بازی حجمی نداره. حجم پوشه بازی خیلی زیاده :D
من یه بار برای پچ اول سومرو مجبور شدم از اول نصب کنم، بدترین دو شب زندگیم بود :D

• Like
  • Smile
Reactions: tirdad666 and Akiba
76 ویش
پیتی 6
امکان خرید 0 ویش از شاپ استارگلیتر
گارانتی

برنامه : هر دو بنر 4.1 فکر کنم بتونم هر دو رو بگیرم در هر صورت، ولی امیدوارم ببرم 50-50 رو:دی
اون بانوی بلوند هم میخوام، امیدوارم 4.2 نیاد یهو:دی
از کاراکترهای گذشته هم همچنان یومیا تو لیست هست:دی ببینم چه میشود دیگه:-"
کاراکترهای دیگه رو هم البته باید وارد داستان بشیم شاید نظرم عوض شد، همینطور که ناهیدا اومد تو لیستم از سومرو (و تیغناری میخوام:( )

ولی برای 4*ها ممکنه ویش بزنم و این وسط بترکم و برنامه کلا تغییر کنه:))

من تا الان ۸۰ تا
پیتی ۳۴
گارانتی

برنامم اینه که هم رایتسلی و هم نوویلت رو بگیرم الان ۴۰ تا ویش اونی که فاز اول بیاد آمادست و الان دارم برای کاراکتر فاز دوم فارم پریموجم انجام میدم حساب کردم بدون فارم و کوئست های فونتین توی پچ ۴ و ۴.۱ برای فاز دوم ۱۳۰ تا ویش آماده دارم با فارم فونتین بیشتر از این میشه راحت میگیرم نفر دوم رو حتی اگه موند میخوام برای سلاح اونی که فاز دوم میاد هم ویش بزنم

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or